Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonun Şampiyonu TU Clio RS vs HH Clio RS
Yeni denemelerimiz olmuştur
TU Clio RS Spec= poert polişh yazılım filitre Remus egzost
HH Clio RS Spec= port polish yazılım wösner forget piston hafif volan filitre Warex egzost
http://www.youtube.com/watch?v=WXP_13qLjWs
http://www.youtube.com/watch?v=qhFx27IjyeY
http://www.youtube.com/watch?v=7mj4xApxEW4
SLC nin TU clio RS ile test sürüşü ve yorum videosu
http://www.youtube.com/watch?v=79qMahJFQUo
chiefkadir
05-08-2013, 22:04
Maşallah iyi deneme olmuş gündüz keyfi çok iyi,
Bu SLC ne demek :beuj:
ProdriveSTI
05-08-2013, 22:07
edit : Maşallah rs'lere
kadir abi videoyu görünce o arkadaş yazacaktır cokta acık etmeyelim SLC yi
FeaTuRiNG
05-08-2013, 22:14
Maşallah RS lere.. SLC kim?
Keşke yol olsaymış biraz daha müsait..
kelalper
05-08-2013, 22:31
bizim selçuk yaw fideolarda belli oluo. :D
Maşallah RS lere.. SLC kim?
Keşke yol olsaymış biraz daha müsait..
gündüz pek musait olmuyor yollarımız ama gündüzde videomuz yoktu hic araclarıda denememiz gerekiyordu
güzel yürüyor makınalar helall
2. vites roll de sınır tanımayan RS lerle denemek istiyorum SELCUK duy sesimi
evkali_tuning
06-08-2013, 11:01
maşallah iki aracada
SLC sattı tabi RS i ondan sonra kaşıntı başladı :D
rekord2000
06-08-2013, 14:00
koni derken?
amötsör..
baya güldürdü o an :) ama maşallah iyi yürüyor makinalar.
SLC sattı tabi RS i ondan sonra kaşıntı başladı :D
Baslamazmi alper abi, kasinma degil gicisti resmen
Maşallah ama deneme olmamış pek yenişememiş araçlar :)
MatraX_07
06-08-2013, 23:51
Masallah RSlere
SLC Clio4 kesmedi sanırım:)
SLC arkadasimiz Trabzona gelme sebebi HH RS i yürürüne kavusturmakti oda oldu benimle yuruyen RS iyi yürüyordur zaten :) sagolsun benim aracada test surusu yapti sagini soluna bakti eksiklerimizi giderdi şu anki sonuc hepimizi gururlandırdı ellerin dert gormesin selcuk ve aytuğ kardeşlerimiz.
DeWiLmEnTt
07-08-2013, 01:18
maşallah RS'lere güzel yürüyorlar
SEÇKİN172
08-08-2013, 09:48
maşşallah sesler çok iyi HH rs de iyi yürüyor
Cliosportve
08-08-2013, 10:50
Videoları yeni görüyorum
Trabzonun araçlarına maşallah tekrardan
Elimizden geldiğince araçların eksiklerini giderdik
Şu an 2 araçta olması gerektiği gibi oldular
Nazar değmesin
Kaşıntılar Mayıs ayına kadar olcak
Sonrası için bakalım 172-182 olayına girmeyi düşünüyorum tekrar
Videoları yeni görüyorum
Nazar değmesin
oooo guzeellll. kasin bakalim :)
SEÇKİN172
08-08-2013, 13:23
oooo guzeellll. kasin bakalim :)
inşallah ya valla bende askerden sonra 172 düşünüyorum sende al valla selçuk abi atarsa 88 :):icon_tup:
106 varken bir tane rs le deneyemedim :(
iki araca da maşallah :)
kelalper
09-08-2013, 09:11
Videoları yeni görüyorum
Nazar değmesin
Megane varken Clio mu alacaksın. al al satmazsam bi geçiim içinden :D
maşallah ii yuruyor ama typer dayanamadı çok atlamayın dedim sizee 2 le kaltı ben 3 de :)) her kuşun eti yenmezz :)) şimdi typerımıı satabilirim sırf fatiyi geçmek için dii :))
Sıtok encin king :-) masallah rslere sesleri guzel keske daha musait olsaydi yollar
ikiside kafa kafaya gidiyor. sampiyon hangisi oluyo cozemedim :)
ikiside kafa kafaya gidiyor. sampiyon hangisi oluyo cozemedim :)
düşük specle yürüyen benim TU Clio RS im bir türlü gecilmedi kardeşim ...
EYLUL sonu musaıtım aslında kayserı-trabzon ortasında bıyerde bulusup bı deneme yapsak şöle askere gitmeden kaynatsak ortalıgı hiç fena olmaz:)
EYLUL sonu musaıtım aslında kayserı-trabzon ortasında bıyerde bulusup bı deneme yapsak şöle askere gitmeden kaynatsak ortalıgı hiç fena olmaz:)
Kısmetse O zaman deneriz arkadaşm..
Fatih YİGİT
14-08-2013, 11:36
Maşallah rs lere ama geçen geçilen pek sağlıklı değil gibi daha iyi videolar bekliyoruz Allah kaza bela vermesin ...
speclerde sadece piston farki var sanirim.
kac sıkıstirma bilmiyorum ama bi arabaya egzantrik takilmadan once neden piston takilmis?
yazilimlarinizda aynidir buyuk ihtimal.
filitre sistemleriniz nasil , egzoz borulariniz nasil, port polish ler nasil. hepsi etkiler gidisi. speclere bakarsin ikiside ayni.
bende duz boru vardi onu cikardim yine duz boru yaptim. ikiside duz boru uzaktan bakinca.
kaldiku camera senin aracindaysa zaten diger arac cok azda olsa senden hizli. uzatsaniz 1 boydan fazla one cikar bence.
maksat onde olmaksa speclerin onemi yok diger rs trabzonun sampiyonu bence :)
kaldiki "şampiyon " nedir arkadas. 2 tane rs var birini gec sampiyon ol :)
2 kisinin girdigi sinavda 2. olup sevinmek gibi.
biraz mutevazi olun ya.
kac sıkıstirma bilmiyorum ama bi arabaya egzantrik takilmadan once neden piston takilmis?
filitre sistemleriniz nasil , egzoz borulariniz nasil, port polish ler nasil. hepsi etkiler gidisi. speclere bakarsin ikiside ayni.
bende duz boru vardi onu cikardim yine duz boru yaptim. ikiside duz boru uzaktan bakinca.
kaldiku camera senin aracindaysa zaten diger arac cok azda olsa senden hizli. uzatsaniz 1 boydan fazla one cikar bence.
biraz mutevazi olun ya.
ibo ben direk şampiyonum, dier RS le videoları gördün Kayserıdede 2tane RS olunca sonuc direk king:D
biraz mutevazi olun ya.
HH RS in specleri fazla benden yazilim farkli ayni degil :) warex egzost onda hafif volan onda 63 luk duz boru onda forget piston onda onun tum sensorleri sorunsuz calisiyor benim map sensoru bozuk oksijen sensoru okumuyordu benim aracin ölüsü onun dirisine eşitti :) bu speclerle beni gecmesi fark atmasi gerekken ayni kafada kaldi bu dediklerime selcuk ile aytug şahit gecilmedigim icin bu sekilde Trabzonda şampiyon ilan ettim kendimi.... birde sensorlerim tam calissaydi onun specleri bende olsaydi kafasina en az iki boy cakmistim .... belkide daha fazla dusuk specle ölü halimle gecilmedim ....
HH RS in specleri fazla benden yazilim farkli ayni degil :) warex egzost onda hafif volan onda 63 luk duz boru onda forget piston onda onun tum sensorleri sorunsuz calisiyor benim map sensoru bozuk oksijen sensoru okumuyordu benim aracin ölüsü onun dirisine eşitti :) bu speclerle beni gecmesi fark atmasi gerekken ayni kafada kaldi bu dediklerime selcuk ile aytug şahit gecilmedigim icin bu sekilde Trabzonda şampiyon ilan ettim kendimi.... birde sensorlerim tam calissaydi onun specleri bende olsaydi kafasina en az iki boy cakmistim .... belkide daha fazla dusuk specle ölü halimle gecilmedim ....
hocam iyi güzelde bu senin arabanın iyi olduğunu mu gösterir yoksa diğer arabanın kötü olduğunu mu? bence olay sizin aracınızın olağanüstü yürümesi değil diğer rs in gerektiği gibi yürümemesinden kaynaklı.
hocam iyi güzelde bu senin arabanın iyi olduğunu mu gösterir yoksa diğer arabanın kötü olduğunu mu? bence olay sizin aracınızın olağanüstü yürümesi değil diğer rs in gerektiği gibi yürümemesinden kaynaklı.
Benimki iyi yürüyor maşşalahı var :) benim düşüncem bu tabi
Lastikleriniz seninki 45 yanak adamınki 50 yanak. sende spoon var onda orjinal 8 kg lık oz f1 ler :) bunlar da önemli etkenlerdir. ama tu rs in sağlığı gayet yerinde bu asla gözardı edilemez. ama topspeede doğru hh rs geçerdi bence.
Top sped te gececegini sanmiyorum bende hic herkezin aksine dusunuyorum cunki bu TU Clio RS sonuna kadar birakmaz cigeri kuvvetlidir herzaman kullandigim arac bu daha once top spedlerde gecilmedim bu yuzden rahat konusabiliyorum neyse sonucta top sped yapamadik herkeze yorumlari icin teşekkür ediyorum....
Jeandan-R
19-08-2013, 01:17
Rs'in en kötü olduğu yer topspeed konusu bence. 5e atınca çakılıyor araba, iynn-RS'de çok kısa bir 5 vardı sanırım bunun yüzünden. Şampiyonu istanbula bekleriz bu arada :)
Benim eski EB RS de şu anda Trabzonda sanırım bişeyler yapılıyormuş. Sahibi beni aradıydı geçenlerde.
Bu arada oksijen sensörüm okumuyor demişsin. Ona rağmen arabam geçilmedi demişsin eğer yanlış okumadıysam. Eski bi RS sahibi olarak şunu diyim sana oksijen sensörü çalışmayan bir RS bırak 2'yi 1. Viteste bile sarmaz :) Çünkü doğru karışımı algılayamadığı için arabanın gidişini çok etkiler. Ben 2 defa oksijen sensörü kırmış biri olarak sensör arızasını direk 1. vitesteki gaz tepkimesinden algılardım ve her iki seferde de yanılmadım. Kaldı ki karşındaki rakibin seni o halde bile geçemediyse kusura bakma onu kendine rakip görmen bence hata. Kendini kandırıp haybeye suni mutluluk yaşatıyorsun kendine. Bence kendine ciddi bir rakip bul. Mesela filtre egzozlu bi s2000 bulabilirsen onunla deneyebilirsin. 4 sonuna kadar sana ciddi bir fark atamaması lazım eğer şampiyonsan. Karşıdaki arabanın ciddi sıkıntıları var sana diyim. Onun ölüsü benim dirim gibi bi yorum cidden çok kel alaka olmuş.
Rs'in en kötü olduğu yer topspeed konusu bence. 5e atınca çakılıyor araba, iynn-RS'de çok kısa bir 5 vardı sanırım bunun yüzünden. Şampiyonu istanbula bekleriz bu arada :)
ikiside rs oldugu icin bi sikinti cikmaz
kosule kosule el ele giderler topspeede :D
@ Bora abi :) abi o2 neysede map bozuk diyo arkadas :D
hadi bakalım kim yazacak profiline the fastest Clio RS diye.
Ondan sonra da the fastest Megane RS tartışması başlatırız, bol su içmek lazım, ***** başka türlü uzağa işemek zor olur.
İbo şu arabanı al gel İzmire :D Akhisara seyirci ol bari.
CasabLanca
19-08-2013, 08:58
TIC Rsde 5 yok 4.5 var :D hayatımda 5de köpek gibi gidip kesiciye giren RS gördüm :hehe:
Hmm bak o gözümden kaçmış. O zaman bir önceki yorumum x 2 :)
hadi bakalım kim yazacak profiline the fastest Clio RS diye.
Ondan sonra da the fastest Megane RS tartışması başlatırız, bol su içmek lazım, ***** başka türlü uzağa işemek zor olur.
Ben burdan yazıyorum alper abi hemde ''the world fastest Clio Rs'' Hadi bakalım ne olacaksa :hahaha::hahaha::hahaha:
Ben burdan yazıyorum alper abi hemde ''the world fastest Clio Rs'' Hadi bakalım ne olacaksa :hahaha::hahaha::hahaha:
:D Murat artık iddiasız kimse kalmadı :D
the fastest stock engine clio rs is TIC:cool:
istanbula ozellikle ben de bekliyorum denemekten keyıf alırım :)
bu arada maşallah araçlara
the fastest stock engine clio rs is TIC:cool:
the fastest megane rs is mine :cool:
istanbula ozellikle ben de bekliyorum denemekten keyıf alırım :)
bu arada maşallah araçlara
clio rs ler ozel ilgi alanin galiba :)
nerde rs konusu olsa yazmadan yapamiyosun.
Ankaraya gelirsen deneriz aklinda olsun. kesin ara beni :)
clio rs ler ozel ilgi alanin galiba :)
nerde rs konusu olsa yazmadan yapamiyosun.
Ankaraya gelirsen deneriz aklinda olsun. kesin ara beni :)
ankaraya geleceğimi düşünmüyorum ama gelirsem ilk işim aramak olur istanbulada beklerim filtre headers li T-Sport clio rs cok ama cok seviyor bende engel olmuyorum :icon_tup:
ankaraya geleceğimi düşünmüyorum ama gelirsem ilk işim aramak olur istanbulada beklerim filtre headers li T-Sport clio rs cok ama cok seviyor bende engel olmuyorum :icon_tup:
istanbula kadar gidebilecek durumda degil aracim.
burda turbolarla denemekten biktim.
seninki gibi iddiali bi atmo arac icin duzce ye kadar gidebilirim ama :)alistik nasil olsa :)
seninki gibi iddiali bi atmo arac icin duzce ye kadar gidebilirim ama :)alistik nasil olsa :)
turbolar derken ? ben burda turbolarla deneyemıyorum en kotusu 350-400 hp oluyor:) rsle rodajı yaptıktan sonra deneriz düzcede
t-sport - clio rs bencede zevkli olabilir. Ama t-sport biraz ağır kalır rs e göre her rs bir değil yürüyeni var yürümeyeni var yürümeyeniyle deneyip yürüyene atarlanmamak lazım şaşkınlık yaratır sonra :D
t-sport - clio rs bencede zevkli olabilir. Ama t-sport biraz ağır kalır rs e göre her rs bir değil yürüyeni var yürümeyeni var yürümeyeniyle deneyip yürüyene atarlanmamak lazım şaşkınlık yaratır sonra :D
:D:D:D:D cok haklısın ben hep yürümeyeniyle denedim sunu belirtmem gerekir ki alicanRS kardesimle (rsciler az cok tanır) 4 sene ugrastık hangı rs de laguna kapagı hangisinde laguna pistonu oldugunu bile iyi bilirim kardesim :icon_tup:
turkiyede aynı specde T-Sport gececek rs yok bunuda altını cızerek hatırlatmam gerek :)
İbonun RS rüştünü ispat edeli yıllar oldu :D, her sene daha da hızlanıyor. İbo sonunda cupradan da sıkılır da bu RS i bırakamaz.
turbolar derken ? ben burda turbolarla deneyemıyorum en kotusu 350-400 hp oluyor:) rsle rodajı yaptıktan sonra deneriz düzcede
konuyumu dagitmayami calisiyosun banami oyle geliyor.
250 hp turbo yokmu istanbulda. polo gti - ibiza cupra - golf gti vs.
turkiyede aynı specde T-Sport gececek rs yok bunuda altını cızerek hatırlatmam gerek :)
bende headers bile yok mesela. geri kalan specler ayni sayilir.
araban hazirsa duzce iyi bi teklif :)
İbonun RS rüştünü ispat edeli yıllar oldu :D, her sene daha da hızlanıyor. İbo sonunda cupradan da sıkılır da bu RS i bırakamaz.
Cupra elbet satilacak abi ama rs sonuna kadar devam :)
1.8 t-sport bilmesek yutturcan :D
Sen bence düzgün bir rs bul dene demekki tam olarak bütün rs leri bilmiyormuşsun bu lafı söylediğine göre :)
Bence TIC ile dene birisi seni bu rüyadan uyandırması gerek iyi kaptırmışsın kendini :D
konuyumu dagitmayami calisiyosun banami oyle geliyor.
250 hp turbo yokmu istanbulda. polo gti - ibiza cupra - golf gti vs.
bende headers bile yok mesela. geri kalan specler ayni sayilir.
araban hazirsa duzce iyi bi teklif :)
Cupra elbet satilacak abi ama rs sonuna kadar devam :)
Sence konuyu dagitmamin ne gibi mantigi olabilir turboo yazinca extra turbolanmis yada turbosu buyutulmus arac akla gelir
Deneriz tabiki kisa sanzimanla yetisme olucagini dusunuyorsun ama bence bir daha dusun bu sure zarfinda :icon_tup:
Trabzon'un şampiyon RS'i kupasını istiyor.. :D
SekoLive
19-08-2013, 13:05
trabzon'un şampiyon rs'i kupasını istiyor.. :d
:) :) :) :)
1.8 t-sport bilmesek yutturcan :D
Sen bence düzgün bir rs bul dene demekki tam olarak bütün rs leri bilmiyormuşsun bu lafı söylediğine göre :)
Bence TIC ile dene birisi seni bu rüyadan uyandırması gerek iyi kaptırmışsın kendini :D
Ahahaha aynen bilmesen yuttuucam hakketen kardesim etut yap biraz videolarimi izle yada ne biliym biraz arastir cunku ben rslerle denemiyorum sadece baska bir cok aracla videom var yada kaydetmedigim denemelerim var kimseye bisey kanitlama gibi cabam yok o yurumuyor bu yurumuyor ben hep yurumeyen arabalarla denedim :D
Ahahaha aynen bilmesen yuttuucam hakketen kardesim etut yap biraz videolarimi izle yada ne biliym biraz arastir cunku ben rslerle denemiyorum sadece baska bir cok aracla videom var yada kaydetmedigim denemelerim var kimseye bisey kanitlama gibi cabam yok o yurumuyor bu yurumuyor ben hep yurumeyen arabalarla denedim :D
denediğin araçların videolarını izledim. Bence fazla şansın yok.
Headers filtre egzoslu düzgün bir typer la yürüyebiliomusun ?
denediğin araçların videolarını izledim. Bence fazla şansın yok.
Headers filtre egzoslu düzgün bir typer la yürüyebiliomusun ?
Bos ver kardesim sen izlersin ilerde :)
@can's ; araciniza ne upgrade yaptinizda rodaj yapiyosunuz ? Forged pistonmu taktiniz sikistirma kac ?
@can's ; araciniza ne upgrade yaptinizda rodaj yapiyosunuz ? Forged pistonmu taktiniz sikistirma kac ?
Short blok getirdim o yuzden rodaj yapicam kardesim
Sence konuyu dagitmamin ne gibi mantigi olabilir turboo yazinca extra turbolanmis yada turbosu buyutulmus arac akla gelir
Deneriz tabiki kisa sanzimanla yetisme olucagini dusunuyorsun ama bence bir daha dusun bu sure zarfinda :icon_tup:
ya neyse bosver turbolari. ben atmo bi aracla deneme istedigim icin yazdim.
bos atarlanmaya gerek yok. sen soyle yapardin ben seni boyle boyle gecerdim, uzulursun aglarsin arabani satarsin vs. vs.
benim aracim hazir. senin aracinda hazirsa duzcede deneyelim.
Short blok getirdim o yuzden rodaj yapicam kardesim
Hayirlisi olsun abi tam olarak specler nedir
ya neyse bosver turbolari. ben atmo bi aracla deneme istedigim icin yazdim.
bos atarlanmaya gerek yok. sen soyle yapardin ben seni boyle boyle gecerdim, uzulursun aglarsin arabani satarsin vs. vs.
benim aracim hazir. senin aracinda hazirsa duzcede deneyelim.
Bos atarlanmam bunu bil denerim dedim mi denerim gercekler her zaman benim tarafimdan konusulur dener goruruz benim tecrubelerim bunlar tabi yuruten olmadigi icin benden baska araci kimse bilmiyor bu tip degisik yorumlar olabiliyor bittiginde ariycam iyi calismalar :)
Hayirlisi olsun abi tam olarak specler nedir
Yine ayni olucak kardesim ama kapak konusunda kararsiz kaldim belki kapak olabilir extra olarak o kadar zaten cikan blok saglam oda duruyor belki ona farkli spec olur ilerde kismet
Benim eski EB RS de şu anda Trabzonda sanırım bişeyler yapılıyormuş. Sahibi beni aradıydı geçenlerde.
Bu arada oksijen sensörüm okumuyor demişsin. Ona rağmen arabam geçilmedi demişsin eğer yanlış okumadıysam. Eski bi RS sahibi olarak şunu diyim sana oksijen sensörü çalışmayan bir RS bırak 2'yi 1. Viteste bile sarmaz :) Çünkü doğru karışımı algılayamadığı için arabanın gidişini çok etkiler. Ben 2 defa oksijen sensörü kırmış biri olarak sensör arızasını direk 1. vitesteki gaz tepkimesinden algılardım ve her iki seferde de yanılmadım. Kaldı ki karşındaki rakibin seni o halde bile geçemediyse kusura bakma onu kendine rakip görmen bence hata. Kendini kandırıp haybeye suni mutluluk yaşatıyorsun kendine. Bence kendine ciddi bir rakip bul. Mesela filtre egzozlu bi s2000 bulabilirsen onunla deneyebilirsin. 4 sonuna kadar sana ciddi bir fark atamaması lazım eğer şampiyonsan. Karşıdaki arabanın ciddi sıkıntıları var sana diyim. Onun ölüsü benim dirim gibi bi yorum cidden çok kel alaka olmuş.
Senin EB RS oldu HH RS :) Videolarini izle benimle devamli rolleri var su anda baya yuklendi yine stok engine ben gecilmedim neyse herkeze bol muhabbetler...
samet_61
20-08-2013, 01:20
koni derken?
amötsör..
baya güldürdü o an :) ama maşallah iyi yürüyor makinalar.
trabzonda kesık yaya bıle halk arasında koni derler:) koni ahmet koni mehmet gıbı lakaplara bıle uzun sokakta denk gelırsınız:)
FATİH RS
10-06-2014, 22:50
S.a merhaba arkadaslar eski plakasi HH clio rsin sahibiyim gordugum kadariyla bos laflarla burda piyasa yapmaya calisan arkadas var k.bakmasin kimse kimseyi avutmasin bu iside uzatip cingene isine cevirme kardesim be videolarda goruldugu gibi selcuk abi ve aytug abi aracima yazilim denemesi yapiyor bilgisayar araca bagli durumda videolarda goruluyor verim almak icin aracimda beyin yok forgete uygun yazilim atiliyordu bunuda serkanin araciyla deniyoduk ve bundan guc alinmadigini herkes iyi bilir buna aciklik getireyim serkan aracim stock diyo kardesim avutma kimseyi be yeter da cingene isine cevirdin bu isi benim aracimda port polish var senin aracta da var benimkinde yazilim var seninkindede var benimkinde egzost filtre var seninde var senin aracda kilima iptali sofor koltugu yok spoon jant 45 yanak var kilo olarak benden 70 100 kilo daha hafifsin benim ise tek farkim forget var ondada araca guc vermez kime sorarsan sor herkes iyi bilir beyinsiz forget yurumez sadece kirilmasini onlersin bununlada kalmaz hafif volan demissin hafif volan araci kesiyo kardesim denemek icin takilmistir sonra cikarttik zaten sonra aracimi tamamlayip sorunsuz duruma getirdik ve serkanla son denemeyi yaptik videolar serkanin aracindan cekilmistir iyi seyirler bu konuyuda uzatmaya gerek....!!!!
Videolar bunlar bunlardan haric 2 3 tane daha var
https://www.facebook.com/photo.php?v=3608073296435&set=vb.1711794949&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=3608083016678&set=vb.1711794949&type=2&theater
Bir senelik konuyu hortlatmışsın da forged piston ile sıkıştırmayı arttırınca beyin olmadanda güç gelir. Nasıl ince conta yada kapak taşlama ile araca pozitif bir etki oluyorsa pistonun getirdiği orjinaldan yüksek sıkıştırma oranı araca güç verir. Hele hele yazılım yapılmadan kırılacak derece bir fark varsa yani 11 sıkıştırmadan 12.2 gibi o vakit daha fazla güç gelir.
FATİH RS
11-06-2014, 08:38
Aracımda 11.8 sıkıstırma vardır yani orjinaliyle bir farki yoktur sen herhalde bu isi biliyon yada bilmiyon beyinsiz forgetden verim alamazsin alirsin ama verimli guc alamazsn zaten 11.8 sıkıştırmqyla orjinalinden bi farki yok daha onceki konusmalarda selcuk abi gerek aciklamayi yapmistir konu kapanmisdi burada sen gectin ben gectim diye mualefette yapmaya gerek yok burada zevk yapiyoruz arkadas gurur meselesi yapiyo atip atip ayni seyleri yazip duruyo cirkeflige gerek yok kimse k.bakmasin aciklama yapmak gibide kimsenin zoru yok olayi buyutup buyutup durmasin kimse aracimlq en son denemeler yapildigindaki videolari attim madem stock araci gectim diyor bu videolarda izleyein stocku daha fazla uzatmaya gerek yok kalp kirmayada gerek yok videolar orda ....
herkez kendi geçtiği videoyu koyacaksa buda benim NRS 77 RS im namı TU Clio rs iyi seyirler
https://www.youtube.com/watch?v=dUCsfmoNw9Q
SEÇKİN172
01-07-2014, 12:43
maşşalalh 1 senelik konu hortlamış çokmu düşündünüz hortlatsakmı die :)
masallah araclara ancak sampiyon hangisi?:)
SEÇKİN172
01-07-2014, 19:03
ikiside şampiyon :)
barracuda_61
02-07-2014, 03:41
Maşallah tu Clio Rs e zımba gibi be ...
Maşallah sağolun kardrşlerim şu an izmirde onur kardeşimizde yine zımba gibi hiçbişe kaybetmemiş yeni aracım 206 RC. ARTIK onu zımba gibi yapacağım herkeze iyi seyirler
FATİH RS
03-07-2014, 18:12
Serkan sensin cesaretin yüregin varsa al gel aracini hotri meydan ortataya koyacaz parayi kaltiracaz ama sende o yurek yok kardesim bu olayi daha nerden nereye taşımışşn ayiptir ayip kendini rezil etmekden baska bir is yapmiyosun sensin kardesim piyasa yapmaya calışıyosan gerek yok millet seni tanımış nasıl bir kişilik sahip oldugunu ikidebir video atip duruyosun amacin ne ki onu anlamis degilim zevkle yaptigimiz isi gurur meselesine döküp benimle yaptigin rollerdeki bir iki kaza kurbani gectigin videolari atip duruyosun etme kardesim ayiptir ayip daha bu konuyla ilgili yorum yapmayacam istedigini atip yazabilirsin aracim belli ben diyecegimi dedim hotri meydan al gel nokta.
seni kaleye alan yok fatih kendi çöplüğünde öt benim yanıma yaklaşamazsınız benim seninle piyasaya da ihtiyacım yok derdin nedir belli geçip ben geçtim demek ama yemezler gecemediniz beni hiçbirinizde geçemediniz uğraştınız para harcaınız yine gecemediniz ben senin olduğun yerde gaza basmam zaten seviyemde değilsin bu son sözüm ne kadar istersende konuş burda ben yaptımmı siz anca bni izlersiniz :)))))) başkada diyeceğim yk hadi kal sağlıcakla benimle seninde işin yok by by by by by
videoyu çeken arkadaş mı trabzonun şampıyonu :) kusura bakmayında daha vites atamıyor.
Şindi ramazan olmasa yarim kg cekirdegi var bu konunun :)
kaleye alan yok heee sesli güldüm beyler kusura bakmayın :D araba dediğiniz teneke parçalarıyla ego tatmin edip kendinizi bişey sanmayın ruh hali bozuk davranışlar bunlar.
FATİH RS
05-07-2014, 19:29
Sen attin videoyu ben degil şampiyel alda yuzmeye git kocum aracindaki kisa 5 vardi yok dedin burdan bir arkadas yazmisti hatta yok dedin yalanin ortaya cikinca kivirdin erdinc dogru demis gitte top oyna saitli arkadaslar var ne cevirdini anlatti ben kimseye gectim demedim selcuk abi aytug abi biliyo herseyi sus typer sana 30 boy caktini unuttun herhalde onlar cikipta sampiyonuz demediler arkadaslar elinde ikinci elde olur tencere tava varsa verinde sussun fifaya basvur olmadi aramizda para toplayip alacaz sana kupani