Orijinalini görmek için tıklayınız : KaDil VTI
https://www.facebook.com/photo.php?v=149656858565343&set=vb.119756461555383&type=2&theater
Videoları birleştirmişler çok hoşuma gitti paylaşmak istedim :) MAŞALLAH'ı eksik etmiyoruz dimi :)
Masallah Metin abi, cok guzel gidisi var aracinin. Birde airmass olsa guzel olacak. :)
Bu arada kamera nedir? Bana boyle kamera lazim kadran videosu cekebilmem icin.
Masallah Metin abi, cok guzel gidisi var aracinin. Birde airmass olsa guzel olacak. :)
Bu arada kamera nedir? Bana boyle kamera lazim kadran videosu cekebilmem icin.
Bende o airmass ile gezecek yürek yok :( cut out candır:D Kamera küçük sony marka ama modelini tam bilmiyom:( yunus bilir yunustan almıştım :D
President
07-08-2013, 21:05
Airmass ayrı bir zevk tabi ama bence bu haliyle aracın sesi çok daha güzel. Kazasız belasız maşşallah.
ykavcioglu
07-08-2013, 21:40
Ben demiştim bu videolar tutar diye :))
Bu videolar sayesinde 10 sene daha KaDil efsanesi sürer:)
Maşşalah....
sesine hayran kaldım :icon_tup:
Airmass ayrı bir zevk tabi ama bence bu haliyle aracın sesi çok daha güzel. Kazasız belasız maşşallah.
her zaman egzoz sesiyle dolaşmak banada rahatsızlık veriyor :) Teşekkürler...
Ben demiştim bu videolar tutar diye :))
Obey nutella işe yaradı :D
Bu videolar sayesinde 10 sene daha KaDil efsanesi sürer:)
Maşşalah....
Sağol umut'um VB de temizliği ve gidişiyle unutulmuyacak araç :icon_tup:
maşallah sesi mükemmel
Çok teşekkürler :)
sesine hayran kaldım :icon_tup:
çok teşekkürler :icon_tup:
maşallah sesi çok güzel..
debriyajda biraz kaydırma var sanki yada yeni yeni başlıyor. vites geçiçlerinde km. saatinde bir anlık gerileme oluyor gibi
arsenikli
07-08-2013, 22:42
Maşallah çok güzel kazasız belasız kullanın
maşallah sesi çok güzel..
debriyajda biraz kaydırma var sanki yada yeni yeni başlıyor. vites geçiçlerinde km. saatinde bir anlık gerileme oluyor gibi
3 senedir aynı debriyajı kullanıyorum :D yinede banamısın demiyor ama değişmesi şart tabiki :icon_tup:
Maşallah çok güzel kazasız belasız kullanın
Çok teşekkürler :)
Bacanak Maşallah Allah nazardan saklasın. Kadil ünlü oldu artık bi imza verirsin :D yav bi ara mangal yapalım :)
Bacanak Maşallah Allah nazardan saklasın. Kadil ünlü oldu artık bi imza verirsin :D yav bi ara mangal yapalım :)
İmza senin köpeğin olsun :) mangal içinde tamam varım ama etler senden :D:D:D
KD gözümde tam bir vti'dır. Ne fazlası ne eksiği vardır. Aracımdan şüphem olursa kıstas alabileceğim nadir araçlardan biri. Maşallah Metin abi Allah kaza bela vermesin.
KD gözümde tam bir vti'dır. Ne fazlası ne eksiği vardır. Aracımdan şüphem olursa kıstas alabileceğim nadir araçlardan biri. Maşallah Metin abi Allah kaza bela vermesin.
Yorumun için çok teşekkür ederim ;)
MaşAllah Metin abi.
Kadil formunda her zamanki gibi.
MaşAllah Metin abi.
Kadil formunda her zamanki gibi.
Teşekkür ederim ömer kardeşim :)
ykavcioglu
10-08-2013, 20:52
Orhan abi videoları görmedi herhalde:D