Orijinalini görmek için tıklayınız : İbiza 6j coilover?
emrah-58
07-08-2013, 16:32
Seat ibizamı yere basmak istiyorum, arabayı dağatacak kadar sekmesini istemiyorum ,üzerinde orjinal 205 40 17 lastikler mevcut, Belçikadan polo 6r'den çıkma KW' marka coilover kiti buldum , yurtdışından gelecek.. Konfor durumu ne olur kaygılarım var? Tehlikeli boyutta seksin ve arabaya zarar versin istemiyorum.
emrah-58
11-08-2013, 21:17
güncel olsun , Kw * Ta technix * Fk bunlardan hangisi hem sağlam alçaltır hemde en az konfor kaybı sunar.
Kutluhan
12-08-2013, 10:23
benim araştırmalarım sonucu konfor ve performans açısından en iddalısı Kw V1-V2 modeliymiş, Ta Technix pek bulaşmayın pinpon topu gibi sekiyor yorumlarını okudum (Denemedim) , FK zaten kullanan görmedim duymadım belkide vardır yorum ve görüş bulamadım ben, KW alın derim pişman olmazsınız şimdiden hayırlı olsun.
ta technix çok sert tavsiye etmem kw alabiliyorsan hem konforun hemde yol tutuşun çok iyi olur, fk da güzel düşürüyor ta technix kadar da sert değil fk da tavsiye ederim ama ta technix kesinlikle hayır :)
Kutluhan
12-08-2013, 11:21
Kw yi sipariş etmek lazım ve bi sonraki siparişle (2 ay sonra) gelecek diyor kw türkiye distribütörü fiyat olarak v1 2500-2800 tl arası dedi arkadaş pazarlık yapmak lazım :)..
Ben Fk nın türkiye distribütörü konuştum ellerinde coilover yok , Vogtland marka var dedi (800euro) ama o nedir ne değildir bilmiyorum kafada bırakmadılar :)
emrah-58
13-08-2013, 01:20
vallahi peder belçikada 100euro'ya sıfırdan farksız 2.el kw' coilover kiti bulabiliyor.. göndermesi biraz sıkıntı ama bakalım uğraşıcaz biraz.. burada cok ucuk fiyatlar istiyorlar. Bide merak ettiğim bu coiloverlerle araç basık haldeyken esp görevini tam manasıyla yapabilecekmi.
vallahi peder belçikada 100euro'ya sıfırdan farksız 2.el kw' coilover kiti bulabiliyor.. göndermesi biraz sıkıntı ama bakalım uğraşıcaz biraz.. burada cok ucuk fiyatlar istiyorlar. Bide merak ettiğim bu coiloverlerle araç basık haldeyken esp görevini tam manasıyla yapabilecekmi.
esp ye bi müdahale etmezsen sıkıntı olmaz çalışır :)
Yeşil R53
13-08-2013, 10:38
Esp lik bir sey yok coilde. Cok skinti olursa bilgisayardan sezicilere tekrar ayar yapilir. Kw iyidir tr nin cogu kw nin arkasindadir pahalidir ama can dir.
100 euro ya kw 1 imkansiz kw olduguna emin misiniz? v1 ler 900 kusur euro sifiri. fk fln olsa anlarim ama 100 euroya alinan coiloverdan pek bisey beklemeyin coilover bile cikmayabilir :)
Ta technix kullanıyorum cok sert ama alıştım. Suan %40 basıklıkla kullanıyorum kaldırıncada amortisör milleri kısa olduğundan vurma yapıyor hemen sona geliyor. KW de serttir öteki berikide düşürüpte konforlu olan bir ibiza saibine rastlamadım hem dussun hem yumuşak olsun diyosunuz imkansız denemediğim sey bi Koni amortisörle Eibach yaylar kaldı sanırım onlarda aynıdır.