PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkbükü / Yalıkavak Pansiyon/Otel Önerileri...

Erdem K.
30-07-2013, 13:16
Arkadaşlar nasipse bayramdaki road trip'imizin son durağı olan bodrumda 9-10 Ağustos akşamları 2kişi konaklamak üzere otel/pansiyon aramaktayız.

Otelde vakit geçirmek istemediğimizden herşey dahil bir konseptten ziyade, oda+kahvaltı kafi olacaktır. Temiz, nezih ve de tuzlu olmayan otel/pansiyon önerileriniz varsa hemen rezervasyon yaptırmak istiyorum...

Türkbükü ve yalıkavak dışında da bodrum'daki aktivitelere uzak olmayan otel/pansiyon önerilerinize açığım.

Şimdiden teşekkürler, herkese keyifli forumlar...

ratu
30-07-2013, 22:16
Ege Pansiyon - Göltürkbükü / Bodrum (http://www.bodrumegepansiyon.com/)

100 tl civarı dır fiyatları

Can_DCK
31-07-2013, 17:26
o tarihlerde bulmanız çok zor . en azından türkbükü için diyeyim.

deniz
31-07-2013, 21:16
hersey dahıl desen 8 yıldır turkbuku voyage otele gıdıyorum deniz harıka mekan harıka...

yiğit
31-07-2013, 21:46
Yalıkavakta elite hotel var deniz kenarında güzel bi otel.bide kıvanç suites var fiyatları uygun.biraz ilerisinde alibaba otel var daha sakin.

onursumer
31-07-2013, 21:47
türkbukunu çok tavsiye etmiyorum açıkcası bodrumun en sevmediğim yeri ve ciddi gereksiz pahalı yerler

maçakızına giriş bu sene 175tl idi :D

yalıkavakta alibaba otelin arkasında mandalina ağacları arasında yıldız pansiyon var

2. kişilik oda+ kahvaltı 120tl verdim temiz klimali iyiydi ama boş oda olup olmadığınıa bakmanız lazım ***** sezon

ayrıca o hizada kahvaltısız ege apart var 150tl idi aynı şekilde onur otel var kavhaltı dahil di odalar fena değildi yanlış hatırlamıyorsam bayan olmazsa oda vermiyorlardı :D

aslında bu iş için bence yalıkavak çok uygun eğer aracınız varsa heryer 10dk ayrıca palmarina yurume mesafesinde iyi oluyor vaktimin çoğu zamanını orda geçirmiştim

şimdi gordum kıvanç suites uygun sorulduğu için yazmadım 280tl idi 2. kişilk oda :D

edit

ekleme yapıym hatta aklınızda olsun palmarinada blongbeach var giriş ücretsiz yiyip içtiğini oduyorsun denize girmeyi çok sevmiyorsan keyif yapmak için ideal denizi çok keyifli değil :) http://www.b-long.net/

Erdem K.
01-08-2013, 10:57
Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar,dikkate alıcam ...