Orijinalini görmek için tıklayınız : JM Type-R
Sahiplerine geçmiş olsun üzücü bir olay, bu aralar kaza olayları çok olmaya başladı. 1 kişi ağır 2 kişi yaralıymış Allah Acil şifa versin.
http://www.haber35.com.tr/images/haberler/beton_korkuluklara_carpan_arac_takla_atti_2_yarali _ozel_h111805.jpg
Beton korkuluklara çarpan araç takla attı: 2 yaralı (Özel) (http://www.haber35.com/guncel/beton-korkuluklara-carpan-arac-takla-atti-2-yarali-ozel-h111805.html)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/160375-edirnekapida-kaza-gri-typer.html
bakmıştım ama bulamamıştım :/
otomania
21-07-2013, 22:48
geçmiş olsun ya geçenlerde e5 de peş peşe gidiyoduk :( allah şifasını versin.
geçmiş olsun ya geçenlerde e5 de peş peşe gidiyoduk :( allah şifasını versin.
Eray gecen MC'te arkalarina yanastigim typer miydi bu? hani senin koctastan tanidigin?
Tekrar cok gecmis olsun.
Arkadaşlar üyelik arkadaşımın kazayı yapan şahıs benim ağır yaralı yok Allaha şükür araç sahibi arkadaşımdı bende eski eds typer ın sahibiyim arkadaşımın arabasıydı ben kullanıyodum talıhsız bı sekılde kafa koptu fınalınde durmak ıcın duvara dokunmak ısterken taşa takılıp takla attık hayırlısı buymus
geçmiş olsun kardeş...Kazaya bakılırsa tayyar da sağlammış hiç bukulmemiş tavan falan.Büyük geçmiş olsun tekrardan sizde hiç birşey yoktur umarım
tekrar geçmiş olsun cana gelmesin
Çok geçmiş olsun.
Allah korumuş valla.
ensoztrk
22-07-2013, 00:17
Arkadaşlar üyelik arkadaşımın kazayı yapan şahıs benim ağır yaralı yok Allaha şükür araç sahibi arkadaşımdı bende eski eds typer ın sahibiyim arkadaşımın arabasıydı ben kullanıyodum talıhsız bı sekılde kafa koptu fınalınde durmak ıcın duvara dokunmak ısterken taşa takılıp takla attık hayırlısı buymus
Kaza yapanın buraya yorum yapmasına bu kadar sevinceğimi düşünmezdim. Aman size bişey olmasın aramızdasınız mal yine yerine koyulur.
çok şükür.
MertSerhanÖ.
22-07-2013, 00:23
Cok gecmis olsun sizde bisey olmamasi cok sevindirici.
Haberim yokdu kazadan iyi oldu konu.
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun kötü olmuş ama cana gelmemesi önemli olan...
Çok geçmiş olmuş tekrardan cana geleceğine mala gelsin.
Murat Süslü
22-07-2013, 01:11
Allah can sağlığı versin mal yerine koyulur çok geçmiş olsun çok sevindim kaza yapan kişinin buraya yazmasına iyiyseniz sıkıntı yok zaten...
Cok gecmis olsun Allah korumus :(
gokhandemirtas
22-07-2013, 01:20
cok cok gecmiş olsun kimseye birşey olmaması sevindirici.
Allah korumuş Allah daha beterinden korusun geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun ağır yaralı veya ölüm haberi olmaması büyük sevindirici haber mal gider can önemli allah beterinden korusun
geçmiş olsun cana gelmemesi sevindirici..
Fakat bu aracın sahibi dışında kullananlara nedense sıcak gözle bakamıyorum. Tamam mal araç sahibinin istediğine verir ama kendi adıma konuşmak gerekirse ben verseler dahi almak istemem. Olmaz olmaz diyoruz fakat böyle bir anda olmadık kazalar oluyor. mahçupluk bir yana ölümlü bir kaza olduğunu düşünün ? sonuçta trafiğe çıktığınız anda bu riski taşıyorsunuz.
En yakın örnek giorgi tevzadze..
Ben bir kere o hatayı yaptım kaza yaptık hemde çok saçma bir şekilde , birdaha da kendi malım dışında emanet otomobil kullanacağımı düşünmüyorum özellikle bu tür araçları..
abdullah songür
22-07-2013, 07:41
çok geçmiş olsun biraz önce fox tv gösterdi
sizde bişey olmaması sevindirici
Firattoptas
22-07-2013, 07:54
geçmiş olsun tekrardan
çok geçmiş olsun cana gelmesinde mal herzaman alınır.
Abdullah.S
25-07-2013, 14:22
geçmiş olsun 1-2 aya cillop taypar diye ilanlarını goruruz...