Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 Ağustos // RPM Race Events // Boost Projects Drag Race '13
ercs2000
30-07-2013, 15:27
Erol abi 6. Siradaki benmiyim:)))
evet ercan %100 katılcagını bildigim için yazdım :)
ercs2000
30-07-2013, 19:42
Abı 1350 km yol bıtermı:) hayırlısıysa kesın ordayım abı okadar hazırlık yaptık kostursun artık gonlum bu sporda:)
ercs2000
30-07-2013, 19:46
Gazıantep yılmaz dogan.............! kendı aracımdan cok ax gtı.merak edıyorum :)
Abı 1350 km yol bıtermı:) hayırlısıysa kesın ordayım abı okadar hazırlık yaptık kostursun artık gonlum bu sporda:)
ercan aracı ver çekiciye c.tesinden(24 agustos) uçakla gel ben alırım seni havaalanından;) ordan geçeriz piste
yılmaza da söyle erken kayıt yaptırmayı unutmasın;)
Beyler lafa gelince mangalda kül bırakmayan arkadaşlarım nerdesiniz Drag için yazmaya gelince pist isteriz konusu açılınca senelerdir yazıp çizenler neredesiniz ?
Sizin için zamanını cebinden parasını emeğini harcayan insanlara saygınız olsun lütfen . Gerisi zaten teferruat arkadaşlar ....
hondablo
31-07-2013, 01:56
Beyler lafa gelince mangalda kül bırakmayan arkadaşlarım nerdesiniz Drag için yazmaya gelince pist isteriz konusu açılınca senelerdir yazıp çizenler neredesiniz ?
Sizin için zamanını cebinden parasını emeğini harcayan insanlara saygınız olsun lütfen . Gerisi zaten teferruat arkadaşlar ....
ist parkta bidaha olmucakmı kanka
ist parkta bidaha olmucakmı kanka
Bizim mevzumuz istanbulparkla sınırlı değil . İzmirde Muntazam pist olmuş insanlar yarış düzenlemek için (maddi manevi 0 kar bol alınteri bol koşturmaca ) burda konu açmışken .
Ben iki gün sonra hangi drag için ulusal yapılsın diye bastırıyım ?
İki gün sonra istabulparkta benim şahsen cebimden çıkan açık kalan 80 bin TL yi çıkartır diyip yarış düzenleyeyim ki halen geçen yarışın odemesini yapıyorum ?
Katılım olsun izleyici olsun Denizlerde ben de elimden gelenin en iyisi ne ise sunarız dert değil ama katılım yoksa izleyici yoksa dağa taşa yarış yapmanın esprisi varmı ...
Bu işe gönül verdik diyen Dostlarıma benim lafım tanımadıklarıma değil dostlarıma . Katılın işin içinde olun ki önümüzü görebilip size büyük yarışlar sponsorlar sunalım .
Bu işler istek varsa yürür istek yoksa biter isterseniz olur istemezseniz olmaz bukadar net .
İsteyin olduğunu görelim yeterki gerisini dert etmeyin . Diren Akhisar seninleyiz !!!
ercs2000
31-07-2013, 02:22
Bekliyoruz ercan :)
Ordayim cem abi:)
ercs2000
31-07-2013, 02:29
ercan aracı ver çekiciye c.tesinden(24 agustos) uçakla gel ben alırım seni havaalanından;) ordan geçeriz piste
yılmaza da söyle erken kayıt yaptırmayı unutmasın;)
Yilmazi 3 gundur ariyorum telefona cevap vermiyor arar muhtemelen arac icinde konyada abi orayada haber verdim katilacak arkadaslar turbo typer ve eg b20 var cekiciyle gondeririz bende ucakla gelirim haberlesiriz erol abi
Bizim mevzumuz istanbulparkla sınırlı değil . İzmirde Muntazam pist olmuş insanlar yarış düzenlemek için (maddi manevi 0 kar bol alınteri bol koşturmaca ) burda konu açmışken .
Ben iki gün sonra hangi drag için ulusal yapılsın diye bastırıyım ?
İki gün sonra istabulparkta benim şahsen cebimden çıkan açık kalan 80 bin TL yi çıkartır diyip yarış düzenleyeyim ki halen geçen yarışın odemesini yapıyorum ?
Katılım olsun izleyici olsun Denizlerde ben de elimden gelenin en iyisi ne ise sunarız dert değil ama katılım yoksa izleyici yoksa dağa taşa yarış yapmanın esprisi varmı ...
Bu işe gönül verdik diyen Dostlarıma benim lafım tanımadıklarıma değil dostlarıma . Katılın işin içinde olun ki önümüzü görebilip size büyük yarışlar sponsorlar sunalım .
Bu işler istek varsa yürür istek yoksa biter isterseniz olur istemezseniz olmaz bukadar net .
İsteyin olduğunu görelim yeterki gerisini dert etmeyin . Diren Akhisar seninleyiz !!!
Konu dışı ama sadece merak sakıncası yoksa istanbul parkın 1günlük kirası yada seyircili bir yarış ne kadar para gerektiriyo ?
hondablo
31-07-2013, 03:19
vallahi kanka sonuna kadar haklısın ben bi önceki sayfada birebir yazdığımı buraya kopyalıyım sana
bizim insanımız çok afedersiniz bi tabir vardır tavuğun götüne yumurta gelince iş yapmayı seviyor sonra yapılan emeğe zamana yorum yapmayı kötülemeyi seviyor şimdiden ciddi ciddi girecek arkadaşlar üstüne düşen görevi yapsada herkez muallakta kalmasa acaba o girerse ben girmem korkusumu var ne var anlamış değilim geçilsem ne olur geçsem ne olur maksat birlik beraberlik maksat muhabbet demekki herkez çok hızlandı
ayrıca katılımcıyım akhisara listeye ekleneli çok oldu ve hala 6 7 kişiyiz çok komik kış gelsin diyemi bekliyoruz acaba yaz gelsede drag yapalım deriz :D:D:D:D:D
Konu dışı ama sadece merak sakıncası yoksa istanbul parkın 1günlük kirası yada seyircili bir yarış ne kadar para gerektiriyo ?
189 bin TL . Yapılan drag yarışının maliyeti budur .
KingoAtmo
31-07-2013, 09:47
Beni ilgilendirmezde dile getirdiğiniz için soruyorum,
mesela 1 ağustosta ki organizasyondan katılımcılardan toplayacağınız para max. 70.bin lira, yada dragda 50 arabadan 25bin lira , aradaki fark nasıl oluyor, bi yerde bi hata var ama
Beni ilgilendirmezde dile getirdiğiniz için soruyorum,
mesela 1 ağustosta ki organizasyondan katılımcılardan toplayacağınız para max. 70.bin lira, yada dragda 50 arabadan 25bin lira , aradaki fark nasıl oluyor, bi yerde bi hata var ama
Sporcunun ödediği para ile organizasyon yapmaya çalışsaydık istanbulparkın kapı demirine bakar kalırdık . Dediğim gibi boşverin beni konumuz istanbulpark değil .
Evet Drag kayıtları nerde konuşan dostlarım ???
agzına saglık bugra..
+ olarak hatırlatma babında yazıyorum Bayram sonuna kadar yeterli katılımcı saglanmassa yarış iptal olacaktır.
nedeni ni biliyorsunuz sponsor olmadıgı için erken kayıtla para toplamaya çalışıyoruz.
giriş ücretinin yüksekliği şimdi anlaşıldı ama aradaki farkı anlayamadım da neyse bigün anlarız onuda , büyük sponsorlar olmadığı taktirde parkda bidaha drag kimse düzenlemez sanırım ,Vural Ak'ında bazı şeylere tolerans gösterip destek olması lazım ama umrunda değil anlaşılan ,yinede uğraşlarınızdan ötürü Allah yardımcınız olsun teşekkurler Konya yada manisa ekibiyle pist günleri bi organizasyon yaparsa çok kaliteli bi yarış olur hemde ucuz olur bu spor ileriye taşınır...
Batw0han
01-08-2013, 09:51
erken kayıt için hesap bilgileri aşağıdadır:
İş Bankası Mavişehir Şubesi 3485 Şube kodu
Hesap No:0041421
Alıcı adı : Deniz Gümüş
katılmayı düşünen arkadaşlar fedakarlık yapıp bir an önce kayıt yaptıralım lütfen..
güncel listedir...
1- ekk24 - Erol ERGUVANLI
2- gt86 - Hakan KERCİ
3- kadett Gsi - Berk AKGÜN
4- Smoketeg - Bülent KARAMAN
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- Turbo s2k -Ercan
İki kişilik kayıt ücreti yatırdım,kontrol ederseniz sevinirim,
7- İmpreza Sti - Akdem Özsoy
8- Gc8 Sti - Batuhan Beşikcioğlu
Arda ve Adem abiyide bekliyoruz bir aksilik olmazsa liste 10 kişi olur ancak gerisinden ses seda yok anlaşılan, laf olsun diye yazanların sayısı çok.
Batw0han
01-08-2013, 10:18
Birde Lisans ücretlerini şimdi mi yatırıyoruz yoksa oraya geldiğimiz zaman mı halledeceğiz ?
katılmayı düşünen arkadaşlar fedakarlık yapıp bir an önce kayıt yaptıralım lütfen..
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- Turbo s2k -Ercan
Birde Lisans ücretlerini şimdi mi yatırıyoruz yoksa oraya geldiğimiz zaman mı halledeceğiz ?
tşk.ler kayıt için
lisans ücretlerini erken kayıtı tamamladıgımız zaman yarış kesinleşince açıklamasını yapıp toplayacagız.
kaldı 22 kayıt , sanırım olmayacak bu iş
Batw0han
01-08-2013, 10:36
9- Karadayı's2000 - Arda Canıgenis
Ücreti yatırılmış olması lazım, biraz hareket getirelim konuya şurda 9 gün kaldı :)
Kalan kontejyan 21 kişi :D
Batw0han
01-08-2013, 10:38
CM MOTORSPORT'un bütün araçları katılıyor bizden bu kadar arkadaşlar :)
Gerekli desteği verdik, Birtek Adem abiyi bekliyoruz oda bir aksilik olmazsa katılacaktır.
biraz daha gayretle olur olur.. henüz kayıtını yaptırmayan benim bildigim 7-8 araç var yaptıracak onlarda inşallah.. herkez aarcını yetiştirmeye çalışıyor.
erken kayıtda son katılım gününü uzatsak bu seferde pistdeki işler,ilçe izini vs.. yetişmeyebilir.
biraz daha gayret arkadaşlar
Vts_Power
01-08-2013, 10:53
Bayrama kadar belli olur durumu ae86 turbo ile geleceğiz
Ücreti yatırılmış olması lazım, biraz hareket getirelim konuya şurda 9 gün kaldı :)
Kalan kontejyan 21 kişi :D
kesinse listeye ekleyelim..
S2000 le bi iddam olacak olsa seve seve giricemde bakalim baska bi araba alma durumum var o olursa kesin ordayim
EmrahERKAN
01-08-2013, 11:36
Erol abi sen bizim 131 ide yaz kesin orada olacak. Yarın parası hesapta olur. Mehmet Keskin - Tofaş 131
Batw0han
01-08-2013, 11:37
kesinse listeye ekleyelim..
Benım hesabımdan parası yatırıldı.
tmm saol listeye ekliyorum..
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- Turbo s2k -Ercan
Erol abi sen bizim 131 ide yaz kesin orada olacak. Yarın parası hesapta olur. Mehmet Keskin - Tofaş 131
emrah parayı yatırınca kendinizde ekleyebilğirsiniz listeye ;)
karışmasın işler..
By Sato (Saxo) ve Tuğra Murat (Golf)
Buu iki aracıda akhisarda göreceğiz .)) 2 araçda bizden olsun :D
Skyhawk34
01-08-2013, 20:17
hayrlısıyla olacak bu iş :) durumlar net olsaydı getirecektim aracımı umarım izlemeye gelebileceğimiz bir drag yarışımız olur
By Sato (Saxo) ve Tuğra Murat (Golf)
Buu iki aracıda akhisarda göreceğiz .)) 2 araçda bizden olsun :D
zaman geçmeden erken kayıdı yaptıralım arkadaşlar..
inşallah bu gidişle 10 güne kadar 20-30 araç katılımı saglarızda yarışı yapabiliriz..
Havaleyi yaptım, hayırlısı olsun :)
listeye kendini ekle keltoşum :)
Forum kirliliği yapmamak için konuyu sonradan yarış başlığına çevirmek amaçlı rezervedir...
güncel araç ve katılımcı listesidir
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- Turbo s2k -Ercan
10- İbiza tdi - Alper İyicil
listeye kendini ekle alperim :)
abi niye editliyorsun kelliği dert etmiyorum :D
:D :D düzelttim o zaman :D :D
:D :D düzelttim o zaman :D :D
tamam abi :D
listeye 10 numara dan girdik 10 numara kalkışlarla devam ederim inşallah :)
inşallah..:icon_tup:
bende 1 numaradan girdim yaa listeye, bakalım :) istediklerim olursa araçda, pistde uygun olursa N/A rekorunu zorluyacagım inşallah..
inşallah..:icon_tup:
bende 1 numaradan girdim yaa listeye, bakalım :) istediklerim olursa araçda pistde uygun olursa N/A rekorunu denicem inşallah..
inşallah emeklerin karşılığı gelir, güzel bir yarış olacak :)
Insallah katilim saglanirda guzel bir yaris izleriz.
Ayrica katilimin az olmasi birazda donemsel sanki son 3-4 ayda eskisi gibi roll konulari donmuyor araclar hazirlanmiyor gibi geliyor bana, istanpulparktan dolayi insanlar pist olayina yoneldi(ben dahil) ki kulturun gelismesi icin cok onemli devam etmeli, ancak dragta devam etmeli:)
Batw0han
02-08-2013, 02:20
Tahmınıme gore 20 aracları gorucez ama ustu olur bılmıyorum.
tamam abi :D
listeye 10 numara dan girdik 10 numara kalkışlarla devam ederim inşallah :)
hadi hayırlısı kanka desteklemeye gelicem seni :)
samisami
02-08-2013, 08:02
bende katılıyorum arkadaşlar 2006 wrx stı parayı bugun yatırırım
Haa gayret istedigimiz araç sayısını bayram girmeden yakalayacagız inşallah..
para işini halleden arkadaşlarda kendilerini listeye eklemeyi unutmasın lütfen..
yarış saati belirlendimi ?
c.tesi antreman ve seadingler.
pazar 1 dede yarış başlar allah bir aksilik vermesse
c.tesi antreman ve seadingler.
pazar 1 dede yarış başlar allah bir aksilik vermessecumartesi gecesi noolar ? :D
c.tesi gecesi uzun olur kanımca :D
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- Turbo s2k -Ercan
yarış saati belirlendimi ?
yarış ilanı hazırlanıyor ,bu ara ekleriz başlığa yarışla ilgili tüm açıklamaları oradan net görebileceksiniz
gürkan18
02-08-2013, 12:15
Havaleyi yaptım, hayırlısı olsun :)
uğurlu kaskını getiricem abim hayırlı olsun :D
Fatih YİGİT
02-08-2013, 18:43
106 gti metin uludirik havalesi yapılmıştır saygılar
uğurlu kaskını getiricem abim hayırlı olsun :D
ooo harika :D eyvallah kardeşim teşekkür ederim o kaskın birinciliği çok :icon_tup:
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- Turbo s2k -Ercan
11- 106 gti - Metin Uludirik
engin_ant
02-08-2013, 22:38
az kaldı aracım biterse bende ordayım...
Adıyamanda yarışa giricek olan ercan arkadaşımız turbos2k tatil dönüşü kaza geçirdigi için ( önemli birşeyi yok )yarışlara katılamıyor listeden çıkardım.
kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
6- İmpreza Sti - Akdem Özsoy
7- Gc8 Sti - Batuhan Beşikcioğlu
8- Karadayı's2000 - Arda Canıgenis
9- İbiza tdi - Alper İyicil
10- 106 gti - Metin Uludiri
Yeni kayıt eklendi.. b16 crx - ali metin
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
diger arkadaşlarında katılımını bekliyoruz..:)
mehzent
adem sezer
cem taşcı
Angara tayfa :)
punısher ve saz ekibi :)
ve aklıma şimdilik gelmeyenler
bu gidişle yeterli katılım sağlanamayacak sanırım.güzel bi yarış izlesek hiç fena olmazdı :(
dragon07
03-08-2013, 15:58
gelecegiz abi her zamanki gibi :)
ben şahsen daha çok katılım bekliyordum, lafa geldi mi mangalda kül bırakmayanlar ?
Keşke koşturabilecek aracımız olsada katılsak, destekci olsak...
dragon07
03-08-2013, 16:04
ibocum daha yarısa 25gün var :) 25günde araba kırılır ayarı olmaz parçası gelmez rodajı bitmez az bi süre degil. bugünden itibaren 22gün var 10tane kayıt var,işler hızlı yürüsün diye acele ediliyor ama sonuçta herkes eksiksiz yarısa girip yarısmak ister .2hafta kala kayıtlar dolar zaten
ibocum daha yarısa 25gün var :) 25günde araba kırılır ayarı olmaz parçası gelmez rodajı bitmez az bi süre degil. bugünden itibaren 22gün var 10tane kayıt var,işler hızlı yürüsün diye acele ediliyor ama sonuçta herkes eksiksiz yarısa girip yarısmak ister .2hafta kala kayıtlar dolar zaten
işallah kardeşim, bizde gelir zevkli bir yarış izleriz :)
erken kayıdı neden aldıgımızı unutmayalım ama.. sponsor olmadıgı için erken kayıt alıp para toplayabilirsek ( en fazla agustos 12ye kadar) yarış olucak.
Diger türlü paramız olmadıgı ve erken kayıtdan gelen para ile ödemeleri yapacagımız için,yeterli katılım olmadıgı takdirde yarış iptal edilip ücret katıran kişilere ücretleri iade edilecektir..
Arkadaslar bıldıgınız uzere rpmraceevents ekıbı olarak bu sene bır yarıs duzenleyemedık,sebebı sponsor calısmaları sırasında bır sonuca varamamamız oldu.Forumdan takıp ettıgınız uzere kesın bır karara varmak amaclı cuma gecesı bır toplantı duzenledık.Bu toplantı sonucu,alt sponsorla ve sızlerın desteklerıyle agustos ayı ıcerısınde 1 yarıs olarak bu seneyı tamamlama kararı aldık.Beklenen destek ve yarıs hakkında genel bılgı vereyım;
* oncelıkle akhısarda duzenlenen 1 yarıs malıyetı sımdıye kadar yaptıgımız yarısler ve hesaplamaları ıle uc asagı bes yukarı 13-15 bın tl cıvarıdır.
*yarısa katılacak arac sayısı mın 30 arac gıbı olmalı ( yarıs katılımı 50 arac ıle sınırlandırılacak )
* yarısa katılacak arac ve sahısların lıstesı guncel olarak sızlere forum uzerınden aktarılacak.
bu 30 araclık kayıt temmuzun 25 ıle agustosun 10 una kadar yapılırsa yarışı gerceklestırecegız.Gereklı ızınler,baglantılar,harcamalar gelecek mıktardan yapılacak dolayısıyla burada sız yarısmacılara dusen kayıtlarınızı kesınlıkle belırlenen tarıhler arasında yapmak olacak.Olumsuz bır durum olursa,yanı farzedın bu 30 araclık kayıt belırlenen zaman kadar tamamlanamadı...o zamanda yarısmacıların ve sponsorların odedıklerı mıktar ıade edılerek bu sene yarıs duzenlenemeyecek..
*hesaplarımıza gore yarıs katılım ucretı + sıgorta dahil,lısans hariç 400 tl olmalı...bu hesaba gore 30 arac baz alınırsa 12.000 tl gıbı bır bedel toplanmıs olacak buna + gorustugumuz sponsordan 2 bın tl gıbı bır rakam talep edılecek elımızde 14.000 tl gıbı bır para olacak
*bıldıgınız uzere pıst yenılendı.402 net metre elımızde olacak,pıste vht uygulaması yapılacak vht tutarı yarıs malıyetı harıcı elde kalan 2.000 tl ıle karsılanacak
*yarısı 25 agustos tarıhınde yaptıgımızı farz ederek soyluyorum:
Ozledıgımız akhısar yarısı ıcın hepberaber uzerımıze dusen neyse yapacagız dıyorsak ıste beraber yapmamız geren bunlar,cok zor seyler degıller.Onay verırsenız yonetmelıgı gonderelım ve dıger hazırlılara bıran once baslayalım.
Hesap kıtabı en acık sekılde sızlerle paylastık,durum bundan ıbarettır.Verdıgınız destek ıcınde sızlere tsk edıyoruz,hakkımızda hayırlısı
ardacngns
04-08-2013, 00:09
Bu hafta içi katılıcak olan arkadaslar kayıtlarını yaptırır tahmınımce kac arac olucagı az cok belli olur benim aracıma daha yeni basladık ucu ucuna yetısıcek bn yıne kaydımı yaptırdım
Onumuzde 20 gun var katılcak olan arkadaslar kayıtlarını yaptırsında bole guzel bir drag organızasyonu olmazsa emek veren herkes uzulcek hayırlısı diyelim herkesten gerekli hassasiyeti beklıyorum
Akhisar drag ekibine şimdiden ugrasları için tesekkur edıyorum
driftboy
04-08-2013, 01:37
c.tesi gecesi uzun olur kanımca :D
sırf gece için geliyoruz akhisara, muhabbet çok iyi, çadırları kurup mangalların zevki çok güzel.. Hele geçen sene 10 kişilik çadırı 15 kişi kurma muhabbetimiz çok iyiydi :D
Bu senede cumartesinden ordayız insallah :)
diger arkadaşlarında katılımını bekliyoruz..:)
mehzent
adem sezer
cem taşcı
Angara tayfa :)
punısher ve saz ekibi :)
ve aklıma şimdilik gelmeyenler
stroker kit sipariş ettim onu bekliyorumm :D
Oooo başkan stroker gelmesi 3 haftayı bulur sen anca izlemeye gelirsin :D
2 yeni kayıt daha var ekleyecegim onlarıda yada kendileride ekleyebilir.
Oooo başkan stroker gelmesi 3 haftayı bulur sen anca izlemeye gelirsin :D
adam sözünü tutup 10 boy atçak hacı :D
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
12- Mitsubishi Lancer Evo 6 TME - Emre Enver DİKMEN
despe gevuru yazdır sende adını listeye
düğün var bırçet :D
iyi arabayı ver ben yazdırayım adımı lısteye o zaman :D
Harika..:)
Şu 1 hafta 10 güne inşallah gerekli katılımı saglarız..
güncel listedir...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
bekleme yapmayalım arkadaşlar,safları dolduralım.:)
Zm 106 fatih abi ve ben akhisara haZiriz eg beklemede su an yakin zamanda kismetse sponsor bulup egb16b dekayit yaptircak simdilik co pilot mod :))))http://img488.yukle.tc/thumbs/5268image.jpg (http://img488.yukle.tc/image.php?id=5268image.jpg)
Fatih YİGİT
05-08-2013, 18:51
Zm 106 fatih abi ve ben akhisara haZiriz eg beklemede su an yakin zamanda kismetse sponsor bulup egb16b dekayit yaptircak simdilik co pilot mod :))))http://img488.yukle.tc/thumbs/5268image.jpg (http://img488.yukle.tc/image.php?id=5268image.jpg)
Herzaman :)
Batw0han
05-08-2013, 23:30
Biraz duyarlı olup ödemeleri erken yapmakta fayda var son güne bekletmeyelim arkadaşlar
106 gören masum hondacı asjdsajdhasd :D
Biraz duyarlı olup ödemeleri erken yapmakta fayda var son güne bekletmeyelim arkadaşlar
:icon_tup::icon_tup: dogru söz..
kayıt durumu bu halde devam ederse yani 25 ve üstü olmazsa yarış olmayacak malesef.çünkü ödeme yapılması gereken yerler var ve meblag şuan itibarı ile hiç yetmiyor..
bi güncel daha bizden...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
14- Paşaoğlu Ibiza - Bekir Osmanpaşaoğlu
Bulut Y.
06-08-2013, 14:47
Dumana doyucaz bu sene :D
yeterli katılım olmassa avuç da yalarız :D
yeterli katılım olmassa avuç da yalarız :Dıkınn bıraz daha 8 kişi cıkarırsın sen :D
Arkadaşlar Erol dalgınlıkla yanlış yazmış sanırım. Min 30 araç kuralımız ;)
Sampiyon kayit yaptirmadimi?
Arkadaşlar Erol dalgınlıkla yanlış yazmış sanırım. Min 30 araç kuralımız ;)
ve ekliyorum,bayram arifesi pazartesi günü kayıtlar için son gün arkadaşlar
biz bu yarışı yapmak istiyoruz,ama daha öncede biz ve diğer arkadaşların yazdıkları gibi kayıtlarınızı erken yaparak bu yarışa destek olmanız gerekiyor...bu yarış için sizlerden beklediğimiz sadece bu yarışa özel erken kayıttır
belirlenen tarihe kadar yeterli kayıt olmaz ise üzgünüz elimizden bir şey gelmeyecek..bu kadar açıklamayı,bu kadar ricayı forumumuzda okumayan kalmamıştır herhalde :)
abdullah songür
06-08-2013, 20:03
egb18c olarak bende geliyorum
stock araç ne kadar gidiyormuş bi bakalım yarın havaleyi yapıyorum :)
başkan benim arabanın sıkıntıları var yoksa bende kayıt yaptırcam netleştiremiyorumbi türlü biyerden yapıyorum biyerden başka bişey cıkıyo insallh bende ayarlarımda kayıt yaptırırım
Hadi hayırlı olsun apo.tr de kaç tane eg swap b18c-R var.girde yarışa renk gelsin.
sadikbeyazit
06-08-2013, 21:09
Bir aksilik olmasa bende Pazartesi havale çıkaracağım...
8
yaşa apo beraberiz b18c eg mizi ve seni seviyoruz:):heyoo:
ercan arseven
06-08-2013, 22:27
süpersin apo hep beraber ordayız işallah..
iyimser düşünüp 20 araç yazmıştım ama malesef o bile çıkmayacak.heleki bayram arifesine girdik.
Nasıl cıkmaz yav 20 araba ?
Hanı onca ınsan vardı ısteyen?
Batw0han
07-08-2013, 19:44
Nerde bu antalya ekibi ya ? :) başlarda herkes gaz veriyordu ??
Son kayıt tarihi kaçtı? Pardon gördüm :)
Bir ihtimal bende katilabilirim haber edicem en kisa zamanda
Nerde bu antalya ekibi ya ? :) başlarda herkes gaz veriyordu ??
Kardeşim sen girecek misin ? Benim beyin işi yetişmeyecek katılamayacağım izleyelim doya doya :)
Batw0han
08-08-2013, 09:42
Giriyorum ben kayıt yaptırdım.
Öncelikli olarak tüm Rpm ekibinin bayramı kutlu olsun , son kayıt tarihi yarın denmişti , merak ettim pazar günü Akhisar'da mıyız yoksa yalan mı oldu :( ?
Böyle giderse yalan oldu:(
ıyı bayramlar tunc :)
ptesı aksamı ( 12 agustos ) kayıtlar ıcın son gun,su ankı lıste ıle bu ıs olmaz gıbı,16 kayıt daha lazım
bıseyler yapmaya calıstık elden geldıkce olmasada canımız sagolsun :)
su ankı güncel lıste
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
driftboy
09-08-2013, 23:33
Valla o güne çadırımızı, şemsiyemizi geçtim içkilerimiz bile hazırdı...
nasip :)
bizde bu yarısı yapmak ıstıyoruz,ıns gereklı sayıya ulasırızda bu yarıs olur :icon_tup:
Hazırlıklar yetişirse bence 16 sına kadar uzatmakta fayda var , bayramla beraber tatili uzatanlar var belki o zaman sayı oluşur
olmadı zamanı uzatalım bu yarış olsun beyler..
ozgur-07
10-08-2013, 08:56
2 aracta bizden arkadslar hag crx ve gt turbo vti gerekli odeme pazartesi yapilacaktir
Fatih YİGİT
10-08-2013, 13:17
İşin açıkcası banada bu yarış yalan olucak gibi geliyor birsürü hava basan vardı şimdi hiçbiri yok en başından beri takip eden biri olarak bir çok insanın sırf hava olduğunu tekrar herkez gördü... Saygılar...
kayıt tarıhını bıraz daha uzatabılırmıyız bı bakalım sonucta yarıs hazırlıgı adına henuz hıcbırsey yapılmadı 10 gunluk bır ıs bolumu var yarıs kosusturması ıcın hepımız bıraz duyarlı olursak bu yarıs olur arkadaslar...o kadar on kayıt var,kımsenın parası kımsede kalmaz boyle bır korku varsa :)
arac hazırlıgı ıcın onumuzde 15 gun daha var,hepberaber bırseyler yapmaya calısalım,elımızı tasın altına koyalım olur sahsı fıkrım
yarıs tarıhını erteleyemeyız arkadaslar bızlerınde ıs guclerı var sonucta olsun dıye caba sarfedıyoruz sızlerdende gereklı destegı beklıyoruz.
yarış tarihi ertelenmesin.herkez işini gücünü o tarihe göre ayarlıyor.kayıt tarihi 15'inede kadar uzatılırsa belki bişeyler daha olur.sayı tamamlanmazsada sağlık olsun yapacak bişey yok.
ardacngns
10-08-2013, 14:28
Kayıt tarihini en gec carsamba olsun bende yarıs olmazsa tatile cıkıcam işimi gucumu neye gore ayarlıcagımı bilmeliyim yarısa katılanlarıda dusunun olmuyorsa yapıcak bişey yok
Bende katilmak istiyorum efk20 ile fakat bana tarih uymuyor dugun var
senın aracı bana bırak ben yarısırm :D
Hazırlıklar yetişirse bence 16 sına kadar uzatmakta fayda var , bayramla beraber tatili uzatanlar var belki o zaman sayı oluşur
bende aynı fikirdeyim.Mesela KemalCanda katılıcaktı ama adamın telefonlar kapalı tatil spec bodrumda 2haftadır dünya ile irtibatı kesmiş durumda :D ön kayıt süresini biras daha uzatmak yararlı olabilir .
Batw0han
10-08-2013, 14:53
16 araç ciddi bir rakam , sanmıyorum bir günde bu kadar kayıt olacağını, bizdr hevesliydik fakat lafla atılıp tutulanlar icraata gelince sustular, bende açıkcası olacağını düşünmüyorum.
senın aracı bana bırak ben yarısırm :D
Herkez kendi atini kostursun :D
2 aracta bizden arkadslar hag crx ve gt turbo vti gerekli odeme pazartesi yapilacaktir
Gtx3076 vti i aldin kostur ozgur artik bakalım ben gelecem akhisar a izlemeye hatta bir araç alip bende girebilirim belli olmaz :) ha bu arada daha çok araç katilir inşallah tez zamanda benim bildigim 5 araç olcak orda :)
ozgur-07
11-08-2013, 15:10
Gtx3076 vti i aldin kostur ozgur artik bakalım ben gelecem akhisar a izlemeye hatta bir araç alip bende girebilirim belli olmaz :) ha bu arada daha çok araç katilir inşallah tez zamanda benim bildigim 5 araç olcak orda :)
kosturucaz kısmetse emırım...
:):)
driftboy
11-08-2013, 17:48
abi geç gidersin düğüne 1 saat çözeriz biz o işi :D
kosturucaz kısmetse emırım...
:):)
açılsın artık basıncıda GERÇEK giderini görelim turbovtec'in :)
ademsezer
11-08-2013, 21:33
iptal olmicaksa yarın kayıt işini halledeyim
iptal olsada paranı geri alıcaksın adem korkma :) herşey bu hafta içi belli olur. bence kayıtını yaptır halaa yarış için kayıt bekledigimiz arkadaşlarda var.ellerini biraz çabuk tutarlarsa iyi olur.
erol abim izlemeye gelenlerden de para alınsa araç sahipleri zaten ulaşımı aracı parcası oteli ustası yeteri kadar parçalanıyorlar ki sponsor bulmak zor..
Bunuda Standa atılan sandalyeler kankisinin fankisinin kirvesinin şakşakçılarına verilmese de 20'şer yada 50'şer tl'den(sandalye sayısına göre) satılsa bu sayede hem sizin hemde araç sahiplerinin yükü azaltılsa benim gibi izlemeye gelen ancak destek olmak isteyen bu sporu seven kişilerin de çorbada bir tuzu olsa ayrıca rahat rahat otursak nasıl olur ??
geçmiş olsun gol bu arada :D :D
tunç güzel diyorsunda, gerekli olan para bize bu hafta içinde lazım kii.. gerekli ödemeleri yapalım.
minimun lazım olan ücret çıksa ondan sonra zaten yarış gününe kadar kayıtlarla gerekli para toplanır bence.
brs_odbs
11-08-2013, 21:45
erol abim izlemeye gelenlerden de para alınsa araç sahipleri zaten ulaşımı aracı parcası oteli ustası yeteri kadar parçalanıyorlar ki sponsor bulmak zor..
Bunuda Standa atılan sandalyeler kankisinin fankisinin kirvesinin şakşakçılarına verilmese de 20'şer yada 50'şer tl'den(sandalye sayısına göre) satılsa bu sayede hem sizin hemde araç sahiplerinin yükü azaltılsa benim gibi izlemeye gelen ancak destek olmak isteyen bu sporu seven kişilerin de çorbada bir tuzu olsa ayrıca rahat rahat otursak nasıl olur ??
geçmiş olsun gol bu arada :D :D
bencede katılıyorum :icon_tup:
madem hepimiz bukadar istiyoruz herkezin bir yardımı olur sonuçta bende seyirci olarak gelicem
driftboy
11-08-2013, 21:51
abi çekin 2 tırı starda arka arkaya açın kapaklarını dizin sandalyeleri bide üste branda ayarlarız 30 40 50 kaç tane sandalye sığarsa artık 10 lira 20 lira neyse en azından birazda olsa katkı olur..
tunç güzel diyorsunda, gerekli olan para bize bu hafta içinde lazım kii.. gerekli ödemeleri yapalım.
minimun lazım olan ücret çıksa ondan sonra zaten yarış gününe kadar kayıtlarla gerekli para toplanır bence.
anladım abi bu durumdan haberim yoktu :(
Biraz zahmetli olacaktır ama bence kalan miktarı birazda sandalye ön satıştan çıkartabilirsiniz.
Bakkal hesabı olacak ama 10 sandalye = 1 araç oranı ile 140 sandalyeyle yarış tamam diye anlıyorum bahsettiğiniz kadarıyla...
Rpm ailesi olarak sandalyeler ve ücret konusunu bence düşünün,konuşun eğer org. nasip olursa ön satış yada orada satış olarak :icon_tup:
düştüğümüz hale bak 30 araba çıkaramadık
cem abi 30 araba cıkmıyor değil bence esas 30 duyarlı katılımcı bulamadık demek daha mantıklı şimdi yarış yapılacak dense ankaradan tırlar son gece varırlar akhisara kayıtları kırmamak adına yapılır çıkarlar ..
ardacngns
11-08-2013, 22:33
Kayıt tarihlerini uzatırsak carsamba gununu gecmesin bizde napıcagımızı bilelim bnde tatile cıkıcam yarıs olmazsa o tarihte rezervasyon yaptırmam gerekiyor
kayıt durumları yarın netlestırıp oglene kadar yazılacak arkadaslar,yarıs tarıhı kesınlıkle aynı ayrıca ( 25 agustos ) onla ılgılı bı sıkıntı yok
kaan megi
12-08-2013, 01:22
sandalye fikirleri olan millet orda gölge yer bulsun diye napcağını bilemiyo noldu geçen sen katılan onca hızlı arabaya anlamış değilim
ardacngns
12-08-2013, 09:10
ben işlerimi ayarladım kayıt tarihinin geç olması ile sıkıntım kalktı selcuk abi detaylı tarih acıklamasını yapar bugun kısmetse araclarını yetıstırebılecek bu hafta yetısmez kayıt tarihi doldu diyenler umarım gerekli hassasiyet gosterılıp katılım olur
araya bayram tatilinin girmesinden dolayı erken kayıt tarihi 15 ağustos perşembe gününe ertelendi arkadaşlar,bundan sonrası için elden bir şey gelmez ***** yarış hazırlıkları yapılması gerekiyor...16 ağustos cuma günü gereken sayı tamamlanmazsa katılım ücretleri sahiplerine iade edilecek ve önümüzdeki sezona kadar herhangi bir yarış olmayacak
diğer bir konu min 30 araç katılımı gereken sayıyı 25 araca çekelim dedik sonuçta yarış gününe + sını bilmem ama 5 araç kaydı kesin olur
yalnız,erken kayıt tarihi sonrası kayıt yaptırılan arkadaşlar yarışma ücreti olan 400 tl yi 450 tl olarak ödemeleri gerekecek...
bu yarış olsun diye elimizden geleni yapıyoruz,sizlerde istiyorsanız lütfen kayıtlarınızı 15 ağustos a kadar yaptırınız...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
ademsezer
12-08-2013, 11:17
araya bayram tatilinin girmesinden dolayı erken kayıt tarihi 15 ağustos perşembe gününe ertelendi arkadaşlar,bundan sonrası için elden bir şey gelmez ***** yarış hazırlıkları yapılması gerekiyor...16 ağustos cuma günü gereken sayı tamamlanmazsa katılım ücretleri sahiplerine iade edilecek ve önümüzdeki sezona kadar herhangi bir yarış olmayacak
diğer bir konu min 30 araç katılımı gereken sayıyı 25 araca çekelim dedik sonuçta yarış gününe + sını bilmem ama 5 araç kaydı kesin olur
yalnız,erken kayıt tarihi sonrası kayıt yaptırılan arkadaşlar yarışma ücreti olan 400 tl yi 450 tl olarak ödemeleri gerekecek...
bu yarış olsun diye elimizden geleni yapıyoruz,sizlerde istiyorsanız lütfen kayıtlarınızı 15 ağustos a kadar yaptırınız...
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
bekir sana dedim hemen kayıt olma ibizayı gören kayıt olmuyor
Batw0han
12-08-2013, 11:56
Bırak geyiği adem abi :) Seni istiyorum :D
1 kayıt daha gelicek sanırsam biraz sonra. m3
ardacngns
12-08-2013, 12:07
oncekı mesajlarda2 arac daha var yazan vardı turbo vti ile bişe daha onlar kayıt yapmadı mı daha
evet onlardan henüz kayıt gelmedi bugün yarın yaparlar sanırsam,ben inanıyorum:) çıkıcak katılım sayısı
ille de akhisar akhisar akhisar diyenler nerde ?
Erol daha marşa basamadık :/
Sıkıntı ustune sıkıntı cıktı
bgn yaparım kayıt ama sımdı dogmamıs bebegede don bıcmek olmaz
arabanın yururunu gormeden bısı demek ıstemıyorum :(
seninki ayrı bir durum mertcan, ama aracı hazırda olupda kayıt yaptırmayan insanlar var :)
ardacngns
12-08-2013, 13:08
benim aracımda yapım asamasında su an :) yarışa gircek kadar yapıp sonrasında cem usta eksikleri gidericek
duyarlılık yapıp yetıssede yetısmesede kaydımı yaptırdım ama yetıstırıcez yarısa giricek kadar
ademsezer
12-08-2013, 13:14
ödemeyi yaptım beni bekleyenlerin içinden geçmeye geliyorum-)
abdullah songür
12-08-2013, 13:22
erol abi bende yarın sabah havaleyi yapıyorum
eksikleri giderdik bekliyoruz
haa gayret çıkarıcaz inşallah sayıyı..
Batw0han
12-08-2013, 14:01
Listeyi güncelleyelim :)
Adem abi adamsın :)
Kaç eksik kaldı abi gerekırse 100 er lıra daha verelım 7-8 eksık varsa, olsun bu drag kımseye agız eğmeyelım
güncel liste beyler bu işin olması için 9 araç daha lazım,haydiiin :)
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
16- turbo vti - özgür kara
ardacngns
12-08-2013, 14:11
ulan adem helal olsun sana şu işin hakkını veriyorsun
tam tarih belli oldumu ertelenme durumu nedir
Batw0han
12-08-2013, 14:14
Ön kayıt tarihi uzatıldı..Ertelenme yok 25 agustos net tarih.
geliyorum diyecem yok abı çıkatamadık ki aracı bir türlü yoksa bozukaya birincilik mi kalır orda
:)
aynen bayram tatili sebebiyle ön kayıt tarihi 15 ağustos perşembe gününe ertelendi,
yarış tarihi 25 ağustos pazar net tarihtir
güncellenen tüm bilgiler 1 ve 2 mesajda yer alıyor arkadaşlar
sadikbeyazit
12-08-2013, 15:56
bir güncelde benden olsun;)
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
17-seat 2.0tfsi fr-sadık bayezit-denizli
gokcell13
12-08-2013, 19:30
aynen bayram tatili sebebiyle ön kayıt tarihi 15 ağustos perşembe gününe ertelendi,
yarış tarihi 25 ağustos pazar net tarihtir
güncellenen tüm bilgiler 1 ve 2 mesajda yer alıyor arkadaşlar
katılım sayısı 20 ye ulaşırsak yarış olucakmı ? yoksa 25 katılımmı gerekli ?
ensoztrk
12-08-2013, 19:40
Olucak inşallah bu iş :) sosyal paylaşım sitelerinde sağlam takipçileri olanlar paylaşsalar biraz reklam işe yarar belki.
katılım sayısı 20 ye ulaşırsak yarış olucakmı ? yoksa 25 katılımmı gerekli ?
evet,mın 25 arac katılımı gerekıyor
gürkan18
12-08-2013, 21:12
hangi m3 merak ettim doğrusu :) aracın yetişmesi durumunda e39 m5 ile yarışa giricez
driftboy
12-08-2013, 21:14
hangi m3 merak ettim doğrusu :) aracın yetişmesi durumunda e39 m5 ile yarışa giricez
son 3 gün kayıt için yetişir insallah :)
yanlışlık olmuş m3 deilmiş ben kayıt isminden karıştırmışım.:)
sandalye fikirleri olan millet orda gölge yer bulsun diye napcağını bilemiyo noldu geçen sen katılan onca hızlı arabaya anlamış değilim
kardeş bizde ondan diyoruz zaten parayla satılsın diye , tırdaki gölge yerler için oku anlıcaksın ;)
ademsezer
12-08-2013, 23:28
geliyorum diyecem yok abı çıkatamadık ki aracı bir türlü yoksa bozukaya birincilik mi kalır orda
:)
orçun drag da geçsen rol de geçilicen biliyosun dimi?
aksini düşünüyosan hodri meydan-)
orçun drag da geçsen rol de geçilicen biliyosun dimi?
aksini düşünüyosan hodri meydan-)
roling için idda etmem zaten geçersin aramızdaki kg farkı büyük
artı ben öylesine takıldım zevkli olurdu draglarda karşılaşmak o stupta kendını kanıtmamış araçla yarışmak bile ben için büyük zevktir
klavye ile kapışmayın arkadaşlar :)
klavye ile kapışmayın arkadaşlar :)
bu hafta sonuna Çikarsa ordayim zaten
allah İzİn verİrse
bu hafta sonuna Çikarsa ordayim zaten
allah İzİn verİrse
rodaj yokmu:D
dragon07
13-08-2013, 10:40
bu mustang ne kadar gidiyor acaba atmosferik bi k20yi geçebilirmi ?? :D
ademsezer
13-08-2013, 10:41
roling için idda etmem zaten geçersin aramızdaki kg farkı büyük
artı ben öylesine takıldım zevkli olurdu draglarda karşılaşmak o stupta kendını kanıtmamış araçla yarışmak bile ben için büyük zevktir
orçun hemen alınıyosun ben sana iy niyetimden drag da geçersen demiştimki öyle bişey de olmicak farkındasın dimi-)
dragon07
13-08-2013, 10:43
mustang 12sn altı yaparsa bence zaten başarıdır üstündeki setupla...hee ilerde SC .TC yapar 600shot nos basar ozaman işin rengi degişir :))
hsyn_çvk
13-08-2013, 10:45
bu yarışta olmassa açıkcası bize müstehak dicem arkadaşlar :( birde ulusal drag'dan üvey evlat muamelesi gördüğümüzden bahsedioz??? adamlara bu işin mahalli olarakda muntazam yapıldığını gösteremessek ulusal nasıl olcak? içimden bi ses rolling'in bile bizim ağzımıza burnumuza çok olduğunu sölüyor :(
Batw0han
13-08-2013, 10:52
17 araba nedir ya, komedi resmen
ciddimi bu soru
ardacngns
13-08-2013, 11:05
Daha belli değil ne kadar gittiği ama ciddi bi araba oldugu kesin bekleneni karsılar inş arkadasımzn emeği bosa cıkmams olur
Bırak laf yapmayı akhısar dıe gotunuzu yırttınız kaydınız nerde ???
Bana sakın nıye gırmıosunuz demeyın bu yarıs ılanı Hılmı ve benım RpmTurk ekıbıne rıca ve baskı sonucu acıldı. Goruyorum kı sızlerı bosuna savunmusum.
Soruna da cevap vereyım stock c5 300shot la sanırım dusuk 11 yapmıstı
cok iyi derece valla
bilgi için teşekkürler abicim
c5 150 kg daha hafifim hesaplarıma göre fazla olur eksik olmaz
eger tutunma problemi yaşamassam 11 sn altı olucagını düşünüyorum
aynı güçlerde yurt dışında 9 10 sn arası koşuyor
k20 14 psi basanla deneyecegım ordan kıstas alırsın kendine
Daha belli değil ne kadar gittiği ama ciddi bi araba oldugu kesin bekleneni karsılar inş arkadasımzn emeği bosa cıkmams olur
eyvallah arda, sıkıntı degil kimsenin kestirememezi normal
ama söyle örnek vereyim filtre ve x pipe egsozla
11.5 piston f.e.h mugen beyinli typer kadar gidiyordu
8 araç kaldı yarış olabilmesi hadiiiii..
Güncel liste
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
orçun hemen alınıyosun ben sana iy niyetimden drag da geçersen demiştimki öyle bişey de olmicak farkındasın dimi-)
sen o arabayı ist park gibi kaldırırsan vay haline diyorum bende o zaman :D :D
ardacngns
13-08-2013, 11:48
eyvallah arda, sıkıntı degil kimsenin kestirememezi normal
ama söyle örnek vereyim filtre ve x pipe egsozla
11.5 piston f.e.h mugen beyinli typer kadar gidiyordu
benm araba güçlü gelicek biliorm patınaj problemım olabılır ben 11 sn yaparsam sevinirim :)
8 araç kaldı yarış olabilmesi hadiiiii..
Utku'yu ikna edemiyorum abi:) araba hazır, gelirim derse inşallah ordayız da
daha he dedirtmedim. Sen ben dedirtirim diyorsan kısmetse listeye yazarız adımızı:)
yeni kayıt ve güncel liste
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
18-b18-c - Abdullah songür
Utku'yu ikna edemiyorum abi:) araba hazır, gelirim derse inşallah ordayız da
daha he dedirtmedim. Sen ben dedirtirim diyorsan kısmetse listeye yazarız adımızı:)
mustafa senin araçmı hazır?
utkunun teli eski telefonda kaldı pm at ben o ayıyı kandırmaya çalışayım :)
mustafa senin araçmı hazır?
utkunun teli eski telefonda kaldı pm at ben o ayıyı kandırmaya çalışayım :)
Hazir abi benim araba
Pm atiyorum:)
yok kanmıyor utku:) işleri varmış çıkamıyorum diyor..
o zaman mustafa yanına bir ekuri al sen gel :)
emrah naptınız turbo 131 kaydını ?
yok kanmıyor utku:) işleri varmış çıkamıyorum diyor..
o zaman mustafa yanına bir ekuri al sen gel :)
Yapicaz biseyler artik abi:)
şimdi kemalcan ile konuştum yarın kayıt yaptırıyor.yanındada 2-3 araç kayıt yaptırabilir.
haa gayret kasıyoruz :)
Yapicaz biseyler artik abi:)
aynen mustafa hiç bir yarış bu kadar kasmadık kendimizi..
el birligi ile yapıcaz inş. yarışı:)
brs_odbs
13-08-2013, 12:28
Okadar iddaalı N/A araçlar var çoğu girmicek heralde
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
19-Paşaoğlu Ibiza -şerafettin altuntaş
arabam bitmedi ama yetişmezsede canınız sağolsun aksam üstü erol abi sende:))
harika :) tamamlıyacagız inş. 25 aracı hadiii beylerrr
bi tane tayyar yok bi tane polo gti yok bi tane rocco yok....
koca izmirden 3 araç çıkardık zaten..:mad:
beyler nerdesiniz valla o kadar hızlı araba var kimseden ses çıkmıyor
brs_odbs
13-08-2013, 12:41
Bende onu demek istedim inş. Sayı tamamlanırda bizde keyifle izleriz
belki araçları yetişmeyecek ler ama DUYARLILIKLARI yeterli.. kayıtlarını yaptırdılar.ya nasip diyerek.
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
arabam bitmedi ama yetişmezsede canınız sağolsun aksam üstü erol abi sende:))
inşallah yetişir şerefattin.Duman spec görmek istiyoruz seni pistte.Geldiğimizde haberleşiriz.
Songür garage olarak oradayız inş.Eg b20 mizde girecekti yarışa ama arefe günü araçta sıkıntı oldu.yetişmeyecek.Bu sene bende girmeye niyetliydim ama yarıştan bir hafta sonra düğünüm var.Çok istedim ama giremiyecem.
Kayıt sayısı tamamlanırsa geri kalan sürede araç sayısı 30'u geçeceğine inanıyorum.Hayırlısıyla olur inş. yarış.:)
ilkeeldeniz
13-08-2013, 12:48
belki araçları yetişmeyecek ler ama DUYARLILIKLARI yeterli.. kayıtlarını yaptırdılar.ya nasip diyerek.
Elimizden geldiğince bitirip tam dumanlı ordayız :))
EmrahERKAN
13-08-2013, 12:54
emrah naptınız turbo 131 kaydını ?
Erol abi atmosferik 131 ve sierra var ikiside yarın kayıtlarını yaptiracaklardir. Konustum surekli israrlarimi sürdürüyorum erken kayit yapın die
durum ortada emrah bastırr..:)
EmrahERKAN
13-08-2013, 13:08
elimden geleni yapıyorum abi ALLAH'ın izniyle olacak bu yarış.
ohhh ohhh hadi bakalım sonunda güzel bi yarış izleyeceğiz :)
131 çamur 131 mi eyvah ? :D 106lar iptal edebilir kayıtları :D
dragon07
13-08-2013, 13:18
millette bi laf sokma çabası kırıma ugrayan araçlarımız var ama merak etmeyin yarısa giricez rahat olun pisstte veririz en güzel cevabı...mümkünse yarısa giren vatandasların isimlerinin yanına memleketlerde yazılsın hangi şehirden ne kadar katılımcı oldugu görülsün :)
wankel şahin vardı bi.o nerelerde acaba?
pasaoglu izmir hadi hayirli olsun tüm hızımızla yetistirecez insallah.
6 kayıt zor değil arkadaşlar,kayıt tamamlanır tamamlanmaz bismillah der başlarız hazırlıklara :)
efe,kemalcan,bulut akhisarda sizinle görüşcem ben :D
EmrahERKAN
13-08-2013, 13:20
131 çamur 131 mi eyvah ? :D 106lar iptal edebilir kayıtları :D
Ömer abininki turbu bu bizim Deli mehmet abinin atmosferik 131
dragon07
13-08-2013, 13:21
orcun usta dragla rollingi birbirinden ayırt etmek lazım :) rollde geçebilirsin ama dragta hesaplar kitaplar uymayabilir :)
shero listeye girdin sonunda kardesim.yarisa kadar yetistirecegiz insallah.hadi basarilar simdiden.
shero listeye girdin sonunda kardesim.yarisa kadar yetistirecegiz insallah.hadi basarilar simdiden.
sağol baskan işallah yetişicez :D:D
Bulut Y.
13-08-2013, 13:43
6 kayıt zor değil arkadaşlar,kayıt tamamlanır tamamlanmaz bismillah der başlarız hazırlıklara :)
efe,kemalcan,bulut akhisarda sizinle görüşcem ben :D
Selçuk abi ben arabayı sattım valla boş şekilde varsa orjin typer dopingleyelim sokalım yarışa her turlu parça desteği verilir :D
Her zaman olduğu gibi bu iştende alnımızın akıyla çıkacağımıza eminim.
#direnakhisar
tmm sen yırttın o zaman bulut :D
haydi beyler az kaldı :)
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
orcun usta dragla rollingi birbirinden ayırt etmek lazım :) rollde geçebilirsin ama dragta hesaplar kitaplar uymayabilir :)
olabilir suanda daga önce drag tecrübemiz olmadı mustangla ne olur bilenmez
akhisar olmasada istparkta insallah süremizden belli olur
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
20-scirocco-yunus arıkan
yakın bi abimi ikna ettim eksoz yazılım var saygılar. i30 var bakalım oda kayıt yaptırabilir.
BU konun gideri eksikti oda oldu yarış var gözüyle bakın
bu iş olacak..:icon_tup::icon_tup:
ha gayret..
sweet_vtec
13-08-2013, 16:11
2- gt86 - Hakan KERCİ
5- 106 gti - Fatih YİĞİT
11- b16 crx - ali metin
13- sus s2000 - mehzent
15-bazooka - adem sezer
20-scirocco-yunus arıkan
21-Sweet_vtec - Ersin VARDAR
KSK-VTEC
13-08-2013, 16:16
Niye son dört
sweet_vtec
13-08-2013, 16:17
hiç niyetim yoktu ama bu zor günde birlik olmak lazım diye düşündüm , oradaki keyif için bile gelinebilir. hayırlısı olsun RPM grubuna, eğer eksik kalan olursa hertürlü maddi manevi desteğe acığım arkadaşlar . allahım utandırmasın .:icon_tup:
tolga yapma konuyu şöyle bir oku..:)
hee diger noktaya deginiyorsan perşembe günüden sonra kayıtlar 450 tl.
çünkü 25 araçlık sınırı doldurup yarış yapacak ücreti topladıgımız için..:icon_tup::icon_tup:
hiç niyetim yoktu ama bu zor günde birlik olmak lazım diye düşündüm , oradaki keyif için bile gelinebilir. hayırlısı olsun RPM grubuna, eğer eksik kalan olursa hertürlü maddi manevi desteğe acığım arkadaşlar . allahım utandırmasın .:icon_tup:
kardeşim saolasın güzel ince düşüncen için..:icon_tup:
bu arada turbo vtec leri 3 ledik çatapataya doyucaz..:)
ardacngns
13-08-2013, 16:24
tebrik ederim sizi benimde dusuncem bu yonde kesınlıkle bnde ucu ucuna yetıssemde giriyorum bu işe destek verenleri ayrıca tebrik edip tesekkur edıyorum herkes adına
Hazir abi benim araba
Pm atiyorum:)
hemserım yol arkadası arıyorsan gelırım senın ıcın
sweet_vtec
13-08-2013, 16:42
kardeşim saolasın güzel ince düşüncen için..:icon_tup:
bu arada turbo vtec leri 3 ledik çatapataya doyucaz..:)
kardeşim bu işi sevk için keyif için yapıyoruz. herzaman.
çatara patara ok de , k 24 ne olmuşşşş oyleeeee:D çok fenaaaa
dragon07
13-08-2013, 16:44
antalyadan 4 araç daha yarın kayıt yaptırıcak.
sweet_vtec
13-08-2013, 16:51
tebrik ederim sizi benimde dusuncem bu yonde kesınlıkle bnde ucu ucuna yetıssemde giriyorum bu işe destek verenleri ayrıca tebrik edip tesekkur edıyorum herkes adına
bende sizi tebrik ediyorum, boyle düşünceli olduktan sonra, biz herzaman yarışırız, herzaman toplanırız.:icon_tup:
driftboy
13-08-2013, 16:54
antalyadan 4 araçta yarın kayıt yaptırıyosa demekki bu iş oldu ;) çadırlarımızı hazırlayalım biz madem eşyalar hazır kalsın :D
antalyadan 4 araç daha yarın kayıt yaptırıcak.
inşallah. o kadar konuştunuz istediniz. olsun ıstıosanız kayıtlar yapılsın.
onursoytam
13-08-2013, 17:24
panişko-r yokmu?
şişko tatil yapıyor kanka adam keyif adamı oldu başımıza..