Orijinalini görmek için tıklayınız : Octavia RS vs C320 CDI SW
Octavia RS
05-08-2013, 14:24
Dun gece alman plakali c320 ile kalktık masallahi var gercekten.Mercodaki gencler baya iyiydiler isiklarda kisada olsa sohbet muhabbet falan.. :) son olarak isiklarda kalktik 1. ve 2. viteste octavia ful sariyo o yuzden kalkista geriye dusuyoruz.İyi seyirler
MxXAh4Q3PVY
Octavia RS vs Mercedes C320 CDI SW - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MxXAh4Q3PVY)
Sahilyolunda yapılacak işmi bu ?? Genede massallah octy e..
JayVTEC!
05-08-2013, 17:06
güzel deneme olmuş.
Ama sahil yolunda dikkat et kardeşim , ışıklara uymayıp atlayıp zıplayan cok var yola.
orhan_guney
05-08-2013, 17:13
sahil yolu olduğu için yorum yapmıycam...
Octavia RS
05-08-2013, 17:23
Sahilyolunda yapılacak işmi bu ?? Genede massallah octy e..
güzel deneme olmuş.
Ama sahil yolunda dikkat et kardeşim , ışıklara uymayıp atlayıp zıplayan cok var yola.
sahil yolu olduğu için yorum yapmıycam...
Abiler hepinize tesekkürler.Evet sahilyolu biraz tehlikeli ama pazar gecesiydi(dün gece)saat 2.30-3.00 arasıydı meguiars'a gelmeden önceki ışıklarda kalktık ki baya uzun bi süre ışık,geçit v.s yok saatten ötürü yolda boştu,videoyu bitirdim anında frenledik.Zaten babam öyle gazlamaz ayda yılda 1 denk geldi oda sahilyoluna.. :D
Maşallah sonradan geçmelere bayılıyorum :)
Octavia RS
05-08-2013, 18:58
Herkese tesekkürler sagolun
rengi mavi
bizim passat ta 1-2 bazen 3 sarıyor
RS nin Hp tork ve litre nedir ?
Octavia RS
06-08-2013, 23:26
bizim passat ta 1-2 bazen 3 sarıyor
RS nin Hp tork ve litre nedir ?
Arac ecufast de yapıldı ama yapılırken ben yoktum o yüzden detaylı bilmiyorum.270hp civarı,torku bilmiyorum.litreden kastınız nedir
litreden kastı kaç motor olduğu.
baban mı gazladı helal öyle babaları bu devirde bulmak zor.eskiden babamada gazlatırdım 15 sene önce.smdi bas desem ilerdeki ışıkta frene basmayacazmı ne gerek var der :)
2.0 tfsı 200hp stock araba golf gti ve tt ile aynı motor k03 turbolu stock
Octavia RS
07-08-2013, 00:17
litreden kastı kaç motor olduğu.
baban mı gazladı helal öyle babaları bu devirde bulmak zor.eskiden babamada gazlatırdım 15 sene önce.smdi bas desem ilerdeki ışıkta frene basmayacazmı ne gerek var der :)
Kafam karıştı litreyi okuyunca aklıma birden benzin litresi geldi deponun doluluk oranını yazıcaktım sonra ne alaka ya dedim :D
Babaya helal :)
Yoksa sen gazlayıp burda taşlanmamak için babam mı diyosun :D
Abiler hepinize tesekkürler.Evet sahilyolu biraz tehlikeli ama pazar gecesiydi(dün gece)saat 2.30-3.00 arasıydı meguiars'a gelmeden önceki ışıklarda kalktık ki baya uzun bi süre ışık,geçit v.s yok saatten ötürü yolda boştu,videoyu bitirdim anında frenledik.Zaten babam öyle gazlamaz ayda yılda 1 denk geldi oda sahilyoluna.. :D
Maşallah
Baban gazlamaz heee,baban gazcının önde gideni.
Tanımasak yedircen yani bize dimi .:)
Octavia RS
07-08-2013, 02:38
Babaya helal :)
Yoksa sen gazlayıp burda taşlanmamak için babam mı diyosun :D
Yok ben daha ehliyeti bile almadım :)
Maşallah
Baban gazlamaz heee,baban gazcının önde gideni.
Tanımasak yedircen yani bize dimi .:)
Hahahaha Savaş abi :D :D
Yok cidden ama eskisi kadar değil yani sakin kullanıyo artık eminim
He dengi bi araba gördümü yapıştırır orası ayrı mevzu :D
ilkerist
07-08-2013, 03:27
Yok ben daha ehliyeti bile almadım :)
Hahahaha Savaş abi :D :D
Yok cidden ama eskisi kadar değil yani sakin kullanıyo artık eminim
He dengi bi araba gördümü yapıştırır orası ayrı mevzu :D
bigün sizin rs le benle gazladı sahılde s40 t4 wardı o zmn bnde gri renkte :D yakın yürümüştü :D arabanız çok guzel ama maşallah :)
Octavia RS
07-08-2013, 13:33
bigün sizin rs le benle gazladı sahılde s40 t4 wardı o zmn bnde gri renkte :D yakın yürümüştü :D arabanız çok guzel ama maşallah :)
Doğrudur :) araç babamın.. Teşekkürler.. :)