PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tampondan Boya Kalkması ???

bkaraca
30-07-2013, 21:25
Değerli forumdaşlar; yardımınıza ihtiyacım var.
2013 şubat ayında sıfır olarak satın aldığım suzuki swift sport'umun ön tamponu tazyikli su ile yıkanırken poşet yırtığı gibi açıldı.Yırtığın büyüklüğü yaklaşık olarak avuç içi kadar.Aracımın garantisi kaskosu mevcut.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Garantiden sıfır tampon ile değişirler mi ? Boyayalım derlerse kabul etmek istemiyorum sonuçta sıfır araba hatasız-boyasız. Lütfen bir yol gösterin.

SULTANOGLU
30-07-2013, 21:28
Tazzikli su nekadar yakindan tutuldu ? Gecmis olsun. Bence direk servise goturun anlatin durumu

Low-Rider
30-07-2013, 21:29
Tampon değişse, değişen olacak bu seferde, yani her halükarda boyanan bir parçan olucak. Serviste garantiden boyat gitsin, çok önemli değil tampon boyası

fatihcakin
30-07-2013, 21:52
Parça değişimi yapılıp, doğru malzemeler ile kusursuz boyanırsa ne tampon değiştiği nede boyandığı anlaşılır.

63owen63
30-07-2013, 22:03
Tampon biyaya girmez. Kaportada boyaya bakar tum experler.

bkaraca
30-07-2013, 22:05
Tazzikli su nekadar yakindan tutuldu ? Gecmis olsun. Bence direk servise goturun anlatin durumu
Servis Kayseri'de ben ise Nevşehir'deyim, yarın arayacağım müsait bir zamanda götüreceğim.Sanırım 1 karış civarı var yok emin değilim.Cevabınız için teşekkürler.

Tampon değişse, değişen olacak bu seferde, yani her halükarda boyanan bir parçan olucak. Serviste garantiden boyat gitsin, çok önemli değil tampon boyası

Biliyorum çok önemli değil boyanan tampon olunca lakin içime de sinmiyor kusursuz arabada boya olacak olması :( Serviste boyaya verirsem bana garantiden boyanacak tampon için atıyorum bir gün sürecek, araç temin ederler mi ? Cevap için teşekkürler.

Parça değişimi yapılıp, doğru malzemeler ile kusursuz boyanırsa ne tampon değiştiği nede boyandığı anlaşılır.

Anlaşılması mevzu değil ben bileceğim o yeterli, Cevap için teşekkürler.

bkaraca
30-07-2013, 22:07
Tampon biyaya girmez. Kaportada boyaya bakar tum experler.

Peki boyatayım mı ? Yoksa sıfır tampon diye direteyim mi ? Lokal bir boyayla olacak gibi durmuyor yırtık, komple boyayıp mahfederler mi diye endişeleniyorum.

SULTANOGLU
30-07-2013, 22:10
Bu yikamacilarda kullanilan basincli yikama makinalari yakindan tutuldumu ciddi problemlere neden olabikiyor. Aynisini bir mervedes servisinde gormustum. Yikamaci makinayi arabanin dibine kadar tuttugu icin kapi bagaj kapagi lastiklari paramparca olmustu ve boyaya ciddi zarar vermisti.

Burak
30-07-2013, 22:23
Usta ellerde lokal boyanır, anlaşılmaz. Fotograf koyabilir mısınız?

bkaraca
30-07-2013, 23:11
Resim çekmedim yarın çeker koyarım.Bakalım yarın arayacağım haberdar ederim sizleride.Boyanması kuruması vs 1 günü geçer mi ? Yoksa sabah bırak akşam al olur mu ?

Burak
30-07-2013, 23:15
Resim çekmedim yarın çeker koyarım.Bakalım yarın arayacağım haberdar ederim sizleride.Boyanması kuruması vs 1 günü geçer mi ? Yoksa sabah bırak akşam al olur mu ?

Zimpara-astar-kuruma-zimpara-boya-kuruma-zimpara-polisaj seklinde işlem yapılacak, Sabah bırakıp aksam teslim alabilirsiniz yoğunluk yoksa.

bkaraca
30-07-2013, 23:55
Teşekkürler umarım kısa ve zahmetsiz olur bu iş benim için çünkü yetkili servis şehir dışında.