Orijinalini görmek için tıklayınız : Ek 1.4
Honda Civic 1.4i S 1998 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - Pasif İlan - 128924248 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-takasli-honda-civic-1.4-i.s-otomatik-bin-tl-masrafli-128924248/pasif-ilan/)
Arac bu arkadaslar takas gonderdı nedır ne degıldır.
Bırde bu sanzımanı komple atıp manuel koyamıyormuyuz muaynede fılan nasıl oluyor ??
driftboy
06-08-2013, 22:20
kanka ilan onay sürecinde görünmüyo ayrıca otomatik 1000 tl masraflı 16 bin tl filan eder, ama bu araba o paraları etmez gibi :D
Valla ne bleyim.kanka arac denizlide denizlili.arkadaslar sizlerden.yardim lazimm comeonnnn :D
driftboy
06-08-2013, 22:32
ilan onaylansında detaylı bakalım :D
Opuyorumm kanki rexi aykuta birakamam genc adama gore fazla hizli
arsenikli
06-08-2013, 22:36
Sen askere gitmiyomusun arabayı napıcan git gel alırsın kafana göre bişey
Sen askere gitmiyomusun arabayı napıcan git gel alırsın kafana göre bişey
Yav kasimda gidiom ama rexi birakmamaliyim burda.ne anam.nede babam.istiyir satmaliyim yada yavas bi araba alcam
driftboy
06-08-2013, 22:41
Opuyorumm kanki rexi aykuta birakamam genc adama gore fazla hizli
gürsel agada satıyomuş rexi onla takas edin o gitmiyo zaten :D
O kadarda yavasi lazim degil kanka :p :p
ilan detaylarında 4 kapı araçlarla takas olur yamış crx le takas etmesi ilginç biraz kurtulmak istiyor gibi araçtan sanki :) şevki (wekoo) gidip baksın en güzeli :)
wekoo bişiyide bilme be :))
Wrkoo abi sagol pmden yasin gozukmuyor hocam.yazdim.kusura bakma abi direkt olrak vazgectim kiz gbi arabami nasi vrreyim
Arda neyin peşindesin :) Araba benım dükkanın arka sokağında hemen... Satayım diye dolanmadığı yer yok , Denizli den ekmek çıkmadı teee Edirneye kadar uzanmış demek :D
ilan detaylarında 4 kapı araçlarla takas olur yamış crx le takas etmesi ilginç biraz kurtulmak istiyor gibi araçtan sanki :) şevki (wekoo) gidip baksın en güzeli :)
wekoo bişiyide bilme be :))
:hahaha:............................
driftboy
07-08-2013, 12:03
vazgeç yavrum vazgeç
Arda neyin peşindesin :) Araba benım dükkanın arka sokağında hemen... Satayım diye dolanmadığı yer yok , Denizli den ekmek çıkmadı teee Edirneye kadar uzanmış demek :D
bu iyiydi günkut öptüm seni :D
ilandaki araç asla haketmez o parayı ve çok kötü duruyor yaw o paraya güvenlik paketli adam gibi 98 1.4 alınır
Risendark
07-08-2013, 12:40
Bu araba feleğin çemberinden 156131821 kere geçmiş boşver :D
ben arabamı satsam demekkı gul gıbı araba