Orijinalini görmek için tıklayınız : Cnk 50 ruf 66
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151747017474549&set=vb.833184548&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151728046482300&set=vb.750512299&type=2&theater
BUDA SANA GELSIN GÖKAN USTA
mami_makinen
24-07-2013, 23:49
Abi bu m3 standartmı specleri yazmamışsında ?
Eğer standartsa harbi maşallah dicek başka bişey yok
m3 125 nos
Valla sen takmısın gıbı yazmısın nosu bılemedın 250 hp
chiefkadir
25-07-2013, 00:41
Denemeyi kaçırdık biraz geç gelmişiz ama köprü neşeliydi bol bmw vardı :)
Ruf hep formunda Golfde zalım ikisine maşallah..
Az yukardan bassaydınız daha iyi olurdu:)
swapcenter
25-07-2013, 01:06
Esas benden sana hediye olsun korkak :)
Maşallah iki aracada
100 shot mı ilker abi
ben takmadım da arabayı süren de mi bilmiyo?
Maşallah iki aracada
100 shot mı ilker abi
100 hp zaten stock motora ustunu basarsan sıkıntı olur kırılma sansı cok mınıkcım
güzel deneme olmuş farklı specler değişik araçlar keyifli gerçektende ,,,maaşallah her iki tarafada ...
Abi bu m3 standartmı specleri yazmamışsında ?
Eğer standartsa harbi maşallah dicek başka bişey yok
M3 standart 2003 smg 100 hp sılak nıtro var ama 150 basasım var ya kırılır ya gıder nasip
İlker abi.senin araban zaten standart ta da çok sert giden bir m3 du.ben oyle hatırlıyorum benim diyeni zaten geçiyodun boy boy yanlışmıyım
arabayı süren söylüyo abi 125 diye :icon_tup:
chiefkadir
25-07-2013, 10:36
Fatih 125shot ile 100hp güç alınıyo olabilir onu diyodur
Fatih 125shot ile 100hp güç alınıyo olabilir onu diyodur
125 dediğimize itiraz ettiği için söyledim abi..
bide facede falan direk ruf cnk olarak paylaşılıyo ne nos tan haber var ne bişey :)
paylaşılsın sıkıntı yok.zaten videoyu izleyenler golf u ya 1.4 ya da 1.6 sanıyodur. 1.4 araba m3le gıdıyo dıyodur he he he
Konuyu bi biz okuyoz ya la
bizim arabayı okumaz öyle herkes.girer izler ve anında çıkar.yorumu içinden yapıyolar.o da yeter bana ;)
chiefkadir
25-07-2013, 10:53
paylaşılsın sıkıntı yok.zaten videoyu izleyenler golf u ya 1.4 ya da 1.6 sanıyodur. 1.4 araba m3le gıdıyo dıyodur he he he:hahaha: La ne adamsın :D
bizim arabayı okumaz öyle herkes.girer izler ve anında çıkar.yorumu içinden yapıyolar.o da yeter bana ;)
hahhahha maşallah kardaşım allah kaza bela vermsin:icon_tup:
murat çelik
25-07-2013, 10:59
maşallah araçlara dogukan golf hırcında biraz yukardan basılsada güzel bir vıdeo seyretseydik
İki aracada 41 kere Maşallah kazasız belasız. Deneme hangi aralıkta oldu ve videonun devamında bırakılan ana kadar fark tahmini ne kadardı ? Keşke biraz daha yukarıdan basılma şansı olsaydı :)
paylaşılsın sıkıntı yok.zaten videoyu izleyenler golf u ya 1.4 ya da 1.6 sanıyodur. 1.4 araba m3le gıdıyo dıyodur he he he
Çok iyi ya :D :D :D
yanyana gelemedik abi o ara bi 150 metre falan
arabayı süren söylüyo abi 125 diye :icon_tup:
125 veya 100 farkedermı ben sordummu kac bar basıyon dıye netıceye bakcaz dımı
ve artı 100 hp nos basınca 100 hp alamassın zaten ff de nos takcaz bıdaha denersınız artık
Bu Golf bi harika :D
450 hp ye yakın , atmosferik olduğu ıcın ust devırlerı daha guclu ve ustune sureklı 100hp nos desteklı bı BMW ıle baya ıyı gıtmıssın dogukan.
yanyana gelemedik abi o ara bi 150 metre falan
yanyana gelemenın sebebı ne acaba :soru:
hudayday
25-07-2013, 11:38
Yarın Sk. İle deneriz belli olur
ben 60 65 araligina geldim 4500 devire full boostumun geldigi yere m3 yanima gelmedi o ara daha alttan basmak istedi sebebi o. golf 390 400 hp bile gelmez 1430 kg.bu kadar bilenilecek bi araba degil.ben anlamadim senin bana tavrini.ben gecerim demedim deneyek demedim gecince ben yararim delerim demedim .arada 30 tane araci var onlar mi farkli anlatiyo sana
Yarın Sk. İle deneriz belli olur
olur deneriz.cikariz yukari asagidan 270 le geceriz herkes izler
125 veya 100 farkedermı ben sordummu kac bar basıyon dıye netıceye bakcaz dımı
ve artı 100 hp nos basınca 100 hp alamassın zaten ff de nos takcaz bıdaha denersınız artık
farketmez olurmu niye farketmesin kapalı kutu denememi olur.sordunuzda bizmi söylemedik basıncı
valla unutmusum fati kac bardı basınc
valla unutmusum fati kac bardı basınc
23 psi abi :)
Iki araca da Masallah. Golf zaten cok iyi giden bi makina. Cok begeniyorum tipini filan. BMW M3 de NOS ile cok zalim olmus. Herkesin emeklerine saglik. Ilk defa Enkada rolling izledim dun aksam. Bu aksam da oradayim kismetse. Enkanin gozunu seveyim bizim Atasehir ile alakasi yok. Bombos dumduz yol. Yok kamyon cikti yok serit daraldi yok trafik vardi derdi yok. Sonucu da canli canli kopruden izliyorsun. Biz Istanbulda resmen eziyet cekiyoruz haberimiz yok.
Iki araca da Masallah. Golf zaten cok iyi giden bi makina. Cok begeniyorum tipini filan. BMW M3 de NOS ile cok zalim olmus. Herkesin emeklerine saglik. Ilk defa Enkada rolling izledim dun aksam. Bu aksam da oradayim kismetse. Enkanin gozunu seveyim bizim Atasehir ile alakasi yok. Bombos dumduz yol. Yok kamyon cikti yok serit daraldi yok trafik vardi derdi yok. Sonucu da canli canli kopruden izliyorsun. Biz Istanbulda resmen eziyet cekiyoruz haberimiz yok.
aynennnn öyle abi.siz bir deneme yapmak için neler çekiyorsunuz.biz burda hadi çık dedim mi herkes 25 dakkaya orda.basıyosun herkes kopruden ızlıyo.hele bide in car video olursa herşey açık açık ortaya cıkıyo.tek sıkıntı rakım o da beni ırgalamıyo hehehe
100 hp zaten stock motora ustunu basarsan sıkıntı olur kırılma sansı cok mınıkcım
100 shot ıslal basınca tahmini nekadar güç geliyor araca abi hiç ölçtünüz mü
400 - 420 hp oluyomudur ?
ustacım daynoda 70 cıvarı ama sımdı 150 taktıyorum onla ugrasıyordum battanıyesını baglayıp 900 psi basınc ve buyuk selenoıt nasipse net 150 hp alırız basınctan dolayı
ustacım daynoda 70 cıvarı ama sımdı 150 taktıyorum onla ugrasıyordum battanıyesını baglayıp 900 psi basınc ve buyuk selenoıt nasipse net 150 hp alırız basınctan dolayı
motor icidemi giriyosunuz abi. 100 ustu sıkıntı olur demissinde.
motor icidemi giriyosunuz abi. 100 ustu sıkıntı olur demissinde.
hayır gırmıyorum 100 garantı 150 patlama sansı %80 cunku oem beyın avansı gerı gekemıyorsun yazılım yok denıcem aksam netıce yarın patlıcakmı gıtcekmı gorcez:icon_tup: