Orijinalini görmek için tıklayınız : Su / Kireç lekesi yardım..
tayreep_john
26-07-2013, 17:44
Bugün Herzamanki gibi aracımı yıkadığım yer rüzgarlıydı ve ön camda su hemen kurudu. diğer camlardaki lekeler geçmesine rağmen ön camı birkaç defa yıkadım geçmedi carpexin parfümlü sarı cam temizleyici sprey ile tekrar tekrar silmeme rağmen geçmedi .. ön camda dıştan çok kötü bi görüntü oldu naapmam gerekir :soru: .
SİRKEli su ile sil hatta bütün arabayı yıka tertemiz olacaktır.
Geçen ben direk sirkeyle sildim bütün camları, tertemiz oldu kireç lekeleri.
bora1311
26-07-2013, 19:44
sirkeli su sorunu çözer...
mehmetRS
26-07-2013, 20:27
şu sirkeli su o kadar komik gelmiştiki bana.. adamlar dalga geciyor sanmıstım ama.. çimento lekesini bile cıkarmıstı
fasterhan
26-07-2013, 20:44
bu sirkeli su olayını nasıl yapıyoruz.... arkadaşın anlattığı olayın aynısı başıma geldi..... su kurudu ne kadar silsemde geçmeyen lekeler kaldı.... normal bildigimiz marketten annemize aldıgımız kemal kükrer elmalı sirkeden alıp direk 1/1 oranında suyla mı karıştıracaz ?
kemal_koker
26-07-2013, 21:00
bu sirkeli su olayını nasıl yapıyoruz.... arkadaşın anlattığı olayın aynısı başıma geldi..... su kurudu ne kadar silsemde geçmeyen lekeler kaldı.... normal bildigimiz marketten annemize aldıgımız kemal kükrer elmalı sirkeden alıp direk 1/1 oranında suyla mı karıştıracaz ?
aynen öyle Kemal Kükrer :D süngerin üzerine dök ve sil :icon_tup: ben sek yapıp siliyorum. suya katmadan yani.
tayreep_john
26-07-2013, 21:10
Güzel forumun güzel insanlari hepinize teşekkürler camlarim çiçek gibi oldu :))
sirkeli su çıkarır, asidik olduğu için çıkarır. camlarda kullanırsanız sorun olmaz. ama aracın kaportasında wax, boya koruma vs varsa söker alır direkt.
yiğithan cilanı yenile kaportaya bulaştıysa eğer.
kemal_koker
26-07-2013, 22:34
sirkeli su çıkarır, asidik olduğu için çıkarır. camlarda kullanırsanız sorun olmaz. ama aracın kaportasında wax, boya koruma vs varsa söker alır direkt.
sitede çim sulama fıskiyesinin suları sıçramış. sağ taraf tavandan janta kadar su izi.
camları sirkeleyeceğim , problem yok.
kaporta için sirkeden başka öneriniz var mı ?
teşkkürler güzel bilgi :D
Mert Safa
26-07-2013, 22:47
ben sirkeli suda kullandım saf sirkede ama cıkarmadı :D 2 seneelik bi kireç lekesi var sanırım kurumuş yapışmış Atas kullanıcam eğer cıkaramayanlar varsa cok öneriyorlar.
tayreep_john
27-07-2013, 11:42
Cihan abi cilali şampuanla yikadim sadece cila yok üzerinde seni bekliyorum cila için camlarda var özellille film olduğu için güneşin altında leke leke.
Cihan abi cilali şampuanla yikadim sadece cila yok üzerinde seni bekliyorum cila için camlarda var özellille film olduğu için güneşin altında leke leke.
ben 2 haftadır malzemeler arkada geziyorum. :) bugün yarın olur benim için
haber ver bana