PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merak edİlen deneme orÇun rg 206 vs 206 rg

orcunnn
05-08-2013, 13:58
HEP MERAK ETTİĞİMİZ BİR DENEMEYDİ
2 ARAÇTA 110 HP roland garros

BENİM ARAÇ SADACE KAZAN FİLTRE

DİĞER ARAÇ CHİP KUTU İÇİ FİLTRE

EN UZUN BASTIGIMIZ DENEME OLDUGU İÇİN BUNU EKLEDİM AŞAĞI YUKARI HEP FARK AÇILIYOR

cTHEEilqfrU

LİNK : Orço 206 RG vs 206 RG - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=cTHEEilqfrU)

G_TT_I
05-08-2013, 14:11
Ogünde söyledim araban yazılımlı rollan garrostan hızlı,
Telli olmasından ötürü zaten 1 boyu var diyordum yanılmadım :) sen açıldıktan sonra gazı bıraktım, sellektör yapıyorum ama sen top speed kovalmışın sanırım.
Satılık 04 rolland garros var :) 207 rc ile takas olur :)

orcunnn
05-08-2013, 14:16
Ogünde söyledim araban yazılımlı rollan garrostan hızlı,
Telli olmasından ötürü zaten 1 boyu var diyordum yanılmadım :) sen açıldıktan sonra gazı bıraktım, sellektör yapıyorum ama sen top speed kovalmışın sanırım.
Satılık 04 rolland garros var :) 207 rc ile takas olur :)

kusura bakma ama sordum ve bende 210 yaptım arkada dedin hatırlarsan
beni video eklemekle ugraştırma :D

her uzun denememizde aşagı yukarı buna yakın farklar olmuştu

çok sorun degil benim için ben gerekeni gördüm aracım gerçekten kendı çapında iyi gidiyormuş

G_TT_I
05-08-2013, 14:25
Biz sadece kavacığa doğru giderken kavacık viyadüğüne girerken 210 gördük, onuda zaten kavacık köprüsün altında konuştuk,
Ben kullanırken hiç 4 ün ortasına kadar basmadım,
Zaten eski kasa her şekilde hızlı biz eski kasayı satıp bunu alınca çok yavaş geldi oyüzden superchips'te yazılım yapıldı, her koşulda hızlısında 2 boydan sonrası kendini kandırmak olur.

Benim açımdan zaten problem yok, araba gerçekten satılık, düzgün bulunursa Polo gti, en kötü ihtimalle 2o7rc.

orcunnn
05-08-2013, 15:46
Biz sadece kavacığa doğru giderken kavacık viyadüğüne girerken 210 gördük, onuda zaten kavacık köprüsün altında konuştuk,
Ben kullanırken hiç 4 ün ortasına kadar basmadım,
Zaten eski kasa her şekilde hızlı biz eski kasayı satıp bunu alınca çok yavaş geldi oyüzden superchips'te yazılım yapıldı, her koşulda hızlısında 2 boydan sonrası kendini kandırmak olur.

Benim açımdan zaten problem yok, araba gerçekten satılık, düzgün bulunursa Polo gti, en kötü ihtimalle 2o7rc.

sıkıntı yok hayırlısı diyelim

murat86
05-08-2013, 15:51
İkinizden birinde bişey var ama :) (araba ve sen )

AEAlmas
05-08-2013, 15:53
orcun hafif sikleti birakta agir sikleti cikar piyasaya artik :D

G_TT_I
05-08-2013, 15:55
sıkıntı yok hayırlısı diyelim

Aynen dediğim gibi viyadüğe devam ettiğin video ise evet orada 210 yaptık.

Sonuç olarak araba gitmesi gerektiği kadar gidiyor, e90 benzinli 320, ve 2.0 birçok araba ile rahatlıkla deneyebilirsin.

basykbm44
05-08-2013, 16:00
Aynen dediğim gibi viyadüğe devam ettiğin video ise evet orada 210 yaptık.

Sonuç olarak araba gitmesi gerektiği kadar gidiyor, e90 benzinli 320, ve 2.0 birçok araba ile rahatlıkla deneyebilirsin.

Selamlar Ben çektim bu videoyu orçunun yanında bu kavacık köprüsüne giderken çekilen video iki aracada maaşallah senin aracında bayağı temiz kazasız belasız kullanın arkadaşlar.

orcunnn
05-08-2013, 16:01
orcun hafif sikleti birakta agir sikleti cikar piyasaya artik :D

emir bişeyler le denemem lazım yoksa sıyırcam ne yapayım

eğlence olsun

mustang bayramdan sonraya kaldı :)

AEAlmas
05-08-2013, 18:49
emir bişeyler le denemem lazım yoksa sıyırcam ne yapayım

eğlence olsun

mustang bayramdan sonraya kaldı :)

Büyük aş zor pişer tabiiki haci ;)