Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç için portotif süpürge
tayreep_john
23-07-2013, 11:49
aracımı kendim yıkamaya başladım heves edip bi dünya ürün aldım ... yanlız taban halısı bölgesindeki kum çakıl toz gibi şeyleri çekmek için araç için portotif süpürge arıyorm kullanan yada marka tavsiyesi olan varmı :)
marka tavsiyem yok ama alırsanız kaliteli bişey alın o ucuz olanlar anca sigara külü çekiyor kum çakıl taş v.b şeyleri çekmiyor :D
wrcsinan
23-07-2013, 12:33
sakın çakmakl çalışan süpürgelerden alma onların hemen hemen hepsi süpürdüğü şeyleri havadeliklerinden atıyor denenedim. black deckerda dahil.
black deckerin 200 liralık süpürgeleri varmış o iyimiş veya ev için kullanılan şarjlı ufak süpürgeler olabilir.
Onurkk06
23-07-2013, 12:35
benzincilerde 1 tlye süpürge yok mu onlar iyi çekiyor o araç içi süpürgeler cidden sıkıntılı :) yada en iyisi evdeki normal süpürgeyle çekmek
Emre Akçay
23-07-2013, 12:45
Ben Black Decker aldım. Çok güzel tavsiye ederim. Vakumlaması gayet güzel.
tayreep_john
23-07-2013, 12:47
marka tavsiyem yok ama alırsanız kaliteli bişey alın o ucuz olanlar anca sigara külü çekiyor kum çakıl taş v.b şeyleri çekmiyor :D
banada öyle bişy lazım :)
sakın çakmakl çalışan süpürgelerden alma onların hemen hemen hepsi süpürdüğü şeyleri havadeliklerinden atıyor denenedim. black deckerda dahil.
black deckerin 200 liralık süpürgeleri varmış o iyimiş veya ev için kullanılan şarjlı ufak süpürgeler olabilir.
bende onlardan bakıyodum 12 v çakmaklıktan olanlardan ama dediğin gibi çok dandik görünüyo ev için olanlar var arzum simbo vs gibi onlar daha mantıklı görünüyo :)
benzincilerde 1 tlye süpürge yok mu onlar iyi çekiyor o araç içi süpürgeler cidden sıkıntılı :) yada en iyisi evdeki normal süpürgeyle çekmek
benzincilerin hortumları çok büyük anca paspas halısı için aralara ufak yerlere giremiyo uyuz oluyorum :D
Risendark
23-07-2013, 12:49
Aynı dertten bende müzdaribim evden bıktım artık yıkamaya 20 lira vermekten makina çekiyorum oda zor oluyor konuyu takipteyim...
bende de Carrefour'dan aldıgım 70liralık bi supurge var, emişi fena degil, aynı zamanda ıslak da cekebiliyo. once doseme kuruyken bi kabasını cekip, sonra koslalı sungerle guzelce silip, tekrar supurgeyle cektim, sonuc basarılıydı. ayrıca sarjlı degil, cakmaklıktan enerji alıyor
Bauhaus Beylikdüzü tarafında olandan. Bir türk markası adıını hatırlamıyorum almıştım. 39 lira gibi kalmış aklımda. Çakmaklıktan alıyor elektiriği. Aşırı bir şey yoksa çekiyor gayet memnunum. isterseniz atarım resmini. Evdeki kadar çekmiyor elbet ama ben verdiğim paraya üzülmedim.
tayreep_john
23-07-2013, 13:37
Bauhaus Beylikdüzü tarafında olandan. Bir türk markası adıını hatırlamıyorum almıştım. 39 lira gibi kalmış aklımda. Çakmaklıktan alıyor elektiriği. Aşırı bir şey yoksa çekiyor gayet memnunum. isterseniz atarım resmini. Evdeki kadar çekmiyor elbet ama ben verdiğim paraya üzülmedim.
koy istersen resim fikir olsun akılda...
Risendark
23-07-2013, 13:53
Bi tane resim alabilir miyiz ? Gidip alıcam bende yanlış bi ürünü almayalım...
Ferhat_V
23-07-2013, 14:07
satılıklarda benim ilanım var düşünürsen...3 motorlu sağlam çekişi var..
Hiçbir portatif süpürge, normal süpürgeler gibi kuvvetli çekiş sunmuyor.Kuçuk tozlar, taşlar kalıyor. Evinizin çevresi uygunsa çok daha uygun maliyetler ile kablo alıp, ev süpürgeniz ile süpürün. En azından arabanız tertemiz olur.
Kendine ait bir yeriniz veya bir yerlerden elektrik çekme imkanınız varsa normal elektrikli süpürge ile çekmek en iyisi. Çakmaktan güç alan hiç kullanmadım ama evdeki şarjlı süpürge de iş görebiliyor.
h.guroglu
23-07-2013, 19:36
şöyle bir fikir vereyim
eğer evde kullanılmayan bir şarjlı süpürge varsa kablonun ucundaki adaptörü kesin atın ucuna aksesuarcılarda yada elektrikçilerde bulunan çakmak girişlerinden alın bu arada kabloyu istediğiniz kadar uzatın ve almış olduğunuz çakmak girşini kablonun ucuna bağlayın.
bu arada süpürgenin bataryası isterse bitik olsun farketmez direkt elektrik alcağından tam parformansta çalışmaya devam eder ben o şekilde yaptım kullanıyorum gayet memnunum
vayyy yiğithan kapmışsın detailing virüsünü sende :) elektrik problemin yoksa ev tipi süpürgelerden alabilirsin. ince uç aparatı ile baya iş görür. hatta bazılarında fırçalı uçlarda var, paspasların arasındaki toz, çakıl temizlemek için. elektrik yoksa aracı temizlediğin yerde bence çakmaklıklara takılanlardan alma. sadece yüzeysel temizliyor. ve her temizlemeden sonra süpürgeyi de temizlemen lazım yoksa deliklerinden atıyor tozları.
nolud bu arada bizim cila işi hacı :) beklemdeyim :)
Bi tane resim alabilir miyiz ? Gidip alıcam bende yanlış bi ürünü almayalım...
PM attım.
şöyle bir fikir vereyim
eğer evde kullanılmayan bir şarjlı süpürge varsa kablonun ucundaki adaptörü kesin atın ucuna aksesuarcılarda yada elektrikçilerde bulunan çakmak girişlerinden alın bu arada kabloyu istediğiniz kadar uzatın ve almış olduğunuz çakmak girşini kablonun ucuna bağlayın.
bu arada süpürgenin bataryası isterse bitik olsun farketmez direkt elektrik alcağından tam parformansta çalışmaya devam eder ben o şekilde yaptım kullanıyorum gayet memnunum
Zekice bozulursa ya da başına bir şey gelirse süpürgemin böyle yapıcam.
h.guroglu
23-07-2013, 19:46
PM attım.
Zekice bozulursa ya da başına bir şey gelirse süpürgemin böyle yapıcam.
bizdekinin zaten bataryası bitikti evde bir köşede atıl vaziyette duruyordu benimde aklıma bu şekilde birşey geldi nasıl olsa adaptörde 12v çeviriyor diyerek bu işe girdik 6 aydır bi sıkıntı çekmedim paşalar gibi kullanıyorum :D
Ben black decker aldım emişi gayet iyi çok kirlendiğinde benzincilerde 1 liraya makinelerde çektirip geri kalanını deckerla devam ediyorum memnunum tavsiye ederim :)
Geçen sene black and decker pd1200 almıştım. Çok güçlü. Tavsiye ederim.
BLACK & DECKER® - Küçük Ev Aletleri - Şarjlı Süpürgeler - Dustbuster Şarjlı Süpürgeler - Ağır Hizmet Tipi Kullanım Home Products Overview (http://www.blackanddecker.com.tr/homeproducts/productoverview/hierarchy/2358/)
alihan_27
23-07-2013, 21:31
Bende arçelik var 12v. Sadece toz,kum boyutundakileri çekiyor. Minik taş filan çekmiyor. Ve çok çabuk tıkanıyor. Benim elektrik kablosu çekme imkanım olmadığından idareten kullanıyorum. Çok kirliyse benzinlikteki 1 tl'likleri kullanıyorum.
Sonuç olarak idareten küçük toz için filan kullanılır, dahası için güçlü makineler şart.
snan1910
23-07-2013, 22:03
Bende de yılların arçeliği var rahat 15 yıllık iyi çekiyor fakat hemen doluyor
RottingChrist
24-07-2013, 08:24
aynen bende hanımın arçeliği aşırıp onunla temizliyordum. arabayı sattık o da kurtuldu ben de.
Bende de yılların arçeliği var rahat 15 yıllık iyi çekiyor fakat hemen doluyor