Orijinalini görmek için tıklayınız : 01 Ağustos Perşembe Pistgunleri.com Exclusive Supersport Day
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/20522029.jpg
01 Ağustos Perşembe günü istanbulpark Gün programı
12:00 Tesise geliş
12:30 Briefing
13:00 Piste çıkış
17:30 Pist kapanış
18:00 Gün zamanlarının açıklanması ve gün sonu .
Katılım 25 Otomobille sınırlı olup katılım ücreti 1000 eurodur.
Arzuederseniz ödemeyi sanalpazar üzerinden sitenin ödeme kesintiside dahil olmak üzere 2750 tl olarak vadefarksız 12 taksite kadar taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz .
2. el 01 Ağustos Perşembe Pistgünleri Exclusive Supersport 2.750 TL Sanalpazar.com'da (http://www.sanalpazar.com/01-Agustos-Persembe-Pistgunleri-Exclusive-Supersport__isp9816593)
Katılımcı Spersport otomobillerin gün boyu zaman ölçümleri (transponder) bu fiyata dahildir.
Organizasyon yapısı nedeniyle gün içinde seyirci kabul edemiyoruz .
Sadece Katılımcı otomobiller yanlarında kendi misafirlerini getirebilirler .
İletişim için 0554 400 8009 dan bana ulaşabilirsiniz .
Katılımcı Listesi :
1- 997 Gt3 Cup / Race Car
2- 997 Gt3 Cup / Race Car
3- 997 Gt3 Cup / Race Car
4- 997 Gt3 Cup / Race Car
5- Honda Civic Type-R / Race Car
6- Honda Civic Type-R / Race Car
7- Porsche 997 Turbo / Street Legal
8- Porsche 997 GT3 / Street Legal
9- Ferrari F430 Scuderia / Street Legal
10- Nissan Skyline Gtr 35 / Street Legal
11- Chevrolet Corvette Z06 / Street Legal
12- Ferrari F458 İtalia / Street Legal
13- Lamborghini Superleggera / Street Legal
14- Dodge Viper Srt10 / Street Legal
15- Bmw e92 M3 / Street Legal
16- Ferrari F 599 / Street Legal
17- Ferrari F12 / Street Legal
18-
İstanbulparkta Görüşmek üzere .
Ordayiz 4 aracla ;)
:icon_tup: araçlar :beuj:
Ben kendimi goremedim beni atlamisiin sanirim :D E92 M3/ Street Legal
piste gelsem dışardan sesleri dinlesem olur mu :D
Heh simdi gordum ordaymisim :D
997TT sanirim bu pist gununde arabassizsin , musait olursan 1 2 seans beraber cikalimda sureyi asagi cekelim ;)
b.ustaoglu
26-07-2013, 20:02
race carlar ne oluyor, katılıcak kişiye mi ait yoksa piste mi ? merak ettim sadece o yüzden soruyorum :)
Kisilerin yarismak icin kiraladiklari araclar.
Tabiki sekerim ;)
murat abi sen neyle giriosn? 458'e geri dönüş mü acaba? ;)
murat abi sen neyle giriosn? 458'e geri dönüş mü acaba? ;)
Murat misafir sanatçı busefer vasıtası yaz sonu burda :D Seni izlemeye gelicekmiş öle diyor :D ahahhahah
ahahahahah birbirimizi takipteyiz
buğra gtr geçen ki siyah araba mı?
buğra gtr geçen ki siyah araba mı?
Yok bu Gri . bide 599 var listeye yazmamışım onuda yazıyım :D
Yok bu Gri . bide 599 var listeye yazmamışım onuda yazıyım :D
ben gtr dan iyi zaman bekliyorum bakalım bu nası olcak.
Bu sefer egitmen ve gozlemciyim ;)
Yenisi gelene kadar boyle :(
Bu sefer egitmen ve gozlemciyim ;)
Yenisi gelene kadar boyle :(
Bahattin yeni ciciler almıştı geldimi acaba :D
Neler aldi??
Valla kendi yazsın :D Daha fazla tur atmasını sağlayacak bişi almıştı :D
Sogumaya ihtiyaci var o aracin,belki ona yarar birseyler almistir...
abi bu lamborghini trofeo yarış arabalarında kullanılan radyator kitini aldım da daha gelmedi bu hafta gelcek ama montaj yetişmez bidaha ki sefere artık. bi iki küçük parçalarda var hepsini beraber halledicem. bi daha ki trackday de hazır olmuş olur.
arabasızadam
27-07-2013, 18:58
Hep katılmak istemişimdir bu tür organizasyonlara ,hafta sonları çalıştığım için hiç katılamamıştım perşembede tam izin günüm ,org. perşembe oduğun görünce çok sevindim ama sonradan seyirci alınmıyıcağını okudumda üzüldüm :(
Kimse beni yanına misafir olarak davet edemezmi acaba ?
Saygılar .
Her zaman misafir aliyorum ama bu sefer ben misafirim...
arabasızadam
27-07-2013, 23:15
Konuyu kirlettiğm için üzgünüm ,araba sevmek ve izlemek bu kadar katı olmamalı
Saygılar.
edit : misarif kabul etmiyorsanız neden bu konuyu herkeze açıyosunuz millete nispetmi yapıyosunuz ,ben araba hastasıyım ve o orgz. gelemiyorum.
Konuyu kirlettiğm için üzgünüm ,araba sevmek ve izlemek bu kadar katı olmamalı
Saygılar.
edit : misarif kabul etmiyorsanız neden bu konuyu herkeze açıyosunuz millete nispetmi yapıyosunuz ,ben araba hastasıyım ve o orgz. gelemiyorum.
Oncelikle araba degil otomobil.
Pist gununun seyirciye kapali olma nedeni sosyal ve is hayatlari nedeniyle seyirci varken pistte rahat edemeyen katilimcilarimiz mevcut . Ayrica halk gununde kapilar acik drag da kapilar acik gelip izleyin ozel oldugu essek kadar yazan bir gun icin bu ne sacma bi yorumdur?
Sanki seyirciye acik yaptigimiz organizasyonlari baskasi yapiyor .....
Ayrica bu forumda neyi nereye acicagimi sana mi soracagim ? Sakin ol sampiyon sakin ...
Supersport sahiplerinden gün için haberler-fotoğraflar bekliyoruz.
Hava 32 derece güneşli ve yağmursuz
Facebookta 2:13 le yeni rekor geldigi yaziyodu
Baha yapti,eline saglik.
Ben iki farkli arac ile 4 tur hot lap attim.
Herkes doyasiya gazladi...
Baha yapti,eline saglik.
Gp4215 mi plaka?
Gp4215 mi plaka?
Evet GP 4215 2.13.xxx yapti..
Goki, ZD
ensoztrk
01-08-2013, 21:17
Video falan varmı acaba ya gerçekten süper bi süre :)
Bende şöyle bi video var ilgi alanıma girdiği için :D
Xxxx - YouTube (http://youtu.be/FMYFwVuNgJA)
ensoztrk
01-08-2013, 21:48
oyy oyy yeterince açıklayıcı oldu abi :)
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-24.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-25.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-26.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-27.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-29.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-28.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-30.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-32.jpg
http://i1058.photobucket.com/albums/t417/gokizade/null-33.jpg
Bu GT3 araçları ücret karşılığı kiralanıp kullanılabiliyor mu?
Goki hep ayni araclari cekmissin yahu ;)
Guzel bir gundu ;)
1 yaris hafta sonu 7500€ ya olur kirasi.
Goki hep ayni araclari cekmissin yahu ;)
Guzel bir gundu ;)
1 yaris hafta sonu 7500€ ya olur kirasi.
huyum kurusun seviyorum cupları :D
M.degirmen
01-08-2013, 23:58
kira ücreti iyimiş :)
bir hayli iyimiş
Tum sonuclari alabilsek aslinda cok iyi olur z06 vs..
Tum sonuclari alabilsek aslinda cok iyi olur z06 vs..
z06 bende merak ettim 2.20 nin altı hedefi vardı yaklaşabildimi acaba diğer ss lara
430 scud da 2.16 dönmüş sanırım zamanlar birbirine yaklaşıyor artık :)
scud gercekten cok iyi is yapmis,
seninde bir dahakine 2 35 40 arasini zorlaman lazm;D
scud gercekten cok iyi is yapmis,
seninde bir dahakine 2 35 40 arasini zorlaman lazm;D
körfez olsun körfez :)
Armageddon
02-08-2013, 01:45
Çok güzel bir gündü, başta Buğra olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum :)
2:17lerde döndüm bugün, bence fena bir değer değil. Bahattin kardeşimi kutlarım, çok güzel bir süre yaptı :) Ben de gitgide daha çok seviyorum pisti, nerede ne yaparsam daha iyi dönerim diye düşünüp durdum İstanbul-Ankara arası gelirken yol boyu :)
2 17 gayet guzel bence tebrikler,
Cem 106larla takilirsin korfezde:D
2 17 gayet guzel bence tebrikler,
Cem 106larla takilirsin korfezde:D
Yok yok guzel biseyler olcak galiba anladin sen :)
Çok güzel bir gündü, başta Buğra olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum :)
2:17lerde döndüm bugün, bence fena bir değer değil. Bahattin kardeşimi kutlarım, çok güzel bir süre yaptı :) Ben de gitgide daha çok seviyorum pisti, nerede ne yaparsam daha iyi dönerim diye düşünüp durdum İstanbul-Ankara arası gelirken yol boyu :)
eyvallah Armağan. güzel gündü gerçekten hayırlısıyla da varmışınız anladığım kadarıyla, kulaklıklar işe yaradı inşallah :D
Baha yapti,eline saglik.
tebrik için teşekkürler murat abi. kırılmayı bekleyen yeni bi rekor var artık daha çok çalışcaz:) Buğra herşey için teşekkürler köftelerde yıkılıodu ;)
tebrik ederim herkesi. yeni rekor çok iyi süre. ama her defasında tur sürelerinin daha da yaklaştığı aşikar.. bi de ben bu organizasyonda çok daha fazla katılım olucağanı düşünmüştüm. yani bağdat caddesinde zebille ss araçlar var. TR de gerçekten azımsanmayacak kadar bu kadar araçlar varken katılım niye beklentinin altında kalıyor anlamıyorum. ben asıl şu futbolculara tilt oluyorum. etiket olsun diye nelere biniyolar,bi kerede pistte görelim kendilerini. hakkını versinler,ayakta alkışlayalım.. bi şekilde bu tür organizasyonları her yerde duyurmak gerekiyo diye düşünüyorum. reklama daha çok ihtiyacımız var. şu mb plaka azeri iş adamı o veyronla istanbul parka gelmiycekte e5 temi gazlayacak? reklam şart abi.
Her zaman misafir aliyorum ama bu sefer ben misafirim...
Hangi araca misafir oldun abi ?
Zehir iyice bulasti desene : ) Sure icin tebrikler, 2:20 alti demistin oldu.. Videolari izledikten sonra 1-2 saniye daha gelir ;)
Armageddon
02-08-2013, 14:33
eyvallah Armağan. güzel gündü gerçekten hayırlısıyla da varmışınız anladığım kadarıyla, kulaklıklar işe yaradı inşallah :D
Evet sağolasın vardık ama fena yorulmuşuz :) Kulaklık falan takmadım ben uykum gelir diye :D Arabadan bir indik zaten discodan çıkmış gibi olduk. Gecenin 1.5uğunda sokakta birbirimize falan bağırdık gözlük nerdeydi diye :D
Bu arada motor soğutmayla ilgili Doğukan Mocool diye motulun bir katkısından sözetti, senle ikimiz için işe yarayabilir sanki, onu bir araştıracağım...
Zehir iyice bulasti desene : ) Sure icin tebrikler, 2:20 alti demistin oldu.. Videolari izledikten sonra 1-2 saniye daha gelir ;)
Bence de iyi oldu Onurcan :) Ama şu nosu neden orada bir türlü çalıştıramıyorum anlamadım. Sadece 1 tur atabilirken nos basabildim, onda da son düzlükte 270 yaptım, sonra duramayıp pist dışına çıktım :D Ama çok keyifli zehir iyice içime işledi :) Daha da güzel olacak inşallah, birdahaki hedefim 2:15ler bakalım... Geçen pist gününde taktığım ama çok ötüyor diye çıkardığım yarış balatalarını birdahaki pist gününde takarım en azından...
Superleggera ile aranızda ciddi güç-pilotaj farkı var mı?
Armagan abi iyi olmuş yürüyen farkını bu kadar cabukl hissetmek çok zevkli olmuştur, bundan sonra bi semi-silck alırsın artık :D
Özel bir organizasyon olduğu için soruyorum. Süreler IntercityPark sitesinde yayınlanacak mı. Ayrıca PeakGarage yapımı Type-R Cup beyazdan kırmızıya dönmüş. Onun süresi nedir bilen var mı ?
Armageddon
02-08-2013, 14:58
Superleggera ile aranızda ciddi güç-pilotaj farkı var mı?
Bahattin tabi detayını daha iyi bilir de sanırım Superleggerada egzoz varmış, 590 HP falanmış şu an. Onun dışında 1340 kg. Z06 şu an atmosferik tahmini 650-700 HP civarı 1450-1500 kg. Onun dışında tabi Superleggeranın avantajları 4 çeker olması, sıralı şanzıman olması (heel and toe gerekmemesi bile bence müthiş birşey :D) bir de lastikleri daha iyi benden (Pzero Corsa var)
Pilotaj farkını bilemiyorum ama heralde vardır çünkü Bahattin bildiğim kadarıyla Lamborghini'den pist eğitimi almış, İstanbulpark'ta da epey bir tur atmış. Bense Toplamda bu piste 3 kez, Z06yla 2 kez çıktım. (bundan önce de Körfeze 3 kez çıkmıştım sadece) Halen daha daha iyi dönebileceğim virajlar var, ondan sonra hangi virajda hangi viteste olayım ona bakmam gereken yerler var, nerede gaza oturayım, nerede fren yapsam en güzel dönerim, onu çözmem gereken yerler var. Daha işim var yani :D
Armagan abi iyi olmuş yürüyen farkını bu kadar cabukl hissetmek çok zevkli olmuştur, bundan sonra bi semi-silck alırsın artık :D
Evet zaten otobanada falan da çok belli etti coilover kendini, iyi ki yapmışım :) semi slick değil de daha iyi bir lastik alsam iyi olur tabi. Normal Pzerolar cidden pek iyi lastik değil, yolda da çok memnun değilim. Artık o bir sonraki sezona, bu lastikler bitsin de :)
Armageddon
02-08-2013, 15:02
Özel bir organizasyon olduğu için soruyorum. Süreler IntercityPark sitesinde yayınlanacak mı. Ayrıca PeakGarage yapımı Type-R Cup beyazdan kırmızıya dönmüş. Onun süresi nedir bilen var mı ?
Transponder takıldı tüm araçlara... Type-Rı hatırlamıyorum kaç yapmıştı, bir ara baktığımda iyi bir süresi yoktu da sonra iyi süre çıkartmış olabilir. 430 Scudera 2:16 yaptı, sarı bir 458le Murat Engin 2:18 yaptı sanırım, Porschelar 2:20lerdeydi diye hatırlıyorum. E36 M3 vardı 2:28 yaptı sanırım o da iyiydi. Süreler gelir heralde...
PeakGarage 'ın typeR ı değildi, bu typer yurt dışından özel getirildi İzmir 'de bir pist yarışçısı abimize ait.
Bu typerdada benzer parçalar var. (sıralı trothle vs) Fakat araçta mekanik bir sorun oldugundan verimli bir zaman turu atamadı.
Armagan benim arabada zaten mocool var sadece sogurken daha hizli sogumaya yaradi bnde o kadar yine isinio yani. Sanada extra bi sogutucu vardr illaki benden daha cok parca avantajin var. Bi arastir derim. Zaten soyle sogumadan 2-3 tur pespese atabilsek biraz daha iner sureler. Bu hararet isi dikkat dagitio biraz :)
Armageddon
02-08-2013, 22:12
Armagan benim arabada zaten mocool var sadece sogurken daha hizli sogumaya yaradi bnde o kadar yine isinio yani. Sanada extra bi sogutucu vardr illaki benden daha cok parca avantajin var. Bi arastir derim. Zaten soyle sogumadan 2-3 tur pespese atabilsek biraz daha iner sureler. Bu hararet isi dikkat dagitio biraz :)
Hmm şu Mocoolu alayım öncelikle. Araştırdım Z06 için birkaç seçenek var, öncelikle daha düşük ısıda fanı çalıştıran termostat falan var. Dediğin gibi motor ısındı ısınacak vb diye düşünmek hiç de güzel birşey değil tur atarken, bir gözün hep oraya kayıyor, yağ basıncı da düşüyor ısı artarken iyice rahatsız ediyor... Neyse sen çözümü bulmuşsun, rahat edersin birdahaki sefere :)
Armagan,keyfın tadına varmana sevındım,klube hosgeldın ;)
Porsche ve 458 spıder'ın surelerını ben yaptım,1 tur 458,3 tur Porsche ıle attım.
Daha ıyısı zamanla gelıcektır,aceleye gerek yok ;)
Porsche ve 458 spıder'ın surelerını ben yaptım,1 tur 458,3 tur Porsche ıle attım.
Gt3 geldi mi? Geldiyse bir yorum alabilîr miyiz ? Foto da olursa tadından yenmez :)
Armageddon
02-08-2013, 23:26
Teşekkür ederim :) yalnız 1 turda 458 önüme denk geldi, güzel bir takip oldu ama sonunda bana yol verseydi fena olmazdı arkadaki son duzlukte frene biraz geç bassaydim içten dönüp onu geçerken sol kapıdan girebilirdim kendisine :)
Malesef ılk pıst deneyımıydı,anlattı o olayı bana.
Ben sonra cıktım kendısıyle,3 tur.Olur boyle talıhsızlıkler hep dıkkat ;)
Allahdn az kısıydık,doyasıya turladık dınlene...
Dedıgım gıbı,aceleye gerek yok,suren ıyılesıcektır.Hep yenı seyler dene...
GT3 daha cokkk var gelmesıne :(
Hmm şu Mocoolu alayım öncelikle. Araştırdım Z06 için birkaç seçenek var, öncelikle daha düşük ısıda fanı çalıştıran termostat falan var. Dediğin gibi motor ısındı ısınacak vb diye düşünmek hiç de güzel birşey değil tur atarken, bir gözün hep oraya kayıyor, yağ basıncı da düşüyor ısı artarken iyice rahatsız ediyor... Neyse sen çözümü bulmuşsun, rahat edersin birdahaki sefere :)
Ben arabamda şu an kullandığım sistemi kurana kadar yukarıda yazdığınız ve çok daha fazlası saçmalıklar ile çok uğraştım. Daha düşük ısıda açan fanı denedim, Değişik ısıda açan thermostatları denedim, Çok değişik yağları denedim bir faydasını göremedim.
Bence çözüm gerçek tecrübelere bakmak. Benim arabam ile tırmanma, rally, pist koşan ekipler ne yapmışsa onu uyguladım ve sonuçtan memnunum. Bence sizde mahalle dedikodularına değil gerçek yarış ekipleri sizin arabanız ile ne uygulamışsa onları dikkate alın derim.
Size ben cahilden birkaç basit çözüm öneriyim.
1- Su basıncınız yüksek olmalı su daha hızlı dönmeli plastik kaplar metale dönüştürülmeli hortumlar daha kaliteli olmalı.
2- Yağ soğutucunuz olmalı
3- Suda oluşan hava kabarcıklarını devamlı tahliye eden sisteminiz olmalı.
4- Motor alt karter ve üst kapak basıncı rahatlatılmalı.
5- İşletim sisteminiz ( beyin + chip ) doğru çalışmalı. Gaza bastığınızda hararet aşağı doğru inmeli, buna benzin ile soğutma deniyor.
Armageddon
03-08-2013, 22:39
Malesef ılk pıst deneyımıydı,anlattı o olayı bana.
Ben sonra cıktım kendısıyle,3 tur.Olur boyle talıhsızlıkler hep dıkkat ;)
Allahdn az kısıydık,doyasıya turladık dınlene...
Dedıgım gıbı,aceleye gerek yok,suren ıyılesıcektır.Hep yenı seyler dene...
GT3 daha cokkk var gelmesıne :(
Büyük sıkıntı olmadı zaten, ikimiz de temkinli döndük o virajı ve sorunsuzca bitti :)
Ben arabamda şu an kullandığım sistemi kurana kadar yukarıda yazdığınız ve çok daha fazlası saçmalıklar ile çok uğraştım. Daha düşük ısıda açan fanı denedim, Değişik ısıda açan thermostatları denedim, Çok değişik yağları denedim bir faydasını göremedim.
Bence çözüm gerçek tecrübelere bakmak. Benim arabam ile tırmanma, rally, pist koşan ekipler ne yapmışsa onu uyguladım ve sonuçtan memnunum. Bence sizde mahalle dedikodularına değil gerçek yarış ekipleri sizin arabanız ile ne uygulamışsa onları dikkate alın derim.
Size ben cahilden birkaç basit çözüm öneriyim.
1- Su basıncınız yüksek olmalı su daha hızlı dönmeli plastik kaplar metale dönüştürülmeli hortumlar daha kaliteli olmalı.
2- Yağ soğutucunuz olmalı
3- Suda oluşan hava kabarcıklarını devamlı tahliye eden sisteminiz olmalı.
4- Motor alt karter ve üst kapak basıncı rahatlatılmalı.
5- İşletim sisteminiz ( beyin + chip ) doğru çalışmalı. Gaza bastığınızda hararet aşağı doğru inmeli, buna benzin ile soğutma deniyor.
Teşekkürler, daha önce Z06yla hararet problemim olmamıştı ben de hiç soğutmayla ilgilenmemiştim... Araçta standart olarak yağ soğutucu var ama başka neler yapılır ben de iyice araştırmaya başladım... Coiloverları aldığım LG Motorsports Le Mans'da Corvette'le yarışmış bir takım, onlarla geçen hafta pist tecrübeleriyle ilgili zaten konuşmuştum, sıra soğutmaya geldi demek ki :)
Çok güzel bir organizasyondu Bugraya burdanda tesekkur ederim. Bahattin seni tebrik ederim yeni zamanin icin. Sen ve muratın ardından ücunculüge yerlestim. Arabanın tam anlamıyla sınırlarını zorluyorum. Bir dahaki pist gunune umarım bir supriz yapabilirim. :)
Çok güzel bir organizasyondu Bugraya burdanda tesekkur ederim. Bahattin seni tebrik ederim yeni zamanin icin. Sen ve muratın ardından ücunculüge yerlestim. Arabanın tam anlamıyla sınırlarını zorluyorum. Bir dahaki pist gunune umarım bir supriz yapabilirim. :)
scu nun hakkıdır :)
Armageddon
04-08-2013, 19:34
Trofeolardan memnun musunuz? Onları takarken süspansiyon setupiyla oynamanız gerekti mi?
Trofeolardan memnun musunuz? Onları takarken süspansiyon setupiyla oynamanız gerekti mi?
Trofeolar gercekten cok fark etti. Cok memnunum. Setup olarak arabayı yarım santim indirdim.Bir dahakine 1 cm indiricem.
Armageddon
04-08-2013, 19:45
Trofeolar gercekten cok fark etti. Cok memnunum. Setup olarak arabayı yarım santim indirdim.Bir dahakine 1 cm indiricem.
Teşekkürler :) Trofeolarla kamber-kaster ayarlarını değiştirmek gerekebilir diye duymuştum da demek sizde gerek kalmamış. Tebrikler bu arada süre için :icon_tup:
Teşekkürler :) Trofeolarla kamber-kaster ayarlarını değiştirmek gerekebilir diye duymuştum da demek sizde gerek kalmamış. Tebrikler bu arada süre için :icon_tup:
Tesekkur ederim. Senide tebrik ederim 2:18 icin. Her seferinde dahada dusuruyorsun dereceni. Kamber ayarlarıylada oynadım tabiki demin onu soylemedim cok azda olsa dısarı dogru actım.
Armageddon
04-08-2013, 20:04
Tesekkur ederim. Senide tebrik ederim 2:18 icin. Her seferinde dahada dusuruyorsun dereceni. Kamber ayarlarıylada oynadım tabiki demin onu soylemedim cok azda olsa dısarı dogru actım.
Ben de teşekkür ederim :) 2:17 yaptım ben en son. Hepimiz için pist tecrübesi arttıkça daha güzel zamanlar geliyor, güzel birşey :icon_tup: Hmm dışa doğru açtın demek. Ben iyice bir araştırayım bakayım lastik işini de...
Ben de teşekkür ederim :) 2:17 yaptım ben en son. Hepimiz için pist tecrübesi arttıkça daha güzel zamanlar geliyor, güzel birşey :icon_tup: Hmm dışa doğru açtın demek. Ben iyice bir araştırayım bakayım lastik işini de...
Cok iyi zaman ben seni en son 2:18 de birakmistim. Senin araban stock degil herhalde. Neler var ?
Armageddon
04-08-2013, 20:58
Cok iyi zaman ben seni en son 2:18 de birakmistim. Senin araban stock degil herhalde. Neler var ?
Biraz daha zaman olsaydı biraz daha inerdim belki, 2:21den başlayıp, 19, 18, 17 gidiyorduk :)
Komple yapılı motor, headers, egzos, intake vb. Silindir kapağı hariç komple yapılı. Yaklaşık 650-700 Hp. Yalnız lastikler çok kötü. Normal Pzero var, ben de işte hangi lastiği alsam diye bakınıyorum şimdi. Trofeo, Sport Cup, Nitto NT-05 veya Hoosier R6 bakacağım...
Biraz daha zaman olsaydı biraz daha inerdim belki, 2:21den başlayıp, 19, 18, 17 gidiyorduk :)
Komple yapılı motor, headers, egzos, intake vb. Silindir kapağı hariç komple yapılı. Yaklaşık 650-700 Hp. Yalnız lastikler çok kötü. Normal Pzero var, ben de işte hangi lastiği alsam diye bakınıyorum şimdi. Trofeo, Sport Cup, Nitto NT-05 veya Hoosier R6 bakacağım...
Armagan o tarz lastik ariyorsan Advan 048, Toyo Proxes R888, Dunlop Direzza 03G , Federal 595 RS-R yada bulabilirsen Corsa bakmani tavsiye ederim. Trofeo yu daha once Corsa kullanan kisiler cok begenmemis, ben sahsen tecrube etmedim fakat genel kani bu yonde. Herkes cok fazla asindigindan sikayetci.
Yukarida listeledigim lastikler genel pist gunlerinde kullanilan en populer lastikler. Federal 595RS-R fiyat/ Performans olarak en onde olan ve en cok kullanilanlardan biridir. Bunlarin senin lastik ebatlarina gore lastikleri var midir onu incelemedim acikcasi. Tamamen kendim icin arastirdigim lastikler arasindalar. Daha fazla bilgi istersen elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Edit: Hoosier R6 tarzinda lastik ariyorum dersen secenekler cok acilabilir, tam slickler cunki. Tam slickler performansi bir tik oteye cikartir, onlarin yanaklari cogu semi slickten bile fazla ama tahminen sen o lastikleri 1 supersport gununde cope atarsin.
Armageddon
05-08-2013, 00:13
Armagan o tarz lastik ariyorsan Advan 048, Toyo Proxes R888, Dunlop Direzza 03G , Federal 595 RS-R yada bulabilirsen Corsa bakmani tavsiye ederim. Trofeo yu daha once Corsa kullanan kisiler cok begenmemis, ben sahsen tecrube etmedim fakat genel kani bu yonde. Herkes cok fazla asindigindan sikayetci.
Yukarida listeledigim lastikler genel pist gunlerinde kullanilan en populer lastikler. Federal 595RS-R fiyat/ Performans olarak en onde olan ve en cok kullanilanlardan biridir. Bunlarin senin lastik ebatlarina gore lastikleri var midir onu incelemedim acikcasi. Tamamen kendim icin arastirdigim lastikler arasindalar. Daha fazla bilgi istersen elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
Edit: Hoosier R6 tarzinda lastik ariyorum dersen secenekler cok acilabilir, tam slickler cunki. Tam slickler performansi bir tik oteye cikartir, onlarin yanaklari cogu semi slickten bile fazla ama tahminen sen o lastikleri 1 supersport gununde cope atarsin.
Trofeo, Corsa, Toyo, vb vb.... Hiçbirinde 335-25-20 lastik yok :( Slick lastik istemiyorum bu arada R6 liste dışı. Ki onda da zaten ebat yok :)
Sadece Michelin Sport PS2 veya Michelin Sport Cup lastikleri var... Bir de işte bendeki PZero vardı, o da 335-30-20 ve Aventador lastiğiymiş, o sayede bulabilmiştim... Sport cup alacağım heralde önünde sonunda...
Trofeo, Corsa, Toyo, vb vb.... Hiçbirinde 335-25-20 lastik yok :( Slick lastik istemiyorum bu arada R6 liste dışı. Ki onda da zaten ebat yok :)
Sadece Michelin Sport PS2 veya Michelin Sport Cup lastikleri var... Bir de işte bendeki PZero vardı, o da 335-30-20 ve Aventador lastiğiymiş, o sayede bulabilmiştim... Sport cup alacağım heralde önünde sonunda...
sport cup onurcanın yazdığı tam slick olmayan lastiklerin 1-2 adım önünde zaten işinizi görür bence fazlasıyla
Armageddon
05-08-2013, 00:24
sport cup onurcanın yazdığı tam slick olmayan lastiklerin 1-2 adım önünde zaten işinizi görür bence fazlasıyla
Evet, iyi lastik heralde de Trofeo testlerde daha önde görünüyor.... Sonuçta dar lastik alacak halim de yok, Cup alacağız demektir şu PZerolar bitince...
Evet, iyi lastik heralde de Trofeo testlerde daha önde görünüyor.... Sonuçta dar lastik alacak halim de yok, Cup alacağız demektir şu PZerolar bitince...
sport cup lar ile sürenin düşeceğine eminim :icon_tup:
Armageddon
05-08-2013, 00:32
İnşallah, teşekkürler :)
Eh 1-2 adim onde pek denemez ama son care :D Kesin zaman dusecektir ;) Ama soyle bir durum var normal lastikle bir kere limitlerini belirledikten sonra o limiti asacak goz yemesi zor oluyor biraz :D
Dar lastige de o kadar aldanma aslinda Armagan; ben normalde 255 kullaniyorum su an arabada 210 taban A006T var (kullanilmis rally den cikmis pacavra) Continental Sport Contact 5P den az birsey daha iyi tutunuyor. Yani 295 taban ciddi bir lastik baya fark yaratabilir ;) Tabi bunlar son care, 325 Cup varsa direk yazil :D
Gunes G.
05-08-2013, 11:08
Kizlar sureleri yayimlayinda bizde klasman listesini guncelleyelim :)
Bu arada gene yetisemedim organizasyona, ama ruhsat muayene isleme islemlerini hallettim, yeni ruhsat sali gunu elimde, bayramda da ayari yapip siradaki organizasyona yetisecegim umarim...
63owen63
05-08-2013, 11:11
Vette' şaşırtmadı tam tahmin ettigim gibi, yok mu şöyle gopro'lu pist videosu ? Tebrik ederim :)
Armageddon
05-08-2013, 11:19
Eh 1-2 adim onde pek denemez ama son care :D Kesin zaman dusecektir ;) Ama soyle bir durum var normal lastikle bir kere limitlerini belirledikten sonra o limiti asacak goz yemesi zor oluyor biraz :D
Dar lastige de o kadar aldanma aslinda Armagan; ben normalde 255 kullaniyorum su an arabada 210 taban A006T var (kullanilmis rally den cikmis pacavra) Continental Sport Contact 5P den az birsey daha iyi tutunuyor. Yani 295 taban ciddi bir lastik baya fark yaratabilir ;) Tabi bunlar son care, 325 Cup varsa direk yazil :D
Daha limitlerini tam zorlamadığım yerler var ama 180-200le arabanın kayan arkasını toplamam gereken yerler oldu zaten, o yüzden göz yeme konusunda sıkıntı olmayacak heralde, en kötü duramayıp pist dışına çıkıyorum :D
Armageddon
05-08-2013, 11:25
Vette' şaşırtmadı tam tahmin ettigim gibi, yok mu şöyle gopro'lu pist videosu ? Tebrik ederim :)
Teşekkürler :) Goproyu bu kez takamadım ne yazık ki :( Bir civatası çantanın içinde yok oldu, sabitleyemedik hiçbiryere... Elimde tek bir video var da o da ilk çıktığım tur... Bizim kayınbiraderin telefonunda, ondan alıp koyarım olmadı...
Daha limitlerini tam zorlamadığım yerler var ama 180-200le arabanın kayan arkasını toplamam gereken yerler oldu zaten, o yüzden göz yeme konusunda sıkıntı olmayacak heralde, en kötü duramayıp pist dışına çıkıyorum :D
Hahah masallah vallahi, bende o sorun oldu ki bizim araba 250hp :) Tebrikler vallahi :)
Organizasyondan bir klip..
Pist Günleri İstanbulPark 01 Ağustos 2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oIBQ7gk36x0)
oIBQ7gk36x0
İsterseniz biraz fotoğrafda koyabilirim
Armageddon
05-08-2013, 23:32
Organizasyondan bir klip..
Pist Günleri İstanbulPark 01 Ağustos 2013 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oIBQ7gk36x0)
oIBQ7gk36x0
İsterseniz biraz fotoğrafda koyabilirim
Çok güzel video :icon_tup: Bence fotoğraflar kısmına koyabilirsin, çok güzel fotoğraflar vardı :)
initial-D
05-08-2013, 23:48
Motosikletlere açık bir trackday olacakmı?
Motosikletlere açık bir trackday olacakmı?
Evet Planlıyoruz ancak henüz değil .
initial-D
05-08-2013, 23:53
Evet Planlıyoruz ancak henüz değil .
Teşekkürler :)
Armageddon
12-08-2013, 21:36
Buğracim şu güncel pist sürelerini de alsak neredeydik ne olduk ne olacağız görsek :)
Soner video çok güzel..
Armağan 09:00 daki alev çok iyi bee
Armageddon
02-09-2013, 09:17
Soner video çok güzel..
Armağan 09:00 daki alev çok iyi bee
:icon_tup: :)
ghibli06
02-09-2013, 11:02
valla Armağan o nasıl bir alevdir :D
Bizim mangaldan daha basarili alev cikmis :D
Armageddon
04-09-2013, 20:32
Bizim mangaldan daha basarili alev cikmis :D
Arabada göstermelik bir susturucu olduğu için her türlü alev itinayla atılır :)