PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : elektronik bateri çalan varmı?

rebelh
23-07-2013, 09:57
evde sıkıntımı gidermek için bi müzik aleti almayı düşünüyordum bi gitar buldum henüz anlaşamadık derken bide elektronik davul buldum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-medeli-501-cok-ucuz-131323667/detay/

bu tarz bir ürün kullanan varmı ben hep akustik kullandım odada ses sorununu çözüyormu kulaklıkla kimseyi rahatsız etmeden takılabiliyormuyuz?

bu arada ürünün sıfırı 900 civarı

therev
23-07-2013, 10:16
sahsen onermem. bagetler plastik pedde daha fazla sektigi icin bileklerde sorun yaratabiliyor. sizin yerinizde olsam parayi biraz daha biriktirip komple mesh head bisey alirim. yine de almayi dusunurseniz zildjian in sekmeyi azaltan ozel bagetlerini kullanmanizi oneririm bir de almadan once dinleyin ve deneyin :)

drummer582
23-07-2013, 10:19
Ben yamaha dd55 kullaniyorum cok memnunum pratik bi urun kulakligi takinca etraf tikirtidan baska ses duymaz
Bu tarz urunlerde senkron sorunu olabiliyo daha once aldim iade ettim,yamaha modellerini tavsiye ederim

rebelh
23-07-2013, 10:41
400 lira vereceğim için çok bi beklentim yok ama youtubeda demoları izledim bununla iron maiden çalınabiliosa ben daha başka bişi istemem gibi gelio :)

müz
k altyapısı nasıl bulunuyo davulsuz şarkılar satınmı alınıyo internette varmı?

therev
23-07-2013, 10:43
drumless tracks diye ararsaniz cikar yada backing track fln

rebelh
23-07-2013, 10:50
eyw almayı düşünüyorum davulu sahibi trampetin pedini değiştirirseni iyi olur ben beğenmiyorum dedi çok bişi tutmaz bu ekilde de idare edebelirim heralde