Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti için merak ettiklerim...
Selamın Aleyküm...
Abilerim kardeşlerim 98 Hb Vti için biraz elemek istiyorum... Askere gidicem bira daha hareketlendirmek istiyorum
Aracımda ekstra olarak,
Mugen Headers
Aem v2 filitre kiti
60lık düz boru ortada tüp susturucu var
Greedy 70 girişli son susturucu
Wafc II mevcuttur.
Stock motorudur kapak hiç açılmamış saglık yürüyeninde var motor açmadan ekleme neler yapabilirim? Bunların malıyetleri ne kadar çıkar parçaları özellikle sıfır ve kaliteli düşünüyorum.
Bunların bana ne kadar katkısı olur.(yürüyen ve hp olarak)
Yardımlarınız yorumlarınız için teşekkür ederim.
tuner faruk
28-07-2013, 02:23
www.techturkey.com/forum/atmosferik-besleme/44454-vti-hk-filtrekomple-egsozlucitir-modlu-makinalar-icin.html
Aradığın herşey bu konuda mevcut :)
Drop in dedigimiz kapagi acmadan takilicak.egzantrikler var sn senin setupinda en guzeli bu bir standealone beyinle.
Drop in dedigimiz kapagi acmadan takilicak.egzantrikler var sn senin setupinda en guzeli bu bir standealone beyinle.
Katiliyorum.
Mesela b16b veya b18c egzantrik + p28-s300/neptune beyin senin isini gorur kardesim.
Kapak acmadan yapabilecegin bu. Oem yay sapka ile 8600devir sorunsuz donebilirsin. (Tabii ustalar daha iyi bilir. Benim bildiklerim bu sekilde)
Guzel bi yazilim ile cok keyifli olur.
Her ne kadar bende acaba beyin alsam mi desemde sonradan bosver diyorum. Oem candir :)
Oksijen sensoru spec devam. :)
AslanMustafa
28-07-2013, 19:14
usta yazmış başka bişey demeye gerek yok.
Katiliyorum.
Mesela b16b veya b18c egzantrik + p28-s300/neptune beyin senin isini gorur kardesim.
Kapak acmadan yapabilecegin bu. Oem yay sapka ile 8600devir sorunsuz donebilirsin. (Tabii ustalar daha iyi bilir. Benim bildiklerim bu sekilde)
Guzel bi yazilim ile cok keyifli olur.
Her ne kadar bende acaba beyin alsam mi desemde sonradan bosver diyorum. Oem candir :)
Oksijen sensoru spec devam. :)
beyin al, bende alicam yakin zamanda
hatta egzantrik de takicak cem tasci :D
birde 4.7 kısa
ykavcioglu
28-07-2013, 21:59
İhtiyar hızlanmışsın:))
İhtiyar hızlanmışsın:))
hizini bilmiyorum da sesi berbat
ykavcioglu
28-07-2013, 22:03
hizini bilmiyorum da sesi berbat
Verde bi tur atim:)
Vb vtece egzantrik beyin kısa lzm.
Kısa benden:D
Oem beyinle gecerim seni abi :D
gel istedigin zaman
iki tane de lastik getir gelirken
omer sen de oradan bak konuya.... hala bulusacagiz :)
Oem beyinle gecerim seni abi :D
deneyin gorek :)
oooov gider var :) sakhee deponun yerini biliyosun :))
gelde beni pacavra etmesin bunlar
hepsi ayri ayri bilemisler korkmaya basladim :D
gelde beni pacavra etmesin bunlar
hepsi ayri ayri bilemisler korkmaya basladim :D
ben bu oyunu bozarım :D
hacı abi kısa var beyin var egzantrik var :) yarın gel takalım
bilemedim ne diyim :)
naz yapma :D
deneyin gorek :)
Gel abi pasta cila yapalim.
Surtunmen azalsin, aksam rollde en az 1 boyun var net :))
itr egz 4.40 final neptune veya s300
Verde bi tur atim:)
Vb vtece egzantrik beyin kısa lzm.
Kısa benden:D
4.78 koymayında:) itr egz bi p28 beyin fazla fazla iş yapar diye düşünüyorum. :icon_tup:
orhan_guney
29-07-2013, 08:59
umut hayırdır :) stok cuydun sen ?
araban güzel yürüyor zaten bi kaç boy için hiç elleme bence.şahsi fikrim
İlgilerşniz için hepinize teşekkür ederim benim ki suanda sadece merak ben bu arabaya kıyıp ekleme yapmam gibime geliyor öle 1 2 boy için en az % 30 + olması lazım ama oda motora girmem lazım ama bi an aklımı çelmeyi basarmıslardı :)
kardeşim özelden konuşalım istersen..,)
ykavcioglu
29-07-2013, 12:01
itr egz 4.40 final neptune veya s300
vb için nokta vakti:D
Skyhawk34
29-07-2013, 13:22
İlgilerşniz için hepinize teşekkür ederim benim ki suanda sadece merak ben bu arabaya kıyıp ekleme yapmam gibime geliyor öle 1 2 boy için en az % 30 + olması lazım ama oda motora girmem lazım ama bi an aklımı çelmeyi basarmıslardı :)
Supercharger i tak rahatla % 30 uda almis olursun son derece degisik bir proje olabilir :D
kanashibari
29-07-2013, 13:30
Beyin takarsan takribi 6-8 hp alırsın eğrin düzelir biraz devir dönersin avantajın olur.
Hafif volan kısa takarsan beyin destekli ekstra daha önce kafa kafaya gittiğinde takribi 2 boy farkın olur. üsttten egz yay koysan 10 hp daha alırsın devir dönersen daha bir farklı olur.
kasnak vs vs hafifletip birazda ordan hızlanırsın kulak ve debriyaj gibi ssitemlerde gücü de yere verdin mi işlem tamadır.
Supercharger i tak rahatla % 30 uda almis olursun son derece degisik bir proje olabilir :D
Edit......
Araç kaç km de bilmiyorum bazı ufak tefek yapılacaklar var pm atıyorum,
Araç kaç km de bilmiyorum bazı ufak tefek yapılacaklar var pm atıyorum,
Aracım 132xxx km de pm bekliyorum teşekkür ederim
ibratice
29-07-2013, 21:28
filtre egsoz headers başka hiçbirşey yapma.