Orijinalini görmek için tıklayınız : Passat B6 kasa&C200 Kompressor?
arkadaşlar sizce 2006 model 1.6FSI passatı verip de 2000 model C200 komp.avantgarde alınır mı?babama düşünüyoruz.ancak c serisi olması nedeniyle çekincelerimiz var.passatı aramayalım sonra.c200 kullanan varsa tecrübelere ihtiyacım var.değerli yorumlarınızı bekliyorum.
İç hacim genişlik olarak passatı ararsınız mutlaka.performans prestij konfor olarak mercedes öndedir.Birde lpg uygunluk avantajı var merco nun.Açıkcası benim böyle bir takasa girmem için C'nin çok içime sinmesi gerekir.Aksi halde güncel güzel bir arabanız var,riske girmeye değmez..
B6 kasa passat daha güncel bir görüntüye sahip tek eksi yanı motoru
B6 passat sahibi olarak konuşuyorum.Bana göre iç hacmi passata göre dar olsada C 200 daha oturaklı geliyor bana,konfor dersen Merso her zaman mersodur
B6 tsi a gecmek daha mantikli.merso iyi guzel ama passata o modelersoyu degismem.
teşekkürler arkadaşlar şimdilik B6'ya devam dedik biz de.
bir sorum daha olacak fsı motorda iki adet kat.konvertör mevcut.bunları iptal ettirmenin artıları eksileri ne olur düşüncelerinizi alabilir miyim?
Lazarotti
27-07-2013, 13:12
C alısaksanız makyajlı bakın.2005-2006 civarı.
bir sorum daha olacak fsı motorda iki adet kat.konvertör mevcut.bunları iptal ettirmenin artıları eksileri ne olur düşüncelerinizi alabilir miyim?
Abi yanlış bilgi vermeyim ama alt devirleri öldürüyor diye biliyorum