Orijinalini görmek için tıklayınız : VW BorAir BB'Films Farkıyla ;)
Artık izleme sırası yurtdısında dedik ve videolandı BorAir iyiseyirler :hahaha:
VW BORA ''Air Suspension'' BORAIR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hDmkqdnu1ZE)
ALPER-VNS
21-07-2013, 17:56
çok çok iyi hem araba hem çekim.. helal olsun.. Şarkının adını da bilen yazıversin bi de bi zahmet :)
The Weeknd - Wicked Games (HugLife Remix)
maşşallah yıkım oldu araç :)
Emeginize saglik cok guzel olmus, ani hoplatma hareketi cok iyi yaa :)
Maşallah, çekimler çok iyi araç için ise diyecek bir söz bulamıyorum :D
Muhtesem bi çekim helal olsun. Hızlı araclara da çekim yapmalısınız. Arada sesleri arada görüntüleri çok başarılı işler çıkarırsınız.
powerbass
21-07-2013, 19:09
maşşallah araç çok güzel olmuş gürcistandan buna 1 tane bagaj kapagı getirmek lazım amerikan bagaj kapagı
Vw Bora arka plakalık hakkında (http://forum.donanimhaber.com/m_39900975/tm.htm)
ondertopcu
21-07-2013, 19:33
masallah cok guzek olmus, ozellikle anlik ziplatmalar
golfcu0101
21-07-2013, 20:59
zevkle izledim maşallah
harıka cekım olmuş.. Masallah.
maaşallah hem borair e hemde videoya
Çok çok güzel olmuş elinize sağlık.
Maşallah araca, videoda çok güzel olmuş emeğinize sağlık
kıvılcımlar fena olmuş arabada çok güzel emeği geçenlerin eline sağlık
araç da prodüksiyon da de uluslararası stdlarda olmuş
Zevkle izlediğim videolardan biri oldu..Aracada çekimlerede söylenecek söz yok :)
fatihtemizer
21-07-2013, 22:40
Masallah valla diyecek bisey yok daha...
h.guroglu
21-07-2013, 23:08
video çok güzel olmuş keza arçta aynı şekilde çok güzel
yanlız aracın 1 tek eksiği kalmış oda bi R32 swap ister artık :D
Çok güzel olmuş, eline sağlık. Arabaya zaten diyecek yok..
MaşAllah yavru bu borAir bi başka :)
mami_makinen
22-07-2013, 00:13
Söylenecek hiç bişey yok maşallah eline sağlık
Açık konuşmak gerekirse videoyu hiç beğenmedim hiç kurgu yok bir şey yok düz mantık ile araç çekilmiş ve klasik olarak aynı effectler, araç çok güzel maşAllah bomba bir araç ama ne yazık ki films denilebilicek kalite de bir video değil. Hiç olmamış kurgu falan olsa bomba bir video olur o zaman film's olur.
Örnek Films;
53c6o_cNPEo
HONDA NSX (EXTENDED VERSION) BY FORMAT67.NET (http://youtu.be/53c6o_cNPEo)
Şimdi elde imkan yok vs türü şeyler dersiniz genel olarak, şekilmek istendikten sonra her türlü imkan yaratılır gerekirse 3-5 kişi kamera alıp video kaydı yapar ama parçalar birleşince mükemmel bir iş çıkar ortaya. Barışın genel olarak çekimleri hep duran araba. Kimsenin işine laf attığım yok bu arada daha iyisini yapabilir herkes ama kimse uğraşmıyor kurgu vs bir şey yapın daha çok iş çıkar ve daha iyi iş yaparsınız emin olun.
Murat Süslü
22-07-2013, 01:09
Adam personel de taktı valla yaaa :D benim aklımdaydı hep tofaş harici bi arabaya takmak helal olsun harun abi maşallah allah kaza bela vermesin...
Cliosportve
22-07-2013, 01:16
Maşallah Harun
Kıvılcım sahnesi harika olmuş :)
63owen63
22-07-2013, 01:56
Cok beğendim. Maşallah elinize sağlık
MaşAllah. :) Video da araba da muhteşem. :)
lethaldoze
22-07-2013, 02:04
Araçta çekimde harika olmuş, tebrikler.
maşşallah araç çok güzel olmuş gürcistandan buna 1 tane bagaj kapagı getirmek lazım amerikan bagaj kapagı
Vw Bora arka plakalık hakkında (http://forum.donanimhaber.com/m_39900975/tm.htm)
kısmetse oda olucak sıra onda ;)
Açık konuşmak gerekirse videoyu hiç beğenmedim hiç kurgu yok bir şey yok düz mantık ile araç çekilmiş ve klasik olarak aynı effectler, araç çok güzel maşAllah bomba bir araç ama ne yazık ki films denilebilicek kalite de bir video değil. Hiç olmamış kurgu falan olsa bomba bir video olur o zaman film's olur.
Örnek Films;
53c6o_cNPEo
HONDA NSX (EXTENDED VERSION) BY FORMAT67.NET (http://youtu.be/53c6o_cNPEo)
Şimdi elde imkan yok vs türü şeyler dersiniz genel olarak, şekilmek istendikten sonra her türlü imkan yaratılır gerekirse 3-5 kişi kamera alıp video kaydı yapar ama parçalar birleşince mükemmel bir iş çıkar ortaya. Barışın genel olarak çekimleri hep duran araba. Kimsenin işine laf attığım yok bu arada daha iyisini yapabilir herkes ama kimse uğraşmıyor kurgu vs bir şey yapın daha çok iş çıkar ve daha iyi iş yaparsınız emin olun.
Ugrasılsa tabıkı daha farklı olur kısmetse tam bıttıgınde arac uzun cekerız doya doya ızlersınız :)
yns_emre
22-07-2013, 06:41
maşallah gerçekten çok güzel bir araç allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin videoya söylenicek birşey yok kıvılcım sahnesi favorim :)
MatraX_07
22-07-2013, 08:26
hey maşallah emeğinize sağlık
Araç ve video süper gerçekten. Emeği geçenlerin ellerine sağlık
Emre İlbi
22-07-2013, 12:33
Örnek Films;
[YOUTUBE]53c6o_cNPEo[/
[URL="http://youtu.be/53c6o_cNPEo"][B]HONDA NSX (EXTENDED VERSION) BY FORMAT67.NET
Videoyu ilk izlediğimde benzer tepkileri verdim, çünkü video ortaya çıkmadan önce bayağı beklentim vardı ama hayal kırıklığı oldu :icon13:
bu araç şuan Türkiye'de tek sanırım, böyle nadide bir aracı çekiyorsan daha özenli ve farklı işler yapmalısın, en basiti çekim yapılan yolda 1.01 den yaklaşık 1.15 e kadar, çekim yapan arkadaşın bulunduğu aracın gölgesi Bora'nın üzerinde, belki ufak bir detay ancak böyle bir araç en ufak detayına kadar özen gösterilmeyi hak ediyor :icon_tup:
Araca maşallah bu videodan sonra okadar bakındım şu jantın 4x100 17 sini bulamadım :( ahh ah
E.Bozoglu
22-07-2013, 23:19
Çok iyi olmuş ellerinize sağlık
Videoyu ilk izlediğimde benzer tepkileri verdim, çünkü video ortaya çıkmadan önce bayağı beklentim vardı ama hayal kırıklığı oldu :icon13:
bu araç şuan Türkiye'de tek sanırım, böyle nadide bir aracı çekiyorsan daha özenli ve farklı işler yapmalısın, en basiti çekim yapılan yolda 1.01 den yaklaşık 1.15 e kadar, çekim yapan arkadaşın bulunduğu aracın gölgesi Bora'nın üzerinde, belki ufak bir detay ancak böyle bir araç en ufak detayına kadar özen gösterilmeyi hak ediyor :icon_tup:
o gölge zaten herşeyi anlatıyor.bencede yakışmadı araca bu video.
dün izlemiştim yorm yapamamıştım :) araçta güzel klipte güzel olmuş kıvılcım olayıda ayrı bi güzel :D maşallah