Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikten men ile ilgili soru..
Tuning055
14-08-2013, 15:18
Arkadaşlar aracım muayene olmadığı için trafikten men edildi ve 77 lira ceza yedim 1 haftada süre izninin olduğu makbuz aldım.. Şimdi arabanın üzerinde biraz fazla borç var hemen yaptıramıcam muayeneyi eğer yakalanmadan şöyle 1 2 ay kullanırsam bana bi dezavantajı varmı yoksa yakalanmadım sürece bi sıkıntı olmazmı? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.. Birde trafikten men edilince trafik sigortası iptal olurmu bi arkdaş olur dedi canımı sıktı sigortacıya sordum olmaz dedi ama yinede aklımda şüpheler var şimdiden teşekkürler..
GokhanRS
14-08-2013, 15:20
yakalandığında bağlanırsın bu sefer. aracın otoparka çekilir. sonra muayeneye bile çekiciyle sevk yazarlar v.s v.s
yakalanmakta çok riskli. yani yaptıramıcaksan kullanma daha iyi.
trafik sigortasını etkilemez. tarihi ne zamansa o zaman biter sigorta ile muayene farklıdır. sigortasız muayene yapmıyorlar o ayrı tabi.
trafik sigortan iptal olmaz ama şöyle bir olay var
bir arkadaşımın başından geçenleri anlatayım daha iyi olacak
mevzu 1 ay öncesine ait
arkadaş aracını muayenesi geçmiş bir şekilde kullanıyordu 1-1,5 senedir
trafik sigortası falan var.
yakalandı..
trafikten men edildi, muayene yapılması için belli bir zaman verildi
muayeneye gitti fakat eksozdan kaldı
tekrar gidemeden kaza yaptı, başka bir araca çarptı..
işte sıkıntı burada başlıyor
trafik sigortan olması bir işe yaramıyor, trafikten men gözüktüğü için tüm hasar buna yüklendi
1 kuruş para alamadı,
onu geç karşı tarafın hasarınıda bu ödemek zorunda kalacağı için çarptığı aracı satın aldı :)
Tuning055
14-08-2013, 15:27
yakalandığında bağlanırsın bu sefer. aracın otoparka çekilir. sonra muayeneye bile çekiciyle sevk yazarlar v.s v.s
yakalanmakta çok riskli. yani yaptıramıcaksan kullanma daha iyi.
trafik sigortasını etkilemez. tarihi ne zamansa o zaman biter sigorta ile muayene farklıdır. sigortasız muayene yapmıyorlar o ayrı tabi.
Teşekkürler bilgi için artık bi çaresine bakıcaz sıkıntı oldu..
Tuning055
14-08-2013, 15:29
trafik sigortan iptal olmaz ama şöyle bir olay var
bir arkadaşımın başından geçenleri anlatayım daha iyi olacak
mevzu 1 ay öncesine ait
arkadaş aracını muayenesi geçmiş bir şekilde kullanıyordu 1-1,5 senedir
trafik sigortası falan var.
yakalandı..
trafikten men edildi, muayene yapılması için belli bir zaman verildi
muayeneye gitti fakat eksozdan kaldı
tekrar gidemeden kaza yaptı, başka bir araca çarptı..
işte sıkıntı burada başlıyor
trafik sigortan olması bir işe yaramıyor, trafikten men gözüktüğü için tüm hasar buna yüklendi
1 kuruş para alamadı,
onu geç karşı tarafın hasarınıda bu ödemek zorunda kalacağı için çarptığı aracı satın aldı :)
İşte bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ozaman biran önce çaresine bakmak lazım..