Orijinalini görmek için tıklayınız : B block yada K block secımı
potter744
04-08-2013, 20:07
neden cok yuksek performanslı drag araclarında k block yerıne b serısı hada h serısı block tercık edılıyor bıldgım olmadıgı ıcın soruyorum af buyurun bılgılenmekden gurur duyarım ornek olarak wıdeo koya bılırım
Nyce1s - Dynamic Performance Race Ready 2K13!!! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GQ9nhaXOgtU)
orda hilmi yok çünkü hilmi olsa k yapar ben olsam b turbo yaparım bilal olsa n/a atmosferik yapar
özgün olsa b turbo yapar seçim meselesi ..
potter744
05-08-2013, 00:29
En bilgili ağızdan cevap geldi saol abi oZaman tercih meselesi ama hani k block b ye gore yeni nesil daha torklu b20 k20 aynı degil yapısal olarak bende drag yarış ları birinde b olcak 78 psi basınç gorunce bunda bir şey var diye dusundum
türkiye şartlarında turbo yapıcaksan b serisi n/a yapıcaksan k serisi
ErmanArseven
05-08-2013, 07:38
türkiye şartlarında turbo yapıcaksan b serisi n/a yapıcaksan k serisi
bir duyum aldım abi b turbodan vazgeçtiğin yönünde doğrumudur :)
bir duyum aldım abi b turbodan vazgeçtiğin yönünde doğrumudur :)
Kanka sen biliyosun turbo yapıp kaç kişiyle deniyosun geziyosun n/a oldumu hep hareket var :) ama tabi turbo arabalar daha çok yayılır yine yaparım kendime :)
potter744
05-08-2013, 11:31
Turboda basarken ha oldu ha olacak surdan patlar burdan sarar derken atmoda sık sıka bildiğin kadar yalanmı abi ?
niye blok degılde block ?
bence cem abının yazdıgı gıbı atmosferık yapacak isen K Serisi daha zevklı
ama turbo ıcın her zaman b serisini tercih ederim.
b18c den gerisi yalandır benım için atmosferik olarak :)
kerem_euk34
05-08-2013, 12:00
Turbo b18c yapcam ben yaa :)
Turbo b18c yapcam ben yaa :)
b18c İTB eg kasa hayalim artık:)
Ben b serisi yapıcaksam yine b18c yapmam b18a2 yaparım yapısal olarak daha dayanıklı
potter744
05-08-2013, 21:08
b18a2 kasanın blok olarak carbon oranı daha fazla diye bılıyorum dorumu bılmem ama b18c itb gercekten benımde hayalımdı sanırsam bır kac yıl daha ertelenıcek gıbı duruyor annem ah edıyor