Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti benzin pompası önerisi?
junior07
27-07-2013, 20:15
merhaba 106 gti için benzin pompası önerileriniz nelerdir acaba yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.
ben kendi aracıma taktırırken araştırmıştım baya , araçta egzantirik vs olmadığı için orjinal pompayı tak dedi çoğu usta , aksi takdir de walbro takma niyetindeydim
junior07
27-07-2013, 20:23
ben kendi aracıma taktırırken araştırmıştım baya , araçta egzantirik vs olmadığı için orjinal pompayı tak dedi çoğu usta , aksi takdir de walbro takma niyetindeydim
benim aracımda stock yazılım fıltre eksoz kısa falan var ama walbro aklımda olan benımde kaç lıra cıvarıdır ne kadar verim alırım hangı modelı 106 ya tam olarak uygundur bunların cevaplarını istiyorum aslında :/ çünkü allah izin verirse bi kaç ay içersinde noslu küçük bir proje aklımda var o zamanda lazım olacak.
Bende takacam. Tofaş ın 5 barlık benzin pompasını öneriyorlar. çok kullanan varmış
junior07
27-07-2013, 20:34
evet alper abımde oyle soylemıstı bana ki 106 konusunda ılk danısacagım ınsanlardandır bıde aklımda o var ama elektrıkcıde bır kac ısı varmıs sanırım o sekılde oluyormus . muhtemelen ikisinden biri olcak gibi ama yınede en saglıklısı hangısı onu bılmek onu uygulamak lazım.
Takılmasında pek problem yokmuş. ben bir kaç kişiyle konuştum aralarında alperde var.
Zaten orjinalide 400 küşür
junior07
27-07-2013, 20:47
Takılmasında pek problem yokmuş. ben bir kaç kişiyle konuştum aralarında alperde var.
Zaten orjinalide 400 küşür
aynen fıatınkıde 160 180 cıvarı sanırım.
60 70 gibi bir rakammış(tofaş)
junior07
28-07-2013, 16:31
60 70 gibi bir rakammış(tofaş)
5 barlık olan dimi bu?
aLperTunga
28-07-2013, 16:49
junıor senın pompanda sıkıntı mı var?
Tofaş pompasının bazı web sitelerde 45 tl satış fiyatı görünüyor (5 bar)
5 barlık olan dimi bu?
Evet
Tofaş pompasının bazı web sitelerde 45 tl satış fiyatı görünüyor (5 bar)
değişik modeller var fiyat farklarının sebebi o olabilir
5 barlık olanın parça numarasını bulmak lazım
cRc Ramo
29-07-2013, 12:33
benzin pompasından cok çektim. ilk tofaş aldım olmadı kesme yaptı, sonra dedim walbro alayım, aldım onu taktım ilk zamanlar iyiydi fakat bir süre sonra oda dikiş tutmadı. hortum patlatıyordu sürekli. neyse artık olmayacak dedim sıkılmaya başlamıştım en iyisi dedim orjinal alalım. berkeden aldım 400 tl e komple taktım aylardır sorunsuz kullanıyorum.. benim hiç şansım yokdu bu pompa işinden..
başka pompa aşıp takmam artık şahsen ben.
isteyene satabilrim elimdeki pompaları. tofaş 5 bar. walbro gss342 .
50 tl civarı tofaş pompası deniliyor lakin üniversal bi pompa ben kullandım sıkıntısızdı her araca uydura bilirsin ben suan berke otomativden aldım 80 tl orj yan sanayisi gayet memnunun ondan al okk
ucuz çin malı olanlar 40-45 lira..hatta toptancıda 30 tl civarı..arkadaşlar hangisini takarsanız takın ucunda filtresi olur o filtreyi mutlaka takmalısınız..aksi taktirde içerideki yakıtı tam çekemediğinden kesme yapabilir..benzin filtresini de değiştirmeyi ihmal etmeyin 10 liralık parça zamanla şişme yapıyor ve yakıtın akışını kesiyor.
junior07
29-07-2013, 16:02
ucuz çin malı olanlar 40-45 lira..hatta toptancıda 30 tl civarı..arkadaşlar hangisini takarsanız takın ucunda filtresi olur o filtreyi mutlaka takmalısınız..aksi taktirde içerideki yakıtı tam çekemediğinden kesme yapabilir..benzin filtresini de değiştirmeyi ihmal etmeyin 10 liralık parça zamanla şişme yapıyor ve yakıtın akışını kesiyor.
abı senınle konustukdan sonra kemere gelemedım ama burda soyledıklerını not almıştım ya harfi harfine yaptım sonuç farketti çok teşekkürler :icon_tup: :D benzın filtresine kadar. ama benzin pompası kaldı ve bujileride bulamadım :/ onunda kodunu falan bilmediğimden alamadım tam olarak hangisi benim alacagım.
junior07
29-07-2013, 16:03
junıor senın pompanda sıkıntı mı var?
abi bazen 6000 7000 devirlerde kesiyor almışken barı biraz daha yüksek bi pompa almak istiyorum.
junior07
29-07-2013, 16:06
benzin pompasından cok çektim. ilk tofaş aldım olmadı kesme yaptı, sonra dedim walbro alayım, aldım onu taktım ilk zamanlar iyiydi fakat bir süre sonra oda dikiş tutmadı. hortum patlatıyordu sürekli. neyse artık olmayacak dedim sıkılmaya başlamıştım en iyisi dedim orjinal alalım. berkeden aldım 400 tl e komple taktım aylardır sorunsuz kullanıyorum.. benim hiç şansım yokdu bu pompa işinden..
başka pompa aşıp takmam artık şahsen ben.
isteyene satabilrim elimdeki pompaları. tofaş 5 bar. walbro gss342 .
abi hem yüksek barlı bişey olsun diye istiyorum hemde fiyat makul en kötü denemiş arabanın üzerinde görmüş olurum. dediğin gibi sıkıntılar çıkarırsa artık mecburen orjinalini alırım.
aLperTunga
29-07-2013, 17:32
abi bazen 6000 7000 devirlerde kesiyor almışken barı biraz daha yüksek bi pompa almak istiyorum.
hiç kendine fantazi arama tofaş walbro felan kıy paraya orjınal al..yoksa huzuru bulmazsın çok uğraşırsın..
abı senınle konustukdan sonra kemere gelemedım ama burda soyledıklerını not almıştım ya harfi harfine yaptım sonuç farketti çok teşekkürler :icon_tup: :D benzın filtresine kadar. ama benzin pompası kaldı ve bujileride bulamadım :/ onunda kodunu falan bilmediğimden alamadım tam olarak hangisi benim alacagım.
ne demek :) dediğim pompadan al güzelce taksınlar paranın geri kalan kısmıyla gez dolaş :)
buji bosch fr6kdc..
junior07
29-07-2013, 23:23
ne demek :) dediğim pompadan al güzelce taksınlar paranın geri kalan kısmıyla gez dolaş :)
buji bosch fr6kdc..
Tamam abi :) bujilerin peşindeyim hala ama o pompanın kodu falan varmı sende.