Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Ankaradan Merhaba...
Copperfield
01-08-2013, 18:13
Adım Murat Soyadım Karanfil.43 Yaşındayım.Ankarada yaşıyorum. Bundan bi 7-8 sene öncesine kadar spor araba alırdım hep integram Civic SI Mazda Lantis gibi arabalara sahip oldum. En son İntegrayı soydular zevk falan kalmadı içimde artık normal takılıyorum kafama görede araba değiştiririm şu an 2010 Toyota Verso var :)Forumu yaklaşık 1 yıldır takip ediyordum oğlumun hesabından (Tuna-EP3) biraz karışıklık oldu üslüptan dolayı kendimede üyelik aldım. İnşallah hep birlikte güzel vakitler geçiririz herkese hayırlı günler hayırlı ramazanlar...:heyoo:
fasterhan
01-08-2013, 20:47
hoşgeldiniz abi... sizede hayırlı ramazanlar
Risendark
01-08-2013, 20:50
ooo hoşgeldin baba foruma :)
ensoztrk
01-08-2013, 20:54
Hoşgeldiniz abi:) Ne güzel baba oğul forumu takip etmek :)
Copperfield
01-08-2013, 21:08
Hoşgeldiniz :)
Hoşbulduk :)
Copperfield
01-08-2013, 21:09
Hoşgeldiniz abi:) Ne güzel baba oğul forumu takip etmek :)
Hoşbulduk kardeşim :)
Copperfield
01-08-2013, 21:13
ooo hoşgeldin baba foruma :) Aktif ol bak :)
Hoşbulduk oğlum :) Karşımdasın lan çakal :D
onurunal
01-08-2013, 21:36
hoşgeldiniz
blumenberg
01-08-2013, 21:48
hoşgeldiniz, ihtiyar delikanlı canlanır yine spor arabalara geçer diye düşünüyorum
Risendark
01-08-2013, 22:42
hoşgeldiniz, ihtiyar delikanlı canlanır yine spor arabalara geçer diye düşünüyorum
Aaaa çok ayıp ne ihtiyarı abi :D daha genç benim babam da artık spor araba almaz sanmıyorum bi 5.30 yada E200 kompressor düşünüyor daha ağır takılacağız :)
ProdriveSTI
14-08-2013, 02:42
Hosgeldiniz abi ne guzel harbiden baba ogul takilmak...Siz birlikte rolling'te yaparsiniz kesin. :D
Risendark
14-08-2013, 14:21
Benim gücüm yetmez abi babama övünmek gibi olmasın ama dehşet şöförlüğü var altındaki araba kötü bile olsa şöförlüğüyle ezer beni :D Ama yinede deneriz bigün inşallah :p:p:D
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
vay be çok özendim maaşallah.hoşgeldin foruma abi :)
Mikrop_Ali
15-08-2013, 21:02
bizimkide bi giriyim şu foruma mikrop ne yapıyor ne ediyor rollikte kaç boy geçmiş kimle denemiş diye hiç bakmıyor organik domates salatalık peşinde :D
keyifli forumlar abi :) hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz. Baba-oğul otomobil konusunda aynı mantalitede olmanız ne güzel, bizimki de jant taktığımda fabrika böyle jant koymayı düşünememiş mi diyor arka tarafa bile tutmalık koymayan aracımın firması hakkında :))
Copperfield
15-08-2013, 22:21
bizimkide bi giriyim şu foruma mikrop ne yapıyor ne ediyor rollikte kaç boy geçmiş kimle denemiş diye hiç bakmıyor organik domates salatalık peşinde :D
keyifli forumlar abi :) hoşgeldiniz
hoşbulduk kardeşim... belkide gizliden takip ediyordur baban ne biliyosun :D
Copperfield
15-08-2013, 22:24
Hoşgeldiniz. Baba-oğul otomobil konusunda aynı mantalitede olmanız ne güzel, bizimki de jant taktığımda fabrika böyle jant koymayı düşünememiş mi diyor arka tarafa bile tutmalık koymayan aracımın firması hakkında :))
onu artık bende diyorum bunu yapan mühendis salak mı diye ? bu adamlar arabayı üretirken çamurlukla lastik arasını 5 parmak açık koymuş demek ki vardır bi hikmeti diyorum :D tabi eskiden böyle değildik insan bi süre sonra anlıyor boşuna para harcadığını ( yaşın geçmesi lazım biraz ;) ) ama maalesef işte gençken aklına gelen herşeyi yapıyorsun :)
Sarper55
17-08-2013, 12:21
Hoşgeldiniz abicim keyifli forumlar.
Copperfield
20-08-2013, 17:03
Hoşgeldiniz abicim keyifli forumlar.
hoşbulduk kardeşim :)
onu artık bende diyorum bunu yapan mühendis salak mı diye ? bu adamlar arabayı üretirken çamurlukla lastik arasını 5 parmak açık koymuş demek ki vardır bi hikmeti diyorum :D tabi eskiden böyle değildik insan bi süre sonra anlıyor boşuna para harcadığını ( yaşın geçmesi lazım biraz ;) ) ama maalesef işte gençken aklına gelen herşeyi yapıyorsun :)
Artık daha ılımlıyım ben de, jant kapaklı bir araç değil de oem alaşım jantlı tercih edeceğim artık :))
Mustafa Toprak
28-08-2013, 09:41
Hosgeldin keyifli forumlar :)