Orijinalini görmek için tıklayınız : e90 bmw'nizde kullandığınız yay veya coilover
kısmetse yarın 3,20d'mizi 18" jantlarla aracı süslemeye başlıyoruz. bu kasada kullandığınız yay ve coillerle ilgili bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bizi bu hususta aydınlatmanızı rica ediyorum.:soru:
blumenberg
23-07-2013, 10:24
3.5 coupe'lere ideal, 5 e90'larda güzel duruyor
Bende kullandım h.r marka 5 cmlik kullandık güzel durdu istersen söktüm verebilirim yaklaşık 2 ay önce powershoptan aldım
Bende kullandım h.r marka 5 cmlik kullandık güzel durdu istersen söktüm verebilirim yaklaşık 2 ay önce powershoptan aldım
Resim varmı? Ayrıca fiyatı pm atarmısın?
gsi_club
23-07-2013, 13:43
ben 35-20 mm eibach prokit kullaniyorum memnunum.
eibach bende mustangim için getirtmiştim gayet başarılı marka olarak bmw için durum aynıysa sorun yok
eibach pro-kit bizim yollarimizda bmw icin ideal bir kit. h&r da iyidir. Her iki marka da memnun eder.
Güncel olsun 19csl taktık araba leylek.En çok düşüren 5'lik yay hangi marka ?
eibach sanırım. ben 3.5 luk eibach taktım çoluk çocuk spec memnunum ama 5 cm liklerle çamurlukla lastik mesafesi tamamen bitiyor
eibach sanırım. ben 3.5 luk eibach taktım çoluk çocuk spec memnunum ama 5 cm liklerle çamurlukla lastik mesafesi tamamen bitiyor
Abi bitsin hatta kafa az bişey içerde kalsın istiyoruz. :)
5 lik alacağız sanırım yada uyguna coil bulursak oda olur.