Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

Sayfa : 1 [2]

Selcuk_RoL
24-07-2013, 12:56
Cikiyorum cunku yalan soyluyolar, o video o kadar bariz gosteriyoki gecmiyim diye ustume ne kadar kirdigini. Ustune basa basa soyluyorum yalan soyluyolar... Hem madem bu kadar hizlilar korkucak bisey yok bi daha deneyelim methanollu yakitli gorelim noldugunu...

Ulan sen ne oynak bi adammissin ya harbiden yuh sana be indin arabadan bu hizli dedin gecemem dedin 3 denemedede oyle yada boyle hep onde dedin o iki videoyu koymayalim bunu koyun sadece dedin ben sadece keyfindeyim dedin oyle dedin boyle dedin kim kime neyin yalanini soyledi otoban kenarinda abi kardes forumda yalanci boyle oluyor demekki bu isler bi iki dakka adam gibi cevap versene bu dediklerimin disinda bsy varmi amk methanol acmayi unutmus kimin sikinde unutmasaydin adam senimi eglendiricek oldu bitti iste yok ustume kirdilar yok yalancilar hayirdir lan sana iyi iyi konusuldu kardes muamelesi yapildi diyemi boyle oldu

UM1196
24-07-2013, 12:57
Cikiyorum cunku yalan soyluyolar, o video o kadar bariz gosteriyoki gecmiyim diye ustume ne kadar kirdigini. Ustune basa basa soyluyorum yalan soyluyolar... Hem madem bu kadar hizlilar korkucak bisey yok bi daha deneyelim methanollu yakitli gorelim noldugunu...

Sen geçme diye üstünemi kırdı yok artık Lebron James :D:D:D:D:D

Cupra03
24-07-2013, 13:00

Ben birilerinin yalan söylediğini ima etmek istemedim,sadece neden o video konulmuyor merak ettim.Hee derlerse sanane kardeşim koymuyoruz,haklıdırlar.Ben zamanında (AH Cupra) sadece yazılım ile,supercharger li tayyar ile,bile bile denemiştim:)
Tekrar deneme isteğinide geri çevirmeleri enteresan,varsayalım 2-3 boy sen geçtin.Bu 106 nın yavaş olduğunu mu gösterecek.Tam tersine,met li golf r sadece 2 boy önümüzdeydi denilecek,ve gene herkez 106 yı övecek:)

Edit: Herkez 106 övecek derken yanlış anlaşılmasın,bu derece bir R ile böyle yürümesi bile müthiş anlamında yazdım.

Bi1ReD
24-07-2013, 13:01
Mami baskannn gene şaşırtmadı :D

Caner B.
24-07-2013, 13:05
Ulan sen ne oynak bi adammissin ya harbiden yuh sana be indin arabadan bu hizli dedin gecemem dedin 3 denemedede oyle yada boyle hep onde dedin o iki videoyu koymayalim bunu koyun sadece dedin ben sadece keyfindeyim dedin oyle dedin boyle dedin kim kime neyin yalanini soyledi otoban kenarinda abi kardes forumda yalanci boyle oluyor demekki bu isler bi iki dakka adam gibi cevap versene bu dediklerimin disinda bsy varmi amk methanol acmayi unutmus kimin sikinde unutmasaydin adam senimi eglendiricek oldu bitti iste yok ustume kirdilar yok yalancilar hayirdir lan sana iyi iyi konusuldu kardes muamelesi yapildi diyemi boyle oldu

Madem kimse birbirinin uzerine kirmamis biri yalan soyluyor o zaman..abi leventin soyledigi videoyu koyun herkes gorsun o zaman ne oldugunu ?

Video olmadikca daha uzar gider bu tartisma

devolation
24-07-2013, 13:07

eh be kardesim araba nenemeye geliyosun yakitinida koy avansinida ac meth. inie ac gelsene sen. sahilde dolasmaya gelirmis gibi gelmis gecilmissin belkide fazlami hafife aldin 106 yi ondanmidir bilinmez tabi

aLperTunga
24-07-2013, 13:08
yohh haanmına NG ışınlanmış gene.Emeği gecenlerin elina emeğine sağlık.maşallah.

XoR
24-07-2013, 13:13

Selçuk,

Bahsi geçen video'yu eklersen sıkıntı kalmayacak zaten, bu kadar gerinlikde olmayacak.

63owen63
24-07-2013, 13:17
Konu aşırı hit alıyor. Konu sahiplerinin de affına sıgınıyorum.

Tüm roll severleri, roll de geçince oluşan sevinçten daha büyük bir sevince davet ediyorum.
Bayramda yüzü gülmeyecek cocukların yüzünü güldürmeye.. Bizlerin de muhtemelen boynu bükük mahsun kaldıgı bayramlar olmuştur. Onların olmasın.
buyrun link

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/160633-ramazanda-minikleri-giydirelim-yardim-kampanyasi.html

percussionali
24-07-2013, 13:17
Suan yoldayim 1saat sonra eve gwciyorum gectigimde videolari koyucam

peugeotefe
24-07-2013, 13:20
Sen geçme diye üstünemi kırdı yok artık Lebron James :D:D:D:D:D

O video yu bende gormek ıstıyorum mami abi yoksa hızlı ve öfkeli 7 yemi montajlıycaksınız...

tebrikler

dragon07
24-07-2013, 13:22
2 aracın sahibinide tebrik ediyorum leventi efendiliginden ötürü mami abiyide zaten hepimiz tanıyoruz yapamayacagı şeye vaadler vermez net bi abimiz kalitesi sürüşü için onuda tebriketmek lazım :)) mami abi akhisara geliyormusunuz orda bi kuzu cevirelim..

denenmiş bitmiş goygoyculuğa gerek yok

Selcuk_RoL
24-07-2013, 13:28
Selçuk,

Bahsi geçen video'yu eklersen sıkıntı kalmayacak zaten, bu kadar gerinlikde olmayacak.

Ya ne videosu ben gormedim gorsem soylerim bana ne videodan ben yalanci tabirine tutuluyorum neyse leventle telde gorustuk sikinti yok varsa oyle bsy eyv kimsenin avukatliga ihtiyaci yok heleki mami abinin oldugunu hic sanmiyorum sadece leventi ben cagirdigim icin ve dun gece hicbir sikinti yokken bir anda konusmalar degistigi icin gerildim cok ustume alindim neyse varsa oyle bsy kadrajda gorucez bakalim

öncel
24-07-2013, 13:32
itb atm 106 gti ile deneme yapılıyor.sonuç bu ise...

yarın turbolu bir 106 piyasaya düşse demekki kimse denemeyecek anlaşıldı merkez.

başka söylenecek bişey yok:icon_tup:

XoR
24-07-2013, 13:34
Ya ne videosu ben gormedim gorsem soylerim bana ne videodan ben yalanci tabirine tutuluyorum neyse leventle telde gorustuk sikinti yok varsa oyle bsy eyv kimsenin avukatliga ihtiyaci yok heleki mami abinin oldugunu hic sanmiyorum sadece leventi ben cagirdigim icin ve dun gece hicbir sikinti yokken bir anda konusmalar degistigi icin gerildim cok ustume alindim neyse varsa oyle bsy kadrajda gorucez bakalim

Bu kadar strese gerçekten gerek yok, deneme konuları sürekli böyle geçiyor sonunda herkes birbirini kırdığıyla kalıyor malesef.

Ali yazmış zaten bekleyelim hep birlikte.

Suan yoldayim 1saat sonra eve gwciyorum gectigimde videolari koyucam

ahmetgurlek
24-07-2013, 13:35
ben iki tarafı da anlamakta zorlanıyorum.

bir taraf ortaya çıkıyor, ben denemek istiyorum diyor. yani bir nevi meydan okuyor. sonra çıkılıyor deneniyor, vay efendim methanol kapalıydı, o kısıktı, bu bilmem neydi mazeret üretiliyor. olmaz abi. yarışa gidiyorsan, hem de sen ortaya atlıyorsan bunları atlamayacaksın. bakıyorum mami makinen arkadaşımız asla mazeret üretmiyor. adam vites kaçırmıyor, gaza geç basmıyor, arabası her zaman hazır, eksiği gediği yok. yarışın ciddiyetinde. geçmek için ne gerekiyorsa yapıyor, gaza erken bastığı da oluyor, arabayı sağa kaçırdığı da ama asla mazeret üretmiyor. helal olsun tebrik ediyorum kendisini. allah aracına zeval vermesin. sen de eğer ortaya atılıyorsan sen de öyle olacaksın, yeri gelecek erken basacaksın yeri gelecek rüzgar tüneli yapacaksın, araban her daim hazır olacak. sen mazeret üretmeyeceksin bırak karşındaki üretsin.

gelelim diğer tarafa. 1 arabayla 1 kere denerim bir daha denemem, yenilen pehlivan güreşe doymaz yaklaşımını anlıyamıyorum. karşınızdaki sizin kadar profesyonel olmayabilir, hata yapmış olabilir. bir kere daha denemeniz sizi daha da büyütür. geçseniz geçilseniz noolur yani. bir de vidyo mevzusu var, bir türlü koyulmadı (gerçi şimdi koyulacak galiba) yani bu iki husus benim gibi dışarıdan takip edenlerde bazı şeylerin üzeri örtülmek isteniyor izlenimi uyandırıyor, ben bir şekilde geçtim gerisi beni ilgilendirmez algısı yaratıyor. bu da pek hoş gözükmüyor.

naçizane fikirlerim bunlar. iki araca da maşallah, allah kaza bela vermesin.

s2k
24-07-2013, 13:50
Bu kadar strese gerçekten gerek yok, deneme konuları sürekli böyle geçiyor sonunda herkes birbirini kırdığıyla kalıyor malesef.

Ali yazmış zaten bekleyelim hep birlikte.

Merakla bekliyorum bende videoyu :icon_tup:

Selcuk_RoL
24-07-2013, 13:52
Buyrun beyler istenilen video cok az ortadaki serite bakin mami abinin bi lastik payi kadar saga gitmesi var oda usenmeyen gitsin bu aksam avrupa konutlarinin ordan gecsin bi 170 180 ne demek istedigimi anlar bu kiloda bi 106 ninda bu kadar sekmesi normal orda acayip bi cikinti var giden gecen illaki bilir buyrun bence tehlike arz eden bi durum yok

Kasten bi uzerine kirma varsa soyleyin beyler

Ng 106 - YouTube (http://youtu.be/V7PxYovl_J4)

orhan_guney
24-07-2013, 13:55
bu videoda en azından golf daha çok tutunuyor.Maşallah tekrardan.

dc_crx
24-07-2013, 13:57
V7PxYovl_J4

rebeloghy
Bu iki araç sağ koltuklarına 1 er kişi alıp da doğru düzgün uzun bir yola çıksa da yanlarında oturanlar videoya çekse öyle 200 e geldik bırak bırak da olmadan yürüdüğü yere kadar gidilse ; Deneme dediğin bu olmaz mı ? İki tarafı da tanımayan izmirli bir gencim bana ne 106 ışınlansın golf uçsun kaçsın beni ilgilendirmez.

Ben de size göre gencim denemeye gelir hata yaparım , büyüksünüz gelin bir daha deneyelim hata yaptım orada derim. Bu tutum çok çok garip geliyor bana. 21 yaşında bir genç sizin gibi yıllardır araba deneyen insanların yanında illa ki hata yapabilir. Niye iş bu noktaya geliyor da vaaaaaay çok afedersiniz mal mısın kardeşim geliyosun meth. açmıyosun deniliyor ?

Bu kadar insan açıklıyor , yazılımı avansı methanole göre yapılıyor, meth kapalı iken bu aracı geçtik demek hayal ürünüdür meth li hali ile başka bir araba bu geçtiğiniz diye açıklanıyor. Açıklayanlar makaraya alınmıs methanol ne bilmiyosunuz nos sanıyorsunuz diyorlar.

Yahu zaten 200hp 700küsür kilo araç zaten yapacağınızı yapmışsınız bir genç kardeşinizin hatasını telafi etme şansı verin , Gerçekten denenmiş olsun golf R gibi araç 106 nızı geçse kim ayıplar sizi ? Golf r ile yürümesi zaten yeterli.

Ve bir dikkatimi çeken yine hep videolar arkadan , yan koltuklarınıza otursun biri koca istanbulun boş uzun düzlüğü yok mu ? diğer videolar nerelerde çekiliyor ? 70 te mi basılacak , basın 200 e kadar 106 ışınlansın 280 de belki golf 3 boy önde olacak ? Niye roll belli km de bitiyor golf r gibi araç 200 de bırakmak için mi alınır +300 ler görmek için mi ?

300 yapan aracı 200 e kadar geçtim bitti demek , bugatti ile kalkıp 200 e kadar geçtim hoop bitti demek gibi örneğe takılmayın ama daha bir o kadar gidecek aracı belli aralıkta geçtim bitti demek o araçtan hızlı olduğunuz anlamına gelmiyor.

Kimseyi tanımıyorum kusuruma bakmayın , dışardan objektif bakış ile bunlar düşünülüyor.

Üste kırma mevzsunda da videoda bana bir garip gelmişti niye sağ seritte gidiyor o araç diye, niyetiniz art niyet değildir yanlış anlamayın ancak bunu göstermek için 2 ye 2 çıkıp dümdüz geniş bir yolda gittiği yere kadar basılsa GERÇEK sonuç görülür. diye düşünüyorum.

Sökük aerodinamiği ortada bir 106 200e kadar ışınlanabilir de 200 -300 aralığını golf r gibi mi gidecek merak ediyorum.

Objektif yorumlar sorulmuş arada yazdım görebildiklerimi, yaşıma bakıp sizler gibi yıllardır araba deneyen biri olmadığımı farkedip çocuk sus sen bi demeyeceğiniz için teşekkür ederim :)

Selcuk_RoL
bu videoda en azından golf daha çok tutunuyor.Maşallah tekrardan.

Oda cok hafif rampa oldugundan torkun avantaji:icon_tup:

ahmetgurlek
24-07-2013, 13:58
Buyrun beyler istenilen video cok az ortadaki serite bakin mami abinin bi lastik payi kadar saga gitmesi var oda usenmeyen gitsin bu aksam avrupa konutlarinin ordan gecsin bi 170 180 ne demek istedigimi anlar bu kiloda bi 106 ninda bu kadar sekmesi normal orda acayip bi cikinti var giden gecen illaki bilir buyrun bence tehlike arz eden bi durum yok

ben de kasten bir kırma olmadığını düşünüyorum. yalnız 2 vidyo arasında ilk gaza oturmalarda ciddi bir fark var. ilk vidyoda 106 basar basmaz 2 boy öne geçiyor, bu vidyoda ise sonuna kadar gittiklerinde dahi öyle bir fark olmuyor. demek ki ilk vidyoda ya golf geç bastı ya da 106 erken bastı. lakin her halükarda 106 geçmiş gibi görünüyor ama 1 boy ama 3 boy... tebrikler tekrardan...

63owen63
24-07-2013, 13:59
Bu video da bırakıldıgında iki arac arasında ki mesafe nedir ?

orhan_guney
24-07-2013, 14:00
:icon_tup:
Oda cok hafif rampa oldugundan torkun avantaji:icon_tup:

s2k
24-07-2013, 14:00

Video için teşekkürler.

Allah için üstüne kırma görmedim ben burda. Bi ara kamyonun yanından geçerken sıkışır gibi olmuş ama baya arka çamurlukta gidiyor gibi duruyor golf ?

Yanlış mı görüyorum uzak olduğu için öyle gözüküyor olabilir ?

Buradada met. açık mı değil mi acaba ?

mami_makinen
24-07-2013, 14:01
ben de kasten bir kırma olmadığını düşünüyorum. yalnız 2 vidyo arasında ilk gaza oturmalarda ciddi bir fark var. ilk vidyoda 106 basar basmaz 2 boy öne geçiyor, bu vidyoda ise sonuna kadar gittiklerinde dahi öyle bir fark olmuyor. demek ki ilk vidyoda ya golf geç bastı ya da 106 erken bastı. lakin her halükarda 106 geçmiş gibi görünüyor ama 1 boy ama 3 boy... tebrikler tekrardan...

Bu denenen yer hafif rampa yukarı arabam sarıyo o yüzden 2 de bastığımda sarmaktan yol alamıyo araba

K.Kaan
24-07-2013, 14:01
üzerine kırma kesinlikle yok bencede. glof diğer videoya göre daha iyi ama yine geçilmiş üzerine kırıldığı içinde değil ayrıca..

iki tarafıda tanımıyorum ama her iki aracada maşallah

taytay
24-07-2013, 14:02
video da üzerine kırma vs hiç bişiy yok benim gördüğüm öyle bi bahsedilki farklı bişiy bekliyordum , her şekilde 106 geçmiş maşallah.

Volkann
24-07-2013, 14:03
kırma filan yok göz var nizam var.

rebel
24-07-2013, 14:03
camcar cupramı ? evet bu video daa açıklayıcı olmuş .

TYPERHAKAN
24-07-2013, 14:06

Selcuk levent cok duzgun bir insandir.yazilanlar klavyeden farkli anlasiliyor olabilir onun icin kalblerinizi kirmayin.mubarek gün bu kelimeler sana yakışmaz .

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:07
İste anlatamiyoruz herseye bi ispat lazim bende bunu anlamiyorum anasini satiim 3 senedir 5 senedir bsyler yapiyoruz oyle yada boyle kim gormus yalanimi dolanimi yok oyle bsy diyorum var deniliyo ve inanilmiyo buyrun abi yine ispat yine ispat iste

ahmetgurlek
Bu denenen yer hafif rampa yukarı arabam sarıyo o yüzden 2 de bastığımda sarmaktan yol alamıyo araba

eyvallah doğrudur. aracın içinde olmadığım için sadece vidyolardan gördüklerimi yorumladım. tamamen objektif bir yorumdur. tekrardan tebrik ederim. ayrıca mazeretlerle de uğraşmadığınız için de tebrik ederim...

Levent Y.
Selcuk levent cok duzgun bir insandir.yazilanlar klavyeden farkli anlasiliyor olabilir onun icin kalblerinizi kirmayin.mubarek gün bu kelimeler sana yakışmaz .

Aradım telefonda konuştuk Hakan Abi..

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:08

Dogru soyluyorsun hakan abi telde konustuk hallettik sikinti yok

Levent Y.
24-07-2013, 14:09
Bu konuya daha fazla yazmıycam video ortada benim yorumum belli karşı tarafın belli, daha fazla hiç uzatmıycam tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

e'to
24-07-2013, 14:09
bencede kırma yok ama

mami arkadaşımız aracı yolda tutmak için bariz uğraşıyor hafif olduğundan kaçıyor sağa sola..

o da çok normal..

birde neden bariz üzerine kırsın ki araba zaten 800 kg golf 1600 kg Allah korusun 106 nın

arka kısmı golf ün önüne dokunsa 106 İstanbul kanatlarımın altında olur..

sedat s
24-07-2013, 14:10
yav mami abıyede leventide tanımam ama levent arkadasımızın yazdıgı talıhsız olmus. ya mamı abı otuz kusur yasında koca adam yarısta ben hıc tahmın etmıyorum dıger arabanın ustune kıracagını her seyden önce ortada ınsan hayatı var. senelerdır bu ıslerı kovalayan tabıri caızse bu ıslerın feriştahı olmus koca adama böle bı ıthamda bulunman cok yanlıs olmuş. ınsan hayatı bu ya ötesı varmı.

mami_makinen
24-07-2013, 14:10
Diğer denemelerde yani düz yolda denediklerimde inanın arada net 4 boy oluyo ama hiç önemi yok benim için bi çamurlukta geçsem aynı 4 boyda geçsem aynı 10 boyda geçsem aynı
Maksat geçmekse geçtik bitti

mami_makinen
24-07-2013, 14:14
Onüne kırma muhabbetine son nokta bi yazı yazayım kimsenin kafasında soru işareti kalmasın

İkinci denemedeki mevki gaziosmanpaşa sapağında tekstilkente doğru yapıldı zaten videoda avrupa konutlarının ışıkları belli oluyo yani ordaki viyadüğün bitimindeki hafif setti herkes bilir bilmeyen kontrol edebilir orada 220 gibi geçiyoyorum ve araba sökük olduğu için hafif yalpalıyo başka bişey yok kesinlikle

dc_crx
24-07-2013, 14:16
bu golf R ile bu videodaki golf aynı mı ???

KkT0UsMKKcg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KkT0UsMKKcg

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:16

KkT0UsMKKcg

Bi link koyda anlayalim olm:)

mannerboy
24-07-2013, 14:17
Bu iki araç sağ koltuklarına 1 er kişi alıp da doğru düzgün uzun bir yola çıksa da yanlarında oturanlar videoya çekse öyle 200 e geldik bırak bırak da olmadan yürüdüğü yere kadar gidilse ; Deneme dediğin bu olmaz mı ? İki tarafı da tanımayan izmirli bir gencim bana ne 106 ışınlansın golf uçsun kaçsın beni ilgilendirmez.

Ben de size göre gencim denemeye gelir hata yaparım , büyüksünüz gelin bir daha deneyelim hata yaptım orada derim. Bu tutum çok çok garip geliyor bana. 21 yaşında bir genç sizin gibi yıllardır araba deneyen insanların yanında illa ki hata yapabilir. Niye iş bu noktaya geliyor da vaaaaaay çok afedersiniz mal mısın kardeşim geliyosun meth. açmıyosun deniliyor ?

Bu kadar insan açıklıyor , yazılımı avansı methanole göre yapılıyor, meth kapalı iken bu aracı geçtik demek hayal ürünüdür meth li hali ile başka bir araba bu geçtiğiniz diye açıklanıyor. Açıklayanlar makaraya alınmıs methanol ne bilmiyosunuz nos sanıyorsunuz diyorlar.

Yahu zaten 200hp 700küsür kilo araç zaten yapacağınızı yapmışsınız bir genç kardeşinizin hatasını telafi etme şansı verin , Gerçekten denenmiş olsun golf R gibi araç 106 nızı geçse kim ayıplar sizi ? Golf r ile yürümesi zaten yeterli.

Ve bir dikkatimi çeken yine hep videolar arkadan , yan koltuklarınıza otursun biri koca istanbulun boş uzun düzlüğü yok mu ? diğer videolar nerelerde çekiliyor ? 70 te mi basılacak , basın 200 e kadar 106 ışınlansın 280 de belki golf 3 boy önde olacak ? Niye roll belli km de bitiyor golf r gibi araç 200 de bırakmak için mi alınır +300 ler görmek için mi ?

300 yapan aracı 200 e kadar geçtim bitti demek , bugatti ile kalkıp 200 e kadar geçtim hoop bitti demek gibi örneğe takılmayın ama daha bir o kadar gidecek aracı belli aralıkta geçtim bitti demek o araçtan hızlı olduğunuz anlamına gelmiyor.

Kimseyi tanımıyorum kusuruma bakmayın , dışardan objektif bakış ile bunlar düşünülüyor.

Üste kırma mevzsunda da videoda bana bir garip gelmişti niye sağ seritte gidiyor o araç diye, niyetiniz art niyet değildir yanlış anlamayın ancak bunu göstermek için 2 ye 2 çıkıp dümdüz geniş bir yolda gittiği yere kadar basılsa GERÇEK sonuç görülür. diye düşünüyorum.

Sökük aerodinamiği ortada bir 106 200e kadar ışınlanabilir de 200 -300 aralığını golf r gibi mi gidecek merak ediyorum.

Objektif yorumlar sorulmuş arada yazdım görebildiklerimi, yaşıma bakıp sizler gibi yıllardır araba deneyen biri olmadığımı farkedip çocuk sus sen bi demeyeceğiniz için teşekkür ederim :)

yorumlarına aynı bende katılıyorum bende 2 tafı tanımam etmem özetlemişssin 60-220 yada 70-230 gibi basılıp yanlarında birer kişi olmalı

Yigit-Y
24-07-2013, 14:18

hahahahahahha :D:D:D:D

mami abi 106'yı 300'ü gösterse bu ülkede bir allahın kulu sanırım arabasını garajdan çıkarmaz :D

Burada 106 GTİ speclerini bilmeyen Golf R'ın speclerini bilmeyen bir sürü kişi var.Saçma sapan yorumlar geliyor.

Selcuk_RoL

KkT0UsMKKcg

golf R & gariban (camcar devo gsi) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KkT0UsMKKcg)

İns aynidir la demekki cok hizli bizim araba hahaha

yan53
bu videodan sonrada bi bahane bulan çıkar..sıkıntı yok...

s2k
24-07-2013, 14:19
Diğer denemelerde yani düz yolda denediklerimde inanın arada net 4 boy oluyo ama hiç önemi yok benim için bi çamurlukta geçsem aynı 4 boyda geçsem aynı 10 boyda geçsem aynı

Onüne kırma muhabbetine son nokta bi yazı yazayım kimsenin kafasında soru işareti kalmasın

İkinci denemedeki mevki gaziosmanpaşa sapağında tekstilkente doğru yapıldı zaten videoda avrupa konutlarının ışıkları belli oluyo yani ordaki viyadüğün bitimindeki hafif setti herkes bilir bilmeyen kontrol edebilir orada 220 gibi geçiyoyorum ve araba sökük olduğu için hafif yalpalıyo başka bişey yok kesinlikle

Emeğine, bileğine, kesene sağlık.

Tekrar belki cumartesi denersiniz arabasının eksiklerini tamamlayınca.

Yanlış anlaşılma olmasın ikinizide ne tanıyorum ne hayatımda gördüm :D

Kırmayın birbirinizi bi kutu cıvata için :icon_tup:

dragon07
24-07-2013, 14:20
atmosferik 106 ile turbolu 4 awd golf yarısıcak birde 106 yanına 1 kişi alıcak öylemi :D

saçmalıktan başka bişey degil güldürmeyin kendinizi.bütün avantajını kaybeder 106 zaten ilk gaza oturma anında farkı acıyo

wer is the adalet ?

e'to
aynı değil plakası okunuyor..

@Lp2

kanka bnm araba vıdeo dakı :) ilk zamanlar

Levent Y.
24-07-2013, 14:21
Videodaki araç benimki değil, benim bu tarz tek bi videom yok...

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:21
kanka bnm araba vıdeo dakı :) ilk zamanlar

Ve yine bir hayal kirikligi :D:D

63owen63
24-07-2013, 14:24
106'yı yanına adam alıp basacaksa ya da öyle yapması gerekiyorsa neden okadar ugraştı söktü? Bunu beklemek çok dogru degil. Aracın segmenti belli yapım amacı belli. Ama gönül istiyor bir go pro'yla yandan çekim ler.

ahmetgurlek
24-07-2013, 14:24

olay benim için de kapanmıştır. bu speclerde 106 geçmiştir. ama 1 boy ama 3 boy farketmez. sonuçta yokuş aşağı da yokuş yukarı da her halükarda 106 geçmiştir. methanol olayını bilmem, açıktır kapalıdır, 3 boy farkeder 5 boy farkeder. bir daha denenirse o da görülür. denerseniz bu sizi daha da büyütür. geçilseniz de kimse arabanıza tek bir laf edemez.

saygılarımla.

mannerboy
24-07-2013, 14:27
atmosferik 106 ile turbolu 4 awd golf yarısıcak birde 106 yanına 1 kişi alıcak öylemi :D

saçmalıktan başka bişey degil güldürmeyin kendinizi.bütün avantajını kaybeder 106 zaten ilk gaza oturma anında farkı acıyo

wer is the adalet ?

çok sağol yılların verdiği tecrübelerin için :heyoo: sen güldürme kendini yancılık yapma herşey 106 için 106 hafif olsun 106 190 da frene bassın 106 yan gitsin vs vs

mami_makinen
24-07-2013, 14:28
Ve yine bir hayal kirikligi :D:D

Hayallerini geniş tut yakında neler olacağına send inanamıcaksın şu devriyajı bi alalım gerisi kolay

dc_crx
24-07-2013, 14:28

aahahhahh :D :D hızlı hızlı maşallah... .d

BMK TypeR
24-07-2013, 14:31
Brake boost olmuyor kardeşim golf r da

bu nasıl bi metanol 7 8 boy fark verıyor her araca lazım valla mubarek nos nerden gelıyor bu boylar
Alptug bilmedigin şeyler Özgüne sor anlatsın sana rotara nasıl cektigini, bildigın basar basmaz araba yerinde kalıyo uzun basarsan 240 250 o boylar fark eder, yaşadık çok gördük 2.0tfsi da
he methanol kapar avansı ona göre ayarlarsan fark etmez cok uzunda fark eder ama avansı o yakıta göre ayarlanması lazım burda olan yüksek avans yetersız yakıttan dolayı korumaya alması arabanın avansı gerı cekmeye çalışması açıklayıcı olmuştur belki

BMK TypeR
24-07-2013, 14:34
Reşit abi mami şu an sınıf başkanı ılk başkan yardımcısıyla mulakatı gec sonra mamıyle mulakat :) Şampıyonların asaleti olur ahahah :)

Sen ılk bı benım yamacıma gel :)
Mehmet senle herzaman deneriz sıkıntı yok, alo yap araban hazır oldugunda, golf r deneyelım gercek stg2+ golf r denemış olursun:icon_tup:

k24 sonra 10sn altına düşücek n/a araba görürüz umarım dbn ler yayınlansada bu tartışmalar olmasa:)

Can08
24-07-2013, 14:36
bir 106 nın bukadar gideceği hiç akılma gelmezdi yapanı kullananı tebrik etmek gerekir.

golf metanol bassa da sonucun değişeceğini zanetmiyorum.

mami reis adaleti sağlamış bizede tebrik etmek düşer.

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:39
Mehmet senle herzaman deneriz sıkıntı yok, alo yap araban hazır oldugunda, golf r deneyelım gercek stg2+ golf r denemış olursun:icon_tup:

sen nabıcan abi allah aşkına araba zaten dsg yani gaz fren direksiyon senin koltukta zıplama öne atlama hareketi bence iş yapmaz:D:D

BMK TypeR
24-07-2013, 14:40
sen nabıcan abi allah aşkına araba zaten dsg yani gaz fren direksiyon senin koltukta zıplama öne atlama hareketi bence iş yapmaz:D:D
kardeşim benımde bıldıgım şeyler var merak etme sen daha ıyı bılıyosun:D selçuk dbn alsanıza 10sn altına düşucek mı?_ ben o golf r 8.5sec zorlarım

mami_makinen
24-07-2013, 14:42
kardeşim benımde bıldıgım şeyler var merak etme sen daha ıyı bılıyosun:D selçuk dbn alsanıza 10sn altına düşucek mı?_ ben o golf r 8.5sec zorlarım

Manuel boostmu bağlıcan

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:42

abi araba mami abinin ben ne diyim alır kendisi ama bence 10sn altı

mmustu
24-07-2013, 14:44

ahhh ahhhh LMC EKE denemeleride oradaydı demi :D

bak o zaman N/A ile Turbo geçememiştin ama Bu sefer olmuş abi :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

mami_makinen
24-07-2013, 14:45
ahhh ahhhh LMC EKE denemeleride oradaydı demi :D

bak o zaman N/A ile Turbo geçememiştin ama Bu sefer olmuş abi :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Aynen mevki aynı maslak tekstilkent

Mpower
24-07-2013, 14:45
Gördüğüm kadarıyla bayır aşşağı bir deneme olmuş

Düzde daha farklı sonuç olucağını düşünüyorum

BMK TypeR
24-07-2013, 14:46
Manuel boostmu bağlıcan

bişeyler yapcam başkan ama araba stg2+ olcak, neyse mami ng 106 çok ıyı gıdıyo resmı olarakda dbn al n/a kıng belli olsun,

Selcuk_RoL
24-07-2013, 14:54
22 . sn sonra olan 1 teker mı yuh dıyorum size barız uzerıne kırmıs klasık mami:)

Dünyagöz Hastanesi | LASIK, Lazer Göz Tedavisi, Katarakt, Keratokonus, Glokom, Kornea, Retina (http://www.dunyagoz.com/)

Sende klasik yorum yap icin yorum yapan bos adam

XoR
24-07-2013, 14:58
Ikinci video'da kirma vs olmamis hersey acikliga kavustuguna gore daha fazla gerilecek durumda kalmadi. Herkesin ayagina saglik Mami abinin ve Leventin kesesine bereket :)

M3CSL
24-07-2013, 15:02
Golf r sahibi arkadasimizi tebrik ederim efendiliginden dolayi.
Fakat kendiside gormustur surekli sampiyonlar liginde oynayan birisiyle, lige yeni cikan ama guclu bir takimin oynamasi gibi birsey.Buradada oyunun belli kurallari var.

Ayrica kurtlar sofrasi burasi gecersin sovunu yaparsin , gelsin tebrikler masallahlar:D

Araban cok guzel keygini cikart..

fatiii
24-07-2013, 15:11
aynen boşa yazıyosunuz daha adam geçti bitti gitti..bidaha denerse dener denemezse geçti olarak kalıcak yapacak bişey yok.

Gariban
24-07-2013, 15:25
Bencede kirma falan yok adam kendi seridinin icinde hareket ediyor gayet temiz ve net bir deneme masallah

çağrı23
24-07-2013, 15:40
yav var sayalım kırmış golf sanki firenemi basmış gazmı kesmiş arada bir araba rahat geçecek yer var geçilmemek için ölümüne gaz basıyo ama nafile.:D

kickboxer
24-07-2013, 15:42
keşke ilk başta bütün videolar konsaydı.Bu arada ben golf r ın 106 sağa geçmeye başlayınca sellektör yaktığını net gördüm bu yüzden üzerime kırdı diyor.Gaz kesmişde olabilir.
Buradaki farkla ilk video arasında dağlar var bence .

XoR
24-07-2013, 15:44
keşke ilk başta bütün videolar konsaydı.Bu arada ben golf r ın 106 sağa geçmeye başlayınca sellektör yaktığını net gördüm bu yüzden üzerime kırdı diyor.Gaz kesmişde olabilir.
Buradaki farkla ilk video arasında dağlar var bence .

Ilk video ile ilgili ben sordum Mami abi durumu acikladi ama geri sayfakada kaldi şuan cepten bulamiyorum Onurum. Ikinci videoda kirma durumu zaten yok

SekoLive
24-07-2013, 15:47
Ilk video ile ilgili ben sordum Mami abi durumu acikladi ama geri sayfakada kaldi şuan cepten bulamiyorum Onurum. Ikinci videoda kirma durumu zaten yok

aynen bende 1. videoda öyle gördüm. sonrasında senin soruna mami abi yazmıs durumu kasti bi durum olmadıgını sölemiş. 2. videoyu izleyip kırma yok yazanlar olmus ki mami abi bile kırma oldugunu yazmsı arka sayfalarda siz hala kırma yok yazıyorsunuz :)

XoR
24-07-2013, 15:53
aynen bende 1. videoda öyle gördüm. sonrasında senin soruna mami abi yazmıs durumu kasti bi durum olmadıgını sölemiş. 2. videoyu izleyip kırma yok yazanlar olmus ki mami abi bile kırma oldugunu yazmsı arka sayfalarda siz hala kırma yok yazıyorsunuz :)

Ikinci videoda kirma yokki Sekocum yada cunleni düşük algiladim ben :)

SekoLive
24-07-2013, 15:55
Ikinci videoda kirma yokki Sekocum yada cunleni düşük algiladim ben :)

aynen abi bende onu söliyorm :) ikincide yok ilkinde var onuda acıkladılar yol ayrımından dolayı oldugunu

BoraRS
24-07-2013, 15:55
Ben gordum Mami ustune kiriyodu.

Levent Y.
24-07-2013, 15:56
Kendime yazmıycam diye söz verdim ama gerçekten mantıksız yorumlar yapılıyo. Öncelikle şunu söyliyim, insanların rencide edici mesajlar yazması, dalga geçmeye çalışmaları son derece normal. Sonuçta adam beni geçti, kutlama yapan tarafın kendileri olmaları kadar normal birşey yok. Ben bunu takmıyorum ve olağan karşılıyorum, dikkat ederseniz o tarz mesaj yazanlarada hiç cevap vermiyorum, haklarıdır, doyasıya kutlasınlar.

Gel gelelim, 1. deneme de ben basarken fark etmemişim bile muammer bey daha once basmıs. Bana sorarsanız o araya 3 tane golf giremez, 4 tane hiç giremez. 2. denememizde zamanında gaza bastım aramızda boy olucak bi fark olmadı tamponunda gelip yaklaştım.
buna karşın muammer bey demişki yokus yukarı bastık patinaja kaldım, orası bariz - eğimli bırakın yokus yukarı ve ya duz olmasını yol videodan zaten gözüküyo net bi şekilde, patinaja kaldıgınada inanmiyorum, kalsa bırakırdı, üste kırma olayına girmiyorum, selektörü niye yaptıgım ortada...

Sonuç? Her iki denemede öyle ve ya böyle geçti mi geçti, herkesin kendine göre nedenleri, kendini haklı gördüğü noktalar var, bu her konuda böyledir. Hırsın oldugu bi yerde iki tarafın uzlasması beklenemez. Ben defalarca dediğim gibi kendisini tebrik ediyorum, o ise bi teşekkür bile etmiyo. Benim gösterdiğim erdeme, erdem ile karşılık vermiyo. Bu da onun takdirir, kendi bilir...

Son olarak, ben bahanelere sığınmıyorum, kendi gördüğüm doğruları söylüyorum, takdir edenlerede teşekkür ediyorum...

BoraRS
24-07-2013, 15:58
Ama iftarda sucugun ustune yumurta kiriyodu.

Yine bos konustum amk...

B.Aktepe
24-07-2013, 16:22
Her iki araca da maşallah, 106 çok ciddi yürüyor hakikaten. Mami abi kesene bereket,emeğine sağlık. Al artık şu 100-200 ölçümünü dbox ile abi :)

mami_makinen
24-07-2013, 16:30
Her iki araca da maşallah, 106 çok ciddi yürüyor hakikaten. Mami abi kesene bereket,emeğine sağlık. Al artık şu 100-200 ölçümünü dbox ile abi :)

Arabayi isteyen iki kişi var kısmet satılmassa yaparız reis

otimli
24-07-2013, 16:58
Mami abi suc sende boyle araba yapılırmi ;)
Ne demiş atalarımız meyve veren ağaç taslanir masallah ng nin bu taslanmaya hala meyve veriyor masallah masallah

emirarslan34
24-07-2013, 17:19
Ben gordum Mami ustune kiriyodu.

Ama iftarda sucugun ustune yumurta kiriyodu.

Yine bos konustum amk...

abi 18 sayfayıda okudum dedim bi iki de ben söz hakkı alırım mecliste ama şu yorumlardan sonra annem evi süpürüyordu dedim bırak bırak sen ben hallederim dedim ya :D :D :D yarıldım abi ya.

abi inan senin bi sucun yok oruç yaptırıyor böyle şeyler :D :D dünde bana bi arkadas dedi kafanmı iyi diye :D

kelalper
24-07-2013, 18:03
kardeş wrx i kimse gecmedi :)

kardeş mi? Yaşın kaç kime kardeş ayağı çekiosun.

stlegal
24-07-2013, 18:07
kardeş mi? Yaşın kaç kime kardeş ayağı çekiosun.

Olum adamlar sasirdi amk ememmi dömelemmi diycekler :D

ferhat.ö
24-07-2013, 18:13
Adamı sakat eder la buu :D maşallah ng ye

kelalper
24-07-2013, 18:15
Evet fatiii alınganlık olmuş bunlara gerek yok bro , biliyosun biz atmo yaptıkmı nasıl gidiyor az çok sende gördün.. Maminin Ng 210hp/780kg ,benim araba yapım aşamasında ve enaz 300hp/780kg hedefli..Yani nasıl gideceğini az çok ben biliyorum ve hedefim Dookan veya bizden bi başkası değil inşallah çıktığında herkes görecek :)

kadir emmi bana hazırlanıosun di mi hissediorum aşşadan aşşaadan :D

melih
24-07-2013, 18:23
Kendime yazmıycam diye söz verdim ama gerçekten mantıksız yorumlar yapılıyo. Öncelikle şunu söyliyim, insanların rencide edici mesajlar yazması, dalga geçmeye çalışmaları son derece normal. Sonuçta adam beni geçti, kutlama yapan tarafın kendileri olmaları kadar normal birşey yok. Ben bunu takmıyorum ve olağan karşılıyorum, dikkat ederseniz o tarz mesaj yazanlarada hiç cevap vermiyorum, haklarıdır, doyasıya kutlasınlar.

Gel gelelim, 1. deneme de ben basarken fark etmemişim bile muammer bey daha once basmıs. Bana sorarsanız o araya 3 tane golf giremez, 4 tane hiç giremez. 2. denememizde zamanında gaza bastım aramızda boy olucak bi fark olmadı tamponunda gelip yaklaştım.
buna karşın muammer bey demişki yokus yukarı bastık patinaja kaldım, orası bariz - eğimli bırakın yokus yukarı ve ya duz olmasını yol videodan zaten gözüküyo net bi şekilde, patinaja kaldıgınada inanmiyorum, kalsa bırakırdı, üste kırma olayına girmiyorum, selektörü niye yaptıgım ortada...

Sonuç? Her iki denemede öyle ve ya böyle geçti mi geçti, herkesin kendine göre nedenleri, kendini haklı gördüğü noktalar var, bu her konuda böyledir. Hırsın oldugu bi yerde iki tarafın uzlasması beklenemez. Ben defalarca dediğim gibi kendisini tebrik ediyorum, o ise bi teşekkür bile etmiyo. Benim gösterdiğim erdeme, erdem ile karşılık vermiyo. Bu da onun takdirir, kendi bilir...

Son olarak, ben bahanelere sığınmıyorum, kendi gördüğüm doğruları söylüyorum, takdir edenlerede teşekkür ediyorum...

Değerli kardeşim bilmiyorum kaç yıldır bu piyasanın içindesin ama denediğin adam mami başkan bu işi yalayıp yutanlardan seni riske atacak hareket kolay kolay yapmaz bi bildiği varki önüne geçmiş sende ister istemez heycan yapmışsın normaldır.

Roling yapmaya geliyosan eksiklerini tamamlayıp gelirsin herşeyin kontrol edip gelirsin eğer unutup sonradan söyle böyle dersen senin hatandır. Şuan seni geçtimi geçti bitmiştir.
Müsait zamanda bi daha deneyelim abi dersin tekrar denersin ama yok ben tek gittim bana baskı yaptılar yalan söyluyolar gibi cumleler kurarsan ayıp olur yakışmaz.

iki araçlada maşh

Tufan Job34
24-07-2013, 19:21
mamı başkan eline koluna sağlık..her kafadan ses çıkmıştı. sende yolda verdin cevabı..
kıng ng..

kelalper
24-07-2013, 19:33
Levent kardeşim her kurduğun cümle birbiri ile çelişkili yok yalan söylüyorlar yok geçmiim diye üstüme kırdılar. İnsan yazacağı şeyleri bvir düşünür de yazar. Denermisin dedin denediler geçtiler. İki video da da NG önünde mi önünde. İster 10 boy ister 1 boy. NG 700 kilo yokuş yukarı tutunma sorunu yaşaması gayet normal önden çeker olduğu için. Seni de anlıyorum tabi kendine yediremiosun 100 bin liralık son model spor araba ile 15 yaşında 25 bin liralık arabaya geçilmeyi. Ama doğanın kanunu iyi olan kazanır.

fatiii
24-07-2013, 19:41
Levent kardeşim her kurduğun cümle birbiri ile çelişkili yok yalan söylüyorlar yok geçmiim diye üstüme kırdılar. İnsan yazacağı şeyleri bvir düşünür de yazar. Denermisin dedin denediler geçtiler. İki video da da NG önünde mi önünde. İster 10 boy ister 1 boy. NG 700 kilo yokuş yukarı tutunma sorunu yaşaması gayet normal önden çeker olduğu için. Seni de anlıyorum tabi kendine yediremiosun 100 bin liralık son model spor araba ile 15 yaşında 25 bin liralık arabaya geçilmeyi. Ama doğanın kanunu iyi olan kazanır.

sen bazen gerçekten başka boyutlarda yorum yapıosun..şimdi ne alakası var adamın arabasıyla o arabanın parasının bilmem nesinin yav.adam öyle düşünse gelip denermi..yediremiyecek bişey yokki zaten öyle bişeyi yediremiyeceksen yarış yapmayacaksın adam bugün milyarlar harcar gelir 15 liralık motor delik deşik eder vs vs..o işin sonu ***.

herkezin malı kendine sen boşver kimin arabası kaç para kim ne yedirir ne yedirmez..

KCANN_220
24-07-2013, 19:41
mamii abı ayagına saglık kesene bereket..:) ng hakıkaten deparlı bı arac masAllah..

satmassan dbn ı falan boswer abı akhısara gel erol abı sen ben warsa baska hızlı yenıselım ordaa..:D

kelalper
24-07-2013, 20:01
sen bazen gerçekten başka boyutlarda yorum yapıosun..şimdi ne alakası var adamın arabasıyla o arabanın parasının bilmem nesinin yav.adam öyle düşünse gelip denermi..yediremiyecek bişey yokki zaten öyle bişeyi yediremiyeceksen yarış yapmayacaksın adam bugün milyarlar harcar gelir 15 liralık motor delik deşik eder vs vs..o işin sonu ***.

herkezin malı kendine sen boşver kimin arabası kaç para kim ne yedirir ne yedirmez..

fatih adamın her postu birbiri ile çelişio bırakın adamı savunmayı. Videoları gördün üstüne kırma var mı? Mami önde mi. Yanına gelebilmiş mi. Turbo araba ve yokuş yukarı ona rağmen mami önde. Mami yalan söyler mi? Patinaj çekti diosa çekmiş midir çekmemiş midir? Şunlara bi cevap ver allah aşkına. 21 yaşında adama yazmiim diorum ama işin suyunu çıkarıo.

Tunacan
24-07-2013, 20:07
Forumda ne cok avukat ve yargic var yaw. Herkes herseye yorum yapiyor. Birisi gecilecek birisi gececek illaki. Konuyu hala neden uzatiyorsunuz ki? Her iki araca damasallah. Sahipleri kazasiz belasiz hayirli gunlerde binsin.

Suleyman
24-07-2013, 20:12

Yerinde yorum olmuş :icon_tup:.
Sonuç ne olursa olsun araç sahiplerini de tebrik ederim.

mami_makinen
24-07-2013, 20:15
Konuyu uzatmanın anlamı yok hep aynı mevzu hep aynı uzar gider hep aynı doldur boşalt yapmaya gerek yok

devolation
24-07-2013, 20:21

KkT0UsMKKcg

golf R & gariban (camcar devo gsi) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KkT0UsMKKcg)

o degilde arkadan nası geliyorum ama kuduz hayvan spec :)))

alp1903
24-07-2013, 20:25
Araçlar kaç km hızda denendi? 75 -80 mi yoksa 100-110 mu?

TYPERHAKAN
24-07-2013, 20:27

işi nereye getirmişin ne alakası var 100 binlik spor araba falan filan ,adamı tanıyomusun yok. mineccimmisin nerden biliyon yediremiyomuş bilmem neyapıyomuş.bu kadar ahkam keseceğine al arabanı da çık bide seni görelim,burda yazılarını görenler de seni 40 yıllık rolling cisin zanneder.

athem
24-07-2013, 20:29
fatih adamın her postu birbiri ile çelişio bırakın adamı savunmayı. Videoları gördün üstüne kırma var mı? Mami önde mi. Yanına gelebilmiş mi. Turbo araba ve yokuş yukarı ona rağmen mami önde. Mami yalan söyler mi? Patinaj çekti diosa çekmiş midir çekmemiş midir? Şunlara bi cevap ver allah aşkına. 21 yaşında adama yazmiim diorum ama işin suyunu çıkarıo.

Adam yuzkere tebrik etti nie birinizde cikip aferim demiyo levente

Yaris yaristir gecildimi gecildi olay bitti

Ama leventinde bisiler solemeye hakki var bahane degil zaten

Adam her postta yaziyo sorun vardi tekrar deniyelim nie buna yaklasilmiyo?

Bu solediklerime katilanlar vardir illaki

Iki tarafida tanimam etmem yorumlarim yanlis anlasilmasin

chiefkadir
24-07-2013, 20:38
kadir emmi bana hazırlanıosun di mi hissediorum aşşadan aşşaadan :DYok bree sana artık mali kaldirmam kankayizz :D

fatiii
24-07-2013, 20:43

tamam abi öyledir böyledir yok sonuçta olmuş bitmiş o ne dersede boş mami ne dersede boş biz ne dersekte boş..dün gece yapılan yarışı mami geçti öyle yada böyle..oda daha genç arkadaş sonuçta bu kadar adam üstüne gidiyor normal senin yaşın gereği daha sakin olman lazımken yangına körükle gidiyosun.

LVIII
24-07-2013, 20:49
Bana kalırsa bu forumda ciddi anlamda ortalığı fena karıştıran adamlar var , yaşları büyük diye kimse bişey demiyor fakat bunları yazanlar bizim yaşımızda olsalar yemedikleri laf, geçilmedik dalga kalmaz , Mami abinin arabasına Maşallah ortada ciddi bir emek ve iyi bir sonuç var , golf'u olan arkadaşta kendince bir sebep söylemiş ve tekrar denemek istediğini söylemiş , denemek istemezseniz de bişey demem demiş.. sorun nerde ben onu anlamıyorum ? Tüm yazılanları okumadım arada bilmediğim bir muhabbet döndüyse affola

penguinhakan
24-07-2013, 21:02
Maşallah deneyen araçlara.
Levent yazılanları kulak ardı et kardeşim boşver , senin yarın kilonda bir araç sonuçta.

Low-Rider
24-07-2013, 21:11
kelalper'in kafaya erişsem ne dert kalır ne tasa, adam her muhabbette var yaw :D

elpadre
24-07-2013, 21:24
kelalper'in kafaya erişsem ne dert kalır ne tasa, adam her muhabbette var yaw :D

onun kafaya eresmen ıcın kel olman lazım :D

kelalper
24-07-2013, 21:24
işi nereye getirmişin ne alakası var 100 binlik spor araba falan filan ,adamı tanıyomusun yok. mineccimmisin nerden biliyon yediremiyomuş bilmem neyapıyomuş.bu kadar ahkam keseceğine al arabanı da çık bide seni görelim,burda yazılarını görenler de seni 40 yıllık rolling cisin zanneder.

hakan sen ne kadar yıllık rollingcisin bilmiyorum ama senden önce başlamışımdır heralde. Şöyle söyliim orta okuldayken RX7 ile yeşilköy ataköy sahil yolunda yarış yapıoduk evden yıkama bahanesi ile kaçırdığımız arabalarla. RX7 de Şehmuz şerbetçinin arabasıydı tercümanda okurdu. Ok?

Kendi arabama gelince renault bunlar kadar hızlı değil ama GC8 o golf R dan bayaa hızlıdır.

penguinhakan
24-07-2013, 21:29
Alper ok de bu şekilde konuşmamızı sağlamaz ki , haksız mıyım ?
Adamın parasından pulundan bize ne , kaldı ki karşısındaki araba yarı kilosunda.

josefsalvatini
24-07-2013, 21:29
Deneyen araçlara maşallah

Ng nin 400 Mt ve 100-200 dbn leri var mı acaba
Bu kadar iddialı arabanın ölçüleri olmalı bence ...

kelalper
24-07-2013, 21:30
adam bir saattir yalancılıkla itham ediyor mamiyi selçuğu sizlerde onu yediriosunuz. Eee nooldu sonuçlar ortaya çıkınca. Kusura bakmayın ama mamiyi selçuğu yalancılıkla suçlayacak adamı ben yerin dibine sokarım. Para mevzusunu laf edecek en son adam benim belki ama hak etti. İsteyen istediğini söylesin. S.... de değil OK.

kelalper
24-07-2013, 21:33
Alper ok de bu şekilde konuşmamızı sağlamaz ki , haksız mıyım ?
Adamın parasından pulundan bize ne , kaldı ki karşısındaki araba yarı kilosunda.

yarı kilosunda yarı beygirinde aynı zamanda. Biri dsg diğeri manuel. Torkdan bahsetmiyorum bile dağlar kadar fark vardır tork konusunda.

M3yener
24-07-2013, 21:34
Bu işlerde şeytan ayrıntıda gizli...Ayrıca öz eleştiri yapacak kadar güçlü, tarafsız, önyargısız, hoşgörülü olmak gerekiyor.Zaten resmin detaylarına girdikçe, gizli gerçeğe ulaşmak çok daha kolaylaşıyor,gerisi günü kurtarmak başka birşey değil

Dem-Er
24-07-2013, 21:41
İki aracıda tebrik ederim.özellikle 106 nın GOlf R la belirli km ler içinde yürümesi bile başarıdır.70-200 arası en iyi şekilde yürüyen bir araçla b bantta roling yapmak Leventin hatası olmuş. Ben olsam 50-250 denerdim şartlar denkleşirdi.kaldıki sıfırdan 106 nın kalkması imkansız.böyle bir deneme zaten olamaz.
Leventin tekrar denemek istemesini haklı buluyorum ama bende 106 nın sahibi olsam asla denemezdim tekrardan.pejo 100-200 ü 9 saniye civarlarında koşamıyacağına göre Leventin geçmesi kaçınılmaz bence.Bence diyorum çünkü meth.ün ne kadar fark ettiğine bizat defalarca kez şahit oldum. Gece ile gündüz gibi tsi larda fark ediyor.meth.kapalıyken aracı sanki arkadan biri tutyor gibi inanın. Belki diğer araçlarda bu fark yoktur ama bu tsi lar meth.ü çok seviyor.
Amacım kimseyi eleştirmek değil yalnızca beni bağlar.şahsi fikrim bir daha iki araç denemez. Denersede pejo sahibine helal olsun derim:)

rebeloghy
24-07-2013, 21:42
Benim yorumlarıma niye bir tasak gecme ilgisi var anlamadım ki. Mantıklı şeyler yazdım teneke kutu mu bu da tek kişilik oluyor ? Yanlarına 1 er kişi dedim, sadece 106 ya demedim. 1 e 1 deneniyor da 2 ye 2 olmuyor mu :S garip gerçekten. Bunu da kamera için dedim zaten gopro hareket etmiyor sonuçta verimli olmaz. Çok ilginç yorumlar var çokkkk.

Yaşımla orantılı az yazmaya çalışıyorum büyüklerimin vardır bildiği diye. Fakat ben 1 er kişi alsın 2 araç da çeksin kameraya bassınlar gittiği yere kadar GEÇtiği yere kadar değil dediğimde SAÇMA SAPAN yorumlar oluyor , bilen bilmeyen konuşuyor.

Ama birileri alkışlar eşliğinde hayatında belki yolda görmediği aracın ayarı methanol ile yapıldı met.siz bambaşka gidemiyor yavaşlıyor dendiğinde; utanmasalar siktirin oradan diyecekler bu yorumlar çok mantıklı oluyor öyle mi ? Yanından geçmediğin araba için meth.siz de yürümeliydi , ayarı etkilemez sadce 1 2 boy fark eder maaaaaaksimum ama o bile olmaz diyen PROFESORLER evvet çok haklısınız..

kelalper
24-07-2013, 21:46
İki aracıda tebrik ederim.özellikle 106 nın GOlf R la belirli km ler içinde yürümesi bile başarıdır.70-200 arası en iyi şekilde yürüyen bir araçla b bantta roling yapmak Leventin hatası olmuş. Ben olsam 50-250 denerdim şartlar denkleşirdi.kaldıki sıfırdan 106 nın kalkması imkansız.böyle bir deneme zaten olamaz.
Leventin tekrar denemek istemesini haklı buluyorum ama bende 106 nın sahibi olsam asla denemezdim tekrardan.pejo 100-200 ü 9 saniye civarlarında koşamıyacağına göre Leventin geçmesi kaçınılmaz bence.Bence diyorum çünkü meth.ün ne kadar fark ettiğine bizat defalarca kez şahit oldum. Gece ile gündüz gibi tsi larda fark ediyor.meth.kapalıyken aracı sanki arkadan biri tutyor gibi inanın. Belki diğer araçlarda bu fark yoktur ama bu tsi lar meth.ü çok seviyor.
Amacım kimseyi eleştirmek değil yalnızca beni bağlar.şahsi fikrim bir daha iki araç denemez. Denersede pejo sahibine helal olsun derim:)

Evet 700 kg lık arabayı 250ye çıkarmak gerçekten çok mantıklı ki NG üzerindeki dişli oranlarıyla 250 yi hayatta göremez heralde. Bi de o 106 100-200 ü 9 saniyelerde koşar.

Dem-Er
24-07-2013, 21:55
Evet 700 kg lık arabayı 250ye çıkarmak gerçekten çok mantıklı ki NG üzerindeki dişli oranlarıyla 250 yi hayatta göremez heralde. Bi de o 106 100-200 ü 9 saniyelerde koşar.

Benimde anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.bi aracın en iyi yürüdüğü bandı baz alarak onu övmek ne kadar mantıklı diğerini yermek ne kadar akıl dolu.250 zaten çıkamıyacağını bildiğim için ironi yaptığımı sanırım anladınız.
Dediğiniz gibi 9 saniye civarı yürüyorsa helal olsun,Leventle de tekrardan yürümesinde bir sakınca yoktur o zaman.sanırım oda 9 civarı bir sürelerde yürüyor.
Ya bu işler keyif ve zevk için olmalı eğlenmek ön saflarda olmalı. Burada birbirine hakaret eden tersleyen küfür eden arkadaşları inann anlayamıyorum. Neyin hırsı bu.....

Alper_
24-07-2013, 21:58
İki araca da maşallah..mami abi aksihar a gelmeyi düşünmüyormusun ?

M3CSL
24-07-2013, 22:02
Bana kalırsa bu forumda ciddi anlamda ortalığı fena karıştıran adamlar var , yaşları büyük diye kimse bişey demiyor fakat bunları yazanlar bizim yaşımızda olsalar yemedikleri laf, geçilmedik dalga kalmaz , Mami abinin arabasına Maşallah ortada ciddi bir emek ve iyi bir sonuç var , golf'u olan arkadaşta kendince bir sebep söylemiş ve tekrar denemek istediğini söylemiş , denemek istemezseniz de bişey demem demiş.. sorun nerde ben onu anlamıyorum ? Tüm yazılanları okumadım arada bilmediğim bir muhabbet döndüyse affola

:icon_tup:

yarı kilosunda yarı beygirinde aynı zamanda. Biri dsg diğeri manuel. Torkdan bahsetmiyorum bile dağlar kadar fark vardır tork konusunda.

istersen %10 mukemmel kayipla yere veren 106yla 4 ceker (350 hp)golfu
kiyaslayalim, bu denklemde 106nin gecmesi kadar normal bisiy yok..

Benim yorumlarıma niye bir tasak gecme ilgisi var anlamadım ki. Mantıklı şeyler yazdım teneke kutu mu bu da tek kişilik oluyor ? Yanlarına 1 er kişi dedim, sadece 106 ya demedim. 1 e 1 deneniyor da 2 ye 2 olmuyor mu :S garip gerçekten. Bunu da kamera için dedim zaten gopro hareket etmiyor sonuçta verimli olmaz. Çok ilginç yorumlar var çokkkk.

Yaşımla orantılı az yazmaya çalışıyorum büyüklerimin vardır bildiği diye. Fakat ben 1 er kişi alsın 2 araç da çeksin kameraya bassınlar gittiği yere kadar GEÇtiği yere kadar değil dediğimde SAÇMA SAPAN yorumlar oluyor , bilen bilmeyen konuşuyor.

Ama birileri alkışlar eşliğinde hayatında belki yolda görmediği aracın ayarı methanol ile yapıldı met.siz bambaşka gidemiyor yavaşlıyor dendiğinde; utanmasalar siktirin oradan diyecekler bu yorumlar çok mantıklı oluyor öyle mi ? Yanından geçmediğin araba için meth.siz de yürümeliydi , ayarı etkilemez sadce 1 2 boy fark eder maaaaaaksimum ama o bile olmaz diyen PROFESORLER evvet çok haklısınız..

yok burada herkes herseyi cok iyi bilir, biri dese na yazilimla x bi arac 20 hp alio herkes cullanir, metanol olayida benzer iste... ama ortaya cikarsa denemeye kimse yanasmaz:D

pardon yaysiz megan daha iyi yol tutar....

kelalper
24-07-2013, 22:12
Gücü yere aktarma konusunda 106 golften daha mı iyidir. O nedenle golf üzerinde haldex var zaten. Kayıptan bahsediyorsan ok ama gücü yere aktarma konusuna girmeyelim istersen. 700 kg 2 çeker araba mı daha iyi aktarır yoksa değişken oranlı 4 çeker mi. Mami sana söylesin istersen gücü yere aktarma konusundaki kaybını.

megane ın var mı kullandın mı oturdun mu konuşuosun. 55bin km kulladım istersen biliim.
Ben iki setupla da kullandım pistte de konuşuyorum. Pistte yayla kullandıktan sonra çıkarıp sattım. H&R ın yayı 3.5 santim sözde ama araba çok fazla oturuyor. Rebound hızı çok etkilendiği için direksiyon tepkisi çok gecikiyor viraj içerisinde. Bilmediğiniz anlamadığınız konularda yorum yapmasanız olmaz.

iynn-RS
24-07-2013, 22:24
Alper abı konuyu sahıplendın , aldın gıdıyosun :)

GökhanK
24-07-2013, 22:28
Deneyen araçlara maşallah

Dem-Er
24-07-2013, 22:38
Alper bey Haldex hk.söyledikleriniz kısmen doğru fakat araçlar sanırım 90 veya 100 le gazladılar.bu km de pejonun tutunma sorunu varsa bilemem ama golf R larda 2 çeker araçlarla mukayese edilemeyecek kadar kayıp var.Bir WRX STİ yada EVO dan daha az ama var.Bu yüzden halden Gen4 adında ayrıca bir kontrol önitesi ürettiki kayıplar minimuma insin diye.bana göre evet çok başarılı bir alet ama yinede 2 çeker gibi olamaz.

Low-Rider
24-07-2013, 22:41
Gücü yere aktarma konusunda 106 golften daha mı iyidir. O nedenle golf üzerinde haldex var zaten. Kayıptan bahsediyorsan ok ama gücü yere aktarma konusuna girmeyelim istersen. 700 kg 2 çeker araba mı daha iyi aktarır yoksa değişken oranlı 4 çeker mi. Mami sana söylesin istersen gücü yere aktarma konusundaki kaybını.

megane ın var mı kullandın mı oturdun mu konuşuosun. 55bin km kulladım istersen biliim.
Ben iki setupla da kullandım pistte de konuşuyorum. Pistte yayla kullandıktan sonra çıkarıp sattım. H&R ın yayı 3.5 santim sözde ama araba çok fazla oturuyor. Rebound hızı çok etkilendiği için direksiyon tepkisi çok gecikiyor viraj içerisinde. Bilmediğiniz anlamadığınız konularda yorum yapmasanız olmaz.

herşeyi kelalper abimiz bilir :D

Biz, iyi bilmeyi de iyi biliriz! - iyiBiliriz.Biz (http://www.iyibiliriz.biz/)

elpadre
24-07-2013, 22:46
herşeyi kelalper abimiz bilir :D

Biz, iyi bilmeyi de iyi biliriz! - iyiBiliriz.Biz (http://www.iyibiliriz.biz/)

ehahhahahah :D

M3CSL
24-07-2013, 22:47
:D:D:D:D:D

kayiptan bahsettigimi buradaki herkes anlamistir herhalde:D

yaysiz megan rebound onlar neki, hatlar karismis...

devolation
24-07-2013, 22:52
Alper bey Haldex hk.söyledikleriniz kısmen doğru fakat araçlar sanırım 90 veya 100 le gazladılar.bu km de pejonun tutunma sorunu varsa bilemem ama golf R larda 2 çeker araçlarla mukayese edilemeyecek kadar kayıp var.Bir WRX STİ yada EVO dan daha az ama var.Bu yüzden halden Gen4 adında ayrıca bir kontrol önitesi ürettiki kayıplar minimuma insin diye.bana göre evet çok başarılı bir alet ama yinede 2 çeker gibi olamaz.

okadar yuksek suratte oldgugunu sanmiyrum 70-75 arasi basladilar benim bildgm
90- 100 de sarmaz sanmiyorum 106 belki bitik lastikle kaymak asfaltta sarar
golf r da kayip olmasin diye bu sistemleri niye cikarmislar ozmaan olsa bile minimumdadir bahsi gececek kadar oldugunu sanmiyorm son teknoloji bi aractan bahsediyoruz

audilover
24-07-2013, 22:53
Yakinda denemeye araba bulamayacagiz yada arabalarin fiyatlarina gore denemeler yapilacak .Yani Levent arabanin fiyatina baksa gece 1 de kalkip deneme yaparmiydi?Oyle yorumlar geliyorki en sabirli anlayisli adamlari bile cileden cikarir.
Leventin araba sorunluyken denenmis acik net sorunlu denemedede 106 gecmis tebrik edilmis daha neyin pesindeyiz?106 nin uygun oldugu aralikda basilmis bu sizcede bir iyi niyet gostergesi degilmi?Bu kadar ustune gitmenin bir faydasi varmi?Levent kac senedir buraya uye kac tane yalanini yanlisini gordunuz?El insaf...

kelalper
24-07-2013, 22:54
:D:D:D:D:D

kayiptan bahsettigimi buradaki herkes anlamistir herhalde:D

yaysiz megan rebound onlar neki, hatlar karismis...

Yukarida ki konunun altindaki yorumu sen koymussun pasam ben degil.

kelalper
24-07-2013, 23:00
Yaw biz adama yalanci demiyoruz adam mamiye yalanci dior bunu da mi anlayamiosunuz arkadas. Konuyu sahiplendim cunku selcukla maminin hakki yeniyor yalanci denilerek. Adam arabadan inmis farkli konusmus burada farkli konusuyor. Yasindan bana ne ben kaldiramam kardesim boyle olaylari. Istedigi video konuyor digerleri konmuyor burada otekileri koyun dio. Yanina geldim dio yanina geldigi yok. Arabam kesiklik yapti ok sorun varsa denemeye neden cikiosun. Zorla evinden mi aldılar deneme için.

Dem-Er
24-07-2013, 23:02
okadar yuksek suratte oldgugunu sanmiyrum 70-75 arasi basladilar benim bildgm
90- 100 de sarmaz sanmiyorum 106 belki bitik lastikle kaymak asfaltta sarar
golf r da kayip olmasin diye bu sistemleri niye cikarmislar ozmaan olsa bile minimumdadir bahsi gececek kadar oldugunu sanmiyorm son teknoloji bi aractan bahsediyoruz

Benim bahsettiğm Gen 4 modül Leventin aracında yok bildiğim kadarıyla bu yüzden kayıbı fazla demek istedim.

Fatih_
24-07-2013, 23:17
NG ye bursadayken de hayrandık orjinalliği ve temizliğiyle , şimdi daha da hayran oluyoruz :)

Maşallah

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/303096_256919441006824_786541190_n.jpg

mami_makinen
24-07-2013, 23:41
NG ye bursadayken de hayrandık orjinalliği ve temizliğiyle , şimdi daha da hayran oluyoruz :)

Maşallah

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/303096_256919441006824_786541190_n.jpg

Şimdide biri çıkmış arabanın tavanı boyalı diyomuş :)

EEE
25-07-2013, 00:20
eRken gec 400 hp arac 106 dan hizli olsaydi yakalar tepesinden atlardi bilmem kacyuz nm torkuda vardir ama 106 avantajli ve basarili
Once 106 ya sonra golfe masallah

Levent Y.
25-07-2013, 00:25
Genel olarak durumla ilgili bi post yazmak istedim;
Öncelikle Alper Bey, siz beni tanıyomusunuz? Benim hakkımda herhangi bi bilginiz var mı? Kısaca kendimden bahsedeyim size, Avusturya Lisesini bitirmiş, iki yabancı dil bilen, çift anadal olmak üzere üniversite de okuyan biriyim. Haliyle ultra zeki bi insan olmasam da salak da değilim. Bu yüzden emin olun ki ben bi öyle bi böyle konuşmam, lafımı tartar söylerim...
Önce yaştan girmişsiniz konuya, ordan para mevzusu açılmış, birazdan eminim ki başka birşeye gelir konu. Yaşım sizden küçük evet on beş yaş hemde. Herhangi bi terbiyesizliğimi gördünüz mü 20 sayfadır tartısıyoruz, birine de ters birşey söylemiş miyim? Birşey derim birine ters gelir, o farklı düşünür ben farklı düşünürüm o ayrı ama dikkat ettiyseniz kimseye terbiyesizce birşey demedim. Açıkcası zaten bu durum benim hosuma gitmiyo, bilgisayar basında bi insanla ne kadar anlaşılabilir ki? Sağlıklı bi dialog kuralamadıgından bende mümkün oldugunca edepli yazıyorum. Bu demek değildir ki ben sizden ve ya bi başkasından cekiniyorum, sadece böyle alışmışım böyle yazıyorum.
Evet 100 bin liralık bi spor aracım var, ve hatta daha da pahalı araclarım var? Burda ki sorun ne anlamadım? Ben 106 yı hor mu gordum, onla ilgili birşey mi yazdım? Durduk yerde kafanızdan böyle birşey uretmeniz bana oldukca garip geldi acıkcası...
Denemelere gelicek olursak: Laflarımı lütfen herkes dikkatli okusun ben hiç bir yerde aracım sorunluydu demedim. Methanol basmamış, üflememiş demedim. Methanol kapalıymıs dedim. Daha sonra olucakları bildiğim icin, denedikten 20 dakika sonra muhtemelen muammer beyler cay icerken, denemeden sonra benide davet ettiler ordan biliyorum, kendisini aradım hemen yanına geleyim bir daha deneyelim bahane olmasın dedim. Bunu diyen biri sizce yalan soyluyo olabilir mi? Ruh hastası olması lazım ya da oldukca geri zekalı...
Orda ayrı burda ayrı konusuyo demissiniz; denedik gördük 200 e kadar yakalayamadım bende dedim ki 100-200 de 106 yı yakalamama imkan yok. E sonra haliyle methanolun kapalı oldugunu görünce tabiki farklı yazdım. Hatta Muamer beyle konustugumuzda acık acık soyledım ben gecerdım diye, kendisine sorabilirsiniz...
Baska bir konu olan yalan soylenıyo dememe gelicek olursak; bana sabaha kadar da anlatsanız, bin kisi de aynı seyı yazsa ben gozumle gordum benım ıcın tartısılmaz bir gercek; kapısına dogru yaklastıgımda arabasının yarısı benim seridimdeydi. Ben kamyona değil, muammer beye selektor yaptım. Videodan sonra hala muammer bey orda tumsek oldugunu soyluyo, bende i-nan-mı-yor-um. Sabaha kadar da bunu savunsanız yine inanmam cunku dogru değil.
Methanolun 2.0 TFSI üzerinde ki etkisi, siyah la beyaz gibidir. Bambaşka boyutlar kazanır olay.. İnsanlar methanol 15 beygir veriyo yazmıs, e orası iyi güzel hoşta, methanol olmayınca avansın kısılması nolucak? O sayılmıyo sizin görüşünüzle sanırsam... Demir bey yazmıs melih resit abi yazmıs bu adamların araclarının hepsi stage 4 yani hepsi bu aracları uzun suredir kullanıyolar ve farkı oldukca iyi biliyolar...
Üşenmedim gittim iki tane video cektim; Basınc 1,25 redline yanı asırı derecede soft. Resim altta 7 binde 1,30 oldugu gözüküyo, inanmayanı istediği zaman arabama bindiririm kendim gösteririm.
http://i1162.photobucket.com/albums/q526/Leventy/photo_zps12de6850.png

75-225
Golf R Revo Stage 2+ 75-225 km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eK-aezkyZdo&feature=youtu.be)
100-200
http://www.youtube.com/watch?v=wsHXBYBITF0
Videoları izlediniz dünkü araçla bugunkü aracın gidisi aynı mı sizce arada 50 hp lık fark yok mu, basınc yine aynı arada 50 hp fark var. Koltuklar gordugunuz üzere takılı ozellikle cektim... Sokup sokmediğini nerden bilicez demeyin diye...
1. si 75-225, merak edenler için söyliyim dün 75-200 bastık. İkinci video da 100-200. Dünden farkı methanol ve 1 kademe avansla ethanol. Dün denediğiniz arac 350 hp idi. Birinci denemede size göre 3-4 boy gectiniz. İkinci denemede fark o kadarda olmadı. Üzerine methanolun acık oldugunu dusunun, videoları da ızleyın , ben size söyleyim, iddalı olmasın boy hesabı bilmem ama ben sizi gecerim. 106 350 lık bir 4 ceker 2.0 aracı goruldugu üzere geciyo ama 400 u gecemez. Bu yuzden defalarca bir daha deneyelim dedim. Geçiceğimi bildiğim için bunu söyledim. Sunu da dusunun bunun üstüne wg ı sıktırsam 1,60-1,55 de vites atsam, rs4 enjektoru takıp avansı daha da acsam fark ne olur. Bu haliyle 100-200 9,2 lerde -2 eğimde onuda belirteyim...
Uzun uzun yazdım, mantık cercevesi icinde dusuncelerimi paylastım. Şimdi biri cıkar dalga gecer, kendini gruba iyi gösterir, beni rencide etmeye calısır, gaza getirmeye kalkar ama ben gelmem, bu numaraları yemem. (Dikkat ederseniz biri diyorum, yancı , şakşak cı demiyorum) çünkü yazdım ya yukarda tarzım değil saygızlık etmem. Bu arada sunu da herkes kabul etmeli burası Ecufast in sitesi, o yüzden ecufast cilerin baskın olması, üste cıkması da kendi firmalarını savundukları icin, son derece normal ve makul bi durum... Ben bu yuzden karsı tarafı destekleyenleri, ona gore comment yazanları son derece normal buluyorum...
Şimdi siz sabaha kadar da yazsanız, baska konularada girseniz, 100 kiside bana karsı cıksanız, benim size karsı olan sakin ve dik durusum değişmiycek. Ne yapsanız beni kandıramıcaksınız. O yüzden rica ediyorum ya gidin baskasını bulun ya da daha fazla uzatmayın...

Schumi
25-07-2013, 00:47
@Levent Y.

Seni babanlar nüfusa geç yazdırmış bir 10 sene kadar sanırım. :icon_tup:

bahadırtelli
25-07-2013, 01:00
@levent Y
Helal olsun gectin vya gecildin sen eğlenmene bak keyfini bozma daha cok denersin
Gecersen gecilirsin bu tarzını korursan herkes senle dnemek ister bence önemli olanda bu
Bu arada 106 yada tebrikler kimsenin beklemediği kadar iyi bir araba oldugu için fazla tartışma yaratıyor

Dem-Er
25-07-2013, 01:10
Levent çim seni tanımıyorum ama efendiliğin ve terbiyenle seni tebrik ederim.pejo geçmiş golf geçilmiş nereye kadar.Bu işler böyle olmamalı.Daha yapıcı olunmalı ki biz hepimiz bir şeyler öğrenelim.burda takım tutar gibi arkadaş tarafı tutmak hiç kimseyi ileriye götürmez.Genç bir kardeşimiz bir şeyleri açıklığa kavuşturmaya çalışıyor.onu anlamak dinlemek ve fikirlerine katılamsanızda saygı duymak gerekir.

athem
25-07-2013, 01:14
@dem-er katiliyorum

Leventin yasi kucuk ama yazdigi seyler mantikli

Iki tarafida tanimam disardan gordugumu yaziorum

Yasi buyuk olanlarida gorduk laf bile soylenmiyo hemen yas muhabbetine giriyolar bilmiolarki onlar iyce cocuk olduklarini

Onurkk06
25-07-2013, 01:16
araçlara maşallah fakat konu roll olunca herkes elinden geleni yapıyor. Leventy kardeşim senin tek eksiğin hırsının olmamasıydı boşver iki tarafında haklı olduğu yerler var konuyu da uzatmaya gerek yok.

Mutu
25-07-2013, 01:18
Bir sürü alaycı yorum yapıldı, ama hala ne kadar yapıcı cevaplar veriyorsun, helal olsun sana Levent kardeşim.

İki araca da tebrikler, bu deneme altında gerginlik ya da eğlence çıkarmaya çalışanlara da iki aracın sahiplerinin birbirine olan saygısı dur der sanırım.

ümitech
25-07-2013, 01:19
@LEVENT senin ne denli bi efendi oldugunu duyuyordum ama bugün kendimcede tasdik etmiş bulundum..

saatlerdir konuyu okuyorum birde ben fazlalaık yapmayayım diyerekten konuya dahil olmak istemedim ama su bardaktan taştı ;

yahu kelalper beyefendi sen hiç hayatında TFSI veya TSI tecrübe ettin mi ? senin yıllar önce bindiğin rx serilerine benzemiyor işte bu araclar meth olayı bu araclarda gündüzle gece gii farklılık gösteriyor işkembeden konusmayı bırak !!! hangi konuya baksam tartışma ortamının içerisinde sen varsın , insanlara birşeyler empoze etme çabası içerisindesin yahu ben anlamıyorum böyle yaparak bugüne kadar neyi değiştirdin acaba sen ???akıl yaşta değil baştadır bak 21 yasında deyip küçümsediğin çocuk senden ne kadar efendi ve seviyeli!!!sizin gibiler yüzünden bu işlerden tiksinen bu foruma girmeyen onlarca insan var, bravo emelinize ulaşıyosunuz!!! ALLAH akıl fikir versin sana ne diyeyim....diğer konuya gelecek olursak 106 mermi gibi araba TR tarihine efsane olmuş,400 hp oldugu varsayılan AWD araçla kıyas içinde bulunması bile takdire şayandır yapanın yaptıranın hünerine kesesine sağlık büyük bir keyifle izliyorum/herkes izliyor lakin sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım..GOLF R 400-410 hp oldugu vakit yani hiçbir ekstra yapılmadan kendi setupıyla koştugunda ng yi rahat geçer(iki aracta bu standartlarda oldugu vakit diyorum yanlıs anlasılmasın bu lafımda), ha bu sefer öle olmuş böle olmuş falan filan ng gecmiş leventte tebrik etmiş bidaha deneyin rollingten sonra dünyanın sonu gelip kıyamet kopmayacak ki??? !!!...herneyse bu hamur çok su götürür kalın sağlıcakla...

Fatih_
25-07-2013, 01:22
Levent iyi güzel konuşuyorsun.

Konu başlarında daha sempatik konuşuyordun :) Fakat bana öyle geliyorki bazı kişilerden aldığın mesajlar seni gaza getirdi , bunu tamamen kafamdan uyduruyorum , ben öyle olduğuna inanıyorum :)

Bunun dışında mesajlarını inceliyorum , genelde zehri ortaya atıyorsun ve çekiliyorsun.
Tartışma yaratıcak bir konu açıyosun postun sonunu herneyse önemli değil tartışma çıkmasın tadında hava vererek bitiriyorsun. Ama benim anlamadığım gerçekten tartışma çıksın istemeyen adam ya da içine sine sine herneyse diyen adam senin gibi uzun uzun tartışma yaratıcak cümleler kurup sonuna herneyse yazmaz , ben buna inanıyorum.

Aslında konu başta gayet şeffaftı.
Levent meth kapalıydı dedi.
Mami abi sus s2k ile denediğimde gelirsin dedi.

İşte olayın burda kapanması gerekiyordu.Ama uzatıldı da uzatıldı ordan oraya çekildi konu şimdi ortada ne yapılacak deneme kaldı ne saygı.
Konu bedavaya bu şekilde uzatılmasaydı zaten sus s2k ile ng nin denediği gece golf r da gidecekti bizde görecektik methanolun gücünü. Ama kendi kendinizi çıkmaza sürüklediniz .

Yok yalancılar yok üstüme kırdılar .. Biraz zekice davranmak gerekiyor. Sessiz kalıp günü geldiğinde konuşmak egrekiyor. Bilmem Mami abiye hiç dikkat ettiniz mi ? Benim gözümde adam bunları yaşamış görmüş biliyor olanları ve olacakları , buraya uzun uzun yazsa herşeye bir cevap verse konunun biryere ulaşamayacağını biliyor kısa ve net konuşuyor kimseyi aldırmıyor.
İzleyenler hertürlü yorumu yapabilir Levent ama sen insanlaırn gazına gelip ya da kendin sabredemeyip konuyu bu şekilde uzatmasaydın mami abi deneyecekti zaten..

Not Levent sakın beni yanlış anlama , senin hakkında kötü düşünerek yazmadım. Ayrıca bunca mesaja karşı verdiğin cevaplar gayet makul , ben senin yerinde olsaydım kim bilir belki bu kadar sakin kalamazdım bile ,ama dediğim gibi boşuna uzatıldı..

UM1196
25-07-2013, 01:24

Konu başlarında daha sempatik konuşuyordun :) Fakat bana öyle geliyorki bazı kişilerden aldığın mesajlar seni gaza getirdi , bunu tamamen kafamdan uyduruyorum , ben öyle olduğuna inanıyorum :)

Bunun dışında mesajlarını inceliyorum , genelde zehri ortaya atıyorsun ve çekiliyorsun.
Tartışma yaratıcak bir konu açıyosun postun sonunu herneyse önemli değil tartışma çıkmasın tadında hava vererek bitiriyorsun. Ama benim anlamadığım gerçekten tartışma çıksın istemeyen adam ya da içine sine sine herneyse diyen adam senin gibi uzun uzun tartışma yaratıcak cümleler kurup sonuna herneyse yazmaz , ben buna inanıyorum.

İşte olayın burda kapanması gerekiyordu.Ama uzatıldı da uzatıldı ordan oraya çekildi konu şimdi ortada ne yapılacak deneme kaldı ne saygı.
Konu bedavaya bu şekilde uzatılmasaydı zaten sus s2k ile ng nin denediği gece golf r da gidecekti bizde görecektik methanolun gücünü. Ama kendi kendinizi çıkmaza sürüklediniz .

Yok yalancılar yok üstüme kırdılar .. Biraz zekice davranmak gerekiyor. Sessiz kalıp günü geldiğinde konuşmak egrekiyor. Bilmem Mami abiye hiç dikkat ettiniz mi ? Benim gözümde adam bunları yaşamış görmüş biliyor olanları ve olacakları , buraya uzun uzun yazsa herşeye bir cevap verse konunun biryere ulaşamayacağını biliyor kısa ve net konuşuyor kimseyi aldırmıyor.
İzleyenler hertürlü yorumu yapabilir Levent ama sen insanlaırn gazına gelip ya da kendin sabredemeyip konuyu bu şekilde uzatmasaydın mami abi deneyecekti zaten..

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

zübeyir
25-07-2013, 01:26
Denememi konusumu siyaset meydanımı belli değil anlamadım gitti ben bu işi. :).eskiden kanal 6 daki programlar böyle idi :).

M3CSL
25-07-2013, 01:30
@Levent Y.

Seni babanlar nüfusa geç yazdırmış bir 10 sene kadar sanırım. :icon_tup:

Bu konudan oncede videolArindaki filan yorumlarindan yasi buyuk saniodum verdigi cvplardan dolayi, bu konudada iyice gosterdi kendini..

@levent Y Son yazinda hersey acik net, daha fazla birsey yazmaya gerek yok.

mami_makinen
25-07-2013, 01:30

Not Levent sakın beni yanlış anlama , senin hakkında kötü düşünerek yazmadım. Ayrıca bunca mesaja karşı verdiğin cevaplar gayet makul , ben senin yerinde olsaydım kim bilir belki bu kadar sakin kalamazdım bile ,ama dediğim gibi boşuna uzatıldı..

Benim içimden gelenleri yazmışsın gerçekten Sus ile denerken deniyecektim onada söyledim ama yaZmadığını bırakmadı işin tadını kaçırdı dün gece aradığında onada söyledim evdeyim sahur yapıcam yatıcam dedim hatta evliyim 4 çocuğum var bu saatte eve gir çık olmaz gelirsin Sus ile denerken deneriz dedim

One yazdı yok ben çay içiyormuşumda evde değilmişimde falan filan yani anlıyacağın bu işin tadı kaçtı deneme falan olmaz

Dem-Er
25-07-2013, 01:38
Levent senle denemek istemediği belli bence konu kapansın kardeşim.kalın sağlıcakla..

miniks
25-07-2013, 01:48
Konu ne kadar gereksiz 22 sayfa olmuş

Kardeşim bende sizin şu olayınızı anlamıyorum

Forumda deneme talebinde bulunuyorsun mevzu birazda büyük bütün forum takipte önemli bir deneme yapıcaksın

Nasıl oluyorda methanolu kapalı unutuyorsun ?

Sana yalancısın demiyorum ama bana çok saçma geliyor kusura bakma

Yada bu işi beceremiyorsanız bırakın

Çıkın arabanızla kendi kendinize gazlıyın yada foruma yansımıcak şekilde gazlayın

Ben gülüyorum böyle olunca cidden

PiscocuK
25-07-2013, 02:00
denemeler 30 saniye.tartışmalar 30 gün..herşeyi geçtim araç sahiplerinden çok müridler sahnede

106 nın çapı belli.mamininde namı belli bu ilk değil
levent arkadaşın istediği şekilde de deneme yapılır video çekilir herşey ortaya çıkmış olur

araçlara ve sahiplerine maşallah.kazasız belasız sürüşler

ysn-R
25-07-2013, 02:03
ayni hatayi bende yaptim videolu konu actim agzimin payini aldim bidahada acmam zaten.yas mubabbetine cok takilan var tabiki yasca buyuk olanlarin tecrubesi var ama bizim burda konusma hakkimiz yok malesef.
araclara masallah Allah herkezin gonlune gore versin.

Oz`
25-07-2013, 02:39
beyler baqın yanlış yazıyorsunuz :) hayırdır hepinz ayar yapıyorsunuz sanırım TFSi lara herkes bir select olaylarında yok 50 hp yok 200 hp :D ne methanolmuş ya peki hanginiz trbonun debisine göre hesaplandığını biliyormu methanolun nozzzle inin nereye takılıcağını ? herkes methanol takıyor süper konuşmanın manası yok burda çok bilmişler gibi yazmayın lütfen bunu tfsi sawasına döndürmeyin !

kızmayın gücenmeyin ama mami geçilmişte olsa geçmiş te olsa suunu unutuyorsunuz geçen sene 106 kim lan ezik ! diyorlardı :) eskidende bunlar oluyordu ben bunları görüyorum açıkcası çünkü yasadım 2002 lerde insanlar hem vtec açıp hemde turbo basarmı siktirsinler diyorlardı:D mantığından buraya geldiğim için hepsini görebiliyorum lütfen sakin olalım biraz daha :)

tek soru sorucam bu 106 ya *** atanlara adam 100 shot bassa neolcak ? :D sizde basabilicek kadar erkekmisiniz? ( levent buna lütfen sen alınma. ) hepsini geçtim herif 100 shot basarsa deneyebilicek kadar erkekmisiniz?

@levent kardeşim doğru diyorsun yalancı demedi kimse sana ama kendi hatan kendi sucun methanolu açmamak yeni açıkcası senin sucun keske açsaydın bahane olmaz geçmişssin geçilmişssin bunun bahanesi olmaz meleseff :(

Jeandan-R
25-07-2013, 02:58
ayni hatayi bende yaptim videolu konu actim agzimin payini aldim bidahada acmam zaten.yas mubabbetine cok takilan var tabiki yasca buyuk olanlarin tecrubesi var ama bizim burda konusma hakkimiz yok malesef.
araclara masallah Allah herkezin gonlune gore versin.

Gel biz senle deneyelim, sonra oturup çay içer muhabbet ederiz. Konu felan da açmayız :D

kelalper
25-07-2013, 06:44
Levent kardeşim hala ikinci denemede kapısına geldim diosun. Ama mami önünde demek ki. Onu bırak adam eğim yüzünden patinaja kaldım dio hala inanmıyorum diosun yani yalan söylüyor diosun. Ondan sonra uslubumu korudum diosun. Edebli konuşsaydın merak etme mami seninle denerdi. Ama adamında kafasını attırmışsın demek ki adam bi daha denemem dio. Sana geçilmeye mi korkucak. adam 106 gibi arabayla karşına çıkıo geçilme korkusu olsa karşına çıkar mı?

Şu para mevzusunuda bırakın kanı beynime fırlattınız koca adama yalancı yalancı diyerek. Özür diliyorum.

Burası ecufastin sitesiyse ne işiniz var. Çünkü bu konuda Türkiyenin en büyük forumu. Ecufastin yaptığı araba geçildiği zaman diğer arabaları tebrik etmiyor muyuz? Şunu unutuosunuz bu forum ecufast kurulmadan önce de vardı.

Turbo1
25-07-2013, 07:45
bu alemde geçmekde var geçilmekde var. trilyonluk bugatti veyron bile geçiliyor :)) bu kadar takmayın yahu.

orcunnn
25-07-2013, 08:07
aslında kimse neden sunu anlamıyor
golf r 106 deneme sebebı o geçer bu geçer degıldı
106 1550 1600 400 hp araba ile yürürmüydü
ama burda denelen araba 400 hp degil
konu farklı yerlere çekilip duruyor

söyle bı durumda var bu kadar n/a şeklinde böyle bir 106 varmı tabiki yok

o zaman tırmalamaya gerek yok
metenolda bassan iş golf geçmeye kalırsa mami abı bi formul bulur senın için ;)

mehzent
25-07-2013, 08:28
Bu pıyasa nasıl bır pıyasa arkadaş :):):):):):)

ademsezer
25-07-2013, 09:05
Benim içimden gelenleri yazmışsın gerçekten Sus ile denerken deniyecektim onada söyledim ama yaZmadığını bırakmadı işin tadını kaçırdı dün gece aradığında onada söyledim evdeyim sahur yapıcam yatıcam dedim hatta evliyim 4 çocuğum var bu saatte eve gir çık olmaz gelirsin Sus ile denerken deneriz dedim

One yazdı yok ben çay içiyormuşumda evde değilmişimde falan filan yani anlıyacağın bu işin tadı kaçtı deneme falan olmaz

abi madem çay içiyosun arakadaşa neden sahur yapıyorum diyosun?

Günkut
25-07-2013, 09:06
@LEVENT senin ne denli bi efendi oldugunu duyuyordum ama bugün kendimcede tasdik etmiş bulundum..

saatlerdir konuyu okuyorum birde ben fazlalaık yapmayayım diyerekten konuya dahil olmak istemedim ama su bardaktan taştı ;

yahu kelalper beyefendi sen hiç hayatında TFSI veya TSI tecrübe ettin mi ? senin yıllar önce bindiğin rx serilerine benzemiyor işte bu araclar meth olayı bu araclarda gündüzle gece gii farklılık gösteriyor işkembeden konusmayı bırak !!! hangi konuya baksam tartışma ortamının içerisinde sen varsın , insanlara birşeyler empoze etme çabası içerisindesin yahu ben anlamıyorum böyle yaparak bugüne kadar neyi değiştirdin acaba sen ???akıl yaşta değil baştadır bak 21 yasında deyip küçümsediğin çocuk senden ne kadar efendi ve seviyeli!!!sizin gibiler yüzünden bu işlerden tiksinen bu foruma girmeyen onlarca insan var, bravo emelinize ulaşıyosunuz!!! ALLAH akıl fikir versin sana ne diyeyim....diğer konuya gelecek olursak 106 mermi gibi araba TR tarihine efsane olmuş,400 hp oldugu varsayılan AWD araçla kıyas içinde bulunması bile takdire şayandır yapanın yaptıranın hünerine kesesine sağlık büyük bir keyifle izliyorum/herkes izliyor lakin sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım..GOLF R 400-410 hp oldugu vakit yani hiçbir ekstra yapılmadan kendi setupıyla koştugunda ng yi rahat geçer(iki aracta bu standartlarda oldugu vakit diyorum yanlıs anlasılmasın bu lafımda), ha bu sefer öle olmuş böle olmuş falan filan ng gecmiş leventte tebrik etmiş bidaha deneyin rollingten sonra dünyanın sonu gelip kıyamet kopmayacak ki??? !!!...herneyse bu hamur çok su götürür kalın sağlıcakla...

:icon_tup::icon_tup:

dragon07
25-07-2013, 09:25
başı sonu olmayan yarısları boşverin :) akhisara gelsin herkes 0-402m sıfırdan dikilsin araçlar

Oz`
25-07-2013, 09:28
orcun doğru yazmış amaç yürüyüp yürümemesiydi egerki mami 1 boy arkasındanda gitse yürümüştür 106 Gti peugeot accısından inanılmaz güzel bir seydir golf r acısındanda kötü bişiy değildir golf un güzel gittiğini burda herkes söylüyor aksini idda eden varmı ? biri diyorki ben sunu yapardım bunu yapardım boşverin herkesin kozları var mami e100 e geçer mesela onun için bir avantajdır bu golf arabayı söker basınc açar avantajdır bu sonuc olarak bence olay sey sudur levent hepinizden diğer söförler varya ben süreyim ıkmık diyen hepsinden iyi sürüyordür eminim çünkü kendi arabası :)

Mamide dener neden denemesin illlaki deneyeceklerdir :)

en sewmediğim mseyi yapmayın Ecufastin sitesiymiş yahu hergün yazıyorsunuz çiziyorsunuz hergün işinizegeldiği zaman bişiyler paylaşıyorsuz ayıp ama ya harbiden çok ayıp Revo geçti biri taşmı koydu ahmet geçti biri taşmı koydu terbiyesizlik yapmayın siteyi çevirmeyin

sitede ben elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum budamı suc? hadi r..voda supra yapsın paylaşalım ahmette yapsın onuda paylaşalım burası hepimizin sitesi boşuna kişiselleştirmeyin !

Oz`
25-07-2013, 09:29
başı sonu olmayan yarısları boşverin :) akhisara gelsin herkes 0-402m sıfırdan dikilsin araçlar

f1 ede gelin AMAAAA :D çirkef yokkk

hazar
25-07-2013, 09:38
106 inanılmaz hızlı gerçekten helal olsun, Golf R zaten çok yakışıklı bir araba ikisine de maşallah.

"Bilinçli yapıldığını idda etmiyorum!" O sırada bişey olmuştur, kadrana bakıyordur, aynaya bakmıştır, dalmıştır, vs..
Bir sorum var; bir arabanın bir arabanın önüne kırması için ne kadar yan şeride geçmesi gerekiyor? Yarısına kadar geçmesi yeterli değil mi? Yani benim sorum araç sahiplerine değil de, "bence temiz, hiç kırmamış vs.." diyenlere.

http://imageshack.us/a/img10/373/hfl2.png

dragon07
25-07-2013, 09:41
f1 ede geliriz ama kategorilere ince bi ayar cekmek lazım. bizi harcatırsın sen istanbullarda :D

penguinhakan
25-07-2013, 09:53
Genel olarak durumla ilgili bi post yazmak istedim;
Öncelikle Alper Bey, siz beni tanıyomusunuz? Benim hakkımda herhangi bi bilginiz var mı? Kısaca kendimden bahsedeyim size, Avusturya Lisesini bitirmiş, iki yabancı dil bilen, çift anadal olmak üzere üniversite de okuyan biriyim. Haliyle ultra zeki bi insan olmasam da salak da değilim. Bu yüzden emin olun ki ben bi öyle bi böyle konuşmam, lafımı tartar söylerim...
Önce yaştan girmişsiniz konuya, ordan para mevzusu açılmış, birazdan eminim ki başka birşeye gelir konu. Yaşım sizden küçük evet on beş yaş hemde. Herhangi bi terbiyesizliğimi gördünüz mü 20 sayfadır tartısıyoruz, birine de ters birşey söylemiş miyim? Birşey derim birine ters gelir, o farklı düşünür ben farklı düşünürüm o ayrı ama dikkat ettiyseniz kimseye terbiyesizce birşey demedim. Açıkcası zaten bu durum benim hosuma gitmiyo, bilgisayar basında bi insanla ne kadar anlaşılabilir ki? Sağlıklı bi dialog kuralamadıgından bende mümkün oldugunca edepli yazıyorum. Bu demek değildir ki ben sizden ve ya bi başkasından cekiniyorum, sadece böyle alışmışım böyle yazıyorum.
Evet 100 bin liralık bi spor aracım var, ve hatta daha da pahalı araclarım var? Burda ki sorun ne anlamadım? Ben 106 yı hor mu gordum, onla ilgili birşey mi yazdım? Durduk yerde kafanızdan böyle birşey uretmeniz bana oldukca garip geldi acıkcası...
Denemelere gelicek olursak: Laflarımı lütfen herkes dikkatli okusun ben hiç bir yerde aracım sorunluydu demedim. Methanol basmamış, üflememiş demedim. Methanol kapalıymıs dedim. Daha sonra olucakları bildiğim icin, denedikten 20 dakika sonra muhtemelen muammer beyler cay icerken, denemeden sonra benide davet ettiler ordan biliyorum, kendisini aradım hemen yanına geleyim bir daha deneyelim bahane olmasın dedim. Bunu diyen biri sizce yalan soyluyo olabilir mi? Ruh hastası olması lazım ya da oldukca geri zekalı...
Orda ayrı burda ayrı konusuyo demissiniz; denedik gördük 200 e kadar yakalayamadım bende dedim ki 100-200 de 106 yı yakalamama imkan yok. E sonra haliyle methanolun kapalı oldugunu görünce tabiki farklı yazdım. Hatta Muamer beyle konustugumuzda acık acık soyledım ben gecerdım diye, kendisine sorabilirsiniz...
Baska bir konu olan yalan soylenıyo dememe gelicek olursak; bana sabaha kadar da anlatsanız, bin kisi de aynı seyı yazsa ben gozumle gordum benım ıcın tartısılmaz bir gercek; kapısına dogru yaklastıgımda arabasının yarısı benim seridimdeydi. Ben kamyona değil, muammer beye selektor yaptım. Videodan sonra hala muammer bey orda tumsek oldugunu soyluyo, bende i-nan-mı-yor-um. Sabaha kadar da bunu savunsanız yine inanmam cunku dogru değil.
Methanolun 2.0 TFSI üzerinde ki etkisi, siyah la beyaz gibidir. Bambaşka boyutlar kazanır olay.. İnsanlar methanol 15 beygir veriyo yazmıs, e orası iyi güzel hoşta, methanol olmayınca avansın kısılması nolucak? O sayılmıyo sizin görüşünüzle sanırsam... Demir bey yazmıs melih resit abi yazmıs bu adamların araclarının hepsi stage 4 yani hepsi bu aracları uzun suredir kullanıyolar ve farkı oldukca iyi biliyolar...
Üşenmedim gittim iki tane video cektim; Basınc 1,25 redline yanı asırı derecede soft. Resim altta 7 binde 1,30 oldugu gözüküyo, inanmayanı istediği zaman arabama bindiririm kendim gösteririm.
http://i1162.photobucket.com/albums/q526/Leventy/photo_zps12de6850.png

75-225
Golf R Revo Stage 2+ 75-225 km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eK-aezkyZdo&feature=youtu.be)
100-200
Golf R Revo Stage 2+ 100-200 km/h - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wsHXBYBITF0)
Videoları izlediniz dünkü araçla bugunkü aracın gidisi aynı mı sizce arada 50 hp lık fark yok mu, basınc yine aynı arada 50 hp fark var. Koltuklar gordugunuz üzere takılı ozellikle cektim... Sokup sokmediğini nerden bilicez demeyin diye...
1. si 75-225, merak edenler için söyliyim dün 75-200 bastık. İkinci video da 100-200. Dünden farkı methanol ve 1 kademe avansla ethanol. Dün denediğiniz arac 350 hp idi. Birinci denemede size göre 3-4 boy gectiniz. İkinci denemede fark o kadarda olmadı. Üzerine methanolun acık oldugunu dusunun, videoları da ızleyın , ben size söyleyim, iddalı olmasın boy hesabı bilmem ama ben sizi gecerim. 106 350 lık bir 4 ceker 2.0 aracı goruldugu üzere geciyo ama 400 u gecemez. Bu yuzden defalarca bir daha deneyelim dedim. Geçiceğimi bildiğim için bunu söyledim. Sunu da dusunun bunun üstüne wg ı sıktırsam 1,60-1,55 de vites atsam, rs4 enjektoru takıp avansı daha da acsam fark ne olur. Bu haliyle 100-200 9,2 lerde -2 eğimde onuda belirteyim...
Uzun uzun yazdım, mantık cercevesi icinde dusuncelerimi paylastım. Şimdi biri cıkar dalga gecer, kendini gruba iyi gösterir, beni rencide etmeye calısır, gaza getirmeye kalkar ama ben gelmem, bu numaraları yemem. (Dikkat ederseniz biri diyorum, yancı , şakşak cı demiyorum) çünkü yazdım ya yukarda tarzım değil saygızlık etmem. Bu arada sunu da herkes kabul etmeli burası Ecufast in sitesi, o yüzden ecufast cilerin baskın olması, üste cıkması da kendi firmalarını savundukları icin, son derece normal ve makul bi durum... Ben bu yuzden karsı tarafı destekleyenleri, ona gore comment yazanları son derece normal buluyorum...
Şimdi siz sabaha kadar da yazsanız, baska konularada girseniz, 100 kiside bana karsı cıksanız, benim size karsı olan sakin ve dik durusum değişmiycek. Ne yapsanız beni kandıramıcaksınız. O yüzden rica ediyorum ya gidin baskasını bulun ya da daha fazla uzatmayın...

Levent yazdıkların için teşekkür butonu aradım ama bulamadım malesef.

BMK TypeR
25-07-2013, 10:09
orcun doğru yazmış amaç yürüyüp yürümemesiydi egerki mami 1 boy arkasındanda gitse yürümüştür 106 Gti peugeot accısından inanılmaz güzel bir seydir golf r acısındanda kötü bişiy değildir golf un güzel gittiğini burda herkes söylüyor aksini idda eden varmı ? biri diyorki ben sunu yapardım bunu yapardım boşverin herkesin kozları var mami e100 e geçer mesela onun için bir avantajdır bu golf arabayı söker basınc açar avantajdır bu sonuc olarak bence olay sey sudur levent hepinizden diğer söförler varya ben süreyim ıkmık diyen hepsinden iyi sürüyordür eminim çünkü kendi arabası :)

Mamide dener neden denemesin illlaki deneyeceklerdir :)

en sewmediğim mseyi yapmayın Ecufastin sitesiymiş yahu hergün yazıyorsunuz çiziyorsunuz hergün işinizegeldiği zaman bişiyler paylaşıyorsuz ayıp ama ya harbiden çok ayıp Revo geçti biri taşmı koydu ahmet geçti biri taşmı koydu terbiyesizlik yapmayın siteyi çevirmeyin

sitede ben elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum budamı suc? hadi r..voda supra yapsın paylaşalım ahmette yapsın onuda paylaşalım burası hepimizin sitesi boşuna kişiselleştirmeyin !
kim ıkmık yapıyo özgün, sen veya mami başkasının arabasınımı sürmüyosunuz ben sürersem methanolu acarım 2kornada bastırtmam rampa aşşagı basmam stg2+ golf R yanında 106 filanda duramaz haberin olsun:heyoo:
Bu olay mami başına gelse o gece yeniden denerdi yada ertesi gün sabahı bunu herkez biliyo.
e100 de yap dbn al özgün 10s altına düşücek mı araba yada golf r sökmeden basıncı avansı kısık halde 9.2yapıyo bakalım onun yanına yaklaşabiliyo mu golf bence çok rahat yakıt basınc ve sökülürse 8.5s görür mübarek adam:)

Cupra03
25-07-2013, 10:30
106 inanılmaz hızlı gerçekten helal olsun, Golf R zaten çok yakışıklı bir araba ikisine de maşallah.

"Bilinçli yapıldığını idda etmiyorum!" O sırada bişey olmuştur, kadrana bakıyordur, aynaya bakmıştır, dalmıştır, vs..
Bir sorum var; bir arabanın bir arabanın önüne kırması için ne kadar yan şeride geçmesi gerekiyor? Yarısına kadar geçmesi yeterli değil mi? Yani benim sorum araç sahiplerine değil de, "bence temiz, hiç kırmamış vs.." diyenlere.

http://imageshack.us/a/img10/373/hfl2.png

Ve öyle bir anki,tam kamyon yanından geçmeden olan bir hadise:)Bende çok temiz diyenlere pek anlam veremedim açıkçası,kirli olması için,golf ün üstünemi çıkması lazım:)
Ama 106 sahibi,tümsekten bahsetmiş,doğru olabilir tabi.
Şeridinde de kalsa 106,golf genede geride kalırmış bu sürat aralığında.
Tatlıya bağlanırda,tekrar denerler met li hali ile.

ArMy
25-07-2013, 10:41
Fark ediliyorsa 106nın önüne kırdığı denilen yerde viraj dönülüyor.106 da dışta kalmış ve dezavantajlı durumda.Bi nebze olsun golf le aynı çizgide viraja girmek için kendini sağa atmış gibi duruyor.Kasti bir durum yok bence.

Ayrıca vagcılarn anlattığı gibi meth bu kadar etkiliyorsa ben de Golf R 'ın geçebileceği görüşündeyim.

hazar
25-07-2013, 10:46
Ve öyle bir anki,tam kamyon yanından geçmeden olan bir hadise:)Bende çok temiz diyenlere pek anlam veremedim açıkçası,kirli olması için,golf ün üstünemi çıkması lazım:)
Ama 106 sahibi,tümsekten bahsetmiş,doğru olabilir tabi.
Şeridinde de kalsa 106,golf genede geride kalırmış bu sürat aralığında.
Tatlıya bağlanırda,tekrar denerler met li hali ile.

Tabiki tümsek doğru olabilir. Hatta sadece dalmış bile olabilir, insanlık hali.
Tabiki şeridinde kalsa da 106 önde.
Sadece demek istediğim; Göz var, izan var.
Normal bir günde, normal bir trafikte biri birinin üzerine böyle kırsa tartışma çıkar.

34GUN34
25-07-2013, 10:53
işlerimin yoğunluğundan dolayı 3 gündür giremiyordum foruma konu uzamış gitmiş hiç birini okumadım sadece son 2 sayfada gelinen noktaya baktım levent meth. açık değilmiş demiş mamide tekrar deneriz demiş eee sıkıntı yok neden insanlar gerilime sokuyor bu mubarek günlerde insanları. 2 araç sahibinin dışında lütfen yorum yazmayalım uzamasın denensin yeniden videolar koyulsun
AYRICA BURASI ECUFAST in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama BİZ 2006 DAN beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
burası TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MODİFİYE sitesidir ve hiçbir hobi vs. formunda bukadar üye ve onlıne üye yoktur...
özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden almıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun. hee insanların rahatsızlığını anlıyorum
kraldan çok kralcılık yapanlar oluyor zaman zaman ama bu site sahibi özgünle alakalı değildir.

s2k
25-07-2013, 11:06
ayrica burasi ecufast in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama bİz 2006 dan beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
.

2005 diyelim :D:D:D

angry28
25-07-2013, 11:06
İki tarafda gerekli olan açıklamaları yapmış ama bazıları neden ısrarla defalardır aynı şeyleri söyleyip duruyor ?

Ramcho®
25-07-2013, 11:24
işlerimin yoğunluğundan dolayı 3 gündür giremiyordum foruma konu uzamış gitmiş hiç birini okumadım sadece son 2 sayfada gelinen noktaya baktım levent meth. açık değilmiş demiş mamide tekrar deneriz demiş eee sıkıntı yok neden insanlar gerilime sokuyor bu mubarek günlerde insanları. 2 araç sahibinin dışında lütfen yorum yazmayalım uzamasın denensin yeniden videolar koyulsun
AYRICA BURASI ECUFAST in forumu değil!! üyelik tarihi henüz yeni olan arkadaşlar ecufastın varlığından dolayı oyle sanabilirler ama BİZ 2006 DAN beri bu sitede yazı yazıyoruz ve bizim sitemiz burası sahibi özgün olduğu için insanlarda bu önyargı oluyor
burası TÜRKİYENİN EN BÜYÜK MODİFİYE sitesidir ve hiçbir hobi vs. formunda bukadar üye ve onlıne üye yoktur...
özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden almıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun. hee insanların rahatsızlığını anlıyorum
kraldan çok kralcılık yapanlar oluyor zaman zaman ama bu site sahibi özgünle alakalı değildir.

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

miniks
25-07-2013, 11:47
2005 diyelim :D:D:D

Sen hayirdir Aslan canin mi sikilio

s2k
25-07-2013, 11:50
Sen hayirdir Aslan canin mi sikilio

Çokmu belli oluyor :D ayrıca Aslan benim lafım amk :p

JenGoO
25-07-2013, 12:03
Meyve veren ağaç taşlanır, Klasik çekemeyen adetidir! 106 GTI i tebrik ederim.!

miniks
25-07-2013, 12:06

Benim lafimi yazarsam ceza veriyler :))

Oz`
25-07-2013, 12:48
f1 ede geliriz ama kategorilere ince bi ayar cekmek lazım. bizi harcatırsın sen istanbullarda :D

hahaha ne alakası var olm sende makyajını iyi yap :D

Oz`
25-07-2013, 12:53
kim ıkmık yapıyo özgün, sen veya mami başkasının arabasınımı sürmüyosunuz ben sürersem methanolu acarım 2kornada bastırtmam rampa aşşagı basmam stg2+ golf R yanında 106 filanda duramaz haberin olsun:heyoo:
Bu olay mami başına gelse o gece yeniden denerdi yada ertesi gün sabahı bunu herkez biliyo.
e100 de yap dbn al özgün 10s altına düşücek mı araba yada golf r sökmeden basıncı avansı kısık halde 9.2yapıyo bakalım onun yanına yaklaşabiliyo mu golf bence çok rahat yakıt basınc ve sökülürse 8.5s görür mübarek adam:)

dbn nedir kardeşim :) neden sıkıntımı oldu yan yana demelerinde :) yok 2.kornada söylersen leventte basmaz salak değil sürüyoruz evet onlar dsg mi? :) ben vites atim bakımından söylemiştim levent unutabilir neydin den unutmasın ? sen unutmadınmı hiçbişi kafayı yediydin hatırlıyorum :D:D

duramazmı ? resit araba benim değil dua et :) o na bağlar nosuda nos olmaz turboyu baglar gene atlarım senin üstünden ama benim değil ondan dolayı ben sesimi çıkaramıyorum malesef orası mami ile alakalı :) beni enterese etmez bence burdaki leventin hatasını ben söledim yenidende söledim özeldende söledim bana heryol paris :) resit cowboy hahahah

özgünde, kişi kim olursa olsun asla kimseyi silmiyor vede söz hakkını elinden ialmıyor her ne marka olursa olsun kim olursa olsun.

Teşekkür ederim abi yorumlar için :):icon_tup:

BMK TypeR
25-07-2013, 13:04
dbn nedir kardeşim :) neden sıkıntımı oldu yan yana demelerinde :) yok 2.kornada söylersen leventte basmaz salak değil sürüyoruz evet onlar dsg mi? :) ben vites atim bakımından söylemiştim levent unutabilir neydin den unutmasın ? sen unutmadınmı hiçbişi kafayı yediydin hatırlıyorum :D:D

duramazmı ? resit araba benim değil dua et :) o na bağlar nosuda nos olmaz turboyu baglar gene atlarım senin üstünden ama benim değil ondan dolayı ben sesimi çıkaramıyorum malesef orası mami ile alakalı :) beni enterese etmez bence burdaki leventin hatasını ben söledim yenidende söledim özeldende söledim bana heryol paris :) resit cowboy hahahah

Teşekkür ederim abi yorumlar için :):icon_tup:

Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende:D cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç dört cekerı sökersek ciddi hızlanır bılıyosun, hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı):hahaha:

Hakanla s2000 denerken denedİkden sonra s2000 alıp mami bizi elek etmşti demek insan sevdiği insanların arabası ezılınce sürmek istiyo yada hakkı veremeyınce:)
biz kötü bişey demedık kı 106 alakalı golfr hakkıyla yürümedi rotara cekti sen daha ıyı bılırsın nasıl çektigini

UM1196
25-07-2013, 13:09
Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende:D cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı):hahaha:

Cok fazla beklemenız gerekmıcek AHM Turbo Saxo kısa bi zaman sora cıkıcak o zaman deneme fırsatı bulursunuz

BMK TypeR
25-07-2013, 13:20
Cok fazla beklemenız gerekmıcek AHM Turbo Saxo kısa bi zaman sora cıkıcak o zaman deneme fırsatı bulursunuz

Çıkarın deneriz her zaman tabi,

Oz`
25-07-2013, 13:44
Özgün ng 106 laf eden yok çok iyi gidiyo benim görüşüm 10s altına inemez İnerse büyük başarı mami laf yok adam senlerin tecrübesi çokta merak edıyorum en fazla yapcagı 9.5-10s dır daha çok yakıtla, stg2+ golf R benim olsa, 106 nın bu halını çok gecerdım emin ol sende:D cupra k04 7.8s yaptım ve 1400kg üstündeydı araç dört cekerı sökersek ciddi hızlanır bılıyosun, hatırlatma canım benim, varsa noslu turbo 106gti denıyım kardeşim sıkıntı yok 100-300(alo honda roll aralığı):hahaha:

Hakanla s2000 denerken denedİkden sonra s2000 alıp mami bizi elek etmşti demek insan sevdiği insanların arabası ezılınce sürmek istiyo yada hakkı veremeyınce:)
biz kötü bişey demedık kı 106 alakalı golfr hakkıyla yürümedi rotara cekti sen daha ıyı bılırsın nasıl çektigini

resit benim 106 im olmadığı gibi seinde Golf R in yok resitcim onun için ben yapamıosam yorum sende yapma

aslan
25-07-2013, 13:48

Ama gerçek Aslan da benim :D

63owen63
25-07-2013, 13:48
Bu Percussionali başlıklı konular hep böyle iki rakamlı sayfalara yelken açıyor :)

Tanımıyorum ama, bir efsunlu hit oluş durumu var, albüm yapsa hit olur, patlar piyasada gibi geliyor :)

mami_makinen
25-07-2013, 13:49
Dün yazdım yine yazayım Reşit arabanı bitir 70-220 deneyelim

BMK TypeR
25-07-2013, 13:50
resit benim 106 im olmadığı gibi seinde Golf R in yok resitcim onun için ben yapamıosam yorum sende yapma
Eyv başkan sıkıntı yok:) sadece golf R öyle gitmedigini rotara çektigini açıklamaya çalıştık,

BMK TypeR
25-07-2013, 13:51
Dün yazdım yine yazayım Reşit arabanı bitir 70-220 deneyelim
Arabam hazır Mamide 106 denemek istemıyorum:) 70 de bana uymaz 100-110da denerım 300kadar uyan araba varsa deneriz, 100-200 6sn lerde olan araba olursa benim için daha iyi olur

mami_makinen
25-07-2013, 13:54
Arabam hazır Mamide 106 denemek istemıyorum:) 70 de bana uymaz 100-110da denerım 300kadar uyan araba varsa deneriz,

Çok istiyosunya 106 ile denemek gel kendi arabanla dene 70 de basalım bak ne oluyo
100 de basıp 300 e kadar baatığım arabaları ben unuttum şuan bu var denemek istersen 2 de 70 beklerim

BMK TypeR
25-07-2013, 13:57
Çok istiyosunya 106 ile denemek gel kendi arabanla dene 70 de basalım bak ne oluyo
100 de basıp 300 e kadar baatığım arabaları ben unuttum şuan bu var denemek istersen 2 de 70 beklerim

Manicim araba çıkarmam eger deng gelirsek söz denerım dedigin gibi ama biz 3de 100 dıyınce 2de 80dıyodun subaru konusunda onun için sen kendin bize hoşgörülü olcaksın kı deneme için bizde senle aynı şekil deneyelim:icon_tup:

orcunnn
25-07-2013, 14:04
100-200 6 sn olan cupra varmı ??? bir tane 6.4 yapmıştı daha iyiside yoktu reşit abi
sen süre ölçtün mü yok sa kıstas olarak mı söylüyorsun

shero
25-07-2013, 14:08

:D:D:D:icon_tup:

Abdullah.S
25-07-2013, 14:14
Bence 106 yukarida bahsi gecen cuprayi elek eder belirtilen hizlarda

fatiii
25-07-2013, 14:19
hadi buyur burdan yak :D

JenGoO
25-07-2013, 14:22

Saçma sapan yorum yapıp insanları gaza getirme.

BMK TypeR
25-07-2013, 14:26
100-200 6 sn olan cupra varmı ??? bir tane 6.4 yapmıştı daha iyiside yoktu reşit abi
sen süre ölçtün mü yok sa kıstas olarak mı söylüyorsun

O arabada bizim:) inan kardeşime gecti specler aynı bı kaç artım var benim hedef yaz çıkışı düz 6 sec,
yorumumda 6sn lık araçlar olursa iyi olur dedim sen yanlış anladın sanırım:)

ümitech
25-07-2013, 14:27

işte zaten senin gibiler yüzünden konu buralara geliyo ya zaten :heyoo:

rebeloghy
25-07-2013, 14:31
hep bi belirtilen hhız belirtilen hız, niye ama hep 106 nın aralığı ?

70- 200 106 elek eder diyen arkadas eeeeeeeeee 100-300 de 106 250 yi geçmeyince araya bi şehir fark girerse ne olacak ?

Gereksiz yorumlar diyordu birileri , madem öyle iki araç denerken 2 sinin istediği şekilde de basılsın ?

Ben 100-300 diyeyim , sen 2 de 70 de , iki türlü de denense olmuyor da illa tek şekil , senin istediğin şekil basılacak... sonra geçme geçilme derdim yok deniyor , maksat denemek deniyor işin içine mizah giriyor sanırım :)

orcunnn
O arabada bizim:) inan kardeşime gecti specler aynı bı kaç artım var benim hedef yaz çıkışı düz 6 sec,
yorumumda 6sn lık araçlar olursa iyi olur dedim sen yanlış anladın sanırım:)

Hayırlısı olsun abi :icon_tup:

EEE

yesss bee turbo yabancı degıl:D:D:D:D

mehzent
Atmosferık 106 gtı konusunda 6 san. Muhabbeti donmesıde bı garıp :))

Abdullah.S
25-07-2013, 14:32
Saçma sapan yorum yapıp insanları gaza getirme.

işte zaten senin gibiler yüzünden konu buralara geliyo ya zaten :heyoo:

herkes fikrini açıkca soyleyebilir rahatsız olduysanız yazmasınız

mami_makinen
25-07-2013, 14:33

Hahajjaja ne 106 ymış :)

EEE
25-07-2013, 14:36
106 nın herturlusu der daım tum pıyasaya beladır
turbo atmo herıkısıde sıkıntılı olabılıyor

mehzent
25-07-2013, 14:36
Hahajjaja ne 106 ymış :)

Senın ıcın ıpek pantlon ve tshort arıyo dıolar abı hafıflık olsun dıe :)

Bizim bi tuhafıyeci var kıralarız gercı pek paraya ıhtıyacı yok ama yakın arkadaşım ısterım ;)))

mami_makinen
25-07-2013, 14:38
Senın ıcın ıpek pantlon ve tshort arıyo dıolar abı hafıflık olsun dıe :)

Bizim bi tuhafıyeci var kıralarız gercı pek paraya ıhtıyacı yok ama yakın arkadaşım ısterım ;)))

Hahha kanka maslaktayım sen nerdesin

İnşallah yanyana giderizde bu iş hayırlısıyla biter

H22Power
25-07-2013, 14:39
1495/400 3,7hp
945/ 205 4.6hp

Abdullah.S
25-07-2013, 15:30

Ya arkadaş yazmıyayım yazmıyayım diyorumda artık dayanamıcam..

Forumda yeni olabilirim ama senin hep birilerinin avukatlığını yapma gibi bir durumun var. İnsanlar sakin sakin konuşurken birden ortalığı alevlendiriyosun yaptığın çok yanlış:ofk:

BMK TypeR
25-07-2013, 15:30

Mehmet elbetteki 106 geçmiyo laf hafta sonu varsa o degerlerde zevklı olsun diye yazdım sizle gazlıyıcak halım yok:D :hahaha:

hantypR
25-07-2013, 15:50
Vay hızlı kardeslerim benim kazasız belasız surusler hepimize
Reso aga sen neden konudasın gene gel yanımıza sen

TYPERHAKAN
25-07-2013, 15:52
Mehmet elbetteki 106 geçmiyo laf hafta sonu varsa o degerlerde zevklı olsun diye yazdım sizle gazlıyıcak halım yok:D :hahaha:

Reşit bana da haber verirmisin iki üç gündür gazlamıyorum paslanmışım :D:D:D

BMK TypeR
25-07-2013, 15:55
Vay hızlı kardeslerim benim kazasız belasız surusler hepimize
Reso aga sen neden konudasın gene gel yanımıza sen

Gelicem yanına kardeşim hafta sonu:icon_tup:

BMK TypeR
25-07-2013, 15:56
Reşit bana da haber verirmisin iki üç gündür gazlamıyorum paslanmışım :D:D:D

Tamam abim araba bulursak deniyicek alo yaparım:)

emirarslan34
25-07-2013, 18:28
yazmiim derken iyi diyormuşsun. Yazdığın zaman saçmalıosun.

:hahaha: çok acımasızsın be zenci :D

G_TT_I
25-07-2013, 18:40
Mami sen n/a 106tıyı en üst noktaya taşıdın artık 200-400 hp hiç bir araba seninle denemez, 106'nı. Karşısındaki araçlara bakarsak elbetteki 106'nın en iyi olduğu yerde denemek gayet doğal, 400mt yarışlarında 250km ile bitiren araç sayısı çok az oyuzden yarışın 225 gibi bitmesi bence yeterli bir kıstas,
Senin yerinde olsam 1sn durmam bagaja nos'u bağlar süper sport bir araba bulduğum anda koyverirdim, 106'nın f430 ile yürümesi büyük gurur verir, özgün avansı az geri çeker benzin derken nos içeriye sadece soğuk hava olarak girer, eğer iğnelerin üzerinde oynama yapmazsanız korkma sık gitsin

rebeloghy
25-07-2013, 19:12
Mami sen n/a 106tıyı en üst noktaya taşıdın artık 200-400 hp hiç bir araba seninle denemez, 106'nı. Karşısındaki araçlara bakarsak elbetteki 106'nın en iyi olduğu yerde denemek gayet doğal, 400mt yarışlarında 250km ile bitiren araç sayısı çok az oyuzden yarışın 225 gibi bitmesi bence yeterli bir kıstas,
Senin yerinde olsam 1sn durmam bagaja nos'u bağlar süper sport bir araba bulduğum anda koyverirdim, 106'nın f430 ile yürümesi büyük gurur verir, özgün avansı az geri çeker benzin derken nos içeriye sadece soğuk hava olarak girer, eğer iğnelerin üzerinde oynama yapmazsanız korkma sık gitsin

merakımdan soruyorum yanlıs anlamayın , draglarda 250 km yapan araç yok 225 km yeter bırakmak icin diyorsunuz fakat dragda 0 dan kalkılıyordu benim hatırladiğim kadari ile. . 0 dan kalkınca da boyle mi olur sonuç

Oz`
25-07-2013, 20:45
la olm hızlı vag yokmu ya:D huaahauhauhauh çok yanlızız sawas abi ile :D

Typer hakan abiiiiiii :D

wolrath
25-07-2013, 20:54
clio rs 'le type-r gecınce ertesı aksamı dugunumde aramıslardı benı.(bora-sword murat felan da şahit.) bugun deneyelım dıye.adama damadım suan dedıgımde yarın deneyelım kesın demıstı.bu camıa gıraz gaddaRR.arkadasım kardesım dedıgınız adamlar sızı ölümüne gaza getırıyor maalesef.
elbette ınsan bırılerını gecmek ıstıyor ama ortada bu denlı hırs olması hepımızın sucu.yası buyuk olanların kucuklere kesınlıkle ornek olması gerekırken gaza getırmeye devam edıyor.

Redbull
25-07-2013, 21:20
1495/400 3,7hp
945/ 205 4.6hp

O yanlış olmuş Mustafam :):)

700kg NG 100kg başına düşen 29,29hp
1495kg Golf 100kg başına düşen 26,67 hp

Bunu anlamak zor olmasa gerek neden NG daha hızlı!!!

TYPERHAKAN
25-07-2013, 22:48
la olm hızlı vag yokmu ya:D huaahauhauhauh çok yanlızız sawas abi ile :D

Typer hakan abiiiiiii :D

Abi kardeş birbirine sıkarmı be özgün.o s3 benim arabam senden önce hiç boşuna sahip çıkmaya kalkma sen 6 aydir s3 lesin ben 5 senedir s3 leyim .onun için hiç boşa uğraşma .savaş abiye bir sor bakalim .beni gaza getiremezsin yaşlandim artik.ama varsa 220 km de bırakmıcak 30 lu 35 li 37 li 38li 39 lu evo subaru seni kırmam ...seni severim biliyon dimi .benle uğraşmayı hiç bırakmıcan mi sen. :D :D :D ama insan sevdiğiyle uğraşir seni seviyom :)

TYPERHAKAN
25-07-2013, 23:09
Haydaaaaaaaa mevzu döndü dolastı zd cupra ya geldi. :):) benim için gurur verici ..yinede ne alaka özgün Allah iyiliğini versin c.tesi yanindayım bir haftadir öpmedim seni özledin demek ki :) :):)

mami_makinen
25-07-2013, 23:31
O yanlış olmuş Mustafam :):)

700kg NG 100kg başına düşen 29,29hp
1495kg Golf 100kg başına düşen 26,67 hp

Bunu anlamak zor olmasa gerek neden NG daha hızlı!!!

Abi benle beraber araba 860 kilo

TYPERHAKAN
25-07-2013, 23:37
Abi benle beraber araba 860 kilo

Mami kusura bakma kardeşim senin konunu en sonunda yine bana bağladı özgün :)

mami_makinen
25-07-2013, 23:44
Mami kusura bakma kardeşim senin konunu en sonunda yine bana bağladı özgün :)

Abi sevilen adamsın sensiz olmuyo demekki :)

Görkem.Y
26-07-2013, 08:38
nsl yapılıyor brake bost tarif edebilirmisin? bende aracımda demeyeceğim.

Bi ayagın gazda tam otur , frene bas aynı anda 4000 rpm civarı sabitle 5 10 sn arası arabayı arkadan bişey cekıyomus gibi oluyor turbonun doldugunu anlıyosun zaten frenden ayagını çek go go go

MatraX_07
26-07-2013, 09:12
Sonuçta ROLL bu birisi geçecek birisi geçilecek
Ama hiçbirzaman HIRSIMIZI EGOMUZU kontrol edemiyoruz
ROLL sonucu geçilen ,geçenin elini sıkıp tebrik etse,güzel dileklerle uğurlasa hiçbir şekilde sıkıntı olmayacak
Yanlış anlaşılmasın şahıs olarak konuşmuyorum,genel konuşuyorum.ROLL konularında hep bi tartışma yaşanıyor..Kalp kırmaya gerek yok sonucta herkesi malı değerlidir ama memleket meselesi yapmanın gereği yok..Saygılar

NG 106'ya da Levent kardeşimizin R'ına da Rabbim Kaza bela vermesin

Oz`
26-07-2013, 09:14
Haydaaaaaaaa mevzu döndü dolastı zd cupra ya geldi. :):) benim için gurur verici ..yinede ne alaka özgün Allah iyiliğini versin c.tesi yanindayım bir haftadir öpmedim seni özledin demek ki :) :):)

ahuauhhuahuahah :) abiiiiiiii saka yapıorum beee kızmaaaaaaa :D

miniks
26-07-2013, 09:59
Kızma abisinbak şaka yapıomus :p

TYPERHAKAN
26-07-2013, 12:27
Kızma abisinbak şaka yapıomus :p

Hilmi keyfin yerinde :) nerelerdesin :p

dc_crx
27-07-2013, 18:05
Ng ile sus ne zaman bitiriyor bu rovansi

kemal_koker
27-07-2013, 18:16
NG ye maşaallah :)

vtecburac
28-07-2013, 12:24
Masallah 2 aracta cok iyi 106 1-2 Boy geride kalsa bile 106 icin buyuk basari bence. Bu tür tartismalar hakarete dönüsmedigi surece bu isin tuzu biberi bence:) abartilicak bir durum yok ayrica mami abi 34 yasinda bu adam kendini savunucak bir durum halinde kendisi yaxar zaten bazilari oyle bi olmuslarki mami abiden daha cok yazmislar buda hic hos bi görüntü olmamis. Kime söz hakki düşüyorsa o kisi yazsin. Bu yazilar yüzünden bi sürü kuru kalabalik olmus bi konu okucaz 26 sayfa sanki kitap okuyoruz 1 saatimizi aliyor ya:)

vtecburac
28-07-2013, 12:29
Golfun sahibine nacizene bi tavsiyem olucak anladigim kadariyla yeni yeni deneme yapiyosun bu tarz polemiklere aliskin ol fazla takilma sen bir an evvel bu roll denen hastaliktan ya uzak dur yada bu isin kasarliklarini iyice ogren sonra deneme yap;)