Orijinalini görmek için tıklayınız : Ufak bir ulasim yardimi (Umraniye)
Yarin Umraniye'deki Finansbank Genel Mudurlugu'ne sozlumu mulakata goturecegim, fakat isim dolayisiyla donusunu ben yapamayacagim.
* IETT ile Sultanahmet yada Gungoren tarafina Umraniye'den nasil donebilir?
Umraniye'den Kadikoy'e direkt otobus var midir? Oradan vapurla karsiya gecip gelebilir sanirim. Yada direkt metrobus?
" İETT - Oraya Nasıl Giderim ? (http://harita.iett.gov.tr/) " <-- Bu sayfadan yardim almayi denedim fakat sonuc husran oldu.
Ümraniye'den hem Üsküdar hemde Kadıköy'e minibüs ve otobüs mevcut ama Altunizade'ye geçerse ordan metrobüs ile istediği yere de gidebilir Altunizade oldukça yakın zaten minibüsle geçebilir
Yarin Umraniye'deki Finansbank Genel Mudurlugu'ne sozlumu mulakata goturecegim, fakat isim dolayisiyla donusunu ben yapamayacagim.
* IETT ile Sultanahmet yada Gungoren tarafina Umraniye'den nasil donebilir?
Umraniye'den Kadikoy'e direkt otobus var midir? Oradan vapurla karsiya gecip gelebilir sanirim. Yada direkt metrobus?
" İETT - Oraya Nasıl Giderim ? (http://harita.iett.gov.tr/) " <-- Bu sayfadan yardim almayi denedim fakat sonuc husran oldu.
en rahatı metrobüs ile altunizadeye geçip oradan ümraniyeye giden minübüs veya otobüslere binmektir. indikten sonrada biraz yürümeniz gerekiyor direk önünden geçen bir hat yok. ama ümraniye araçları çok sık geçmekteler.
Yardimlariniz icin cok tesekkurler...
bende orada girdim kardeşim. Kadıköyden Ümraniye'ye direk otobüsler var.
Hisar hastanesi diyip iniyorsun.1 km cik yol var sanayinin yanından geçiyorsun hisar hastanesinin yukarısında kalıyor orada 2 tane finansbank çağrı merkezi var. Birde söyle salaklara mülakatı geçtiğin halde diğer mülakata çağırmayı unutmasınlar ! Başıma geldi de..
wrcsinan
15-08-2013, 22:34
alemdağ caddesine yürüyecek yakın sayılır. oradan kadıköye otobüs var. üsküdara otobüs - minibüs var. metrobüse binebilir. üsküdara giden minibüsler metrbüsten geçiyor. birde çift katlı var sanırsam taksime geçiyor direk ama ordan geçiyormuydu emin değilim.
YavuzNaz
16-08-2013, 07:56
Ümraniyeden 522 numaralı halk otobüsleri Cevizlibağ'a kadar geliyor Samet, ordan aktarma yapması daha uygun olur.
Yardimci olan herkese cok tesekkur ederim. :)