Orijinalini görmek için tıklayınız : Jeremy Clarkson- Bmw X6 İncelemesi
imprezaWRC
29-07-2013, 10:04
BzF_r9JkvBY
BMW X6 car review - Now in Full HD - Top Gear - BBC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BzF_r9JkvBY)
bLackModeL
29-07-2013, 10:18
sadece torpıtoyu sevmıs galıba :D hahah cok guzel bir izlenim saglamıs .. kalafat onemlı degıl işlevsellık onemlı demıs kısaca ve X6 yı hıc sevmedı bence
birazda milliyetçilikte var tabi arada range roverı övmeler falan
rebeloghy
29-07-2013, 12:43
Baya baya x6 boktur alanda akıl yoktur videosu hazırlamışlar :D
Hakan Girginer
29-07-2013, 12:47
BMW X6'nın tasarımcısını işten çıkarmış zaten.
Jip işini çok iyi yapamadığını etraftan duymuştum bende asfalt arabası gibi daha çok
x6 alıp memnun olan çok az insan gördüm. Bokladıysa haklıdır.
babamın birtabiri var asfalt jipi diye he işte ondan gerçekten.
araç 30 yanak lastikli bir arazi aracı.Beklentiler ne yönde olmalı bilmiyorum ama bizde kış için pirelli rft kar lastiği var karda ve buzda limitleri zorlayarak birçok defa denedik.Güvensizlik hissettirecek bir duruma sokmadı.
Onurkk06
29-07-2013, 16:31
genelde şehirdeki para avcısı karıların hoşuna giden bi araba x6 :)
CeM öZeR
29-07-2013, 16:54
Ben X6'nın tasarım amacını tam çözemedim ama aracın sınıfı bence sadece infiniti fx35 gibi yani jip gibi yüksek ama coupe gibi havalı. Arazi kabiliyetleri nasıldır bilmem ama bu kadar para ile en baba gireceğim yol stabilize yol olur zaten. Videoda milliyetçilik olduğu bariz belli. Biraz daha tarafsız bir karşılaştırma yapılsa artı ve eksi yönler net görülür.
ALPER-VNS
29-07-2013, 17:18
x6 ya *** atmak için dünyayı dolaşmışlar :) range in üstünlüğü tartışılmaz ama kar lastiği olmadan karda gitmiyo videosu çekmek de acımasızlık.. fazla milliyetçiler sevmiyorum bu yüzden..
ha bir de x6 yla yüksek hızda ani manevralar yapsalar sonra da range ile yapsalardı onu görseydik? ya da viraj kassalardı.. çok başarılı bence x6 bu konularda..
Beğenmediğim kadar varmış :)
x6 ya *** atmak için dünyayı dolaşmışlar :) range in üstünlüğü tartışılmaz ama kar lastiği olmadan karda gitmiyo videosu çekmek de acımasızlık.. fazla milliyetçiler sevmiyorum bu yüzden..
ha bir de x6 yla yüksek hızda ani manevralar yapsalar sonra da range ile yapsalardı onu görseydik? ya da viraj kassalardı.. çok başarılı bence x6 bu konularda..
x6 bildiğin odun gibi bir araba , o kadar viraj alsın artık. Daha geçen hafta kasis geçen bi amca gördüm x6 lı , kasisi geçerken arabanın içinde çamaşır makinesindeymişçesine savruluyordu duvardan duvara :)
milliyetçilik yaptıklarını sanmıyorum, diğer bir çok programlarında alman arabalarını övmüşlerdir ve programlarında bir çok defa "almanlar araba yapmayı iyi biliyor" lafını duymuşumdur. Program araba programından çok komedi şova yönelik olduğu için genel olarak bazı şeyler abartılır. Çok sevdiğim bir programdır, hiç bir bölümünü kaçırmam :)
ALPER-VNS
29-07-2013, 18:01
x6 bildiğin odun gibi bir araba , o kadar viraj alsın artık. Daha geçen hafta kasis geçen bi amca gördüm x6 lı , kasisi geçerken arabanın içinde çamaşır makinesindeymişçesine savruluyordu duvardan duvara :)
cherokee de çok yumuşak ama halam koltuktan düşmüştü :)
bu adamin egosu adamin cileden cikartiyor cidden... Range sahnesi ise tam cocukluk :) elbette bi land rover degil ama su adamlarin g.t kalkikligiyla genis genis, ciddiyetsiz testlerini hakli bulanlari da anlamiyorum. Sirf BMW degil cogu araca karsi boyle bir camur atma egilimleri var adamlarin. Izlemiyorum artik o yuzden
Firat.M3
30-07-2013, 07:03
x6 gerçekten jip gibi değil. iç kabin hacmi , kullanışlılığı falan sıfır. fakat genel tasarım olarak bakınca muhteşem duruyor. tabi bu bir jipi almak için yeterli değil.