PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KN 999 2009 STİ vs 2011 YZ Polo GTİ

CeM öZeR
05-08-2013, 08:56
Şehirdışından MMPower iftar organizasyonuna gelen neşeli ve güleryüzlü kardeşlerimizi şehir çıkışına kadar çıkarıp ordan uğurlayalım dedik. Bu arada ortak arkadaşlarımızın gazına gelip derimizi yüzdürdük :D Güzel denemeydi kendi adıma söyleyim. İyi seyirler.

2009 KN STİ spec ; ( Araç sahibi tarafından söylenen güç 380-400 civarları, mapper tarafından söylenen güç +-350 hp civarı)
-Downpipe,
-egzoz,
-yazılım,
-methanol

2011 yz polo gti spec ; (tahmini güç 240 hp civarı)
-custom garage downpipe
-filtre
-ngk iridium buji
-emil son susturucu
-forge dump valve
-stage 2 yazılım
-yakıt
-arka koltuk , stepne sökük

Not= Basılan hız 2. vites 60 km..

ilk deneme;
http://www.youtube.com/watch?v=sYI2fGSF9h8

üçüncü deneme;
http://www.youtube.com/watch?v=dv_wsYtsyqU

Aracın bir başka videosu :)
68 KN 999 09 sti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ayj9yEUx0tU)
http://www.youtube.com/watch?v=FYoVw0AZ_6k

İkinci denemeyi arkadaş bıraktığı için yüklemedim. Eğer videoda gizlilik ayarı varsa tsi team grubunu beğenip ordan izleyebilirsiniz. :)

İftar organizasyonundan fotoğraflar;
http://s1308.hizliresim.com/1d/5/r4ygs.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://s1308.hizliresim.com/1d/5/r4yjh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bu arada Gürkan kardeşimin her iki aracına da maşallah.

Batw0han
05-08-2013, 09:00
Videolar açılmıyor.

orhan_guney
05-08-2013, 09:00
video açılmıyor

XoR
05-08-2013, 09:01
videolar açılmıyor, herkese açık yaparsanız iyi olur. Ben sayfayı beğenip video izleyip sonra beğenmekten vazgeç yapmaya üşeniyorum mesela :D

speed_emre
05-08-2013, 09:01
vıdeolar acılmıyor cem :)

CeM öZeR
05-08-2013, 09:05
Hemen telefonumdan videoyu youtube a atıyorum o zaman 5 dakika :)

CeM öZeR
05-08-2013, 09:10
İlk videoyu yükledim ikinci yolda :D taksit taksit :D

XoR
05-08-2013, 09:15
İlk videoyu yükledim ikinci yolda :D taksit taksit :D

Maşallah gayet iyi gitmişsin Poloyla tebrik ederim :)

CeM öZeR
05-08-2013, 09:22
Maşallah gayet iyi gitmişsin Poloyla tebrik ederim :)

Sağol abi. İşte gidebildiği kadar :)

XoR
05-08-2013, 09:26
Sağol abi. İşte gidebildiği kadar :)

Önemli olan basarken aldığın keyif, yaşadığın adrenalin :)

speed_emre
05-08-2013, 09:32
cem masallah cok ıyı gıdıyor gercektende

SDR_07
05-08-2013, 09:33
380 400 hp subaru film yapar polo ya kimse kimseyi kandırmasın hatta antalyada tech satılıklarda var spec c diye hüseyin abide var ben deniyeyim isterseniz arada farkı herkes görür polonunda o kadar gitmesi ecufast farkı evotec olsa o kadarda gitmez deneyen arkadaşlara maşşallah...

XoR
05-08-2013, 09:35
Sti'da oem turbomu var vf48 ?

Eworen
05-08-2013, 09:37
Polo daha nasıl gitsin bence Polo için ciddi bi gidiş olmuş
Karşısındaki araç ciddi tehlikeli bi araba :)
Maşallah araçlara

CeM öZeR
05-08-2013, 09:38
380 400 hp subaru film yapar polo ya kimse kimseyi kandırmasın hatta antalyada tech satılıklarda var spec c diye hüseyin abide ben deniyeyim isterseniz arada farkı herkes görür polonunda o kadar gitmesi ecufast farkı evotec olsa o kadarda gitmez deneyen arkadaşlara maşşallah...

Arkadaşların söylediği o.Eksik vardır vesaire tesbit ederler şu yüzden iyi gidememişiz derler gelirler tekrarda basarım. Şimdilik bir sorun sıkıntı olmadığını belirtti. Ben uçan kuşla basarım iyi gidiyormuş kötü gidiyormuş bilemem. Bide sen dene bakalım.

SDR_07
05-08-2013, 09:40
Arkadaşların söylediği o.Eksik vardır vesaire tesbit ederler şu yüzden iyi gidememişiz derler gelirler tekrarda basarım. Şimdilik bir sorun sıkıntı olmadığını belirtti. Ben uçan kuşla basarım iyi gidiyormuş kötü gidiyormuş bilemem. Bide sen dene bakalım.

helal olsun...gergin gti'ye

CeM öZeR
05-08-2013, 09:40
Sti'da oem turbomu var vf48 ?

Abi araç sahibi Techturkey'e üye görünce yazar heralde. Ben bilmiyorum. Bana masada konuşulurken söylenenler bunlar. Sti'da yazılım,filtre,downpipe ve egzoz var 400 hp limitine yakın dedi. Turbo oemdir sanırım.

SDR_07
05-08-2013, 09:42
subaru'da lpg filanmı var:D

CeM öZeR
05-08-2013, 09:45
subaru'da lpg filanmı var:D

Yok vitesi Kamboçya üzerinden atıyor. :D

ARP
05-08-2013, 09:50
gti a maşallah güzel gitmiş yalnız videodaki geçtiğiniz hız nedir bilmiyorum ama o setupta ki sti'ın daha fazla önde olması gerekli bence

XoR
05-08-2013, 09:53
Abi araç sahibi Techturkey'e üye görünce yazar heralde. Ben bilmiyorum. Bana masada konuşulurken söylenenler bunlar. Sti'da yazılım,filtre,downpipe ve egzoz var 400 hp limitine yakın dedi. Turbo oemdir sanırım.

Vf 48 ile gidebileceği aşşağı yukarı budur zaten 450 cfm üflüyor vf48 ama verimlilik anlamında başarılı bir turbo 600 civarı üfleyen 16g ler ile yürütüyorlar Nasioc'da :)

CeM öZeR
05-08-2013, 09:54
gti a maşallah güzel gitmiş yalnız videodaki geçtiğiniz hız nedir bilmiyorum ama o setupta ki sti'ın daha fazla önde olması gerekli bence

Kamera önünden yanlış hatırlamıyorsam 190-200 civarı geçiliyordu. Fark çok fazla açılmıyor 230-240 lara kadar basıldı. Sti 130 gibi öne atlamaya başlıyor.

CeM öZeR
05-08-2013, 09:55
Vf 48 ile gidebileceği aşşağı yukarı budur zaten 450 cfm üflüyor vf48 ama verimlilik anlamında başarılı bir turbo 600 civarı üfleyen 16g ler ile yürütüyorlar Nasioc'da :)

Peki abi arkadaşların söylediği hp'leri bi kenara bıraksak orta ayar bi yazılımla bu speclerdeki araba ne civarda güçler verir? 350 hp civarı felan mı ?

ARP
05-08-2013, 09:56
240 lara kadar aynıysa fark gerçekten iyi gitmiş gti.

kazasız belasız sürüşler her iki tarafada

CeM öZeR
05-08-2013, 10:01
Bu arada yazmayı unutmuşum aracım arka koltuklar ve stepne söküktü. sti komple takılıydı. Araç sahibi aracın 1600 kilo olduğunu belirtiyordu.

Rec.O
05-08-2013, 10:02
Maşallah iki tarafda güzel yürümüş.

XoR
05-08-2013, 10:03
Peki abi arkadaşların söylediği hp'leri bi kenara bıraksak orta ayar bi yazılımla bu speclerdeki araba ne civarda güçler verir? 350 hp civarı felan mı ?

305 hp fabrika çıkış gücü arabanın. Yapılan işlemler ile 350 üzerinde verir ama 400 görmez yazılım çok limitte olmadığı sürece

dragon07
05-08-2013, 10:08
kn sti antalyadan alındıysa standart makina degil.

CeM öZeR
05-08-2013, 10:15
kn sti antalyadan alındıysa standart makina degil.

68 KN 999 09 sti - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ayj9yEUx0tU)

Bu videoda 34 HF 5825 gibi gördüm plakayı ama 35 te olabilir tam net değil plaka. Hangi şehirden aldığı konusunda net bilgim yok malesef.

http://s1308.hizliresim.com/1d/5/r501c.bmp (http://bit.ly/c25MCx)

Cansın
05-08-2013, 10:17
Bu arada yazmayı unutmuşum aracım arka koltuklar ve stepne söküktü. sti komple takılıydı. Araç sahibi aracın 1600 kilo olduğunu belirtiyordu.
Adama bak yaaa :D
Hem sökmüş hemde yürek yemiş gelmiş. :D:D
Belki sti'da ufak sıkıntı olabilir ama Cem üzgünüm ama gti bu kadar gidemez. Sen ilk önce benle denede güzelce seni bir geçeyim :D:D
Aklın o zaman başına gelir
Hahahahah :D:D:D

Suleyman
05-08-2013, 10:17
Gti gayet iyi gitmiş :)

Korsti
05-08-2013, 10:19
Benim bildigim 08ustu stf turbolu cai li tbe li bi sti normal bi yazilimla max 350 civari veriyo hava bakimindan. Alkol ya da methanol da olsa daha fazla gecemiuo 350 max 360 diye biliyprum

Batw0han
05-08-2013, 10:27
Benimde bilgilerime göre yukarıdaki setup'a göre bu subarunun 380-400 hp olması imkansız.

Yinede maşallah araçlara

Cansın
05-08-2013, 10:29
Benim bildigim 08ustu stf turbolu cai li tbe li bi sti normal bi yazilimla max 350 civari veriyo hava bakimindan. Alkol ya da methanol da olsa daha fazla gecemiuo 350 max 360 diye biliyprum

Benimde bilgilerime göre yukarıdaki setup'a göre bu subarunun 380-400 hp olması imkansız.

Yinede maşallah araçlara

Ne olursa olsun Subinin sesi yeter bana göre :D

bLackModeL
05-08-2013, 10:35
her iki aracada maşşallah gti güzel tutunmuş

krscan
05-08-2013, 10:41
sti'nin o specler ile 400 hp alması zor. Yazılımın limitlerde basınc'ında limitlerde olsa belki diyecegim. Ama ne olursa olsun 350'yi öldürmez gti bence cok iyi tutunmus. Maşallah iki aracada.

CeM öZeR
05-08-2013, 10:41
Adama bak yaaa :D
Hem sökmüş hemde yürek yemiş gelmiş. :D:D
Belki sti'da ufak sıkıntı olabilir ama Cem üzgünüm ama gti bu kadar gidemez. Sen ilk önce benle denede güzelce seni bir geçeyim :D:D
Aklın o zaman başına gelir
Hahahahah :D:D:D

Zaten bu gidişle İstanbula ayara gelecem o olacak :D Yürek değilde İftarda sucukiçini fazla kaçırdım :D

fatiii
05-08-2013, 10:48
maşşallah poloyu zaten biliyoruz kendi klasmanında söylenecek bişey yok.

arkadaşlar 400 hp demişler fakat en önemli unsur arabada yakıt varmı yakıt yoksa o turboyla 350 360 üstünü geçemezler yakıt koyarlarsada 400 demesi çok zor ama yakın bişeyler çıkar.yakıttan kastım bi depoya 10 litre ethanol vs.komple yakıt değil yani.

her iki aracada maşşallah polonun gözü hep üst klasmanda direk :D

rebel
05-08-2013, 10:59
400 olmasada 350 bile olsa bu bence polonun nekadar siki yurudugunu gosterir. Adam klasman disi sikiyor. Aradaki ciddi hacim farkini atlamayalim. Teknoloji aradaki ucurumlari bile kapatiyor. Kim derdi 1.4 bi aracin 250 hp olacagini :) mas. Tsi ya

63owen63
05-08-2013, 11:10
Bro maşallahınız var delikli nane'nin de seninde hakkını veriyorsun,felsefeni seveyim senin uçan kuş :)

Ben seni artık burda görmek istiyorum, pistte.. fwd best lap kas biraz:)

MertSerhanÖ.
05-08-2013, 11:36
Maşallah tebrikler gayet fazlasıyla yürümüş:)

khan
05-08-2013, 11:42
stila ilgili tartismayi bitiriyim :)
sti 350 hp max;) yazilimi ben yaptim, polo iyi yurumus.
2008 uzeri stilarin turbosu vf48 hic sevmedigim bir turbo, verimsiz bir turbo, egzoz tarafi asiri restrikte ediyor, hatta soktugum butun turbolarda wastegate catlak cikiyor.

Cansın
05-08-2013, 11:42
Zaten bu gidişle İstanbula ayara gelecem o olacak :D Yürek değilde İftarda sucukiçini fazla kaçırdım :D

Ne kadar terbiyesizsin :)
Pastırma getirmeden sana ayar mayar yok :)
Hele bi getirme 150 bg olarak dönersin :)

CeM öZeR
05-08-2013, 11:53
Ne kadar terbiyesizsin :)
Pastırma getirmeden sana ayar mayar yok :)
Hele bi getirme 150 bg olarak dönersin :)

Elinde olsa uydudan takip edip arabanın turbosunu devre dışı bırakacaksın kanka :D Ayara gelebilecek olursam canın sağolsun :)

Cansın
05-08-2013, 11:59
Elinde olsa uydudan takip edip arabanın turbosunu devre dışı bırakacaksın kanka :D Ayara gelebilecek olursam canın sağolsun :)

Ne ayarmış bee :D
Pastırma getirmez olur muyum kanka? Yeterki sen iste kanka o da yok?
Yaw bi pastırma alttarafı :D
Anlaşıldı biz havayı aldık :D
Sen bi gelde bakarız bişiler :D

ygtwrx
05-08-2013, 12:22
arkadaşlar meraba STI sahibiyim.İftar için davet edildik kayseriye gittiki.masada arkadaşlar deneyelim dediler denedik.Aracımı tekrar yola çıkacağım için limitlerde kullanmadım bile gti sahibide zaten farketmiştir.Bilmediğim yolda gazlarken tedirgin olurum ben o yüzden bsmadım yoksa gti bukadar gelmesi zordu.Ama aksini idda ediyorsa araç sahibi gelir Aksaraya kamboçyadan değil Aksaraydan vites atarız aradaki farkı görür bide o videoları atar bakar.Gti iyi yürüdüğünden değil ben LİMİTLERDE kullanmadığımdan bukadar gelebildi arkamdan.Lpg mi takılı falan die araca çamur atmanın anlamı yok yolun düşerse gel buraya lpg takılımı değilmi gösteriyim sana.herkese kolay gelsin

Batw0han
05-08-2013, 12:27
arkadaşlar meraba STI sahibiyim.İftar için davet edildik kayseriye gittiki.masada arkadaşlar deneyelim dediler denedik.Aracımı tekrar yola çıkacağım için limitlerde kullanmadım bile gti sahibide zaten farketmiştir.Bilmediğim yolda gazlarken tedirgin olurum ben o yüzden bsmadım yoksa gti bukadar gelmesi zordu.Ama aksini idda ediyorsa araç sahibi gelir Aksaraya kamboçyadan değil Aksaraydan vites atarız aradaki farkı görür bide o videoları atar bakar.Gti iyi yürüdüğünden değil ben LİMİTLERDE kullanmadığımdan bukadar gelebildi arkamdan.Lpg mi takılı falan die araca çamur atmanın anlamı yok yolun düşerse gel buraya lpg takılımı değilmi gösteriyim sana.herkese kolay gelsin

Doğru tahmin etmişim.

CeM öZeR
05-08-2013, 12:30

Yiğit dünkü nazikliğin bugün forumda değişmiş maalesef. Keyfine denendiğini ve vites atışlarda çok kasmadığını ben farkettim zaten. O lpg olayını yazan arkadaşla benim cevabım aramızda bu ara bir annlaşmazlık var dalgasına yazılan şeyler. Pek kafanı yorma bu tip şeylere. Ben şöyle tutundum bu kadar geçebildi gibi şeyler demedim zaten. Ne söylendiyse onu yazdım. Ayrıca sana ben deneyelim demedim siz dediniz ben farketmez ben uçan kuşla bile basarım dedim. Araba aleminde yeni değiliz az çok neyin ne olduğunu biliyoruz. Bizimde senin araçla deneyecek araçlarımız vardı niye haber vermedin diyen golf R stage 2 ve sadece 1 bar modunda denemek isteyen stage 4 leon cupra vardı. Bi incelik yapıp şehirdışına kadar uğurlayalım dedik. Kötü mü ettik???

ygtwrx
05-08-2013, 12:45
Cem ben davet edildim kimseyi tanimazdim dunku ortamdan ben oraya gazlamaya gelmedim zaten benzinimi bile yol ustunde bi petrolden aldim yani ben aracimi oraya gazlamak icin getirmedim.Yasindi heralde bizim masadako arkadas sen typer'la denemek icin israr ettin oda sti dene bende bana farketmez dedim kabul ettim ve aracin limitlerini zorlamadan denedik olay bu.olayin saptirilmasi hosuma gitmedi beni herkes bilir efendiligimi kimseye bozmam
Ama arabamada laf soyletmem. Deneyelim diyen arkadaslarin deneyelim dedide ben mi yok dedim incelik yapip sehir disinda arabami zorlamamayip acik ara fark atmadigim icin biz mi kotu olduk??olayin bole videolarla buralara dusecegini bilseydim acik ara basardim ama bisey demiyorum guzel bir iftar organizasyonuydu tanistigimada memnun oldum bidaha geldigimde denemek isteyen arkadaslarinlada denerim son mesajim herkese iyi gunler..

racer50
05-08-2013, 12:50
Kızacak alınacak bişey yok bunda yıllardır herkes yarışır seyredenlerde yorum yapar iyi yada kötü.Bence kayserideki arkdasların art nıyetı yok...allah kimsenın tekerıne taş değdirmesin

CeM öZeR
05-08-2013, 12:52
Cem ben davet edildim kimseyi tanimazdim dunku ortamdan ben oraya gazlamaya gelmedim zaten benzinimi bile yol ustunde bi petrolden aldim yani ben aracimi oraya gazlamak icin getirmedim.Yasindi heralde bizim masadako arkadas sen typer'la denemek icin israr ettin oda sti dene bende bana farketmez dedim kabul ettim ve aracin limitlerini zorlamadan denedik olay bu.olayin saptirilmasi hosuma gitmedi beni herkes bilir efendiligimi kimseye bozmam
Ama arabamada laf soyletmem. Deneyelim diyen arkadaslarin deneyelim dedide ben mi yok dedim incelik yapip sehir disinda arabami zorlamamayip acik ara fark atmadigim icin biz mi kotu olduk??olayin bole videolarla buralara dusecegini bilseydim acik ara basardim ama bisey demiyorum guzel bir iftar organizasyonuydu tanistigimada memnun oldum bidaha geldigimde denemek isteyen arkadaslarinlada denerim son mesajim herkese iyi gunler..

Yiğit kardeşim, Ben Fatih abiyi bilirim onu tanır ve severiz tayfa olarak. Biz ona takılıyorduk deneyelim edelim felan diye zaten maksat deneme değil takılmaktı. Ayrıca yazmayım diyordum da kimse deneme yaparken keyfi bastım şöyle vites attım yok ayağımı gaza yarım bastım demez bence ben yine yazıyım da belki benzinin kötü olabilirdi ama 4. vitese attığında bile yanında olduğumu gördüğünde surat ifaden biraz değişmişti. Yine yap yine gel ben yine denerim geçme geçilme kaygım yok kardeşim ben bahane uydurmuyorum. İyi günler...

fthoskay
05-08-2013, 13:08

Başka söze gerek olduğunu zannetmiyorum şüphesi olan arkadaşları ağırlarız. Kamboçya lafından anladığım büyüdüğünü sanıp selam verdiğimiz arkadaşların hala çocuk kalmalarıdır.

CeM öZeR
05-08-2013, 13:13
Başka söze gerek olduğunu zannetmiyorum şüphesi olan arkadaşları ağırlarız. Kamboçya lafından anladığım büyüdüğünü sanıp selam verdiğimiz arkadaşların hala çocuk kalmalarıdır.

Bu laf bana mıydı ???

... zaten. O lpg olayını yazan arkadaşla benim cevabım aramızda bu ara bir annlaşmazlık var dalgasına yazılan şeyler. Pek kafanı yorma bu tip şeylere...

Bak ne yazmışım ABİ bir mesajda...

ygtwrx
05-08-2013, 13:17
Hahaha hic gulecegim yoktu yuz ifadem mi degisti yazik hocbisey demiyorum yanlis anlamada araban neyki benim yuz ifadem degissin konu gittikce sapiyor hoslanmam ben bole seylerden.. Ben gecildimmiki bahane uretiyim ben FARK acmadigimdaki bahanemi soluyorum Kambocyadan vites attigim halde bu duruma gelen arabaya ne konuscam hadi size iyi yazmalar eyw

SDR_07
05-08-2013, 13:20
Anlaşılan Gti iyi gitmiş araya havalimanı olurdu basmadım demiş ya bırakın bu lafları yarış yapıcaksınız 2 bar yerine 1 barmı acarsınız yemeyelim birbirimizi ben Polo'nun bu hp subaruyu bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum 1.4 filan ama iyi iş çıkarmış tekrar denersiniz. Cem'i ÇOK İYİ TANIRIM komple soyar arabayı gelir fark pek değişmez...

Subaru 350 hp bile fazla 300 320 hp olabilir diye düşünüyorum benim fikrim

öskür
05-08-2013, 13:27
Anlaşılan Gti iyi gitmiş araya havalimanı olurdu basmadım demiş ya bırakın bu lafları yarış yapıcaksınız 2 bar yerine 1 barmı acarsınız yemeyelim birbirimizi ben Polo'nun bu hp subaruyu bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum 1.4 filan ama iyi iş çıkarmış tekrar denersiniz. Cem'i ÇOK İYİ TANIRIM komple soyar arabayı gelir fark pek değişmez...

arabanın standartu zaten 300hp naptın sen:)
eksoz ve yazılım 350 çıkartır minumum..

fthoskay
05-08-2013, 13:28

Sende gel kardeşim denizde bekleriz. Şuna TR 'nin en iyi yürüyen gti si sende ama limitiniz belli Sti 'nin limitleri de. Allah kaza bela vermesin.

XoR
05-08-2013, 13:29

Araba Stock 305 hp

Turbo arabaya biniyosunuz, downpipe komple egzoz ve yazılım ile bu hacimden sadece bu işlemler ile gayet tatminkar güç çıkacağını bildiğinizi düşünüyorum.

CeM öZeR
05-08-2013, 13:31
Hahaha hic gulecegim yoktu yuz ifadem mi degisti yazik hocbisey demiyorum yanlis anlamada araban neyki benim yuz ifadem degissin konu gittikce sapiyor hoslanmam ben bole seylerden.. Ben gecildimmiki bahane uretiyim ben FARK acmadigimdaki bahanemi soluyorum Kambocyadan vites attigim halde bu duruma gelen arabaya ne konuscam hadi size iyi yazmalar eyw

Uzattıkça uzattınız kardeş. Geçildiğinin videosunu kaç kişi koyuyor bu forumda. Siz dediniz sizin dediğinize göre arıştık arkadaşlar video çekti bende koymakta bi sakınca görmedim ve koydum. Fatih abiye sordum vitesleri iyi atamıyor mu diye? O da yoo vitesleri baya iyi dedi. Siz demediniz mi 400 hp civarına yakın diye. Benim aracımın eti ne budu ne 1.4... Bak içimde bir fesatlık olsa civatasına kadar artı eksi olmaksızın specleri de sökük olan şeyleri de söylemezdim. Polo gti'ın yürüdüğü buda değil artı üstüne bişeyler daha koyabilir. Amaç geçmek geçilmek değil şunu bi anlayabilseydiniz. Sadece şakasına bi takılmamız oldu buda oruçta sizin kafaya vurdu heralde. Neyse uzatmaya gerek yok. Amaç polo gti'la denemek ise tekrar gel tekrar güler eğlenir çay kahve içer speclerin tamsa yine basarız daha fazla fark aç yine çeker yine koyarım videoyu. Masada dedim sohbette dedim forumda dedim yine diyorum. Uçan kuşla bile basarım...

SDR_07
05-08-2013, 13:32
Sende gel kardeşim denizde bekleriz. Şuna TR 'nin en iyi yürüyen gti si sende ama limitiniz belli Sti 'nin limitleri de. Allah kaza bela vermesin.

Arkadaşım işte yanlışlık var yaaa subaru sıkıntılı..... Gti'ya vida taksan beygir alıyor bence bana teklif etmeyin Cem le aranız böyle ise fena üzülürsünüz benim araba ile

Semii
05-08-2013, 13:35
Onu bunu birakinda 2. Videoda kameranin sol altinda bi kafa gordum.irkilip videoyu kapadim.ole olmaktan korkuyorumm :(

fthoskay
05-08-2013, 13:40
Arkadaşım işte yanlışlık var yaaa subaru sıkıntılı..... Gti'ya vida taksan beygir alıyor bence bana teklif etmeyin Cem le aranız böyle ise fena üzülürsünüz benim araba ile

üz kardeşim mümkünse bizi gelip kusura bakma da ne hacminiz yeter ne yürürünüz herzaman bekleriz. 1.4 arabanızla size mutluluklar 2.5 lt wrx sti ile aynı sınıfta olduğunuzu düşünmüyorum. Ben üzerim sizi derseniz kapımız açık.

SDR_07
05-08-2013, 13:47
üz kardeşim mümkünse bizi gelip kusura bakma da ne hacminiz yeter ne yürürünüz herzaman bekleriz. 1.4 arabanızla size mutluluklar 2.5 lt wrx sti ile aynı sınıfta olduğunuzu düşünmüyorum. Ben üzerim sizi derseniz kapımız açık.

Cem ile aranızda 2.3 araba 5 araba daha hızlansanız ben şuan Cem den 5 araba hızlıyım aramızda yine iki araba olur bunuda siz gecmek sayıyorsanız birşey demem ama daha fazla olmaz 2.5 sti sonuçta biz hacimsiz bu kadar gidiyoruz siz hacimli halinizde pek değişmiyor bu video da Polo başarılı yürümüş denemek istersen Antalya'dayım gel güzel kardeşim deneriz subarumuzda var onlarda deneriz yeriz içeriz atar yok yanlış anlamayın buraya fikirlerimizi yazıyoruz

fthoskay
05-08-2013, 13:58
Cem ile aranızda 2.3 araba 5 araba daha hızlansanız ben şuan Cem den 5 araba hızlıyım aramızda yine iki araba olur bunuda siz gecmek sayıyorsanız birşey demem ama daha fazla olmaz 2.5 sti sonuçta biz hacimsiz bu kadar gidiyoruz siz hacimli halinizde pek değişmiyor bu video da Polo başarılı yürümüş denemek istersen Antalya'dayım gel güzel kardeşim deneriz subarumuzda var onlarda deneriz yeriz içeriz atar yok yanlış anlamayın buraya fikirlerimizi yazıyoruz

Kardeşim Antalya da 3 sene kaldım güzel arkadaşlarım oldu hala da varlar, biz de bu taraflara bekleriz atar yok yer içeriz. Allah kaza bela vermesin.

SDR_07
05-08-2013, 14:08
Kardeşim Antalya da 3 sene kaldım güzel arkadaşlarım oldu hala da varlar, biz de bu taraflara bekleriz atar yok yer içeriz. Allah kaza bela vermesin.

Kardeşim ben zamanımda o tarafı geçtim sıra onlarda buraya gelip beni geçmeleri lazım oda biraz zor o yüzden gelip gitme olmaz şu denemeyi sağlıklı yapın video koyun izleyelim yoksa baş tarafa 380.400hp yazdırıpta 250 hp Polo ya geçilip kendinizi milletin konusu yapmayın kalın sağlıcakla

Alper_
05-08-2013, 14:35
maşallah araçlara sti ın vitesler yavaş atılmış polo da iyi gitmiş..

fthoskay
05-08-2013, 14:53
Kardeşim ben zamanımda o tarafı geçtim sıra onlarda buraya gelip beni geçmeleri lazım oda biraz zor o yüzden gelip gitme olmaz şu denemeyi sağlıklı yapın video koyun izleyelim yoksa baş tarafa 380.400hp yazdırıpta 250 hp Polo ya geçilip kendinizi milletin konusu yapmayın kalın sağlıcakla

Lafı uzatma diye kestiriyorum hala uzatıyorsun. Senin gözlerin problemligaliba geçilen taraf biz değil karşı taraf. Sende kendine güveniyorsan ki sen diyorsun şöyle iyiyim böyle yürürüm gelirsin denenir GÖRÜRSÜN gidersin bukadar. Gel senin videonu yapalım başkasının koymanın bi anlamı yok.

SDR_07
05-08-2013, 15:13
Lafı uzatma diye kestiriyorum hala uzatıyorsun. Senin gözlerin problemligaliba geçilen taraf biz değil karşı taraf. Sende kendine güveniyorsan ki sen diyorsun şöyle iyiyim böyle yürürüm gelirsin denenir GÖRÜRSÜN gidersin bukadar. Gel senin videonu yapalım başkasının koymanın bi anlamı yok.

Sizin video yu yapmış cem Hani Gti yi 10 araba geçseniz gelirimde 3 araba geşmişsin gelmeye gerek yok matematik hesabı yap geçtim sayarsın zaten .. Bende uzatmıyorum uzatan sensin gözlerimle problem yok sizin olabilir 400 hp yanlış görmüş olabilirmisiniz mesela veya nasıl hesapladıysanız

fthoskay
05-08-2013, 15:20
Sizin video yu yapmış cem Hani Gti yi 10 araba geçseniz gelirimde 3 araba geşmişsin gelmeye gerek yok matematik hesabı yap geçtim sayarsın zaten .. Bende uzatmıyorum uzatan sensin gözlerimle problem yok sizin olabilir 400 hp yanlış görmüş olabilirmisiniz mesela veya nasıl hesapladıysanız

gerçek hayatta geçemediğin gibi emin ol matematik hesabıyla da geçemezsin hacimsizliğine yan. Sıkıntın varsa gelirsin GÖRÜRSÜN yoksa uzatma çocuk gibi yeter.

ecz_murat
05-08-2013, 16:54
Ben, e46 m3 ile aynı speclerde iki araçlada denedim sonuç çok normal hatta üstlerde basılsa fark daha az olur sorun 1.4 araçtan kimse bu performansı beklemiyor ama...gerçek olan polo ve ibizalar çok iyi.

Firat.M3
05-08-2013, 17:25
maşallah cem :) 400hp'ler ile yürümeye başladıysan Mersin'e geldiğinde m3 ile bi deneme daha yapalım :)

zafa38
05-08-2013, 17:34
Konu hiç hoş yerlere gitmemiş üzüldüm arkadaşlarla tanışmak isterdim. Sırf su muhabbetlerden deneme yapasım gelmiyor artık ama arabayı satmadan ismaille bi Jübile şart gibi gözüküyor :)

Firat.M3
05-08-2013, 17:38
bu arada subaruda methanol oldugunu yazmış cem ilk postta. methanol ile 400 hp lere yaklaşır araç. eğer map methanole göre yapıldıysa 380 net vardır.

onur_guler88
05-08-2013, 18:36
aracın mapperı korhan abi max 350hp diyor araca :D daha yoruma yer bırakmamıoş gücü ile ilgili bence

Firat.M3
05-08-2013, 18:52
o zaman 400 civarı demenin alemi yok :D

JayVTEC!
05-08-2013, 19:51
subinin launch cok iyimiş maşallah..

CeM öZeR
05-08-2013, 19:56
maşallah cem :) 400hp'ler ile yürümeye başladıysan Mersin'e geldiğinde m3 ile bi deneme daha yapalım :)

Uçan kuşla bile basarım Fırat abi geç git oturur çayımızı kahvemizi içer eğlencemize bakarız :) Ne söylendiyse onu yazdım. Mapper 350 diyorsa 350'dir. Bu kadar yürüyebildik. :)

CeM öZeR
05-08-2013, 19:59
Konu hiç hoş yerlere gitmemiş üzüldüm arkadaşlarla tanışmak isterdim. Sırf su muhabbetlerden deneme yapasım gelmiyor artık ama arabayı satmadan ismaille bi Jübile şart gibi gözüküyor :)

Deneriz sıkıntı yok kardeşim. Yakıt bul ben senden haber bekliyorum..

yusufvozkan
05-08-2013, 20:05
Adam arabasindan memnun onu gecerim bunu gecerim demiyor
1.4 le oyle yururuz ederiz yuruyun kardesim.
Tutan mi var her cesit yuruyen subaru var
Gti ile gecmek istiyorsaniz benim arabam var gecilmek istiyorsaniz sayilamayacak kadar var. Adam misafir olmus arkasindan dalga gecilecek yorum yaptirmamasi gerekir ev sahibinin.

Korsti
05-08-2013, 20:33
bu arada subaruda methanol oldugunu yazmış cem ilk postta. methanol ile 400 hp lere yaklaşır araç. eğer map methanole göre yapıldıysa 380 net vardır.

Turbonun ufledigi hava belli. Bnm arabamda da ayni turbo var bn de korhan abiye yazdrdm bna da aynisini dedi ufleyecegi max hava 350 hp ye yetiyo istersen nitrogliserin yak. Zaten iwgsi 1.2 bardan fazlasini tutamiyo o turbonun. Ewg bile alsan selenoid bile degistrsen turbonun ufleyebilecegi hava belli.