Orijinalini görmek için tıklayınız : SuS2k vs CNK golf gti
Sus2k vs cnk golf gti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SmCwv5VKWoI&feature=share&list=UUbnNh--bNtrc1O8KiV7cL6A)
9s3HeWzzvlE
direk telden yükledin heralde
bu biraz daha iyi gibi
9s3HeWzzvlE
Linkleride paylasalim arkadaslar..
m. ali öz
03-08-2013, 04:05
Link ltfn...
sus s2000 & cnk 50 GOLF GTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9s3HeWzzvlE)
Maşallah tekrardan dookana arabası hızlı bendede ıc cekımler var eve godınce koyarım :)
yalçın cerit
03-08-2013, 04:06
Golf e maşallah çok güzel yürümüş ��
direk telden yükledin heralde
bu biraz daha iyi gibi
senin koyduğun videoyu ekledim abi simdi ilk mesaja
maşallah golf-doğukan ikilisine... atta jokeyde atarlı :D
chiefkadir
03-08-2013, 04:14
Bahanesiz denemeler pek keyifli oluyor, bu deneme nin orda olmasi polemik olmasını engelledi..Doğukan ciddi hızlı olduğunu kanıtladı ..Ikisinede masallah ..sus un böyle tutunmasi 100/200 9sn kosmasi ndan belliydi..atmosferik olarak daha hizlisini yapmak zorlaştı :)
Dodo ayagina cagirmayip gittigin ve deneme sonrasi arayıp uyandırdıgin için Tsk.ler in conem :D
2 aracada masallah allah kaza bela vermesin..
yns_emre
03-08-2013, 04:16
iki aracada masallah allah kaza bela vermesin guzel deneme olmus....
CasabLanca
03-08-2013, 04:19
ayrıntılı videolar geldikçe fark daha net belli olur
Maşallah her iki araca
ayhan306gti
03-08-2013, 04:30
iki aracada maşallah biri ist den diğeri ankr dan kalkıp gitmiş deneme yapılmış kazasız belasız evlere dönülmüş önemli olan bu kesenize bereket.
Bahanesiz denemeler pek keyifli oluyor, bu deneme nin orda olmasi polemik olmasını engelledi..Doğukan ciddi hızlı olduğunu kanıtladı ..Ikisinede masallah ..sus un böyle tutunmasi 100/200 9sn kosmasi ndan belliydi..atmosferik olarak daha hizlisini yapmak zorlaştı :)
Dodo ayagina cagirmayip gittigin ve deneme sonrasi arayıp uyandırdıgin için Tsk.ler in conem :D
rica ederim abi.arkdslarda 10 larca video var hepsini atsinlar izleyelim
Ikinizide tebrik ederim
Masallah araclariniza
Ayaginiza bileginize saglik
tesekkur ederim kardesim Allah razi olsun
alikosar
03-08-2013, 06:44
Maşallah golf gti ya ayriyetten s2 binide tebrikler
s2k ciddi yürümüş golfle kıyaslayınca maşallah ikisinede.
YavuzNaz
03-08-2013, 07:42
Maaşallah araçlara sus s2k atmo olarak turboya bu kadar tutunabilmesi ciddi başarı, emeklerinize sağlık.
CeM öZeR
03-08-2013, 07:46
Maşallah iki tarafada ayrıca Sakaryada buluşup orada bulunan herkese helal olsun. Sahur yapıp oruç tutanların da orucunu Allah kabul etsin. Eminim zevkli bir geceydi. Sus s2k'nın profesyonelce sökülmesini takdir ettim. Allah kaza bela vermesin...
Tesekkurler arkadaşlar herkese gonul ısterdıkı daha ıyısı olsun ama golf un maşallahı vardı :)
civic@ef
03-08-2013, 07:50
Masallah iki aracada sahibinede. Okdar laf soylendi sonuc burda yancilara soylencek cok sey var ama gerek kalmamis.
Maşallah araçlara.. Doğukan tebrikler.. Daha iyisine..
murat çelik
03-08-2013, 08:17
Hey maşallah araçlara golf e ve dogukan a ayrıyetden maşallah Allah tekerine taş deydirmesim kardeş sonuç beklenen olmuş sevindim
Bak tam yapamamışsınız bu denemeyi 10 saniye sürmüş Doğukan 9.77 sn bekliyoduk biz senden :) Ankarada golfe tutunan çok nadir gördük S2K ya maşaallah göğüsün bile sökülü olmasının hakkını vermiş
dragon07
03-08-2013, 08:23
2 tarafıda işi klavyede bırakmadıkları için tebrik ederim.
Maşallah iki aracada, golf noktayı koymuş :)
glockevo
03-08-2013, 08:33
Maşallah golf'e...
MertSerhanÖ.
03-08-2013, 08:36
Her iki aracada masallah..
serdar_yuksel06
03-08-2013, 08:42
maşallah :D Golf'e
Ertug_T.
03-08-2013, 09:04
Masallah iki aracada golf sasirtmadi masallah dogukan :)
flexamin
03-08-2013, 09:19
Maşallah Doğukan gerekeni yapmışsın...
gt 28 li gt 30 lu bi tfsi çok başarılı sonuçlar çıkartıyor bunu hepimiz biliyoruz..
golf u tebrik ederim. maşallah.
sus S2000 inin de hakkını yememek lazım. çok hızlı bir NA. maşallah...
onursoytam
03-08-2013, 09:31
maşallah araçlara :)
Tahmin ettiğim gibi olmuş golf cok güzel yürüo ; maşallah iki aracada
i-vtec07
03-08-2013, 09:56
maşallah her iki aracada :) s2k ya ayrı maşallah :)
Güzel bir gece olmuş,araçlara maşallah başka video var mı?
TYPERHAKAN
03-08-2013, 10:10
Olmasi gereken sonuc golf cok basarili gidiyor.dookan tebrik ederim.s2000 i yapanlarinda emegine saglik
BMK TypeR
03-08-2013, 10:17
iki aracada maşallah, emeğinize sağlık, golf bence az geçmiş farkın daha çok olması lazımdı.
kelalper
03-08-2013, 10:21
Golf yavaş değil S2000 çok hızlı fark o yüzden az görünüo. Reşo korkma çık dene yaw :)
TYPERHAKAN
03-08-2013, 10:22
iki aracada maşallah, emeğinize sağlık, golf bence az geçmiş farkın daha çok olması lazımdı.
Resit simdi dikkatimi cekti ikimizinde nici nin altinda otomobil bolumunde.T500 yaziyo bunun anlami ne? :D
BMK TypeR
03-08-2013, 10:33
Golf yavaş değil S2000 çok hızlı fark o yüzden az görünüo. Reşo korkma çık dene yaw :)
S2000 kendi sınıfında hızlı Alper,Bu denemede ben s2k başarılı görüyorum şuan, söyle düşündüm kendi cupramla stg2+ halı 7 küsür sn gidiyodum farkı hayal edıyorumda bana ondan az geldi:D
BMK TypeR
03-08-2013, 10:34
Resit simdi dikkatimi cekti ikimizinde nici nin altinda otomobil bolumunde.T500 yaziyo bunun anlami ne? :D
Abi bilmıyorum kı:D herhalde Turbo 500 demek:D
cerkez_kral
03-08-2013, 10:37
her iki tarafada maşallah kesenize bereket
gögusune kadar sokulmus gırtlak dolu bır s2000 ıcın bence sonuc normal :icon_tup:
ondertopcu
03-08-2013, 10:47
Maşallah 2 aracada
iki aracada kocaman maşallah
kelalper
03-08-2013, 11:05
S2000 kendi sınıfında hızlı Alper,Bu denemede ben s2k başarılı görüyorum şuan, söyle düşündüm kendi cupramla stg2+ halı 7 küsür sn gidiyodum farkı hayal edıyorumda bana ondan az geldi:D
Ya bırak 7 küsürleri allasen. Şuna korkuyorum tırsıyorum demiosun da :D
gögusune kadar sokulmus gırtlak dolu bır s2000 ıcın bence sonuc normal :icon_tup:
+ :) belliydi zaten boşa 2 araba gittiniz kendinizi yordunuz
ardacngns
03-08-2013, 11:42
Knkacım sokuk deyıp duruyorsunda sokuk olmasın turbo veya sc olmasın turbo 400 hp arabaya yakın yurusun olmaz ki bide s2000 de sokucek yer yok bnde draga gircem ne soksem dıorm sag koltuk var hardtop m yok su an tenteyide sokemem kapı dosemeleri 1 kg bile degil orjınal bagajı ve kaputu oem le aynı nerdeyse vs
Sokukte yıne agırdır yani turbo 400 hp arabayla denıyor
Patisever
03-08-2013, 11:47
acıkcası sasırdım dıyebilirim ama golf mukemmel yürümüş cok değişmiş demekki :)
kelalper
03-08-2013, 11:49
harbiden sökükte sökük. Toplasan 75 kg ya eder ya etmez s2000 de.
Maşallah deneyen araçlara,
Diyelim 75 kilo yaptı sökülenler,atmo bir arabayı kaç boy hızlandırır bu kilo?Merak ettiğim için soruyorum sadece.
Maşallah iki aracada bence ikisi de kategorisinde çok başarılı. Araç sahiplerini de ayrıcı tebrik ederim.
kelalper
03-08-2013, 12:02
Maşallah deneyen araçlara,
Diyelim 75 kilo yaptı sökülenler,atmo bir arabayı kaç boy hızlandırır bu kilo?Merak ettiğim için soruyorum sadece.
araçta +1 kişi gibi düşün. 2-3 boy belki.
Şimdi rollerı değişelım desem kımsede yurek cıkmaz kımse bosuna cenesını yormasın sallayın
Şimdi rollerı değişelım desem kımsede yurek cıkmaz kımse bosuna cenesını yormasın sallayın
Bende turbolasam mı demek istedin:)
Bende turbolasam mı demek istedin:)
Yoo ben baska bı turbo yapıcam sadece :)
Her iki aracada Maşallah,
Mehmet seni cesaretinden dolayı kutlarım kardeşim belli bir sürate kadar aynı gitmişsiniz galiba 180km den sonra 4 boy çok normal.
Armageddon
03-08-2013, 12:16
Maşallah hem araçlara hem de ortada buluşup deneyen arkadaşlara :)
Ya engın abı uzatmıyorum ızlıyorum sadece :)
Bu tarz denemelerden sonra konun hep o turboydu ama ya gelmemesi lazım.Sonuçta kimin ne olduğu belli ve ona göre denenmiş.
Herhalde en hızlı atmo sensin,tadını çıkart bence:)
deneme nerde yapıldı istanbul-ankara yada orta yolmu bulundu?
Bu tarz denemelerden sonra konun hep o turboydu ama ya gelmemesi lazım.Sonuçta kimin ne olduğu belli ve ona göre denenmiş.
Herhalde en hızlı atmo sensin,tadını çıkart bence:)
iki aracada tebrikler bence bide swap e30 denesler daha zevlıkli olurmus ıkı atmosverik ankarada bulusma olsaydı tabi ;)
burda tebrik edilmesi gene sus bana göre atmosferik araba 400 hp turbo arabaya tutunuyo çok başarılı iş çıkmış ortaya büyük emek var ikisinede maşallah
iki aracada tebrikler bence bide swap e30 denesler daha zevlıkli olurmus ıkı atmosverik ankarada bulusma olsaydı tabi ;)
Ben bahane aranılmaması taraftarıyım.Yok o turbo,yok o göğüse kadar sökük.Kural yokki bu tarz denemelerde,isteyen dilediği gibi gelir denemeye.Baktın rahatsızlık veren bir durum var denemessin olur biter:)Kaldıki s2000 haddinden fazla hızlı,Gti de bir harika.
Arac ici goruntuler olsa daha iyi gorulur fark ama sonuc zaten ortada iki araca da masallah golf u ayri tebrik ediyorum
Bizim lafımızı yemeyeceğimizi herkes anlamış oldu.Korkmadan tırsmadan stepnemize kadar alarak gittik geçtik geldik.
Ünlü bir düşünür der ki ''Yapacam dedim yaptım '' :D
maşallah araçlara golfe ayrıca maşallah.
masallah sus a
harika yurumus
Westi555
03-08-2013, 13:00
Alman panzerine kocaman maşallah.
BoraÇİFTÇİ
03-08-2013, 13:00
Mehmet tebrik ederim seni kimsenin mukayese edip yan yana getiremiycegi iki araci sen yanyana getirdin ve sozunde durup denedin bu ikilemi cogu insan yapamaz bravo sana.
Kutluhan
03-08-2013, 13:02
Deneyen arkadaşlar maşallah tebrik ediyorum. Ayrıca s2k ciddi güzel duruşu,gidişi Allah kaza bela vermesin..
kubilayk
03-08-2013, 13:08
Tebrikler
https://www.youtube.com/watch?v=atet-p9-hCs
Buna benzer birşey yapılır yakında... \m/
masallah 2 aracada s2000 yeri farklı baska video yokmu arkadaslar ?
2 kisidiye tebrik ederim o kadar yoldan gelip, lafi havada birakmadiklari icin..
golf cidden guzel gidio bende o kadar fark olacagini beklemedim 200den sonra yavas yavas acar diodm icimden:)
400bg onden ceker hemde dsg olunca 4 cekere gore fark oluyor demekki..sozum meclisten disari kimse alinmasin uzerine.
PiscocuK
03-08-2013, 13:54
maşallah araçlara
keşke bir kaç video daha olsaydı..birazda kaliteli :)
brs_odbs
03-08-2013, 14:11
maşallah araçlara
yalçın cerit
03-08-2013, 15:40
Araç içi videolara ne oldu yüklenmeyecekmi ?
onur_guler88
03-08-2013, 16:23
kilo farkı var turbo farkı var o sökük bu toplu stepne var atmosferik rakım şu bu.. wining is wining. Doğukan abiyi denemek için taa oralara kadar gittiği için tebrik ederdim geçilmiş olsaydı bile ki geçmiş.. taktir edilecek cesaret bence aracı arıza yapabilirdi korumaya alabilirdi vs vs ve şayet olsaydı orada baya bi *** gibi kalırdı aracı tuu kaka olurdu ümit doğan yok aydın usta yok ortamda.. Bükemediğin eli öpeceksin. (nokta).. iki aracın da tekerine taş değmesin maşallah iki araca da.
maşallah her 2 aracada, kazasız belasız işallah...
Mehmet yuregine bilegine saglik.
Emegi gecen herkesinde eline saglik.
iki tarafa da tebrikler sözü havada bırakmadılar..kazasız belasız.
Emre Abdik
03-08-2013, 17:37
Mehmet SUS'a kocaman Maşallah Allah kaza bela vermesin ok gibi
Aracında ciddi emek var emeğine sağlık !
individual
03-08-2013, 17:53
Araç içi videoları varmı yoksa ilk mesajdaki videomu sadece ?
Bad-Fast
03-08-2013, 18:09
s2k çok iyi tutunmuş bence de , turbo ile atmosferik karşılaştırma da olabilecek bi sonuç tabiki ama gözümde s2k daha iyi .
bravo hgt
03-08-2013, 18:20
Her iki aracada maşşallah ikisindede çok ciddii emekler var maddi manevi helal olsun iki aracada :icon_tup:
Maşallah s2000 e gayet güzel deneme olmuş rakim atmosferik s2000 i fazla etkiler
kilo farkı var turbo farkı var o sökük bu toplu stepne var atmosferik rakım şu bu.. wining is wining. Doğukan abiyi denemek için taa oralara kadar gittiği için tebrik ederdim geçilmiş olsaydı bile ki geçmiş.. taktir edilecek cesaret bence aracı arıza yapabilirdi korumaya alabilirdi vs vs ve şayet olsaydı orada baya bi *** gibi kalırdı aracı tuu kaka olurdu ümit doğan yok aydın usta yok ortamda.. Bükemediğin eli öpeceksin. (nokta).. iki aracın da tekerine taş değmesin maşallah iki araca da.
Adam zaten bukememis opmus tebrik etmiste sen neyin pesindesin nokta falan
gespenster
03-08-2013, 18:43
Almana kocaman masallah
tek video olması kötü olmuş
onur_guler88
03-08-2013, 18:52
Adam zaten bukememis opmus tebrik etmiste sen neyin pesindesin nokta falan
Ben hiç birşeyin peşinde değilim buradaki insanlar gibi herkes gibi yorum yapma hakkım var yorumum da bu kimsenin hoşuna gitmesi gerekli değil uzatmaya gerek yok anlamına gelen bi ifade yok turbo yok atmosferik yok hafif yok ağır iki taraf da atarını yapmış cnk ankara dan gelmiş ta kocaeli ye gelmiş geçmiş gitmiş yoksa biz doğukan başkanla arkadaşız ekmeğim ondan değil suyum ondan değil mak müh insanım kimseye ihtiyaç duyduğumdan değil neyin peşinde olacakmışım ki?
çakallık olmayınca böyle normal sonuçlar çıkabiliyor. kafalardaki soru işaretleri sildikleri içinde araç sahiplerin cebine bereket araçlarınada maşşallah :)
Golf Gti 400 hp S2000 kaç hp bunu çok merak ettim ?
Suleyman
03-08-2013, 19:14
Golf Gti 400 hp S2000 kaç hp bunu çok merak ettim ?
270.Araç sahiplerini tebrik ederim.
270.Araç sahiplerini tebrik ederim.
o zaman burda tebrik edilmesi gereken s2k
CasabLanca
03-08-2013, 19:36
Maşallah s2000 e gayet güzel deneme olmuş rakim atmosferik s2000 i fazla etkiler
Rakım bahanesi olmaması icin deneme ankarada yapılmadı zaten s2k icin bahane olacak bir sebep yok
ProdriveSTI
03-08-2013, 19:44
Doğukan tebrikler...
penguinhakan
03-08-2013, 19:45
o zaman burda tebrik edilmesi gereken s2k
S2000 kaç kg biliyor musun ?
830 falan oraya geln hali
Tebrikler, golf kaç kiloydu ?
1435 stok..sokulu bisey yok full e yakin depo
kavgada yumruk sayılmaz iki tarafta çıkmış denemiş o sökük bu turbo falan bahane olmaz bu saatten sonra maşallah iki aracada, mehmet'e ayrı maşallah 400hp bir araçla deneme cesareti herkezin harcı değildir allah tekerinize zeval vermesin.
s2000 maşallah gerçekten iyi tutunmuş ama cnk nın bizde yeri ayrıdır tebrikler yeğen oraya kadar gidip denemek yürek ister:icon_tup:
BozdogaN
03-08-2013, 23:26
doğukan abi tebrikler oralara kadar gidip denemek ve geçmek apayrı bi meziyet ve cesaret ister
Yüreğine sağlık
kocaman MAŞALLAH
her iki aracada masallah güzel deneme olmuş.
her iki aracada kocaman maşallah allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Yukarda sordum 270 hp dediler abi yanlışlık varsa kusura bakmayın
830 falan oraya geln hali
Yok artık daha neler
Tartıya çıktın mı sen
830 mümkün değil yav
Suleyman
04-08-2013, 00:26
Yukarda sordum 270 hp dediler abi yanlışlık varsa kusura bakmayın
Beygirini söyledim zaten, kaç kilo olduğu sorulmuş yukarıda.
Beygirini söyledim zaten, kaç kilo olduğu sorulmuş yukarıda.
Pardon ya şimdi farkettim şu saatte işten gelince haliyle
kg olayını hesaba katmamışım iki tarafa da Maşallah
Maşallah 2 aracada. Doğukan abi şaşırtmadı :)
chiefkadir
04-08-2013, 00:58
Yok artık daha neler
Tartıya çıktın mı sen
830 mümkün değil yavYok öyle bi kilo bro, Mehmet kızmış biraz dava o
bilalasmali
04-08-2013, 01:25
resmen ankara taraftarı ankarayı istanbul taraftarları istanbulu tutuyor gibi bi hava var yorumlarda....
Her ikisininde emeğine sağlık ikiside bence cok iyi yürümüşler.
ng 800 abi s2000 o kiloya düşmemştir heralde
mehmet abi sinirden geçiştirmiş bence.
MaşALLAH Her iki aracada kazasız belasız .. 3'ncü sayfaya kadar herşey iyi hoş güzel sonra yine mevzuyu didik didik etmişler ne gerek var herkez tebrik etmiş konu tartışma noktalarına gelmiş yine araç sahipleri bu şartları göze alark denemişler zaten yok hafif yok kaç kilo o kiloda olsa böyle olurdu şöyle olurdu denenmiş sonuç belli . Tekrardan her iki aracada maşALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN HER İKİSİNİDE .
Yok artık daha neler
Tartıya çıktın mı sen
830 mümkün değil yav
Mutlu olsunlar dıye yazdım :)
Yiğit Ş.
04-08-2013, 02:54
onu bunu bilmemde aradaki fark hiç 130hp miş gibi değil.
tebrikler 2 aracada.
onu bunu bilmemde aradaki fark hiç 130hp miş gibi değil.
tebrikler 2 aracada.
aynen sana katılıyorum
golfe maşallah :) konuşulanlar belli oldu sonunda
yns_emre
04-08-2013, 06:33
sus s2k kocaman maşallah...
kelalper
04-08-2013, 08:00
Mutlu olsunlar dıye yazdım :)
Ben de diyecektim motoru falanda söktü denerken çakmaktaş hesabı denedi dedim. Söktüklerin toplasan 75 kg var mıdır?
Ben de diyecektim motoru falanda söktü denerken çakmaktaş hesabı denedi dedim. Söktüklerin toplasan 75 kg var mıdır?
5 kg altı 5 kg ustudır :)
Abı bende hersey seffaf kantar vıdeosuda koyucam sıkıntı yok sanslılar tatıle cıktım yoksa bugun bıle rovans yapardım dıyorum vaktınız var hazırlayın arabanızı :)
kelalper
04-08-2013, 08:16
Sıkma canını hadi iyi tatiller. Sence bu halini gördükten sonra hazırlarlar mı? Bence bundan sonra arabalarında uzun süre sorun olacaktır. Cengaverlik yapıp atmosferik deniicem ankarada demede. Boraya sor S2000 atmosferik Ankarada ne hale geliyor o iyi biliyor. Biz denerken yanımızdan TIRlar kamyonlar geçiodu dio :D
Abı ben sadece mallarını hazırlasınlar dıyorum uzatmıyorum :)
Cozemedıklerı arzayı getırsınler yardımcı oluruz sonucta hepımız bu işe gonul bermısız uzerımıze dusenı yaparız :D dimiiii ama :)
kelalper
04-08-2013, 08:26
ya olm gidip denizine girsene forumda ne işin var. Git buradan mehmet git buradan mehmet. Hadi denize. Yürü.
Yokdayım daha ya arabayı ben surmuyorum su an ondan :)
araçlardan cok arac sahiplerine maşallah, ikiside arabasına guvenmiş o kadar bilmem kaç km yol gitmiş yarısıp gelmişler kimsedede bi art niyet olmamıs sadece 3. şahıslar ortamı geriyo
potter744
04-08-2013, 12:28
Mehmet seni tanımam ama sucun atmo araba ile turbo ile yuruyunce bole oluyor.haklısın arabana güveniyorsun gercekten güzel yürüyor haklısın bana gore cok güzel uyurmuşsun hakkın bu helal olsun bence hırs gerek yok sen gercekten gereken gibi gittin golf sadece senden gömlek olarak üstte fındık kadar bir turbo seni 4 boyunu fitler bu benim görüşüm tekrardan ıkınızıde tebrik ederim
aracin sökulu halini gordunuzmu bilmiyorum ama 75 den fazladir.
yada 175 yazmak istediniz eliniz kaydi
Sıkma canını hadi iyi tatiller. Sence bu halini gördükten sonra hazırlarlar mı? Bence bundan sonra arabalarında uzun süre sorun olacaktır. Cengaverlik yapıp atmosferik deniicem ankarada demede. Boraya sor S2000 atmosferik Ankarada ne hale geliyor o iyi biliyor. Biz denerken yanımızdan TIRlar kamyonlar geçiodu dio :D
ANKARADA DENEYECEK ARABA YOK MU? Diyen kimdi kelalper?
Araba çıkınca "tamam ama orda gecersiniz, buraya gelin" diyen kimdi kelapler?
----------
Ankara extra 4-5boy atacagini bildigi halde R yapmadan gece vAkti yola cikan, 300km yolu 4kisiyle gelen, deneyen, sonra geri donen kimdi kelapler?
Şimdi aklını kullan, acaba R yapar mı " sus'un bu gidisini gorenlerin arabasinda uzun sure sorun olur" dediklerin???
Delikanlı gibi kalktık Geldik Denedik "ankarada yavas oluruz kalkin gece deniz seviyesine gelin" dediler GELDİK!
Sen neyi beğenmedin de R yaparlar dedin hayırdır?
Korkmadık, R yapmadık, ANKARADA 5 boy daa atarız, madem ANKARAya atar yapıldı, ille de ankarada deneriz demedik, s2k nın en hızli oldugu yere gelirken en az 4 boy'un da yolla beraber yok oldugunu bile bile gece yola cikip geldik...
Sen kimsin de R yaparlar korkarlar diyorsun?
S2K senin mi? O gece orda mıydın?
Mehzent, bu yazdiklarimin tek kelimesi sana değil, ciktin geldin R yapmadan denedin, araban bu kadar gidiyor, sonuna kadar bastin, helal olsun.
2 kisi iddalasmis, deneyelim demis, biri ankaradan biri istanbuldan kalkmis gelmis denemisler, sonra "3.kişi" taniminin tam
Karsiligi olup her konuya atlayan biri gelmis KORKARLAR GELMEZLER demiş...
Gece o kadar yol gelip donmusuz geri 2 araba, sonra Dış kapıdan mandal sesi KORKARLAR DENEYEMEZLER demis hazretleti...
He kardaş he, korkariz biz deneyemeyiz....
Yiğit Ş.
04-08-2013, 17:18
175 edeceğini düşünmüyorum.
JayVTEC!
04-08-2013, 17:49
4 ay az bile..
s2k Maşallah.
175 edeceğini düşünmüyorum.
arabayi canli gordunuzmu ?
ibo yazi bile yazma salla gitsin :)
Yiğit Ş.
04-08-2013, 19:05
arabayi canli gordunuzmu ?
Gördüm. koltuk göğüs ve kapı plastikleri vs 175 etmesi zor diye düşünüyorum.
Gördüm. koltuk göğüs ve kapı plastikleri vs 175 etmesi zor diye düşünüyorum.
dogrudur o sekilde gelmez 175. koltuk tan 30 kilo ,kapi icleri 15 kilo gogus hava yastigi ile birlikte 20 kilo bide stepne olmmasa 75 kilo eder.
kaput-bagaj carbonfiber , tente yok, kalorifer tesisati klima flanda sokulmustur,viraj denge cubuklarindan flan bahsediliyodu ng konusunda.
arkadas kantar videosu cekince bakariz ne desek bos simdi
kelalper
04-08-2013, 19:49
ANKARADA DENEYECEK ARABA YOK MU? Diyen kimdi kelalper?
Araba çıkınca "tamam ama orda gecersiniz, buraya gelin" diyen kimdi kelapler?
----------
Ankara extra 4-5boy atacagini bildigi halde R yapmadan gece vAkti yola cikan, 300km yolu 4kisiyle gelen, deneyen, sonra geri donen kimdi kelapler?
Şimdi aklını kullan, acaba R yapar mı " sus'un bu gidisini gorenlerin arabasinda uzun sure sorun olur" dediklerin???
Delikanlı gibi kalktık Geldik Denedik "ankarada yavas oluruz kalkin gece deniz seviyesine gelin" dediler GELDİK!
Sen neyi beğenmedin de R yaparlar dedin hayırdır?
Korkmadık, R yapmadık, ANKARADA 5 boy daa atarız, madem ANKARAya atar yapıldı, ille de ankarada deneriz demedik, s2k nın en hızli oldugu yere gelirken en az 4 boy'un da yolla beraber yok oldugunu bile bile gece yola cikip geldik...
Sen kimsin de R yaparlar korkarlar diyorsun?
S2K senin mi? O gece orda mıydın?
Mehzent, bu yazdiklarimin tek kelimesi sana değil, ciktin geldin R yapmadan denedin, araban bu kadar gidiyor, sonuna kadar bastin, helal olsun.
2 kisi iddalasmis, deneyelim demis, biri ankaradan biri istanbuldan kalkmis gelmis denemisler, sonra "3.kişi" taniminin tam
Karsiligi olup her konuya atlayan biri gelmis KORKARLAR GELMEZLER demiş...
Gece o kadar yol gelip donmusuz geri 2 araba, sonra Dış kapıdan mandal sesi KORKARLAR DENEYEMEZLER demis hazretleti...
He kardaş he, korkariz biz deneyemeyiz....
Ben adama diyorum ki atmosferik olarak ankarada deneme sonucu bu olur. Mehmette zaten atmosferik olarak denemeyecektir. 2 litrenin maksimum çıkaracağı güç bu zaten.Mehmet arabayı yaptıktan sonra denemezler diyorum. Kimse geçileceğini bile bile denemeye o yolu gelmez. Haa bi de şu var. Denenen yer mehmetin arka bahçesi değil. Ankaradan gelen arkadaşlar 600 km yol yaptıysa mehmetlerde 500 km yol yaptı. O yüzden taaaa o kadar yol geldik arkadaş demesin. Bu adamlarda taaa o kadar kadar yol gitti oraya. Ben o akşam orada yoktum ama haberim olsaydı gelirdim. Sen oradaydın da denemeye boyut mu kattın anlamadım.
Mehmet dediğini yapsın o zaman dener misiniz denemez misiniz o zaman anlarız korkak mısınız değil misiniz? Anladın kaaardaaaaş.
kelalper
04-08-2013, 19:52
dogrudur o sekilde gelmez 175. koltuk tan 30 kilo ,kapi icleri 15 kilo gogus hava yastigi ile birlikte 20 kilo bide stepne olmmasa 75 kilo eder.
kaput-bagaj carbonfiber , tente yok, kalorifer tesisati klima flanda sokulmustur,viraj denge cubuklarindan flan bahsediliyodu ng konusunda.
arkadas kantar videosu cekince bakariz ne desek bos simdi
S2000 in kapı döşemesi 3 kiloyu geçmez tanesi ikisi gelsin 6 kilo. Kaput bagaj karbon fiber evette 0 ağırlık çekmiyor. S2000 den 170 kilo sökebilecek yer yok bütün arabayı karbon yapmazsan. Mehmet tartsın belli olur. Ama dediğim gibi 75 kiloyu geçmez. Tente mekanizması 30 kilo yaw. Koltuk nasıl gelsin 30 kilo.
İbrahim sen bu işi bilmiyomusun iğnelemek içinmi yazıyosun :)
175 kg ne oldugunu bılıyomusun sen :)
Golfun bu kadar boy kaybettiğini iddaa edıyosunz ya bu bahsettıklerınızı Ankarad geri kazanıcak dimi neyse ben Abkaraya gelıcem :)
Evet yaptıgınız şey guzel kalkıp onca yolu geldınız ama bızde yol geldık arabayı cekıcıyle yolladım buraya kadar gelen Ankara da cıkmazlık yapmaz dıyerek buna guvenerek gelıcem zaten :)
Ben adama diyorum ki atmosferik olarak ankarada deneme sonucu bu olur. Mehmette zaten atmosferik olarak denemeyecektir. 2 litrenin maksimum çıkaracağı güç bu zaten.Mehmet arabayı yaptıktan sonra denemezler diyorum. Kimse geçileceğini bile bile denemeye o yolu gelmez. Haa bi de şu var. Denenen yer mehmetin arka bahçesi değil. Ankaradan gelen arkadaşlar 600 km yol yaptıysa mehmetlerde 500 km yol yaptı. O yüzden taaaa o kadar yol geldik arkadaş demesin. Bu adamlarda taaa o kadar kadar yol gitti oraya. Ben o akşam orada yoktum ama haberim olsaydı gelirdim. Sen oradaydın da denemeye boyut mu kattın anlamadım.
Mehmet dediğini yapsın o zaman dener misiniz denemez misiniz o zaman anlarız korkak mısınız değil misiniz? Anladın kaaardaaaaş.
abi sen eskisi gibi tarafsiz yazsana ya.
daha sivri dilliydin ama gercekleri savunuyodun.
maslak mudurnu kavsagi 165 km
http://s1308.hizliresim.com/1d/4/r4cr6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bahcelievler mudurnu kavsagi 315 km
http://s1308.hizliresim.com/1d/4/r4ctk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ayrica asil onemli konu kimin cok yol gittiginden ziyade bizim deniz seviyesine inmemiz.
S2000 in kapı döşemesi 3 kiloyu geçmez tanesi ikisi gelsin 6 kilo. Kaput bagaj karbon fiber evette 0 ağırlık çekmiyor. S2000 den 170 kilo sökebilecek yer yok bütün arabayı karbon yapmazsan. Mehmet tartsın belli olur. Ama dediğim gibi 75 kiloyu geçmez. Tente mekanizması 30 kilo yaw. Koltuk nasıl gelsin 30 kilo.
3 kilo.
kapi dosemesi.
abi sen iyimisin ya. valla birak su koru korune taraf tutmayi.
:) ya tamam en yuksek bıldıgınz tepe neresı gıdın oraya gelıcem :)
Sızın arabanız turbo deılmı kardeşim sizi turbo araba ıle gecmek kısa iş bi gun sadece :)
He varsa hılesız hurdasız NA arabanız gecebıılcegıne ınandıgınız yıne buluşalım :)
Ulan arabadan ınıp dediğinize bakın burda yazdıgınıza bakın :)
İbrahım gtı satın alsana hem elalemınkıyle atar yapmış olmazsın kendı malınla gormus oluruz seni :)
İbrahim sen bu işi bilmiyomusun iğnelemek içinmi yazıyosun :)
175 kg ne oldugunu bılıyomusun sen :)
Golfun bu kadar boy kaybettiğini iddaa edıyosunz ya bu bahsettıklerınızı Ankarad geri kazanıcak dimi neyse ben Abkaraya gelıcem :)
Evet yaptıgınız şey guzel kalkıp onca yolu geldınız ama bızde yol geldık arabayı cekıcıyle yolladım buraya kadar gelen Ankara da cıkmazlık yapmaz dıyerek buna guvenerek gelıcem zaten :)
hangi isi bilmiyorum?
kendi arabami söktüm.
ve tum parcalari tarttim. 750 gram gelecek parcayi bile tarttim
hepsini yaZdim. hangi parcanin ne kadar gelebilecegini cok iyi biliyorum.
bosa yazmiyorum. tart arabani hak vereceksin bana.
arabayi bos ver sadece kapi icini bi tart kac kilo gelecek.
golf konusunda daha bisey yazmama gerek yok.
gel ankaraya. ama su korktu,korkar,kotkacak cumlelerini kullanma artik.
daha oncede yazdim en fazla gecersin
Tamam bak ne guzel yazmıssın en fazla gecerım :)
Sizde cok fazlasını yapmadınız sadece gectiniz nıye o zaman bu tavırlar :)
Pelı sence kaç kılodur s2000
:) ya tamam en yuksek bıldıgınz tepe neresı gıdın oraya gelıcem :)
Sızın arabanız turbo deılmı kardeşim sizi turbo araba ıle gecmek kısa iş bi gun sadece :)
He varsa hılesız hurdasız NA arabanız gecebıılcegıne ınandıgınız yıne buluşalım :)
Ulan arabadan ınıp dediğinize bakın burda yazdıgınıza bakın :)
mehmet baskalarinin yazdigi sik sok git gel laflarina sinirlenerek yazma bana.
orda ne dediysek burdada aynisini diyoriz
varsa kendimle celistigim bi mesaj alinti yap oyle. konus
arabanada sanada laf etmedim.
kerem_euk34
04-08-2013, 21:21
Bi baskasinin yapacagi arabayla atar yapmak nedir ya? Daha araba ortada yok sahibi bisey demiyo neyin atari bu kards
Biz gecilmekten korksaydik araba yapipta piyasaya cikarmazdik kardssss
Bizim burda bi laf vardir fazla atar gaz yapar dikkat:soru:
2 tarafta guzelce denedi oldu bitti masallah bn boylesine yuruyen bi s2k dusunemezdim masallah masallahh
Sen iğneliyici yazmıyosun yanı oylemi :)
Telefondan yazdığım ıcın eskılerı ınceleme zor pc den bulurum tek tek :)
Hepsı benım hafızamda İbrahım
yandaş alper bey adamlar korkudan uyuyamıyolar nolur mehmete söyleyinde ankaraya gelme sevdasından vazgeçsin 5 boy geçti şu hale bak ankarada 10 boy geçince sizle kim uğraşacak :(
Korkunun ecele faydası yok :)
Sen iğneliyici yazmıyosun yanı oylemi :)
Telefondan yazdığım ıcın eskılerı ınceleme zor pc den bulurum tek tek :)
Hepsı benım hafızamda İbrahım
al bak tum mesajlarim burda bosa arama.
http://www.techturkey.com/forum/search.php?searchid=21012562
Forum kullanmayıda oğrettiniz Allah razı olsun :)
Westi555
04-08-2013, 21:39
Deneyen araçlar sınıflarında gayet başarılı araçlar, cesaret edip gideni geleni tebrik edelim, daha fazla konu uzamasın ve bu güzel konu lekelenmesin.
Sen anlamayacaksin ben kesin anladim...
Ankarada araba yok mu diye avaz avaz bagirip sonra yok ankarada denemeyiz demek nedir???
Bizim korkacagimizi soyluyorsun, ***** mu oldu kardaşşş?
Adamlar da o kadar yol gelmis yazmissin, mesafeyi de sallayip tutturamamissin ama ben zaten mehmet icin de kalkmis o kadar yol gelmis dedim, senin kel kafanin almadigi mehmet de biz de R yapmamisiz kalkmis gelmisiz, SEN KİMSİN Kİ KALKMİS KORKARLAR GELEMEZLER diyorsun hala???
Herkes diyor ya 3. Kisiler karistirmasin diye, tam olarak o tarif benim diye atliyosun bu konuya.
Ben mehmete rek kelime yazmadim olumsuz, tum denemelerde tam arkalarindan bastim, mehmetin adamligini da, aranasini da tebik ettim helal olsun dedim.
Dogmamis bebeğe don bicmeyi de, bicenleri de svmem, mhmet hazirlasin arabasini, denemeye gelsin, deneme olsun Ankarada, o zaman ADAM GİBİ "ben korkar deneyemezler dedim ama korkmadilar denediler, bozuldum" diyecek misin?
İstanbulda durum ne bilinmez ama ANKARADA en gazla Geciliriz, R yapmayiz alper kardaş...
Anlayabildin mi bu sefer?
İbrahim S2K dan 175 kg çıkmaz
Carbon fiber kaput 200 gr agır oem kaputtan
Bagaj kapağından kg atmıştır tente mekanizması kalorifer a/c kapı içleri döşeme
Bencede 75 değilde 100 gitmiştir
Hafif jantlarda var
Yahu 400 hp araba ile yürümesine bakın 270 hp aracın
Bırakın kg sini daha öncede yazdım egerki sökük olmasa mehmet bukadar iddialı olmazdı zaten :)
Yani motorunun hiç önemi yok gibi davranıyorsunuz ciddi emek ve bilgi var o aracın motorunda dynamicste 270 küsür boru değil arkadaşlar birazda söküklüğüne değilde emeğinden bahsedin
Bu kardasss muhabbeti nedir ya biri cikar nokta koyar bi kardass yazar :)
Bu kardasss muhabbeti nedir ya biri cikar nokta koyar bi kardass yazar :)
biz noktayi adapazarinda koyduk kardas :)
civic@ef
04-08-2013, 23:14
Ne diyosun vedat aaabi
flexamin
04-08-2013, 23:15
Sen anlamayacaksin ben kesin anladim...
Ankarada araba yok mu diye avaz avaz bagirip sonra yok ankarada denemeyiz demek nedir???
Bizim korkacagimizi soyluyorsun, ***** mu oldu kardaşşş?
Adamlar da o kadar yol gelmis yazmissin, mesafeyi de sallayip tutturamamissin ama ben zaten mehmet icin de kalkmis o kadar yol gelmis dedim, senin kel kafanin almadigi mehmet de biz de R yapmamisiz kalkmis gelmisiz, SEN KİMSİN Kİ KALKMİS KORKARLAR GELEMEZLER diyorsun hala???
Herkes diyor ya 3. Kisiler karistirmasin diye, tam olarak o tarif benim diye atliyosun bu konuya.
Ben mehmete rek kelime yazmadim olumsuz, tum denemelerde tam arkalarindan bastim, mehmetin adamligini da, aranasini da tebik ettim helal olsun dedim.
Dogmamis bebeğe don bicmeyi de, bicenleri de svmem, mhmet hazirlasin arabasini, denemeye gelsin, deneme olsun Ankarada, o zaman ADAM GİBİ "ben korkar deneyemezler dedim ama korkmadilar denediler, bozuldum" diyecek misin?
İstanbulda durum ne bilinmez ama ANKARADA en gazla Geciliriz, R yapmayiz alper kardaş...
Anlayabildin mi bu sefer?
ramco boşver yazsın dursun. eskiden rx8 olayında bizde girmiştik onla sonra rover varken bizde gel deneyek dedim 400 lira benzin paramı verirsin gelir denerim demişti (hem atar gider yapıp hemde böle sölemişti ya neyse) o parayı bir gecede pavyonda eziom 400 liradan mı korkucam diincede barzo olmuştuk biz. O yüzden boşver. He de geç git. kendi çapında eğlensin arkadaş
Smdi bu golf s2k yi bu sartlarda 4 boy gecmis seviniolar anlamis deilim:)
flexamin
04-08-2013, 23:19
ayarı ankaraya göre deniz seviyesine göre yeni ayar yok. sökülü hiçbirşey yok. karşı taraf 270 hp dynamicste veren sökük s2k arkadaş. eğer ayarları yapılmış olsa deniz seviyesine göre o fark daha fazla olurdu. galiba sen bunları anlamıyon konuşuon..
neyse bunlar ilk iki postumdu bundan sonra ben yazmam.
deneyen araçlara maşallah s2k en hızlı s2k lardan. başka bunun gibi giden var mı bilmem. her 2 tarafada maşallah kazasız belasız binsinler.
Low-Rider
04-08-2013, 23:23
kelpır, mehmet germiyor senin kadar ortamı biraz soğut motoru
bi laf vardır bilirmisin
winning is winning
4 boyda geçsen yarım boşda geçsen
geçmişssindir...
biz noktayi adapazarinda koyduk kardas :)
Muthissiniz kardasss :)
@flexmain
He anlamiyom ole bosa yaziyorum
Ne kadar sokulucekti
Ayar ne kadr one aticakti
O zman nie denemeye geldiniz
Yaris yaristir bahane yok
O zman arabani sokucen ayarini yapican ole denicen
S2k yada ayar yapmamislar hatirladigima gore nie bunlari soylemiyosunuz
Herseyi tek tarafli dusunmeyelim
Iki tarafida tanimam
Ama bu deneme esittir s2k daha on plandadir
bi laf vardır bilirmisin
winning is winning
4 boyda geçsen yarım boşda geçsen
geçmişssindir...
Yukarda postumda yazdm zaten yaris yaristir die
Bak bnde diorum ya bu sartlarda gecmissiniz normalde golfun s2k yi daha cok gecmesi lazim deil mi
Mehmet gece konuştuk biliyorsun oraya gitmemiz o yolu çekmeniz bile bu olayı ne kadar ciddiye aldığını gösterir kardeşim, araçlara maşallah nazar değmesin,
@flexmain
Ne kadar sokulucekti
Iki tarafida tanimam
kendi ağzınla söylüyorsun anlamadığını :)
s2000 zaten ayarı deniz seviyesine göre denemenin yapıldığı yer deniz seviyesi :) ankaranın rakımı 900 sence hangisinin ayarı bozulur düşün bi :)
İbrahim S2K dan 175 kg çıkmaz
Carbon fiber kaput 200 gr agır oem kaputtan
Bagaj kapağından kg atmıştır tente mekanizması kalorifer a/c kapı içleri döşeme
Bencede 75 değilde 100 gitmiştir
Hafif jantlarda var
Yahu 400 hp araba ile yürümesine bakın 270 hp aracın
Bırakın kg sini daha öncede yazdım egerki sökük olmasa mehmet bukadar iddialı olmazdı zaten :)
Yani motorunun hiç önemi yok gibi davranıyorsunuz ciddi emek ve bilgi var o aracın motorunda dynamicste 270 küsür boru değil arkadaşlar birazda söküklüğüne değilde emeğinden bahsedin
ben hic bi yazdigimi bol keseden sallayarak yazmiyorum.
75 kilo yazilmasa sökuklugunede lafim yok.
kesin tartida kac cikiyosa o yazilsin. bi 75 tutturmus iki seferdir yaziyo.
benim agzimdan tam kilo cikmadi ama 75 olmadigina eminim.
senin dedigin rakamdanda fazlasi var eksigi yok.
arabanin gidisine gucune kimse bisey diyemez.
simdi biri 400 hp biri 270 hp olunca ne oluyo.
ikiside ayni kiloda arac olsa o zaman 270 hp ile boylemi gidecek.
sus un golf e gore avantaji kilosu
sus un diger s2000 lere karsi avantaji 270 hp olmasi.
dogukan niye gitti gt28 takti. cunki arabasi 1500 kilo.
1000 kilo olsaydi k03 le 280 hp ile yetinirdi zaten.
onur_guler88
05-08-2013, 00:09
@flexmain
Ne kadar sokulucekti
Iki tarafida tanimam
neden bahane olsun ki geçen zaten gti, ayrıca basit bir hesap yapılsa hp kg oranlarında çok aşırı uçuk fark olmadığı görülür biri yaklaşık 3.8 biri 4.2 aşağı yukarı araç sahipleri daha net yazar ama biri 3 biri 10 değil , kaldı ki herkes denemeden önce arabaların ne olduğunu biliyordu, iki taraf da atar yaptı bi taraf GEÇTİ az ya da çok sonuç değişmez tabi s2000 oldukça iiyi kategorisinde ancak golf e kötü diyemez kimse bolt on kitle gayet güzel yürüyebilen araba yapmış almanlar bi japon kullanıcısı olarak gayet başarılı görüyorum iki aracı da maşallah. kazasız belasız.
ben hic bi yazdigimi bol keseden sallayarak yazmiyorum.
75 kilo yazilmasa sökuklugunede lafim yok.
kesin tartida kac cikiyosa o yazilsin. bi 75 tutturmus iki seferdir yaziyo.
benim agzimdan tam kilo cikmadi ama 75 olmadigina eminim.
senin dedigin rakamdanda fazlasi var eksigi yok.
arabanin gidisine gucune kimse bisey diyemez.
simdi biri 400 hp biri 270 hp olunca ne oluyo.
ikiside ayni kiloda arac olsa o zaman 270 hp ile boylemi gidecek.
sus un golf e gore avantaji kilosu
sus un diger s2000 lere karsi avantaji 270 hp olmasi.
dogukan niye gitti gt28 takti. cunki arabasi 1500 kilo.
1000 kilo olsaydi k03 le 280 hp ile yetinirdi zaten.
Ee tamam işte konudaki söküklük muhabbeti çok saçma
Şartların eşit olması gibi birşey söz konusu olabilirmi olamaz o yüzden şöyle olsa böyle olsa demeye gerek yok
Bir tek rakım farkını görmek için ankarada da denenebilinir
onur_guler88
05-08-2013, 01:07
Konunun söküklükte olmasının sebebi bence 270-400 hp muhabbetini yapan arkadaşlar.
bazooka deneme talebi konusunda 200 küsür atmosferiklerin 400+ turbolaru nasıl geçtiğini gördük , aynı hp lerde turbonun atmosferik yanında hiç şansı yok diye ve bu anlamda yazanlar burada biri 270 biri 400 hp belliydi vs tarzında konuşması çelişkili
neden bahane olsun ki geçen zaten gti, ayrıca basit bir hesap yapılsa hp kg oranlarında çok aşırı uçuk fark olmadığı görülür biri yaklaşık 3.8 biri 4.2 aşağı yukarı araç sahipleri daha net yazar ama biri 3 biri 10 değil , kaldı ki herkes denemeden önce arabaların ne olduğunu biliyordu, iki taraf da atar yaptı bi taraf GEÇTİ az ya da çok sonuç değişmez tabi s2000 oldukça iiyi kategorisinde ancak golf e kötü diyemez kimse bolt on kitle gayet güzel yürüyebilen araba yapmış almanlar bi japon kullanıcısı olarak gayet başarılı görüyorum iki aracı da maşallah. kazasız belasız.
Ben golfe cok kotu demiyorum ki ama normalde daha cok gecmesi lazim bence ben bole dusunuyorum
Tekrar soyluyorum yaris yaristir gectimi gecti dicek bise yok
Ben golfe cok kotu demiyorum ki ama normalde daha cok gecmesi lazim bence ben bole dusunuyorum
Tekrar soyluyorum yaris yaristir gectimi gecti dicek bise yok
gidene kadar bırak daha çok geçmeyi millet geçeceğine inanıyodu.ben burda 60 300 videosu paylaşırken adamlar gel gel de gör diyolardı.istenilen km aralığı istenilen mekan ve istenilen süratte basıldı.e bu kadar geçmem normal.70 de s2bının top speed ıne basalım boyları sayamassın.baksana video da adam 6 ya cekmıs ve frene basmış o yüzden belirli bir aralıkta bu kadar geçmem normal
kelalper
05-08-2013, 07:55
ramco boşver yazsın dursun. eskiden rx8 olayında bizde girmiştik onla sonra rover varken bizde gel deneyek dedim 400 lira benzin paramı verirsin gelir denerim demişti (hem atar gider yapıp hemde böle sölemişti ya neyse) o parayı bir gecede pavyonda eziom 400 liradan mı korkucam diincede barzo olmuştuk biz. O yüzden boşver. He de geç git. kendi çapında eğlensin arkadaş
yalancıy s... ler mi?
Ben mi demişim benzin paramı verin gelin deniyeyim diye. Bak sana hatırlatiim siz ne dediniz Megane RS RX8 geçsin sonra konuş dediniz. Ben çıktım Türkiyedeki en hızlı en yüklü RX8 i boy boy geçtim takılı halimle. Sonra dediniz ki gel Rover var. Üzerine kafam kadar turbo koyduğunuz rover la mı denk görüyorsunuz oem turbolu megane ı. Ben kimseyede benzin paramı verin gelin demedim. Allaha şükür halim vaktim yerinde. Senin pavyon da yediğin paradan bana ne. Senin kafa bayaaa uçmuş. Halüsünasyon görüyosun.
CeM öZeR
05-08-2013, 08:02
İki araç sahibi Doğukan ve Mehmet'i tebrik ederim. Güzel bir deneme yapmışsınız. Bence bir daha deneme yapacaksanız birbirinizin telefonunu alın ben hazırım bi deneyelim son durum ne olmuş kim üstüne ne artı koymuş keyfine deneyelim diye yine ortada buluşun.Sizden başkada kimse olmasın hadda. S2k sahibi Mehmet bence hiç arabanı yüksek rakımlara çıkartma gerçekten atmosferik araç için rakım öldürücü bi unsur. İnstagramda Hilmi abinin koyduğu fotodan değerlendirme yaparak S2k'dan ne kilo atılmış tahmini söyleyim. Ön göğüs ortalama 25 kilo civarıdır,kapı döşemeleri 5X2=10 kilo civarı,Hava yastıkları 6-7 kilo desen 15 kilo ona de,tente mekanizması 30 kilo de,stepne 15 kilo de, koltukta 15 hadi bilemedin 20 de. Toplamda 100 bilemedin max 110 kilodur hadi jantlardan gelen hafifliğide say max 120 kilo civarı yapar. Sanırım bu kiloda iki taraf tarafından kabul edilir. Atmosferiğin gaza hızlı tepkisi bir artı. Golfün yüksek gücü bir artı. Neticede güzel ve zevkli bir deneme olmuş. Kimse canını sıkmasın. Bence kimse de ortamı germesin. Allah kaza bela vermesin... Hayırlı bayramlar..
Herkes tabiki arkadasini bi yerde tutmasi normal ya da gonlundeki arabayi tutmasi bu is taraftarlik gibidir bence herkes kendi takiminin galip gelmesini ister
Daha onceki konularda da yazmistim gerek mami abinin gerek mehmetin arabalarinin e92 kadar yuruyecegini kilo hp oranlarinin neredeyse es deger oldgunu soylemistim Dogukanda 92 m3 beni goremez demisti
30 lu sti gecemem ama sizi gecerim demisti kalk gel demistik hepimiz
28 li bi tfsi gecmek gercekten imkansiz anca aracta bir sorun olmasi lazim
Mehmet gerilmene gerekte yok herkes senin hardagigin parayi kenara koy araba sadece parayla yurumuyo verdigin emek sabahladgin sanayi gecelerin yeter ama su an adamlar ne konussa hakki
Atladi geldiler tum sorulara cevap verdiler birde pastel kalem muhabbeti var :D gerilme bence
Adamlar ne konussa hakki bu gun sans ondan yana yarin hazirlar aracini gel dersin sans bu sefer sana doner
Gereksiz gerginlige gerek yok tebrik edilmesi gerek insanlar zaten horoz dovusu seviyolar arac sahipleri buna izin vermesinler su kilo bu kilo bir kenara koyun er meydanina cikan herseyi kabul etmis sayilir golf oyle yada boyle gecti mi gecti 4 boy ama 10 boy s2000 iyi yurumus oburu gitmesinden yavas yurumus yok rakim etikledi oburu neden rakim buzsuz gerek yok :D
Kazasiz bellasiz bitmesi sevindirici herkes evine arabasini ve kendini goturduyse sorun yoktur kalin saglicakla
Dogukan tekrar masallah kardesim seninde kesene bereket ayagina saglik hala birer go pro almayin arabalara servet yatirin ama go pro ya verilen para haram :D
kelalper
05-08-2013, 08:04
abi sen eskisi gibi tarafsiz yazsana ya.
daha sivri dilliydin ama gercekleri savunuyodun.
maslak mudurnu kavsagi 165 km
http://s1308.hizliresim.com/1d/4/r4cr6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
bahcelievler mudurnu kavsagi 315 km
http://s1308.hizliresim.com/1d/4/r4ctk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ayrica asil onemli konu kimin cok yol gittiginden ziyade bizim deniz seviyesine inmemiz.
bana bizde 500km gittik geldik dedikleri için bende 500 km yazdım. Nerede denendi bilgim yok. Ben tarafsız yazardım ki konu başında da yazdım ama ne zaman hakeretler havada uçuştu orada işin rengi değişti. Baksana hayatında beni görmemiş adam 25 yaşında adam bana kardeş ayağı çekio. dibinde görse dili tutulur.
SekoLive
05-08-2013, 08:06
gördüğüm ender buluşmalardan birisi olmuş :) iki arac sahibinede helal olsn golf'e ayrıyetten maşalah
Dookan 106 konusunda yazarken aracının bu kadar gidiceğini ben tahmin etmiyordum şaşırdım. :)
kelalper
05-08-2013, 08:10
Ben mehmetin 28 li araba ile deneyeceğini bilseydim bende denemeye gerek yok geçer derdim. Daha önce 1.8 A3 üzerinde gördüm ne kadar gittiğini yetti ki sadece 1.5 bar basıodu.
flexamin
05-08-2013, 08:44
yalancıy s... ler mi?
Ben mi demişim benzin paramı verin gelin deniyeyim diye. Bak sana hatırlatiim siz ne dediniz Megane RS RX8 geçsin sonra konuş dediniz. Ben çıktım Türkiyedeki en hızlı en yüklü RX8 i boy boy geçtim takılı halimle. Sonra dediniz ki gel Rover var. Üzerine kafam kadar turbo koyduğunuz rover la mı denk görüyorsunuz oem turbolu megane ı. Ben kimseyede benzin paramı verin gelin demedim. Allaha şükür halim vaktim yerinde. Senin pavyon da yediğin paradan bana ne. Senin kafa bayaaa uçmuş. Halüsünasyon görüyosun.
o eski postları çıkarsınlar bakalım kim neler demiş o zaman konuşuruz. hadi öptüm canım...
Konuya ilk ve son mesajim, kac gundur yok o sokuk, yok rakim alcak vs. mesajlari havada ucuyor.
Arkadaslar rolling bu. sinifi vs yok. 2 taraf iddialasmis, denenmis. Sonrasinda sen sokuktun vs muhabbetleri tamamen bosa yorgunluk.
Aynen bizim Ankara -istanbul denemesindeki "ama brake boost yaptiniz" muhabbeti gibi. Arabasin uzmek isteyen her seyi yapar.
Madem atar bitmiyor, iki taraf da arabasini hazirlar, bir daha denenir.
arenimo harika yzmissin tebrik ediyorum kardesim durumu cok guzel aciklamissin.ama ben yazmaktan yoruldum ve onumde bi ykselme sinavim var braktim hrseyi gunlerdir yok yaris yok polemik ugrasiyorum en basindan beri de vaktim yok vaktim yok diye sizlaniodum zaten.
arenimo e92 leride evet cok geciorum gerek rakim farki olsun gerek daha uzun basmamiz 270 lere kadar.uzunda bnm arabam daha da iyi gidiyo cunku bastgm basinc 5.ve 6 viteslerde geliyo tam anlamiyla 100 200 bnm icin kistas degildir.ben arabami elimden geldigince yaptim ve 60 dan top speed deniyorum videolarimdan da gorulecege uzere genelde hep uzun basiyorum.yoksa 70 220 bassam e92 yle tabiki daha az fark olur.bnce yaris 70 220 olmamali bizim araclar icin.ama yinede ben sorun cikarmadim adapazarinda ve 6.vitese atinca frene basmasina musade ettim..yinede konuyu kendimce kapatiyorum.bi deneme muhabbeti bu kadar uzamamali.
yandım zaten anasını satıyım.ankaradan hgs yle ckmısım akyazı da ogs den cıkmışım geri hgs den gırıp ogs den cıkmışım yaktınız beni hiç biri de yok bende.ne pok yiyeceeem bilemiyom. :D
SekoLive
05-08-2013, 09:43
yandım zaten anasını satıyım.ankaradan hgs yle ckmısım akyazı da ogs den cıkmışım geri hgs den gırıp ogs den cıkmışım yaktınız beni hiç biri de yok bende.ne pok yiyeceeem bilemiyom. :D
7 gün içinde hgs al yoksa en uzun mesafeden yazacaklar aşşa yukarı 140 tl gibi geçiş başı yazarlar.
bi ihtimalde ogs yi araştır ogsden tüm gişelerden kaçak geçiş yapsanda ceza gelmiyordu. cok geçmeden çözmelisin
63owen63
05-08-2013, 09:43
Hep aynı terane.. Aynı mavralar... Forumda atar konuları çözmek adına kurul oluşturalım, bağış kabul edelim. 2 tane gpro alınsa,sağlı solllu takılsa, herşey daha güllik gülistanlık olur :)
İki araç sahibi de aslanlar gibi gitmiş denemiş gelmiş,ayaklarına sağlık keselerine bereket. Teknik olarak kilogram başına düşen güç'le yürüyor sk2' heaa normaall yahu diyenler , turbo'daki beygir gücü dışında ki torku da biraz ihmal etmiş oluyorlar.. Çok daha kaliteli prodüksiyon ve çekimlerle görmek dilegiyle, araçlara maşallah :)
bizim sitede takılan ve bu arabanın 28 li olmayan biri nasıl olur
adamlar her videonun başlıgını apr gt 28 dıye acıyor
moruk tek derdimiz o kaldıydı amk 28 limiydi değil miydi :D :D
koyver gitsin hacı sen ne zaman geliyon istanbula onu söyle oturak muhabbet edek :D
moruk tek derdimiz o kaldıydı amk 28 limiydi değil miydi :D :D
koyver gitsin hacı sen ne zaman geliyon istanbula onu söyle oturak muhabbet edek :D
bayram sonrası bir iş var gelecem gibi
nasıl keyifler
bana bizde 500km gittik geldik dedikleri için bende 500 km yazdım. Nerede denendi bilgim yok. Ben tarafsız yazardım ki konu başında da yazdım ama ne zaman hakeretler havada uçuştu orada işin rengi değişti. Baksana hayatında beni görmemiş adam 25 yaşında adam bana kardeş ayağı çekio. dibinde görse dili tutulur.
ya bi ... git diyecem yaşından ötürü diyemiyorum..senmi tarafsız yazıyon bence senin kafan çok çok iyi şu an buna inandım sen ayık kafa gezmiyosun.ng subaru videosundan başla sonra ng golf videosuna gir sonra çık bu konuya gir tarafsız mesajın yok bide şu dediğine bak yemin ederim çok komik :D
al bendende o kadar yaw insanlar ilginç hadi çok takip etmiyosundur görmezsin gece gündüz forumda adam daha bilmiyodum diyo
en uzak yoldan ucret oduyom 2sınede.ogs aldım bide hgs alacam smdı artık geçişlerde nere boşsa mermi gibi geçecem hiç bekleme yok.butun geçiş sistemlerim var hahaahahaha.lan tugbay yalcın ibo hadi ben gittim mal gibi de siz niye uyarmıyonuz hgsden gırıp ogsden cıkartıyonuz beni
Herkes tabiki arkadasini bi yerde tutmasi normal ya da gonlundeki arabayi tutmasi bu is taraftarlik gibidir bence herkes kendi takiminin galip gelmesini ister
Daha onceki konularda da yazmistim gerek mami abinin gerek mehmetin arabalarinin e92 kadar yuruyecegini kilo hp oranlarinin neredeyse es deger oldgunu soylemistim Dogukanda 92 m3 beni goremez demisti
30 lu sti gecemem ama sizi gecerim demisti kalk gel demistik hepimiz
28 li bi tfsi gecmek gercekten imkansiz anca aracta bir sorun olmasi lazim
Mehmet gerilmene gerekte yok herkes senin hardagigin parayi kenara koy araba sadece parayla yurumuyo verdigin emek sabahladgin sanayi gecelerin yeter ama su an adamlar ne konussa hakki
Atladi geldiler tum sorulara cevap verdiler birde pastel kalem muhabbeti var :D gerilme bence
Adamlar ne konussa hakki bu gun sans ondan yana yarin hazirlar aracini gel dersin sans bu sefer sana doner
Gereksiz gerginlige gerek yok tebrik edilmesi gerek insanlar zaten horoz dovusu seviyolar arac sahipleri buna izin vermesinler su kilo bu kilo bir kenara koyun er meydanina cikan herseyi kabul etmis sayilir golf oyle yada boyle gecti mi gecti 4 boy ama 10 boy s2000 iyi yurumus oburu gitmesinden yavas yurumus yok rakim etikledi oburu neden rakim buzsuz gerek yok :D
Kazasiz bellasiz bitmesi sevindirici herkes evine arabasini ve kendini goturduyse sorun yoktur kalin saglicakla
Dogukan tekrar masallah kardesim seninde kesene bereket ayagina saglik hala birer go pro almayin arabalara servet yatirin ama go pro ya verilen para haram :D
arenimo harika yzmissin tebrik ediyorum kardesim durumu cok guzel aciklamissin.ama ben yazmaktan yoruldum ve onumde bi ykselme sinavim var braktim hrseyi gunlerdir yok yaris yok polemik ugrasiyorum en basindan beri de vaktim yok vaktim yok diye sizlaniodum zaten.
arenimo e92 leride evet cok geciorum gerek rakim farki olsun gerek daha uzun basmamiz 270 lere kadar.uzunda bnm arabam daha da iyi gidiyo cunku bastgm basinc 5.ve 6 viteslerde geliyo tam anlamiyla 100 200 bnm icin kistas degildir.ben arabami elimden geldigince yaptim ve 60 dan top speed deniyorum videolarimdan da gorulecege uzere genelde hep uzun basiyorum.yoksa 70 220 bassam e92 yle tabiki daha az fark olur.bnce yaris 70 220 olmamali bizim araclar icin.ama yinede ben sorun cikarmadim adapazarinda ve 6.vitese atinca frene basmasina musade ettim..yinede konuyu kendimce kapatiyorum.bi deneme muhabbeti bu kadar uzamamali.
bunların üzerine yazılıcak bişiy kalmamış artık 2 tarafda güzel yazmış sonuca varılmış, uzatmanın anlamı yok artık bence .
2 aracada kocaman maşallah. Okadar yol gidip deneme yapan araç sahiplerinide tebrik ederim.
gidene kadar bırak daha çok geçmeyi millet geçeceğine inanıyodu.ben burda 60 300 videosu paylaşırken adamlar gel gel de gör diyolardı.istenilen km aralığı istenilen mekan ve istenilen süratte basıldı.e bu kadar geçmem normal.70 de s2bının top speed ıne basalım boyları sayamassın.baksana video da adam 6 ya cekmıs ve frene basmış o yüzden belirli bir aralıkta bu kadar geçmem normal
Ben videoda ne goruyosam onu yorumluyorum mehmetin 6 ya atip snra niye frene bastigini bilmiorum fren mevzusu en iyisi mehmet aciklar
O kadr yol gittiniz niye kendi devrinde bastirmadin ki
Normlde devirler uyusmadiginda 2 aracinda ayri ayri kendi devrinde basilir yanlismiyim
Uzatmaya hic gerek yok bnce ben olsam tekrar denerdim
konustuk o konuyuda neden bastirmadim.hic bir polemige mahal vermemek icin :) vermedim de.
kelalper
05-08-2013, 15:09
Doğukan karayollarının sitesine gir oradan mail at OGS numaran ile. Oradan düşerler. Mail atmazsan ceza yazıolar.
kelalper
05-08-2013, 15:15
ya bi ... git diyecem yaşından ötürü diyemiyorum..senmi tarafsız yazıyon bence senin kafan çok çok iyi şu an buna inandım sen ayık kafa gezmiyosun.ng subaru videosundan başla sonra ng golf videosuna gir sonra çık bu konuya gir tarafsız mesajın yok bide şu dediğine bak yemin ederim çok komik :D
al bendende o kadar yaw insanlar ilginç hadi çok takip etmiyosundur görmezsin gece gündüz forumda adam daha bilmiyodum diyo
Yaw ben golfte 28 olduğunu biliyorum kadran videosu var deneme yapacaklarını bilmiodum diorum. Bilseydim denemeye gerek yok geçer derdim diorum.
Fatih ben bu konunun başında doğukanı tebrik etmiş miyim etmişim. Adam 4 boy geçmiş mi geçmiş. Kimin nasıl geldiği önemli değil. Ama iş terbiyesizliğe geldi mi kantarın topuzu döner. Senin için demiyorum ne sana ne doğukana bir terbiyesizlik ettim. Ama o lafları eden şakşakçıları susturmanız beklerdim. NG golf ile denediğinde hiç bir terbiyesizlik yapmadık dalga geçtik mi geçtik sizde geçeceksiniz hakkınız mehmet kaşındı pastel konusu yüzünden. Ama yok soyunuk gelince gereği yapılmış yok gel git yapılmış. Diyelim allah korusun Doğukanda sorun çıktı geçildi. Buradan da birileri aynı lafları etti o zaman sen ne derdin.
Yaw ben golfte 28 olduğunu biliyorum kadran videosu var deneme yapacaklarını bilmiodum diorum. Bilseydim denemeye gerek yok geçer derdim diorum.
Fatih ben bu konunun başında doğukanı tebrik etmiş miyim etmişim. Adam 4 boy geçmiş mi geçmiş. Kimin nasıl geldiği önemli değil. Ama iş terbiyesizliğe geldi mi kantarın topuzu döner. Senin için demiyorum ne sana ne doğukana bir terbiyesizlik ettim. Ama o lafları eden şakşakçıları susturmanız beklerdim. NG golf ile denediğinde hiç bir terbiyesizlik yapmadık dalga geçtik mi geçtik sizde geçeceksiniz hakkınız mehmet kaşındı pastel konusu yüzünden. Ama yok soyunuk gelince gereği yapılmış yok gel git yapılmış. Diyelim allah korusun Doğukanda sorun çıktı geçildi. Buradan da birileri aynı lafları etti o zaman sen ne derdin.
abi burası binlerce kişinin girdiği bir forum ankaradada yüzlerce üyesi vardır hepsini tanımamız mümkün değil he milletin ağzıda torba değil büzesin yapacak bişey yok yazıyolar..bu her konuda olur her konuda illa birileri çıkıp bu tarz şeyler yazarlar sonucta umuma açık ortam.bu bazen bizede olur sizede onada bunada.
TYPERHAKAN
05-08-2013, 15:45
Kelalper gucluden yana degil.haklidan yana ol.ng golf konusunda da yaptin ayni seyleri birak su yanli olmayi adam gibi dosdogruyu yaz burda kucuklerin seni takdir etsin.hic dikkatini cekmiyomu senden kac yas kucuk insanlar seni elestriyo senin bu tarafliligini elestiriyo.kac konudur miniks hilmi mehmet in arkadasi degilmi nasil dosdogru gorduklerini yaziyor sen niye avukatligini yapiyosun insanlarin ve haksiz yere.adam gecmis bitmis.adam la alay etmedilermi adami tahrikvetmedilermi simdi de soz hakki dogukanda neyin mucadelesini veriyosun gunlerdir harbiden sen cok degismissin.
Doğukan karayollarının sitesine gir oradan mail at OGS numaran ile. Oradan düşerler. Mail atmazsan ceza yazıolar.
Ogs aldım abi şimdi.bide hgs den de geçmişim tabi ruhsat fot.yanımda olmadığından yarında hgs alacam öyle çözecez heralde.artık ogs aldığıma göre ogs li kısmı hallettim diye dusunuyorum yani kimseyi aramama gerek yok
en uzak yoldan ucret oduyom 2sınede.ogs aldım bide hgs alacam smdı artık geçişlerde nere boşsa mermi gibi geçecem hiç bekleme yok.butun geçiş sistemlerim var hahaahahaha.lan tugbay yalcın ibo hadi ben gittim mal gibi de siz niye uyarmıyonuz hgsden gırıp ogsden cıkartıyonuz beni
Beni takip edecektin bastın gittin abi ;) bende alacan inşallah ruhsat istemezler ruhsatlarım emniyette
Beni takip edecektin bastın gittin abi ;) bende alacan inşallah ruhsat istemezler ruhsatlarım emniyette
isterler isterler.kafamda trilyon tane şeyle gittim tabi biri sağadn geç biri soldan geç diyo önce hgs girmişim ogs cıkmısım sonra hgsden cıkmışım ogsden girmişim hgs den tekrar ckmısım malak gibi.heryere borcum var
Her iki araca tebrikler ankaradan gelmiş aracını yurutmüs kazasız belasız, s2000 de cok hızlı bir arac kazasız belasız mehzente
Bunun haricinde hersey boş
President
05-08-2013, 21:52
Hem araçlara hem de araç sahiplerine tebrikler. Tartışmanın anlamı yok her iki araçta güzel maşşallah.
Bi nefes alın bir silkelenin nedir bu ya?
Bu camianın gelişememesinin sebebi nedir direk bu konuya bakalım?
Yorumum tamamen kendi şahsım adınadır. Doğukan ı tanırım çok muhabbetim olmasada zor bir günümde yanımdaydı forumdanda mehzenti bilirim..
Şartlar ne olursa olsun bunu gözeterek 2 kişi araçlarını denemişler. Adı deneme hadi sidik yarıştıralım denmemiş. Neticede aracı üstün olan belli, bu forumda aklı selim insanlar bu yorumlar olmasaydı helal olsun s2000 çok iyi gidiyor diyeceklerdi diyorlardır da zaten..Bu işin forumda dillenmesi iki tarafıda ne yazıkki tatlı rekabetten çıkarıp HIRS a doğru yöneltiyor. İşte bu anlamsız Hırs ın tatlı rekabete dönüşmesi için mehzent aracını daha çok geliştirir doğukanda limitlerini zorlar bu sefer mehmet 350 km gelir doğukan 150 km gider kendi aralarında araçlarını koşturup tebrikleşirler. Olay bu kadar netken ne mehmetin nede doğukanın içten pazarlıklı olduğunu düşünmüyorum aklına her geleni yazanın yangını körüklemesi sonucu bu durum ortaya çıkıyor. Kendinizi boşa yıpratmayın mekanik sporda tatlı rekabet işin zevkidir. Kötü hırs insanı herşeye sürükler. İki tarafıda tebrik ederim. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın..
life is life
06-08-2013, 11:42
Deneyen iki aracada maşallah..
çook güzel olmuş tebrıkler ıkı aracada
S2k tebrik ediyorum. Hem onden ceker hem turbo dsg hem rakim vs. dinlememis basmis...
CeM öZeR
06-08-2013, 15:02
S2k tebrik ediyorum. Hem onden ceker hem turbo dsg hem rakim vs. dinlememis basmis...
Rakım deniz seviyesi diye hatırlıyorum :)
Rakım deniz seviyesi diye hatırlıyorum :)
Anakrada denendi diye biliyorum
CeM öZeR
06-08-2013, 15:09
Anakrada denendi diye biliyorum
Sakaryada deniz seviyesine çok yakın bir yerde denenmişti ama mevkiyi bende tam bilmiyorum.
rakım 30 civarı bi yerdi galiba mudurnu kavşağı falan geçti konuda yanlış hatırlamıyorsam
ankaralı kardeşlerimin dalga geçmesi soyunuk gelmiş vs. v.s doğru birşey değil tasvip etmiyorum ama bunun öncesinde mehmetin doğuyu tahrik edici sözleri ve 10 dan geri sayım yapan arkadaşların yazdığı tahrik edici üslup DOĞUYU ankaradan buraya kadar getirmiş. ki helal olsun gelmiş geçmiş vede gitmiş sadece helal olsun diyorum fakat bunun üzerine yapılan yorumlarda normal deneme öncesi doğuya yazılan mesajlar bu kişilerede dalga geçme hakkı tanıyor. gayet normal dalga geçersen dalga geçilmesinede rızan olduğuna delildir.
Birde şöyle bir durum var,Gti sahibinin dediği doğru ise 220 de bırakılıysa ve bu süratte 4 boy ise,260 280 lerde iki rakamlı boylara rahat çıkardı Gti.Hee ama baştan 70-220 die konuşuldu ise bilemem tabi.Yani tam Gti esas iddialı olduğu yerde bırakılmış roll.
roll s2k nın 6.vitese attığı yerde bitiyor.video da bunu gösteriyor.6 ya çekiyor ve frene basıyor.tam olarak kaç km deyiz o ara bilmiyorum ben giderken 70 260 diye konuştum.bütün msjlarımda defalarca tekrarladım 70 260 olacak diye.belki 10 defa.orda s2k nın tam istedği devirde bastım hatta yeri geldi 2.vitesim nerdeyse bitti yine bastım.ve yarışta hiç bir zaman 235 ı geçtiğimi görmedim (kendi süratim).ben daha uzun basarsam çok farklı geçerim.10 a yakın deneme yapıldı üstüste.bizim arkadaşlar önden izlemek yerine arkadan izlemeyi tercih ettiği için biz 1 video çekebildik o da saç kurutma makinasıyla.denemelerden sonra indim ve 2.vites direk sardığımı 3 ün başında sardığımı mehmete de söyledim.cunku yere kırağı dusmustu.260 a kadar bassak daha farklı geçeceğimi de söyledim.hatta benim videolarımdaki gibi 300e kadar da basabileceğimi söyledim.mehmet de 6.vitesin cırtladığını şanzumanının da çok uzun olmadığını söyledi.ama istersen deneyelim dedi bende gerek yok dedim.zaten bu konuşma 2 dakika sürmedi bile hadi biz dönüyoruz dedik otobanda tersten bastım gittim
onur_guler88
06-08-2013, 17:30
roll s2k nın 6.vitese attığı yerde bitiyor.video da bunu gösteriyor.6 ya çekiyor ve frene basıyor.tam olarak kaç km deyiz o ara bilmiyorum ben giderken 70 260 diye konuştum.bütün msjlarımda defalarca tekrarladım 70 260 olacak diye.belki 10 defa.orda s2k nın tam istedği devirde bastım hatta yeri geldi 2.vitesim nerdeyse bitti yine bastım.ve yarışta hiç bir zaman 235 ı geçtiğimi görmedim (kendi süratim).ben daha uzun basarsam çok farklı geçerim.10 a yakın deneme yapıldı üstüste.bizim arkadaşlar önden izlemek yerine arkadan izlemeyi tercih ettiği için biz 1 video çekebildik o da saç kurutma makinasıyla.denemelerden sonra indim ve 2.vites direk sardığımı 3 ün başında sardığımı mehmete de söyledim.cunku yere kırağı dusmustu.260 a kadar bassak daha farklı geçeceğimi de söyledim.hatta benim videolarımdaki gibi 300e kadar da basabileceğimi söyledim.mehmet de 6.vitesin cırtladığını şanzumanının da çok uzun olmadığını söyledi.ama istersen deneyelim dedi bende gerek yok dedim.zaten bu konuşma 2 dakika sürmedi bile hadi biz dönüyoruz dedik otobanda tersten bastım gittim
madem o kadar denediniiz abi keşke bi de kendi devrinde uzun basıp deneseydin iyi olurmuş ortalığı karıştırmak gibi olmasında :D Benim gözünde aracın çok güzel, tek haneli rakamlarla bu kadar güçlü olan araç, motor vs açılmadan orjinalliği o kadar bozulmadan bu kadar yürür hale gelebiliyor, maşallah..
madem o kadar denediniiz abi keşke bi de kendi devrinde uzun basıp deneseydin iyi olurmuş ortalığı karıştırmak gibi olmasında :D Benim gözünde aracın çok güzel, tek haneli rakamlarla bu kadar güçlü olan araç, motor vs açılmadan orjinalliği o kadar bozulmadan bu kadar yürür hale gelebiliyor, maşallah..
onur benim derdim çok geçmek değildi.normalde ben 70hp bi araba gel deneyelim dese bile eksiksiz giderim 1 boy 1 boydur derim.ama bu seferki deneme konusu bu değildi.1cm geçen kazanırdı.
S2000 nin 6 da sorun olduğu baya belli videoda,girmemiş bir türlü.Ama eğer girse ve devam edilse boylar artarmış baya.Turbo bir arabaya 4 boy geçilmek de iyi diyen arkadaşlar için yazma gereği duydum.
Tekrardan her iki aracada Maşallah.
mehmet in arabası turkıyenın en hızlı s2000 idir.bunu ona yüzyüzede söyledim.beklediğimden iyi gidiyor.ve görmeyen insanların tahmin ettiğinden de
edit.ekleme..ama cupra03 aynen dediğin gibi öyle diyenler desin sıkıntı yok.300e kadar giden bir arabayı 70 220 denemek onun ne kadar guclu oldugunu görmeye yetmez yol uzarsa daha net belli olur herşey
kelalper
06-08-2013, 20:41
Doğukan geçmen zaten normaldi. Ben denemeler yapıldıktan sonra gördüm konuyu. Daha önce görseydim zaten mehmete derdim boşuna gidiosun geçilirsin diye. Uzunda fark daha da açılırdı demişsin doğru ama araya direk falan olmazsı Mehmetin şanzıman kısa olduğu için hemen bitio zaten. Sana ya da arabana bişey demiyorum. Başında da kutladım zaten. Beni sinir eden sizin arkadaşların edepsizce yazmalarıydı. Seni kırdıysam da özür dilerim kardeşim. Bi daha ki sefere mehmet gelirken belki bende subaruyu getiririm deneriz. Araba da özlemiştir Ankarayı.
çoooookkkk uzamışşşş çoooookkkkkk ! ! !
tebrik ederim seni doğu kardeşim ; hem o kadar km yol gittiğin için hemde galip geldiğin için...
maşallah herkesin emek verip yürüttüğü aracına..
tesekkur ederim umit.Allah razi olsun.
kelalper.abi beni gecsende sikinti yok.herkesin bi arabaya binme tarzi var.ben boyle bnmrk istdgm icin bu hizda bu konfor bu parayla bu kdr.sen sdecee konfor istersin s class alirsin ama cikar biri ben yarisciyim der ayni paraya gt40 li supra motora biner hepimizi gecer.bnm derdim hic gecmek olmadi.sadece dogrulari herkesin bilmesiydi.o yuzden ben bana sataşilan kdr cevap verdim.bundan snrasi bnm icin onemli degil.ben 1-1 yaptim maci yani artk bundan sonraki denemelrrim sadece keyfim olursa.
TYPERHAKAN
06-08-2013, 23:37
çok güzel tatlıya bağlandı.gönüller alındı.şimdiden hepinizin bayramı hayırlı olsun.tüm techturkey ailesi.
öğlenden beri bazookanın ankara deneme konusunu ve bu konuyu takip ediyorum, doğukanın hiçbir hatasını görmüyorum bir sürü dalga geçildi mehzent tiiye almadı üzerine arkadaşlarıyla 10dan geriye saymalar falan yaptı, doğukanın gidip geçip gelmesi üzerine arkadaşlarınında dalga geçmesi bence normal, büyük konuşmamak gerek kimseyide kücümsememek gerek helal olsun tekrardan boostuna saglık :)
teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun.
hakan abi bize yakışan budur.biz de birbirimize düşersek kimle dostluk yapacaz.ben futbol sevmem basketbol sevmem tenis sevmem araba severim.e aynı şeyi seven insanlarlada tartışır kavga edersek kime ne anlatacaz.
hakan abi bize yakışan budur.biz de birbirimize düşersek kimle dostluk yapacaz.ben futbol sevmem basketbol sevmem tenis sevmem araba severim.e aynı şeyi seven insanlarlada tartışır kavga edersek kime ne anlatacaz.
Helal sana ....
kelalper
07-08-2013, 09:05
tesekkur ederim umit.Allah razi olsun.
kelalper.abi beni gecsende sikinti yok.herkesin bi arabaya binme tarzi var.ben boyle bnmrk istdgm icin bu hizda bu konfor bu parayla bu kdr.sen sdecee konfor istersin s class alirsin ama cikar biri ben yarisciyim der ayni paraya gt40 li supra motora biner hepimizi gecer.bnm derdim hic gecmek olmadi.sadece dogrulari herkesin bilmesiydi.o yuzden ben bana sataşilan kdr cevap verdim.bundan snrasi bnm icin onemli degil.ben 1-1 yaptim maci yani artk bundan sonraki denemelrrim sadece keyfim olursa.
yaw ben geçerim demedim yanlış anlıosun. Deneriz dedim. Arabayı yapalı kaç ay oldu daha 1 kere denemeye çıkarmadık. Ne kadar gidio onu bile bilmiyorum. Özgün ayarlarını yaptı. Öyle kendi kendimize sıkıyoruz. Megane dan hızlı tabiiki ama kestiremiorum ne kadar hızlı.
Ben sana cevap verdin falan da demedim. Sende saygını değiştirmedin dedin dalga geçmekte hakkınız ama edepsizce dalga geçenleri susturmanızı beklerdim. Fatih tanımıyoruz dedi o zaman yapacak bişey yok. Tanımadığın adama sus diemezsin.
yaw ben geçerim demedim yanlış anlıosun. Deneriz dedim. Arabayı yapalı kaç ay oldu daha 1 kere denemeye çıkarmadık. Ne kadar gidio onu bile bilmiyorum. Özgün ayarlarını yaptı. Öyle kendi kendimize sıkıyoruz. Megane dan hızlı tabiiki ama kestiremiorum ne kadar hızlı.
Ben sana cevap verdin falan da demedim. Sende saygını değiştirmedin dedin dalga geçmekte hakkınız ama edepsizce dalga geçenleri susturmanızı beklerdim. Fatih tanımıyoruz dedi o zaman yapacak bişey yok. Tanımadığın adama sus diemezsin.
Tanıdık var tanımadık da var.tanıdıklarımıza tabikide seviyeyi bozmayın diye en başından beri söyledik biz.tanıdıklarımız da hiç seviyesiz yazı yazmadı.biraz öncede söylediğim gibi abi.benle ne kadar dalga geçildiyse bende o kadar geçtim fazlasını yapmadım.ama onuda yapmak istemezdim .ben birçok arabayla deniyorum video bile yok.son 2aydır video tutuyorum polemik olmasın diye.
senlede deneriz tabi sıkıntı olmaz ama ben sti setup lı gc8 in çok başarılı olacağını ve aynı aracın bizde vakti zamanında bulunduğunu(fatiii nin arabası) hatta şimdi forumdan bir arkadaşta olduğunu (2000 model mavi komple sti) belirtmek isterim.e smdı bu setup a 30r ı da takınca 450 500 hp 1200 kg lerde bir aracın klasmanı beni fazlasıyla aşar.ama tabi ben zaten tanıdıklarımla denemişliğim hatta suprayla bile denemişliğim vardır.fatii nin rs2 yle biz devamlı deneyerek yol dynosu alırız.150 metre fark da yesem yine denerim önemli olan saygı ve seviye abi.yoksa beni dilediğin kadar geçebilirsin hiç sıkıntı değil
Moruk Eylül olsun denemeye başlarız, sen ben Ufuk ohhh gel keyfim gel :) setuplar yakın sizin kapaklar daha verimli ama benimde kilo hafif :D
kelalper
07-08-2013, 14:54
istasyon nasıl daha hafif lan.
istasyon nasıl daha hafif lan.
Fabrika çıkışı 30 kg kadar hafifim. Bagaj kapağı ve arka cam sebebiyle moruk. Bununla birlikte araba sökük temizlemek için söktüm döşemeleri beğenmiyodum kışa doğru toplarım :D
President
07-08-2013, 21:12
Konudaki en önemli mesaj bu olmuş. Ağzına sağlık.