PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTİ gaz pedalı sıkıntısı hakkında yardım ??

yasingti
07-08-2013, 11:28
Merhaba arkadaşalr aracımın gaz pedalı çok sert yani şöyle söyleyim aracımla 2.viteste sürekli ayağımı aynı ayarda gazda tutamıyorum sanki böle birşey tutuyor gibi oluyor pedalı gaz telindendir diye düşündüm telini değiştim gazın hafif yumuşar gibi oldu sonra malesef yine aynısını yapmaya başladı :( sizce gaz pedalı orjinal değil spor takılmış ondan mı yapıyordur yoksa başka sıkıntımı vardır ?

wekoo
07-08-2013, 11:34
gaz telinin dışındaki boruya dikkat edin kasıntılı biyerden almış olabilirsiniz birde tam aracın içeriye giren yere dikkat edin tel yuwadan cıkmış olabilir orda yuwarlak bir plastik var ona dikkat edin...

yasingti
07-08-2013, 14:03
yardımınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi gaz telinin dışındaki boruyu takip ettim ve motorun arkasında kasıldığını gördüm ordan kurtardım rahat çalışıcak şekilde yerleştirdim dediğiniz gibi pedal yumuşadı saolun :)

wekoo
07-08-2013, 14:07
yardımınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi gaz telinin dışındaki boruyu takip ettim ve motorun arkasında kasıldığını gördüm ordan kurtardım rahat çalışıcak şekilde yerleştirdim dediğiniz gibi pedal yumuşadı saolun :)

aslında borunun içini vd40 ile yaglama şansın warsa birazdaha yumuşar...:icon_tup:

yasingti
07-08-2013, 14:09
aynen öyle yaptım wd40 ile güzelce aşağıdan pedalın ordaki bağlantı noktasından çıkana kadar yağladım ve temizce yerleştirdim yerine gerçekten çok güzel oldu wd40 ı icad edenden allah razı olsun en kötü yerde yardımcı oluyor melet :)