Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön Camda Hare/Dalgalanma
Normalde aracımı hep aynı yerde yaıkatıyorum, ancak geçenlerde başka bir yerde yıkatmak zorunda kaldım. Yıkamacı ön cama -cila ya da bir solüsyon- ne sürdüyse artık ertesi gün ön cama güneş karşıdan vurduğunda camda harelenme/dalgalanma olduğunu fark ettim. Camdaki bu harelenme/dalgalanmayı nasıl yok edebilirim arkadaşlar?
Şimdiden teşekkürler…
cembasmaci
02-08-2013, 12:47
muhtemelen o harelenme ön camın ic kısmından kaynaklanıyor olabilir. Bazen gogusluge surdukleri parlatıcı veya solusyon, camı içten sildikleri beze bulasıyor ve camda belirttigin sekilde dalgalı hareli goruntu yapabiliyor. Eger camın dısındansa tekrar yıkatınca temiz bir pamuklu bezle silindiginde cıkması gerekiyor. Bence once bu dalgalanma camın ic tarafında mı dıs tarafında mı ondan emin olun . . .
devil_berk22
10-08-2013, 13:39
sirke ile hem içerden hem dışardan silerseniz bişey kalmaz
slowmotion
10-08-2013, 14:58
sirke ile hem içerden hem dışardan silerseniz bişey kalmaz
Ayni sorun bendede var. Pasta cila cekmistim. Tesekkurler deneyecegim
tayreep_john
11-08-2013, 06:51
sirke çok doğru bi çözüm geçende benim bi cam sıkıntısına derman oldu kesin deneyin farkı görüceksiniz ama sildikten sonra kesinlikle şampuanlı parfümlü sabunlu bişeyle silin ki hele bu sıcaklarda o sirke kokusu çok kötü geliyo :)
devil_berk22
11-08-2013, 19:10
bu arada yazmayı unutmuşum elma sirkesi olursa kokusu daha hafiftir pek rahatsız etmez