Orijinalini görmek için tıklayınız : çok kararsızım
arkadaşlar merhaba aracımı degiştirmeyi düşünüyorum ama ne almalıyım karar veremedim kafamdaki araçlar :
1- Rcz
2- 308 cc
3- Scirocco
4- Megane coupe
rcz-scirocco-308cc lpg uygulanabilinirmi ? yakıtta önemli sonuçta
SekoLive
13-08-2013, 16:23
sciroccoya lpg uygulatan birisi oldu ankarada kullanmakda.
cok yol yapıyorsan tercihin meg coupe dizel olabilir.
fazla yol yapmuyorsanda rocco tercih ederdim
hayırlısı olsun
b.ustaoglu
13-08-2013, 16:23
yakıt önemli ise kesinlikle 1.5 dci veya 1.6 dci megane alırdım. onun dışında tercihim sciroccodan yana olurdu
çok noktadan enjeksiyon her araca kolaylıkla herkes lpg takar. Tabi takan var takarken rahmet okuyanda burası önemli. TFSI,FSI kısacası direkt enjeksiyon araçlara lpg,ldi kitleri var but the fiyatları makul değil ne kadar sürede amorti eder filan hesaplamadım ama stocktan daha performanslı oluyor örnek verirsek tfsi grubu için: http://www.techturkey.com/forum/tech-haberler/142239-woksvagen-14-tsi-160-hp-brc-ldi-lpg-ile-168-hp.html
şahdi tercihim VW Scirocco olurdu ya da megane 3 coupe 1.5 dCi elhamdurillah spec. :)
4u arasında en iyisi scirocco her ne kadar sevmesemde, vag grubu, piyasası ve saglamlıgıyla listedeki digerlerinden iyidir hayırlısı olsun
MertSerhanÖ.
13-08-2013, 16:28
Scirocco (Y)
308 cc çok yakısıklı duruyor
Daha Scirocco kullanan ve şuan Mercedes e sahip olan birisi olarak şiddetle Scirocco ayeıca kullanmasını bilirsen her araçta ekonomi yaparsın...Ben çok pişman oldum Scirocco yu sattığıma okadar diyim...
Daha Scirocco kullanan ve şuan Mercedes e sahip olan birisi olarak şiddetle Scirocco ayeıca kullanmasını bilirsen her araçta ekonomi yaparsın...Ben çok pişman oldum Scirocco yu sattığıma okadar diyim...
Sizin Mercedes, Scirocco'dan daha mı fazla yakıyor :soru:
Bana göre evet ki Scirocco yazılımlıydı gerçi yazılımın yakıt tüketimini azalttığı söylenir ama bilemiyorum bana göre Mercedes bi tık daha fazla yakıyor ama ben ekonomik kullandığımı düşünüyorum herşeye rağmen
Daha önce Megane 3 Coupe kullanıyordum, şimdi Scirocco. Eğer yakıt çok sorun değilse, kesinlikle Scirocco. Kalite farkı var aralarında.
hiç uzatmıyorum, scirocco diyorum. ;)
Emre Akçay
13-08-2013, 16:52
308 CC gerçekten çok çok güzel duruyor.
Onurkk06
13-08-2013, 16:57
1.4 tsi motor uzun yolda ve sıkışık olmayan trafikde cidden az yakıyor ama sıkışık trafikte 8 9 10 litre yakıyor scirocco derim ben fazla var diye abuk subuk alternatiflere girmeye gerek yok
lethaldoze
13-08-2013, 17:14
Görüntü olarak en güzeli içlerinde bence RCZ. Ben olsam RCZ alırdım :)
Daha önce Megane 3 Coupe kullanıyordum, şimdi Scirocco. Eğer yakıt çok sorun değilse, kesinlikle Scirocco. Kalite farkı var aralarında.
Merhaba
2 araci yol tutus olarak kiyaslarsak nasildir durum?
konu icinse oncelikler nelerdir, performans kalite vs
hepsinde olsun isteniyorsa rocco, sportif surus rcz
yakıt önemli aldıktan 6 ay sonra keske demek istemem o yuzden şu anki aracım benzinli çok gezince rahatsız ediyor dogrusu :)
altugkocer
13-08-2013, 17:27
Bana göre evet ki Scirocco yazılımlıydı gerçi yazılımın yakıt tüketimini azalttığı söylenir ama bilemiyorum bana göre Mercedes bi tık daha fazla yakıyor ama ben ekonomik kullandığımı düşünüyorum herşeye rağmen
Hocam mercedes 7 ileri mi? Bir de 5 ileri olanları var sanırım. Babamla ortak C180k almayı düşünüyoruz ama yakıtı biraz aklımızı kurcalıyor.
Bu arada ben de scirocco yu tercih ederdim.
Bu secenekler arasindan rocco tercih ettik arkadasa cok memnun tek sikintisi yazilim yok hala
mert_can 41
13-08-2013, 21:18
aynı konuyu eylül de ben açıcaktım aynı araçlara bakıyoruz bir de Renault Laguna coupe ye bakın 63 bin tl falan fiyatı ama oda baya şık ve dolu duruyo sizede kolay gelsin gerçekten zor bir seçim tüm araçlarında kendine göre artısı var :)
Risendark
13-08-2013, 21:20
direk scricco alırdım ben olsam...
Gimifayf
13-08-2013, 21:28
Scirocco > Megane > RCZ > 308
Murat Ç.
13-08-2013, 22:35
dayan gitsin rocco ya :D alman herzaman almandır :)
bütçe olarak ne seviyelerdedir bilemiyorum ama araçların sıfır olduğunu düşünürsek tahmini 70 80 civarlarında duruyor o paralarada bence yeni kasa tek kapı dizel bir audi a3 de alabilirsiniz
Audi A3 1.6 TDI Ambition 2012 Model 77.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 132101460 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yeni-kasa-a3-full-132101460/detay)
Audi A3 1.6 TDI Attraction 2013 Model 75.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 127697435 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yeni-a3-icin-dogus-a-kadar-gitmene-gerek-yok-127697435/detay)
MazdaSpeed
13-08-2013, 23:18
Mantıklı olan Scirocco fakat 308 in gorselligi hic birisinde yok ufak tefek oynamalarla cok saglam bir arac ortaya cikar.
playhard
13-08-2013, 23:46
Mantıklı olan Scirocco fakat 308 in gorselligi hic birisinde yok ufak tefek oynamalarla cok saglam bir arac ortaya cikar.
+1
baktın roccoyu beğenmedin 3 ay beklemeyin diye ilan açıp satabilirsin.ben değil doğuştaki satış elemanı söylüyor :)
cabrioleter
14-08-2013, 00:11
görüntü olarak megane coupe yakıt olarak ta. tarzı gidişi olsun rcz bu seçenekler arasında en iyisi..
Aralarında en dikkat çekici araç rcz olacaktır,tipi öyle ahım şahım güzel olduğundan değil.Tuhaf bir araba,tüm gözler üzerinde..Otomatik rcz'de ş.içi 10 litre net yakarsın.Çokta ekonomik değil.308'in cabrio ve hard top tavan avantajı var.Megane'ın ekonomik olması ön planda...Scirocco kaliteli,tipi hoş,oynaması kolay bir araç.Hepsinin kendine has bir özelliği var.İstek ve ihtiyaçlarına göre eniyi tercihi yapacak olsan sensin.Bu bütçe ile bana sorsan ne alırsın diye,açıkcası ben temiz bir e46 cabrio kovalardım.325-330.Yakıt sıkıntı olacaksa da bunu lpg ile aşardım :)
rczden daha karakterli bir araba bence hemde makyajlı kasa;)
Peugeot 308 1.6 THP Feeline 2011 Model 66.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 129704429 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-1.6-thp-feeline-156hp-129704429/detay)
herkesin içinde bi scirocco sevgisi olabilir. gerçekten zor tercih ama ilk önce 308cc alıp tadını çıkartırdım sanırsam. gerçekten en güzel şekil o araçta var. çok düzgün duruyor.
Hepsi güzel araçlar ancak 308cc olurdu tercihim,alman cabrioları gibi gösterişli bir araç.
listede yok ama yeni kia ceed cok güzel . bi bakın derim :)
Merhaba
2 araci yol tutus olarak kiyaslarsak nasildir durum?
konu icinse oncelikler nelerdir, performans kalite vs
hepsinde olsun isteniyorsa rocco, sportif surus rcz
yol tutuş olarak ben birbirlerinden üstün olduklarını düşünmüyorum.
hatta Megane bana daha güven veriyordu sanki.
YasinTEMUR
14-08-2013, 09:25
yol tutuş olarak ben birbirlerinden üstün olduklarını düşünmüyorum.
hatta Megane bana daha güven veriyordu sanki.
Bu konuda bence Sciroccoyu yabana atmamak gerek sınıfının en güzel yol tutuşu olan araçlarından 2010 da Scirocco kullanıyodum sattım sene olmuş 2013 onun gibisini bulamadım şimdi yine aynısını düşünüyorum bence en mantıklısı en azından alman diyelim :)
individual
14-08-2013, 09:49
öncelik sıralaması şöle olabilir bence.
1-Scirocco (beyaz haric her renk olabilir fümesi çok yakışıklı duruyor)
2-RCZ (siyah batmobil gibi duruyor)
3-Megane coupe
4-308 cc
Erdem K.
14-08-2013, 10:09
belirttiğiniz listedeki araçlar arasından seçimim şahsen şu şekilde olurdu:
1-rcz
2-308cc
3-rocco
4-megane coupe
scirocco icin sabah fiyat aldım cam tavan'lı olarak manuel 64.500 dsg şanzıman 71.500 araç hazır sırada yok
emre issever
14-08-2013, 11:51
Lpg karşı birisiyim. Scirocco alın ama lpg bağlatmayın :)
duygusal olarak bakarsam 308 cc alırdım ciddi güzel araç ayrıca hard top cabrio , ama evlat olması muhtemel ,
mantıklı olarak bakarsak rocco 160lık dsg alırdım.