PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rotacar Temizlik Seti

Deepblue
31-07-2013, 23:13
Sizce ederi varmıdır arkadaşlar ? Pek anlamamda

Oto Temizlik Bakım Seti 4 Sezon Double bakım Set GittiGidiyor'da 90702143 (http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-temizlik-bakim-seti-4-sezon-double-bakim-set-90702143)

ruudvan
31-07-2013, 23:27
1 adet rotacar lastİk parlatici 500ml
en uygunu arap sabunu dıyerekten 5tl

1 adet rotacar jant temİzleme parlatma 500ml bu sıvı prilde olabilir dolayısıyla 2tl yazıcam

1 adet rotacar dÖŞeme temİzlme (detay temİzlİk) 500ml
bu urune bısey yazmıcam cunku vadettıgı performans yeterlı gelmez dolayısıyla bunu bonus olarak 3tl die sonradan gerekırse eklerız
1 adet rotacar ev ofİs ve oto kokusu 500ml
bu kısıye baglı bısey cogu kısı aracında koku ıstemıyor buda gerekırse esantıyonda alınabılınır dolayısıyla fıyat yazmıyorum
1 adet rotacar oto yikama Şampuan 1 lt
1 lt sampuan en kotu ıhtımalle 8 tl dıyorum

1 adet cam sİl ÇekÇek
cekcegıde plastıkcıden 3 tl ye aldık
1 adet mİkrofİber temİzlİk ve kurulama cam bezİ
bu urunler bımde 3tl
1 adet cİlali parlatici sÜnger
bu urunde ayakkabı parlatıcı 1 tl
1 adet oto yikama sÜngerİ
bu urunude bulabılırsenız emsalı 3tl den baslıyor

1 adet jant ve paspas Çok amaÇli temİzlİk firÇasi
yıne plastıkcıden 2tl ye aldıgımız tuvalet fırcası

1 adet rotacar Özel plastİk Çok amaÇli Çanta temİzlİk setİ ve bagajinizdakİ malzemelerİ bİr arada tutmak İÇİn hedİyemİz.
bu ıster olur ıster olmaz biyerden koli temin edilir mutlaka ki çanta bana mantıksız geldı yatay durması gerek bagajda dolayısıyla sıvılar akabilir.

topluyoruz
26tl
e bırde bonus olarak kullanıcagımız 3 tl yı ekledıgımızde
29 tl fıyat yapıyor
e adamlarda bu ısten kar edıcek snucta .
bnce ha dısardan farklı markalar toplamıssın ha bunu almıssın.
ben ugrasamam dıyen ıcın kullanılır
ama bn detay severım dıyene gıtmez bu.

edit : resme bırkez daha baktımda bıldıgın tuvalet fırcası ve sıvacı sungerı var :D

Deepblue
31-07-2013, 23:52
1 adet rotacar lastİk parlatici 500ml
en uygunu arap sabunu dıyerekten 5tl

1 adet rotacar jant temİzleme parlatma 500ml bu sıvı prilde olabilir dolayısıyla 2tl yazıcam

1 adet rotacar dÖŞeme temİzlme (detay temİzlİk) 500ml
bu urune bısey yazmıcam cunku vadettıgı performans yeterlı gelmez dolayısıyla bunu bonus olarak 3tl die sonradan gerekırse eklerız
1 adet rotacar ev ofİs ve oto kokusu 500ml
bu kısıye baglı bısey cogu kısı aracında koku ıstemıyor buda gerekırse esantıyonda alınabılınır dolayısıyla fıyat yazmıyorum
1 adet rotacar oto yikama Şampuan 1 lt
1 lt sampuan en kotu ıhtımalle 8 tl dıyorum

1 adet cam sİl ÇekÇek
cekcegıde plastıkcıden 3 tl ye aldık
1 adet mİkrofİber temİzlİk ve kurulama cam bezİ
bu urunler bımde 3tl
1 adet cİlali parlatici sÜnger
bu urunde ayakkabı parlatıcı 1 tl
1 adet oto yikama sÜngerİ
bu urunude bulabılırsenız emsalı 3tl den baslıyor

1 adet jant ve paspas Çok amaÇli temİzlİk firÇasi
yıne plastıkcıden 2tl ye aldıgımız tuvalet fırcası

1 adet rotacar Özel plastİk Çok amaÇli Çanta temİzlİk setİ ve bagajinizdakİ malzemelerİ bİr arada tutmak İÇİn hedİyemİz.
bu ıster olur ıster olmaz biyerden koli temin edilir mutlaka ki çanta bana mantıksız geldı yatay durması gerek bagajda dolayısıyla sıvılar akabilir.

topluyoruz
26tl
e bırde bonus olarak kullanıcagımız 3 tl yı ekledıgımızde
29 tl fıyat yapıyor
e adamlarda bu ısten kar edıcek snucta .
bnce ha dısardan farklı markalar toplamıssın ha bunu almıssın.
ben ugrasamam dıyen ıcın kullanılır
ama bn detay severım dıyene gıtmez bu.

edit : resme bırkez daha baktımda bıldıgın tuvalet fırcası ve sıvacı sungerı var :D

Aynen fırça benimde dikkatimden kaçmadı :D almayı düşünüyorumda daha iyi bir set varmıdır özelden yardımcı olurmusunuz bildiğin bir şey :beuj:

ruudvan
01-08-2013, 00:04
bana sorarsan eger.
gerekli malzemeler

şampuan - sonax turuncu oneririm - fiyat performans ıyıdır. 15tl cıvarında 1 lt
yıkama eldiveni bulabilirseniz pofuduk olanlar 5tl.
kurulama bezi - bu iş kişiden kişiye değişir.atletle silende var havluyla silende .ucuz olsun dersen yıkamacıların mavi bezi iş yapsın dersen uber blue havlu en son 35tl idi.
1 adet camsil 3tl
cam silmek için gazete kağıdı.
lastik parlatıcı - buda kişiden kişiye değişir.
eczaneden alıcagınız sıvı gliserinde olur - uzun sureli parlaklık saglayan marka urunlerde .sonucta keyıf ısı.
jant temizleyici . eger jantların cok balata tozu olmuyorsa sprey şişe içine koyacagın araç sulandırılmış araç şampuanıda olur genel temızleyıcı maddelerde ama bu urunde dıkkat edılmesı gereken markasız ve mr muscle tarzı banyo temizleyicileri vs ler hariç.
en kötü ihtimal bulaşık deterjanı da olur . mümkünse elma kokulu olsun :D

jant temizleme fırçası olarakta en kolay bulunabilirlik olarak kestirme boya fırçası mümkünse 2 numara ile 1 numara arası.
aynı sekilde fırçamız kuru iken
araç içi ızgara peteklerini yada herhangi el bez girmeyen noktalardaki tozları arındırmak ıcın kullanılabılınır.
kalitelisi 3-4 tl

araç içi için ise 3-4 tl ye satılan ıslak mendıl kutularında hem temızlık hem parlatıcı mendıller var . kullanılabilinir.
torpido mat olsun diyenlere .sonax matte effect iyi üründür (ürün sıkılıp ucuz mikrofiber bezle üzeriden geçilir)
parlak severim diyene meguiars ultimate protectant fiyatı 30 tl civarında.
parlakta yapar hafif parlakta.
surdukten sonra eger parlak kaldıysa temız bı mıkrofıber bez ıle üzerinden geçilip parlaklık etkisi kırılabilinir.

playhard
01-08-2013, 00:14
tuvalet fırçası ve sıvacı süngerine 10 dakikadır gülüyorum :D :D
abi banada döşeme için kuru köpük birşey tavsiye edermisin.
bi aralar simoniz marka kullanıyodum çok memnundum bitti internette resmini bile bulamıyorum

ruudvan
01-08-2013, 00:23
tuvalet fırçası ve sıvacı süngerine 10 dakikadır gülüyorum :D :D
abi banada döşeme için kuru köpük birşey tavsiye edermisin.
bi aralar simoniz marka kullanıyodum çok memnundum bitti internette resmini bile bulamıyorum

mastubasyona gerek yok aslında. bu işin çözümü genel temizleyicidir.
köpük möpük hikaye.
köpüğünden koslasına arap sabunundan bı loc una hepsını kullandım. en canlı renklerı bnce apc verıyor.1 lıtre 20- 25 tl arasında 1e 6 sulandırırsın en kotu dosemede. oda sana 7 lıtre malzeme yapar. 7 lıtreylede arac ıcı temızlenıyor sıkıntısız.

atas vinette olabilir.
bulabilirseniz all puspose cleaner yada multi purpose cleaner adı altında tüm sıvıları kullanabılırsınız.
tabı bellı baslı markaların . gidipte carrefour araç standlarındaki markaların değil.
kısacası market raflarındaki ürünler amator dur. bellı bı yere kadar iş görür.
prof urunler herzaman daha ıyıdır.