Orijinalini görmek için tıklayınız : b16 egzantrik ve kısa dif.. seçimi yardım !!
bazı arkadaşların bildiği üzere EV vtec bahtsız bedevimizin brian crower stg3 egztrklerden emme tarafındaki takılırken kırılmıştı. bizde oem egztrik kullanmıştık emmeye. 95 oktan ile paşa dynoda 197 hp vermişti. daha sonraki ilk denememizd gördükki şanzımanda turbodan kalma imiş oda çok uzun geldi bana oemmi dahamı uzun bilmiyorum. onun için kadran videosunu ekliyorum.
EV vtec ecu ayar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4JKfPImTsjs)
5. vites ztn bildiğin uzay o gayet açık belli ediyo.
şimdi sorum su ebayden egztrik ve final drive sipariş edicez özgün 4.785 ideal demişti ama ebayde 4.2.. ve 4.9.. linkleri var sadece bukonuda bir yardım, birde egztrk için ne önerirsiniz skunk2 pro stg3 veya 2 düşünüyorum?? diğer specler 84mm 12,5 cp piston oem emme dc headers s300 beyin var ??
kanashibari
10-08-2013, 01:12
Şehir içine günlük kullanımıda düşünüyorsanız. 4.9 çok aşırı kısa gelecektir standart oranlara final takınca.
4.78 de 4.9 un az uzunu olur
bence en ideali günlük kullanım açısından 4.4 tır zaten araç gördüğüm kadarıyla güçlü bir araç
bu oranı bükerse güzel ivmelenme kazanır.
final drive olarak 4.40 derim bnde
egzantrik olarak skunk2 pro stage 2 olursa şehir içi kullanımıda daha soft olacaktır diğer seçeneklere göre.
Kolay gelsin
bazı arkadaşların bildiği üzere EV vtec bahtsız bedevimizin brian crower stg3 egztrklerden emme tarafındaki takılırken kırılmıştı. bizde oem egztrik kullanmıştık emmeye. 95 oktan ile paşa dynoda 197 hp vermişti. daha sonraki ilk denememizd gördükki şanzımanda turbodan kalma imiş oda çok uzun geldi bana oemmi dahamı uzun bilmiyorum. onun için kadran videosunu ekliyorum.
EV vtec ecu ayar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4JKfPImTsjs)
5. vites ztn bildiğin uzay o gayet açık belli ediyo.
şimdi sorum su ebayden egztrik ve final drive sipariş edicez özgün 4.785 ideal demişti ama ebayde 4.2.. ve 4.9.. linkleri var sadece bukonuda bir yardım, birde egztrk için ne önerirsiniz skunk2 pro stg3 veya 2 düşünüyorum?? diğer specler 84mm 12,5 cp piston oem emme dc headers s300 beyin var ??
bide benim size verdiğim oem egzantrik gsr ındı :) diğerleri içinde mesaj attım elimde mevcut.bu videodaki 5.vites ys1 5.vites oranlarıyla aynı.
dragon07
10-08-2013, 09:57
4.40 LSD antibiyotik niyetine :))
bide benim size verdiğim oem egzantrik gsr ındı :) diğerleri içinde mesaj attım elimde mevcut.bu videodaki 5.vites ys1 5.vites oranlarıyla aynı.
Abi sponsoru ikna etmeye calisiyorum edeyim
ertesi gun yanindayim :))
gene imdadımıza cem abi yetişti olay sonuca bağlandı. 4.785 + LCD kilit