Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu ATV nasıldır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-bumoto-jinling-xenon-lu-250-cc-racing-atv-ilgiden-bikacaksiniz-128210800/detay
bu ilandaki atv den almayı düşünüyorum daha önceden bunlardan kullanan yada bilgisi olanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. İlan sahiplerinden bazılarına msj attım hangi ehliyetle kullanılması gerektiğini sordum bazısı a2 dedi bazısı B yetiyor dedi kafam karıştı gittim sürücü kursuna sordum onlarda ilk kez biri atv ehliyetini sorduğunu söylediler trafik hocası orda olmadığı için yanıt veremediler :) bu atv hangi ehliyetle kullanılır? Deponun 6 litre aldığı yazıyor 6 litreyle kaç km yol yapıyordur?
uzak durun sebebını sormayın bıle :D bu arada a2 sart..
yanına yaklaşma aklından bile geçirme
tavsiye etmeyenler birde sebep yazsa daha makbule geçer almasakta genel kültür olur en azından.
bıldıgın teneke... Türkiyede 15 tane yoktur.. aldın salonun kosesıne koy vıtrın yap.
cabrioleter
21-07-2013, 21:17
neden alınmaz olduğunu bilmiyorum ama şekli çok iyimiş :D
Bu sınıf da gelişmeye başladı iyice, o nasıl bi jant, faca atv :) .. Ehliyet olarak a2 olmalı ..
1 km gidemezsin aldıktan sonra satır satır yazmaya gerek yok firen hortumu plastik ve orjinalden egzosun üstünde direk o yanıyo ztn hani ona uyandın degiştin direksiyonu tutamıcaksın tutsan bile ilk çukurda elinden çıkıp gidicek ve direk takla atıcaksın sonra yapayım diceksin kimse dükkanına sokmicak sokan adamlada sen kötü olucaksın çünkü ne rot tutucak ne başka bişey sonra lanet olsun diyip ilk karsına cıkana vericeksin daha sayayımmı ve defalarcada sebepsiz yere kaza yapıp ölmediğine dua ediceksin. bunlar tecrubeyle sabittir yanlış anlasılmasın
driftboy
21-07-2013, 21:40
sadece görüntü var bunlarda, ergonomi yok, egilip bükülüp kollarınızın ve omuzlarınızın ağrıması gibi bir sıkıntı var bu modelde.. görüntüsü bence çok havalı, ama asfaltta yalpalıyor. koca 7.5 offset jantları var, lakin şase cok hafif ve vibrasyon var.. uzun bir yolculukta e5'de birinin altına girersin.. akan trafikte 100km yi göremeyeceğin gibi sağdan sağdan gideyim desen oturma konumu çok alçakta, bariyerlerle dost olursun..
onursumer
21-07-2013, 21:42
hiç kullanmadım ama o lastiklerle hiç kullanışlı durmuyor yazık gunah o fiyat aralığında model belki duşer ama daha duzgun atv alınabilir
bunun arkada spoileri vardı :D kaldırmışlar elinde kalır bulaşma derim. :)
Shadow_Dancer
21-07-2013, 22:37
Açma Dedeler..
darkmoon
21-07-2013, 22:51
bumoto nun calibre modelinden biliyorum o modelle iyi bir giriş yapdı ama atv lerini hiç duymamışdım..
ben bu atv ile ilgili baska bir forumda baska bir konu gormustum, cevaplar ayni buradakiler gibiydi tek bilgim o :D
ağzımın payını aldım uzak durucam :) peki bu tarz ve şekil olarak bu fiyatlarda başka marka önerebileceğiniz bir atv var mı?
ben bu atv ile ilgili baska bir forumda baska bir konu gormustum, cevaplar ayni buradakiler gibiydi tek bilgim o :D
evet bende başka bir forumda okumuştum aynı yorumları ama birde burdaki düşünceleri öğrenmek istedim :)
yavuz364
22-07-2013, 13:56
bizde kanuni var. sanırım bu söylenenler yanında kanuni bile daha iyi :)
valla arkadaşımda var benim çok güzel yanlıyor sıfır çiziyor :D aldığım son bilgilere görede sanırım büyük bir arıza vermiş galiba:D tamircideymiş şuanda
valla arkadaşımda var benim çok güzel yanlıyor sıfır çiziyor :D aldığım son bilgilere görede sanırım büyük bir arıza vermiş galiba:D tamircideymiş şuanda
evet youtubede nerdeyse bütün videolarını izledim güzel sıfır çizip yanlıyor :) 2 kişide güzel yolculuk yapabilir 2 kişinin bindiği tek video bunu bulabildim :) ATV JinLing 250cc - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PF-yirTmqhE)
ama sahibinden.com da ilanlara baktığımızda nerdeyse hepsi 500km olmadan satmaya çalışıyor.
darkmoon
22-07-2013, 17:23
bunların her ülkede isimleri ve kullanılan malzeme kalitesi farklı..
çinliye ne sipariş verirsen öyle üretiyor kaliteli üret dersen sende cimrilik yapmassan adamlar gayet kaliteli üretim yapıyorlar ama cimrilik yaparsan onlarda malzemeden çalıyor yada kalitesiz aynı muadil malzemeler kullanıyorlar..
Bi arkadaşım almıştı aldıgının 2. haftası heryerınden sesler gelmeye başladı birde hiç güvenilir bi gidişi yok parça sıkıntısı yaşana bilinir görünüm tamam güzel olabilir ama motorda kullanılan parçalar kaliteli değil
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-tgb-atv-tgb-4x4-defransiyel-saftli-120188858/detay
bundan düşünebilirisiniz ama.
DoganSuper
22-07-2013, 18:18
jantları iyiymiş ya ofsetli fln :)
mekanik yürüyen şasi olarak çok çok zayıf değilse garaj ve beceri varsa geliştirilebilir gibi duruyor..
skyserhat
23-07-2013, 09:16
alan satmak için yer ve kişi arıyor uzak dur antalyada hiç tutulmadı ki antalyada sürekli motor kullanılan bir yer atv almayı düşünüyorsa polaris marka al derim adamlar quad safaride dağda taşda farklı farklı kullanıcılar kullanıyor düşün ne kadar sağlam olduğunu