Orijinalini görmek için tıklayınız : 29 Haziran Ankara / Beklenen Yarış
M_PROJECT
29-06-2008, 22:16
kadir, evet bugarunun motorunun arkada olmasinin etkisi buyuk cok iyi launch yapabilmesinde ama sirf o degil tabiki uzerindeki motor,setup ve ayarlari da cok cok basarili.
abi 4 cekeri 2 cekeri yok. onemli olan sure ise iste iyi sureler cikiyor yapanlar da 4 cekerler. yapilamasi gereken artik sirf guc icin degil grip icinde biraz kafa yormak.
herkez cok guzel isler yapiyor, gittikce hizlaniyor.
valla pist olsun korhan 10 lari gorecek fwd bile var ulkede ama pist yok , bu saniyeler cikiyo evet gusel ama 4 cekerin avantajindan cikiyor . yani 4 ceker 2 ceker var malesef .en basit ornek iste mrt ve msupra . 4 cekerin avantajini en iyi sekilde kullaniyorsunuz . bu iki arac rolling yapsa ozman da 2 cekerin avantaji ortaya cikar . dedigim gibi pist olsa herkes zaman oynar . ha pist olunca 4 cekerin de isine yariyacak illaki ama suan turkiye satlarinda kozlar 4 cekerde :D
gelemedim :( ama 1 şey sölicem Çok kkonuşan bi *** yapamaz :) 15 20 boy geçio die konuşan arkadaşlar pls bidahaki yarışta yüzümede sölesinler :) sona gelip geçen seneki gibi oneydi yaaaa beyaz araba subarumuaaa buuuu ooo HAHAHa kikkikikiki yapmasınlar ! insanlar orda yarışıo tabiki okadar tozlu bir pisttte 2 çekerin 4 çeker güçlü bi arabayu geçme şansı yok sölediğim gibi bidahaki yarışa allah izin verirde biterse inşalllah suratıma sölerler :)
Khan : kanka sizin foruma üye olamiyorum zorunluyerleri doldurun diyor anlamadım rica etsem el atarmısın :)
Gurcelll : senbi gc8 i 2 çeker öle yürüt hayalarla mayalarla mümkünse 1.3 barda olsun :) alır ismail abi sonra bi gc8 ytorma kendini çok :)
edo typer
29-06-2008, 22:29
gelemedim :( ama 1 şey sölicem Çok kkonuşan bi *** yapamaz :) 15 20 boy geçio die konuşan arkadaşlar pls bidahaki yarışta yüzümede sölesinler :) sona gelip geçen seneki gibi oneydi yaaaa beyaz araba subarumuaaa buuuu ooo HAHAHa kikkikikiki yapmasınlar ! insanlar orda yarışıo tabiki okadar tozlu bir pisttte 2 çekerin 4 çeker güçlü bi arabayu geçme şansı yok sölediğim gibi bidahaki yarışa allah izin verirde biterse inşalllah suratıma sölerler :)
Khan : kanka sizin foruma üye olamiyorum zorunluyerleri doldurun diyor anlamadım rica etsem el atarmısın :)
sende yapsana kanka....
bu arada herkesi tebrik ederim...siyah gc8 akhisarda da cok ııdı...sahibi gercekten kusursuz kaldırıyor tebrık ederım...hanı derler ya araba bu adama fazla die...bu arkadasta arabaya fazla gelıyo ıkı yarıstır...sorunsuz nasıl olucak sahsen merak edıyorum...
herkese masalah
ya arkadaşlar gene idda ediyorum biri türkiyede 10 saniye yaparsa bu 4 çeker olur
benim arabam öyle yabana atılacak bir araba degil 1560 kg + bagajında 163 kg extıra yük koyup kalkma zorunlulugu olan bir araba ama yinede tutunamıyorum işte türkiye hala pist yönünden çok eksik olmasından dolayı lastik bile seçemiyorum hava filitremi sabah taktım iki kere kalktım kullanılacak halde degil şu an böyle tozlu bir piste yapacagının en iyisi her neyse artık draglarda 4 çeker yapacagız
gene çok sevecegini düşündügüm bi proje olacak heralde birazda hızlı
Özgün valla hiç msupra 15-20 boy geçildi lafı olmadı, öyle inanılmaz bir fark da olmadı zaten. Günün makarası orkinoslar ve japon balıklarının karşılaşması aslında :d
ps: istediğin nicki p.m ile yolla, açalım hemen account sana, sonra şifreni değiştirirsin.
http://www.subaruimpreza.org/viewtopic.php?t=423&start=30
buyrun :)
bu arada PM attım Thanks :)
Özgün valla hiç msupra 15-20 boy geçildi lafı olmadı, öyle inanılmaz bir fark da olmadı zaten. Günün makarası orkinoslar ve japon balıklarının karşılaşması aslında :d
ps: istediğin nicki p.m ile yolla, açalım hemen account sana, sonra şifreni değiştirirsin.
bende pm atabilirmiyim?:)
kıskanma :D pis adam :) hazırla kendini gidios :)
http://www.subaruimpreza.org/viewtopic.php?t=423&start=30
buyrun :)
bu arada PM attım Thanks :)
özgün üye olmadan burda ne yazıyo bi söyle bakıyım:beuj:
M_PROJECT
29-06-2008, 22:38
bende pm atabilirmiyim?:)
yuzsuz sipek :D
özgün üye olmadan burda ne yazıyo bi söyle bakıyım:beuj:
Özgünün verdiği linkte tek msupra-mrt ile alakalı mesaj şu:
"msupra mrt 1. kalkışda murat abı erken kalktı o öyle gitti
msupra mrt 2. kalkışda murat abı açık ara farkla geçti
msupra mrt 3. kalkışda murat abı gene açık ara farkla öndeydi. "
Orada da 15-20 boy yazmıyor , Özgün heyecan ile yazdın sanırım :) Yazıyı yazan eleman kayıtlara göre 17 yaşında görünüyor, o yüzden kendini fazla kaptırmış, heyecanlanmış diyelim.
M_PROJECT
29-06-2008, 22:44
Özgünün verdiği linkte tek msupra-mrt ile alakalı mesaj şu:
"msupra mrt 1. kalkışda murat abı erken kalktı o öyle gitti
msupra mrt 2. kalkışda murat abı açık ara farkla geçti
msupra mrt 3. kalkışda murat abı gene açık ara farkla öndeydi. "
Orada da 15-20 boy yazmıyor , Özgün heyecan ile yazdın sanırım :) Yazıyı yazan eleman kayıtlara göre 17 yaşında görünüyor, o yüzden kendini fazla kaptırmış, heyecanlanmış diyelim.
ozgun bu postu diyo aslinda
amerikanlardan siyah olan kazandı...
best of 3 yapılacak
dr. der ki: " 2-0 alırız"
msupra'yı da cok rahat geçmiş M-R-T yaklaşık 15 boy...
yarisi izlemeyen izmirden arkadaslarin yorumu, ayrica gecmisse gemistir abi. msuprayi herzaman nasil alkisliyorsak simdide justyi alkisliycaz. hakkaten oldukca fazla bir fark atti.
bu bir yaristi ve kazanan justy oldu. OZ um suratina soyliyecek birsey yok buraya yazdigimizdan fazla veya eksik bir laf eden yok zaten.
4 ceker tabiki bir avantaj tr sartlarinda napalim avantajliyiz diye 2 ceker mi yapalim arabalarimizi? ha ulusal rolling yarislari yapilsa o zaman belki 2 cekere ceviririz problem degil.
uzatacak birsey yok abi konuda. ismailin ne kadar guzel isler yaptigini ne kadar guzel projeler hazirladigini hepimiz biliyor ve hem kendisi, hem arabalari ile gururlanip onurlaniyoruz.
arkadaşlar saygılar hepinize iyi geceler bi msupra sikme hevesi herkeste var neyse anlamadım bu msupra neymiş öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:ofk:
arkadaşlar saygılar hepinize iyi geceler bi msupra si.me hevesi herkeste var neyse anlamadım bu msupra neymiş öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
M_PROJECT
29-06-2008, 22:49
yarisi izlemeyen izmirden arkadaslarin yorumu, ayrica gecmisse gemistir abi. msuprayi herzaman nasil alkisliyorsak simdide justyi alkisliycaz. hakkaten oldukca fazla bir fark atti.
bu bir yaristi ve kazanan justy oldu. OZ um suratina soyliyecek birsey yok buraya yazdigimizdan fazla veya eksik bir laf eden yok zaten.
4 ceker tabiki bir avantaj tr sartlarinda napalim avantajliyiz diye 2 ceker mi yapalim arabalarimizi? ha ulusal rolling yarislari yapilsa o zaman belki 2 cekere ceviririz problem degil.
uzatacak birsey yok abi konuda. ismailin ne kadar guzel isler yaptigini ne kadar guzel projeler hazirladigini hepimiz biliyor ve hem kendisi, hem arabalari ile gururlanip onurlaniyoruz.
agresiflestin hemen ama ben sana 2 ceker yapin demedim , sizin disinda arabasinin gucunu gosteremeyen bircok yarismaci var bu insanlar icin dedim . fwd olup sizle , msuprayla veya amerikanlarla yuruyebilicek araclar var yok degil . ben sadece 4 cekeri 2 cekri yok dedigin icin , hayir var ve 4 cekerin avantaji sizde dedim okadar .
ayrica kimse kotulemior. ortada bir basari var insallah devami gelir . tebrik etmek herkesin gorevi .
arkadaşlar saygılar hepinize iyi geceler bi msupra sikme hevesi herkeste var neyse anlamadım bu msupra neymiş öyle yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İsmail abi korhan da yazmış, o mesajı yazan arkadaş taa izmirde, ona da telefonla bilgi veren biraz heyecanlı anlatmış, e yazan adam da Subaru sahibi ve taraftarı, o heyecanla yazmış o kadar.
Olaya cinayet süsü vermeyelim yahu, biz seni geçsen de geçilsen de alkışladık, münferit laflara takılmamak gerekir bence.
arkadaşlar iyi geceler katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum
arkadaşlar ben bu işi seve seve yaptıktan sonra m ler bende bitmez allahın izniyle
bu geçildiyse yenisini yaparız olur biter mrt yi tebrik ediyorum tekrar
abi benim agresiflesecegim bir sebep yok ki ortada:)
neyse konunun gidisi kotu, herkezi tebrik ederim tekrar.
banaa laf demek düşmez konuşunca insanlar kırılıyor :)
korhan la sen alınma
En çok dikkatimi çeken ve beni üzen şey mrt ile kalkmadan önce herkesin alkışladığı msuprayı mrt ile kalkışından sonra start noktasına dönüşünde herkesin derin bir sessizliğe gömmesiydi.
şaşkınlıkmıydı vefasızlıkmıydı bilemiyorum.
geçilsede msupra hakkı yenilmemesi gerekn bir araç.
http://img33.picoodle.com/img/img33/4/6/29/f_IMG1099fffm_a43f333.jpg
http://img33.picoodle.com/img/img33/4/6/29/f_IMG1104fffm_4b4e244.jpg
http://img33.picoodle.com/img/img33/4/6/29/f_IMG1106ffm_d151ab4.jpg
herkeze seLamlar..
ilk basta güzel ve yakıcı bi gundi dostluk arkadaşlık anlamında hersey inanılmaz güzeldi bu konuda ankaralı butun dostlarıma candan teşekkür ediyorum.
organızasyon inanın gene bi felaketti sacma sapan insanlar içimiz de hiç kımse haddini biLmıo ve yariştakı gene adaletsizLık işi cığrından cıkardı..yarişta derece aLan herkezi tebrık edıyorum..
öylede anlatıLdığı gibi 15 boylar da yoktu sayın arkadaşlarım murat abide benım arkadaşım ismail abide arada en fazLa 3 veya 4 boy vardı sanırım murat abi orda nosa bastı pistın ortalarına yakınken inanılmaz bi hızLanma gösterdi arabası düz giderken ceker bi arac oLdğu haLde serit deiştırcektı nerdeyse..
aman soyleydi boyleydi :) hala yaniyorum ya heryerim yaniyor 2 kere dus aldim nafile. yerim draginida, boyunuda, farkinida. serefsizim su yarislar aksam olsa tam super olacak ya.
korhan brom ben gece yazlıktan geldım ordan ankara şimdide yazlıa gidicem 1300 km yol yapıcağım olcak nerdeyse..ve yandım yandım ..
chiefkadir
29-06-2008, 23:57
Bu kalabalıkta ve gece zor biraz :) Gündüz zaptedemediğini gece hiç zaptedemessin ;)
Sınırlı sayıda olursa Eski Autodrom günleri gibi güzel olur diye bizlerde düşündük ;)
yanmıyan yok sanırım herkez amele yanığı spec
amele yanığı hahha :) ensemde yumurta pişiririm şuanda istesem :)
bu kadar muhabbet yeter vıdeoları gorelım:D
cidden video ceken hıc olmadımı yaa?
teknik ve malesef idari büyük sorun yaşayan herkese geçmiş olsun şans hariç kazanan herkese de tebrikler
drag şaşkınlıklarla geçti sorunlar süprüzler sıcak ve yorgunluk falan filan
gelelim hipodruma
dragla alkasız kısma !!!!!
elinde trnin en büyük alanı var ve belliki para için çabalıyosun anok herkesten paralar alındı giren arabalardan dışardan gelenlerden sergileneden ucan kuşa bile bilet kesecek ekip hazırdı ve süper eğitimliydi
ses sistemleri yine kafalar sevdi olduğu yerde amaçsız lastik yakanlara gönülden selamlar saygılar ortada tuning sektörü var (gelişmemiş de olsa!!!) yani koskoca da alan var kardeşim drag yarışı yapma sadece bi kaç alan belirle bodykit dış görüntü üzerine bi kısım ayır ve yarışma yap orda da ses sistemleri kısmı aç bi yarışma yap jant bilmem ne için bi stand aç ve yine yarışma yap dönmeye çalışan milleti ezmeye çalışanlar için bi bölmü bariyerle dönsünler yarıştır en çok dönene oy versinler gerekirse cünkü sırf bunu yapmak için geliyolar ve birileri de izlemek için yine
millet para veriyo oy versin seçme hakkı ver ve bu adamlara da kupalar ver madem lec zonda yapmış öbürü bilmem ne diğeri ses sistemi yapmış biraz uzağa koy bunları birincileri aralarda çıkart
milleti şey gibi güneşin altında dikme
bunların bi kısmına katılmıyoruz hatta alana girmelerini bile istemiyoruz evet ama bazılar amelece de olsa her yarış var bu sektör var ve bu sektör için gelenler var her yarış biz bu sorunları yaşıyoruz bi çözüm bul ara mı veriyosun arada arabalar geçiç yapsın drift show yap o yarışmaların birincisi araçları geçir insanlar görsün milletten o kadar para aldınız heleki tork garajı resmen parasıyla rezil ettiler benim gördüğüm herkesi parasıyla rezil ettiler güneşin alnında amlele spec olduk baş ağrım ve yanıklardan uyuyamadım ve içimi dökmem istedim yine para için yap para kazan ama düzenli yap milleti parasıyla rezil etme ankara en çok seğircisi olan pisttir bunu değerlendir be adam
ayrıca pist kaç metreydi ortada olması gereken bariyer neden yanda süs olarak duruyodu ve belli metrelere konulması gereken dubalar neden yok demiycem rezildi rezil olduk rezil ettiler yazık
hatta amele sıkıntısının çözümünü pistde gördüm manken sanırım bi kız geti bi çok amele o kısma arkasından gitti yani standlara bunlardan koysalar 3 er 5 er bi daha görmüycez adamları :hahaha:
Whiteside Impreza
30-06-2008, 03:02
Katılan yarışan herkeze tebrikler..Ayrıca Whiteside Just'ye tebrikler extra,doğru rengi bulmuş :)
BU arada dereceler çok kötü.
1-2 kasımda beklentiler yerinde olucak dostlar detaylar düşünülmüş olucak yani festivale hazırlanın siz şimdiden :D
benden sölemesi ....
M_PROJECT
30-06-2008, 03:14
1-2 kasımda beklentiler yerinde olucak dostlar detaylar düşünülmüş olucak yani festivale hazırlanın siz şimdiden :D
benden sölemesi ....
patron istedigin 10 varil vht haftaya yola cikio :D
patron istedigin 10 varil vht haftaya yola cikio :D
ne deyim usa gibi bir memlekette sizler gibi dostlar sagolsun hueuhhueuhehue :D:D
M_PROJECT
30-06-2008, 04:16
faturada yolda :D galonu 32 dolar 54 galonluk variller :D saka maka deli pahali yaaw
faturada yolda :D galonu 32 dolar 54 galonluk variller :D saka maka deli pahali yaaw
eee festival dediğin ucuz deil adam gibi yapmaya kalmınca 100k ları bianda aşıyorsun ister istemez :D bu arada şaka maka vhtler elimde çoktan alındı :D euhhueuhuhe;)
eee festival dediğin ucuz deil adam gibi yapmaya kalmınca 100k ları bianda aşıyorsun ister istemez :D bu arada şaka maka vhtler elimde çoktan alındı :D euhhueuhuhe;)
TRTUNİNG in bu sayısındaki siyah sayfaya bakmak lazım bu arada ilanlara başlandı bu arada .... ufaktan teaserler dönüyor ....
M_PROJECT
30-06-2008, 04:22
bozulmus kola denesek ? :D
bozulmus kola denesek ? :D
hımm türk mantığına uyar güneşlenirkende kullan içerkende arba kaldırıkende zhuahsashahahah :D
geyik yeter uzatmayalım forum kirliliği olmasın
1-2 kasımda kim hızlı kimin bileği kim nasıl nerde nezaman belli olucak ....
Yarışan arkadaşlara çok teşekkür ederek başlamak istiyorum... Özelliklede İsmail beye... (Çünkü özellikle msupra için ankaraya geldik) kazanamasada gönlümüzün dragcısı... Yarışa katılım çok azdı bide çıkan arızalar yüzünden fazla bi kalkış seyredemedik... Organizasyon her zamanki gibi disiplinle başladı ama sonradan güvenlikçilerde seyircilerde vızıttı... hatta bi ara tirübünde seyrederken hilafsız 20 kişinin start kısmına koştuğunu gördüm... ve görevli kafasını bile çevirip bakmıyordu... organizasyon daha düzenli olsa biraz daha keyifli olurdu ama yinede güzeldi... kulaklarımızın pasını attıkları için ankaralılara teşekkürler... özelliklede msupraya güzel videolarını paylaşacaz inş...
valla yüzümdeki ve kollarımdaki yanıklar hala geriyo vucudumu,bari değseydi be kardeşim bi org bu kadarmı berbat olur (tabi buna org denirse)yarıştan sonra beni gören herkes ailem de dahil sen salakmısın dedi valla hakvermedim değil..,en başta zonda,dan bahsetmek istiyorum tamam başarılı bi çalışma olmuş (gerçi orj corvette c 5 daha iyidir ama) abimde bi caka bi çalım sanki hipodrum arazisi kendisine ait ve farklı bi gezegenden dünyaya misafir gelmiş edası.kafasına göre piste çıkması kenarda duran insanların üstüne sürerek çekilin bakalım demesi..ve bu vatandaşa kimsenin müdahale dahi etmemesi..yarış alanında kendini bilmez insanlrın nerdeyse araçların önüne atlıcak olması,çimlere yayılıp kavun karpuz faslı yapılması,neerdeyse daha org ortasına gelmemişken pist alanının yanına seyyar satıcıların girmesi ki adam (varmı soğuk efes isteyen diye bagırıyodu) :)pist alanının tozdan topraktan geçilmemesi,bugüne kadar dikkatimi çekmemişti ama gerçekten bazı yarışmacılara kıyaklar geçilmesi ve taraflı davranılması vs vs..anlıcanız gerçekten berbat bi gündü ama bütün bunlara rağmen gerçekten prof hazırlanmış araçların gövde gösterileri yani yarışanlar harikaydı aslına bakılırsa en büyük çileyide onlar çekti 40 derece sıcağın altında araç içinde start alanında 10 dk bekleyen pilotlar oldu inş ank olarak daha iyi organizasyonlar görücemiz günler olucak..gelelim araçlara öncelikle BAŞKARA ailesini tebrik ediyorum çok güzel hazırladıkları araçları için ki sıdıka ablada hakkını verdi,arıcan ekibini tebrik ediyorum justy gerçekten mükemmel,sato ustanın araç mükemmel,tork garajı tebrik ediyorum hem pist araçları hemde gösterileri için,ahmet ustayı tebrik ediyorum (yaşadığı tüm şanssızlıklara rağmen ilerleyen günler için çok güzel sinyal veriyo aracı,sanırım bi yazılım prob vardı üst devir biraz boğuktu sanki),ismail abiyi tebrik ediyorum m supranın sesini dün orda olan hiç kimsenin hafızasından silemiyceğini biliyorum ve yanlış görmediysem sanki fazla nos u cam fiskiyesinden atıyodu :) ve ayhan abiyi tebrik ediyorum sanki kendi yarışırcasına koşuşturup hemen herkese yardım edişine kısacası yarışan herkesi tebrik ediyorum org sıkıntılarına rağmen oraya gelen herkese bu adrenalini yaşattıkları için
ahmet ustayı tebrik ediyorum (yaşadığı tüm şanssızlıklara rağmen ilerleyen günler için çok güzel sinyal veriyo aracı,sanırım bi yazılım prob vardı üst devir biraz boğuktu sanki)
helal olsun ıyı kulak varmıs ırfan sende ıyı duymussun boguklugu...
ahmet abı yazmıs sanırım cooler hortumu cıkmıs..
yusufvozkan
30-06-2008, 10:15
organizasyon berbattı
ayrıca yasin'in hakkı yenildi
olayın yanındaydim teknik aksaklık olması gayet doğaldır
diskalifiye haksızdı garantisi bitmemiş arabaları yarıştırsınlar yetkili servis anında müdahale etsin
type-RRR
30-06-2008, 10:29
yarışan ve kupa alan herkese tebrikler
tork garaja ve yüreğirede extra tebrikler başarılarının devamını diliyorum
hem hızlılar hem arabaları her yarış kırılıp sorun yaşamıyolar
tabi ya kesinlikle haklisin buyuk bir tebrigi atladik:)
bizim ADANALI COCUK YURO`nun ellerine saglik. yazdigi uc araba ZN,MRT ve BUGARU ucude sorunsuz ucude cok hizli ve basarili. bir abimiz demistiki adanali cocugun yazdigi arabalardan cekinmiyorum, birinden cok fena fark yedi oburunden cekindi yarismadi, iki sinif altinda yarisanadan ise dereceleri daha kotu:)
helal sana adanali;)
yusufcan_k
30-06-2008, 10:46
korhan abi seninde sapka yakıyodu ortalıgı :D
type-RRR
30-06-2008, 10:48
ben konuları okadar detaylı bilmiyorum kim ne dedi nooldu sonra v.s..
yüreğir yazmaz burda bunları yazmadı da tanıdığım en mütevazi insan
ama birilerinin yazması lazım ;)
hayatimda ulusala 1 kere katildim,
"bay cekmek" kadar huzurlu bisey yok onu biliyorum ;)
burdan devam o zaman:D
bu bay çekmek ne oluyo ya:)
iyi bişeyse bizde çekelim:D:D
Kuraya katılan araç sayısı tek sayı ise ve ikiye bölünemiyorsa, aralarından en şanslı olanı bay çeker, yani ilk turda kimse ile yarışmaz. Sonra 2. tur için kura çekilir, gene bu kura turunda da bir kişi şanslı olur, kimse ile yarışmaz. Böyle böyle finale kadar yolu var :)
madem süreler tutuldu sıralama neden sureler uzerınden yapılmadı.
bugaru ve beyaz saxo nun en ıyı zamanlarını kımse bılmıyormu?
bence bugaru ilk kalkışlarda çok iyiydi.
bence bugaru ilk kalkışlarda çok iyiydi.
+1903 ilk kalkış fenaydı
MRT / ZN / BUGARU / PT ve sato ustayı ayrı ayrı tebrik ederim, zn çok gitti ve emin olun bir sonraki kalkışında dahada iyi zaman çıkaracakdı ama bazı dış etkenler yüzünden diskalifiye edildi. bu tip yarışlarda temel maddiyat olsada her zaman maddiyat işe yaramıyor bunu amerikalılar ve 1-2 kişi daha gördü. yukarıda saydıklarımın arasında en kara düzen çalışan satılmış usta ve buna rağmen güzel bir istikrar yakaladı... hoş bugaru hortum sıkıntısı yaşamasaymış istikrar bozulurmuş. ;)
ayrıca biz subarucularıda ele almak lazım şayet mrt ile x araç kalkıyor bütün herkez mrt diye tezahürat yapıyor, zn ile x araç kalkıyor bütün herkez zndiye tezahürat yapıyor, bugaru ile x araç kalkıyor bütün herkez bugaru diye tezahürat yapıyor :)
bu yarışanlardan ziyade iki güzide garajıda tebrik etmek gerekir. teşekküler tork garaj teşekkürler arıcan subaru :)
subaru camıasının yakınlıgını dıger toplulukların yakalaması sanırım uzun yıllar boyu bir ütopya olarak kalacak...ımrenmemek mumkun deıl...
amele yanığı hahha :) ensemde yumurta pişiririm şuanda istesem :)
zor uyudum gece zorrr kıpkırmızıyız vaLLa..
chiefkadir
30-06-2008, 12:40
madem süreler tutuldu sıralama neden sureler uzerınden yapılmadı.
bugaru ve beyaz saxo nun en ıyı zamanlarını kımse bılmıyormu?
bence bugaru ilk kalkışlarda çok iyiydi.Kırmızı Bmw ile kalkışının son 50-60 metresinde oldu ne olduysa ;)
sportinger
30-06-2008, 12:46
yarşan herkezi tebrik ederim, rezalet bi organizasyon olsada araç sayısı bakımından katılım fazla oldu buda güzel di. istanbulun k20 si b20 side keşke olsaydı keşke gözler onları aradı...
beyler büyük konşmayın ya düşmez kalkmaz bi allah istedikten sonra herşey yaplabilir lütfen az daha kibar olun :) iğnelemeyin herkes yarıştı okeydir bitti orda kalsın ozaman araba yapıpı yarışa girsek kötü oluca insanlarla :)
ama şöle bnişey sölim büyük konuşan herzaman paket olmaya mahkumdur kimse alınmasın genel sölüyorum mütevazı olun :) zamanında ne 3 te saran subiler gördük pisttte gül gül öldük ne amerikanlar gördükkkk EHHHHHHHHH :) hahuahuahuha ben selehattin abinin alcoholllle calışan canavarını ne zaman o şaseye oturtucak çok merak ediyorum açıkcası
byspeedman
30-06-2008, 12:55
anlatılanlara göre izmir pınarbaşı küşükte olsa daha başarılı organizasyon açısından oraya bekliyoruz herkesi
OZ um bende onu diyorum iste aynen mütevazilikten ote birsey yok ve buyuk konusanlar iste gordugumuz gibi boyle mahcup oluyor. kimisi once konusur kimisi sonra. sonra konusmak her zaman iyidir ve haktır;)
:D
Mechanix
30-06-2008, 13:03
beyler büyük konşmayın ya düşmez kalkmaz bi allah istedikten sonra herşey yaplabilir lütfen az daha kibar olun :) iğnelemeyin herkes yarıştı okeydir bitti orda kalsın ozaman araba yapıpı yarışa girsek kötü oluca insanlarla :)
ama şöle bnişey sölim büyük konuşan herzaman paket olmaya mahkumdur kimse alınmasın genel sölüyorum mütevazı olun :) zamanında ne 3 te saran subiler gördük pisttte gül gül öldük ne amerikanlar gördükkkk EHHHHHHHHH :) hahuahuahuha ben selehattin abinin alcoholllle calışan canavarını ne zaman o şaseye oturtucak çok merak ediyorum açıkcası
Özgün konuştuğunun 1 cümlesini ya anlıyorum ya anlamıyorum.Ne biçim bir mesaj yazmaktır o.Bizim gavur faruk bile senden daha net mesaj yazıyor, dediği anlaşılıyor hiç olmazsa :D
Armageddon
30-06-2008, 13:35
Öncelikle tüm katılanları tüm içtenliğimle kutlarım. Bu şekilde bir organizasyona, hiç bir maddi getiri beklemeden, bilakis bence yüklü olan meblağlar ödeyerek, büyük stres içerisinde, startta o sıcakta bazen 15 dk, bazen 1 saat, tulum ve kaskla arabaların içinde bekleyip arada duvar bile olmayan, yarıştığın arabanın sana makas atabileceği ve giderken karşına bir köpeğin çıkabileceği tozlu bir pistte kalkış yapmak hiç kolay değil. O yüzden dereceye giren girmeyen fakat yarışmaya katılan herkesi gönülden kutlarım. Ankara’da pist yapılmasını engelleyen çıkarcıları ise kınıyorum...
Bunun dışında MRTyi, ZNyi, Bugaru’yu, Sato ustayı, bu araçlarda emeği geçenleri ve diğer dereceye girenleri de bu yarışta gösterdikleri başarılardan dolayı kutlamak gerek. MSupranın ise nasıl bir araç olduğunu herkes biliyor, hipodromda bence iyi bile tutundu. Ahmet’in ise en kısa zamanda problemlerden kurtulmasını temenni ediyorum. Bu arada tüm pist boyunca yan yan giden miafioriyi de özellikle kutlamak isterim, o da tutunabilse bambaşka olurdu.
Eğer bir haksızlık yapıldıysa gerçekten yazık olmuş ZNye, gerçekten çok başarılıydı. Hakkınızı ne olursa olsun aramanızı öneriyorum, ama ne kadar başarılı olur bu düzende ondan emin değilim.
Orada olanları ise tüm amerikanlara mal etmeyin bence... Trdeki amerikanların çoğu garajda yatmakta ve drag vb ile ilgilenmiyorlar. Bense ilk paragrafta yazdığım durumlarla ilgili sizler kadar gözükara değilim. Altımdaki araç ne olursa olsun/kaç hp olursa olsun organizasyonlar düzelmedikçe ve stresten çok zevk verecek bir durum ortaya çıkmadıkça bu tür şeylere katılmayı düşünmem ve benim gibi düşünen bir dolu insan var amerikancılar arasında. O yüzden bence japon balığı, orkinos benzetmeleri hoş değil, belki genellemek istemiyorsunuz ama ister istemez genellemeler oluyor.
Son birşey daha; ne olursa olsun organizasyon geçen yıllardan daha iyiydi bence. Eskiden hipodrom girişinden itibaren sıfır çizen araçlar dolu olurdu, en azından o yoktu bu yıl. Bunun dışında güvenlik görevini yaptığı sürece de birçok problem çıkmayacaktı. Zayıf halka olan güvenliğin baştan savma iş yapması araçların geç kalkışlarından piste girip sıfır çizen araçlara kadar çoğu şeyi tetikleyen etken oldu. Umarım gelecekte bunlardan ders alıp ona göre değişikliğe giderler organizatörler.
evet bende armagana katılıyorum ve son soz olarak katılan yarısan herkezi ve gunun basarılılarını,
ozellikle justy,bugaru ve sato yu tebrik ediyorum.
bundan sonraki yarıslarda insallah sorunsuz kazasız bunun gibi sonuclanır onemli olan o.
bu baslıga bir daha yazmıycam.
yarıs bıttıkten sonra sız kalmadıgınız armagan
ortam fecı kotu oldu e30 e36 yı alacan sıfır cızmeye basladı ortalık karıstı herkesın elınde cep telefonu bır bırlenırını cekıolardı
bı tane cocouk arabanın dıbınden sıfır cızen bmw cekecegım dıe az kalsın ezılıyordu
yanı anlatamam o ortamı :(
Armageddon
30-06-2008, 14:58
Hadi ya onu bilmiyordum çok kötü olmuş :( Yani Türk insanının özelliği birşeye güzelce başlayıp sonunda iyice cıvıtıyoruz ne yazık ki... İyi ki kimseye birşey olmamış. Nasıl bir iyimserlikse yarışlar bitince millet bizim gibi uslu uslu evine gider sandım bir an...
Hadi ya onu bilmiyordum çok kötü olmuş :( Yani Türk insanının özelliği birşeye güzelce başlayıp sonunda iyice cıvıtıyoruz ne yazık ki... İyi ki kimseye birşey olmamış. Nasıl bir iyimserlikse yarışlar bitince millet bizim gibi uslu uslu evine gider sandım bir an...
abı anlamatamam
ınsanlar drag ıcın gelmıo resmen o arabalrın yaptıgını vıdeo ya cekmek ıcın
bırde en ılgınc goruntu safex ın mankenı ıle resım cektırenlerdı :D
ANGEL'S 200SX
30-06-2008, 15:10
Yarışa katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum;
Genel olarak bir ankara kalisiğiydi organizasyon açısından, ama daha çok gelişmesi gerekli ki en önemlisi araçlar hızlandıkça acil pist ihtiyacını herkes görmüş oldu, bu kadar haracan maddi olanaklara ve özellikle değeri bence biçilemeyecek kadar önemli olan o manevi emeklere yazık olmasın arkadaşlar.
Görüyoruzki bu federasyon eksikleri tamamlamaya niyeti yok ama eminimki insanlar gönül vermeye devam ettikçe birgün değişecektir.
Bu itiraz meselelerine gelince hemen hemen 3 full sezon fiili katılım gerçekleştirdim ve hala elimden geldiğince gönülden destek olmaya çalışıyorum ama bu ayrımcılığı bir türlü engelleyemedik, bunun üstüne gidildikçe buda bir gün değişecek umarım.
Armağana katılıyorum bu küstürmeler yüzünden ve pist eksikliğinden ve buna benzer sebeplerden bu yarışlarla ilgilenmeyip emek harcanmış o kadar çok ve güçlü araçlar varki bunlar es geçilmemeli bence, tatlı rekabetler her zaman iyidir, iyi dostukluklar kavgalarla başlar derler, çok arkadaşım var görüştüğüm kavga ile tanıştığım :) bunun tadını çıkarın arkadaşlar, hep beraber bu sporu sevenler olarak saygı çerçevelerinin içerisinde ilerleyelim.Ben şahsen bazı gördüğüm eksiklikler giderilince ve yenilikler gelince o pistdeki yerimi almak için sabırsızlanıyorum ve çok zevkli sezonlar olucaktır birdaha ki sezonlara.
Herkese saygı, sevgi ve Bol şans.
Rockford
30-06-2008, 16:04
pistin toz olayını yıllardır çözemediler süreyi cidden etkiliyo güclü araçların cogu kontrolle ugraşarak hızlanıolar :) ve bide 400metre ve sorasına kadar beton duvarla pisti izole etmek şart.
SATOTURBO
30-06-2008, 16:51
ahmetciğim ilk turda bna cıksaydın gecebileceğini dusunmen beni cok üzdü, oysa sen benim nurinin hortum patlatırkenki derecesine bile yetişemişin.
şans eseri diyosunuz ki 3 seferdir mi şans oluyor hep birinci gelmemiz. ayarda onur faktorunu unutuyorsunuz;)
sparconun boyacı tulumu yaptığını bilmiyordum herhalde benimkinin markasını görmedin, ayriyetten hatırlatırım TULUM deil ARABA yarıştırıyoruz....
:icon_tup:
başkan
yarşan herkezi tebrik ederim, rezalet bi organizasyon olsada araç sayısı bakımından katılım fazla oldu buda güzel di. istanbulun k20 si b20 side keşke olsaydı keşke gözler onları aradı...
valla TR nin tek swap K20 si ana babalarının yanına gitti bu hafta sonu 1000 km gazlaya gazlaya uzun yol daha zevkli drag hiç zevk vermiyor cok para harcıyorsun ve tek kalkış yapıyorsun her gün arabamlar gazlamak daha zevkli dogrusu
cidddi araba hazırlatmak zorundamısınız hemşerim Defoluyn ya para harcatmayın insanlara HAHAHAHAHA
ahmetciğim ilk turda bna cıksaydın gecebileceğini dusunmen beni cok üzdü, oysa sen benim nurinin hortum patlatırkenki derecesine bile yetişemişin.
şans eseri diyosunuz ki 3 seferdir mi şans oluyor hep birinci gelmemiz. ayarda onur faktorunu unutuyorsunuz;)
sparconun boyacı tulumu yaptığını bilmiyordum herhalde benimkinin markasını görmedin, ayriyetten hatırlatırım TULUM deil ARABA yarıştırıyoruz....
:icon_tup:
başkan
bu tulum olayı birazz ayıp olmuşşş .!!!
abı anlamatamam
ınsanlar drag ıcın gelmıo resmen o arabalrın yaptıgını vıdeo ya cekmek ıcın
bırde en ılgınc goruntu safex ın mankenı ıle resım cektırenlerdı :D
Mertcan okadar uğraşdık getirdik mankeni bi resim çektirmedik arabalarla
G R Unique
01-07-2008, 01:26
arkadaşlar biri başkasının adına konuşursa, ya da başkasının avukatlığını yaparsa bu konuşmalar tartışmalar uzar gider.. önemli olan dostça ve centilmence davranabilmektir. çok fazla hırs yapmaya gerek yok, hayat dragda kimin kimi geçtiği üzerine kurulu değil, 2 gün önce dost olan kişiler, geçilince düşman kesilmesinler. :(
Satılmış usta da herkes gibi emek ve zaman harcadı, şanslıydı ve şansının hiç eksik olmamasını dilerim. aracı da çok güzel yürüyodu, 3 yarıştır 1. yani kendi ustam diye söylemiyorum ama :) çok çok tebrik ediyorum.
yarış çok heyecanlı ve zevkliydi. sıdıka abla ellerinize sağlık bugaru çok iyi olmuş, bazı talihsizlikler oldu ama olsun, bayanların gururu olarak sizi hep destekliyorum.
ismail abi ve miafiori tutunsaydı nasıl olurdu bilemiyorum.
yarışanlardan da izleyicilerden de para alındı ve daha iyi bir organizasyon olabilirdi.
herkes emek, zaman ve para harcadı, Satılmış ustayı, ve tüm dereceye girenleri tebrik ederim. :icon_tup:
Mertcan okadar uğraşdık getirdik mankeni bi resim çektirmedik arabalarla
heya 1 kariş eteğinle orda ne öle bi tane de kırmızılı giyinmş bi elamanvardı dikkat ettınız mı? bi yerde gördum onu baxırı gözukuo donun gözukuoLan lavuk dedım daha gelmedi yanıma ahuahauhauha
G R Unique
01-07-2008, 01:50
heya 1 kariş eteğinle orda ne öle bi tane de kırmızılı giyinmş bi elamanvardı dikkat ettınız mı? bi yerde gördum onu baxırı gözukuo donun gözukuoLan lavuk dedım daha gelmedi yanıma ahuahauhauha
evet o kırmızılı arkadaşı biz de gördük bayaa bi muhabbeti oldu :D değişikti biraz.
khan´isimli üyeden Alıntı
1- 11.07 ZN
2- 11.30 MRT
3- 12.20 bugaru
4- 12.80 camaro
5- 13.xx msupra
6- 13.xx gto
baskada 14 alti derece yok sinif 3, 14 ve 15 lerde.
korhan sana hiç yakıştıramadım emin olmadıgın bir şeyi buraya yazmanı
msupranın dereceleri 12.58 1. kalkış
ikinci kalkış12.15 dir
zn 11.27 dir
mrt de 11.50 dir
bir daha sizden ricam internet ortamında bilmediginiz gerçek olmayan şeyleri yazmayın
editttttttttttttttttttttttttttttt
khan´isimli üyeden Alıntı
1- 11.07 ZN
2- 11.30 MRT
3- 12.20 bugaru
4- 12.80 camaro
5- 13.xx msupra
6- 13.xx gto
baskada 14 alti derece yok sinif 3, 14 ve 15 lerde.
korhan sana hiç yakıştıramadım emin olmadıgın bir şeyi buraya yazmanı
msupranın dereceleri 12.58 1. kalkış
ikinci kalkış12.15 dir
zn 11.27 dir
mrt de 11.50 dir
bir daha sizden ricam internet ortamında bilmediginiz gerçek olmayan şeyleri yazmayın
ismailin dedigi sureler haklıymıs, karısıklık icin kusura bakmayın. ben ismailin son kalkıs surelerini gormemisim.
iki arkadas arasında olabilecek bir kırılma durumu olmus ama hallettik.
problem yok.
katılan,yarısan dayanısma gosteren herkeze tebrikler.
E30///M3
01-07-2008, 11:48
ZN nin derecesini 11,07 defalarca baktım onda bir yanlış yokkk.iso Michelin leri taktıkdan sonraki derecesine bende bakmadım.0,05 le üçüncülüğü kaptırmışız :)
ZN nin derecesini 11,07 defalarca baktım onda bir yanlış yokkk.iso Michelin leri taktıkdan sonraki derecesine bende bakmadım.0,05 le üçüncülüğü kaptırmışız :)
peki bugaru sinifinin en hizli zamanina sahip onda hata yok demi?
net sonuçları yazıyorum
22nolu yarışmacı.32.329 20.523
24nolu yarışmacı.12.949 12.752 selaaddin abi
19nolu yarışmacı 12.591 12.151 msupra
20nolu yarışmacı 11.126 11.481 mrt
21nolu yarışmacı 12.596 14.097
23nolu yarışmacı 11.075 zn
burada yazılanlar tamamiyle gerçek olup elimdeki fotoraflardan yazdıgım bir yazıdır ve belgelidir
peki bugaru sinifinin en hizli zamanina sahip onda hata yok demi?
hiç süreye bile gerek yok bugaru ilk kalkışlarda çok çok çok hızlıydı son kalkışına kıyasla.
E30///M3
01-07-2008, 13:32
bizim sato ile kalkmadan önceki derecelerimiz hep birbirine yakın.sato ile kalkarken intercooler girişindeki turbo hortumu kaçırmaya başlamış.ikici kalkışdada yerinden tamamen çıkmış.biz ne oldu ya filan derken birisi koşarak pistin ortasından getirdiği kelepçeyi bize uzartarak bundan kaldı arabanız dedi.donup kaldık kelepçeye bakarak.geçmek geçilmek önemli değil arabamızın yürüdüğü bizi mutlu etti yeter o bize.bir kez daha canıgönülden sato kardeşimi ve bütün dereceye giren, girmeyen bu işe emek veren herkesi kutlarım.
chiefkadir
01-07-2008, 13:35
bizim sato ile kalkmadan önceki derecelerimiz hep birbirine yakın.sato ile kalkarken intercooler girişindeki turbo hortumu kaçırmaya başlamış.ikici kalkışdada yerinden tamamen çıkmış.biz ne oldu ya filan derken birisi koşarak pistin ortasından getirdiği kelepçeyi bize uzartarak bundan kaldı arabanız dedi.donup kaldık kelepçeye bakarak.geçmek geçilmek önemli değil arabamızın yürüdüğü bizi mutlu etti yeter o bize.bir kez daha canıgönülden sato kardeşimi ve bütün dereceye giren, girmeyen bu işe emek veren herkesi kutlarım.Hasan abi,Cevdetin bmw ile kalkışta son 50 mt.kala bir sıkıntı olduğunu gördük yanılıyoda olabiliriz belki sıdıka hanım gazdan kesmiştir.
İlk kalkışlarındaki kadar seri olmadığı zaten çıplak gözle görüldü.
22 gün sonra bir yarış daha var onda iyi gider inşalah ;)
E30///M3
01-07-2008, 14:14
Kadir arabada o kadar çok gürültü var kıza hiç bir şey diyemiyorum neden hissetmedin diye. aslında ilk kalkış bişeyler hissetti söyledi ama derdini anlatamadı bize.bide hiç binmeden geldi oraya ve orda bindi arabaya.hiç bindirmedim kıracaksan orda kır dedim.başka bişey çıktı.bu mekanik spor ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor belki güzelliğide burda.
Kadir arabada o kadar çok gürültü var kıza hiç bir şey diyemiyorum neden hissetmedin diye. aslında ilk kalkış bişeyler hissetti söyledi ama derdini anlatamadı bize.bide hiç binmeden geldi oraya ve orda bindi arabaya.hiç bindirmedim kıracaksan orda kır dedim.başka bişey çıktı.bu mekanik spor ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor belki güzelliğide burda.
Elinize sağlık çok güzel olmuş aracınız bir msupra gibi bir Mrt gibi bir whiteside gibi yeni bir heyecan getirdi izleyenlere
Hasan abi tebrikler vosvos info dan beri takip ediyorum bugaru yu maşallah.
mutevazılık en buyuk erdemdır dıyorum...
emeklemeden yürümek yok arkadaşlar sen caddede istedğin kadar bas resmiyeti yok zevki yok heyecanı yaşamayan bilmez
emeklemeden yürümek yok arkadaşlar sen caddede istedğin kadar bas resmiyeti yok zevki yok heyecanı yaşamayan bilmez
bi dahaki yarışlarda dah iyi derecler bekliyoruz:heyoo:
valla herkes birşeyler söylüyor ama kimse tvr 71 toyotanın 06 mju 06 yı nossuz geçtiğini hemde 3 kere üstüste geçtiğini konuşmuyor...neyse gerken cevaplar pistte veriliyor.. zaten
M_PROJECT
05-07-2008, 00:35
hosgeldin once bi kendini tanitsaydin . tanitsaydinda insanlar bilseydi , bilseydide sana yorum yapsaydi " aa bu o toyotaymis" diye ...
valla herkes birşeyler söylüyor ama kimse tvr 71 toyotanın 06 mju 06 yı nossuz geçtiğini hemde 3 kere üstüste geçtiğini konuşmuyor...neyse gerken cevaplar pistte veriliyor.. zaten
helal olsun valla Tvr71'e harbi emek olan bi araç :icon_tup:
ayrıca yarışta emek harcamış + o sıcağın altında yılmadan ama sinirlenerek+yanarak bekleyen bütün yarışçılarında emeklerine ve ellerine sağlık :)
Sinan'S2k
05-07-2008, 02:47
Dostum valla izlerkende çok hoşuma gitti. Corolla gerçekten süper gidiyor. Nurinin ve senin ellerinize sağlık. Ayrıca gereken bir kişiye güzel bir ders verdiniz. Nos'un da çözüm olmadığını anlamıştır artık ve bir daha drag'a bile gireceğini sanmıyorum :D
arkadaşım aracın gerçekten çok güzel yürüyor bende eski bir corolla sahibi olarak gurur duydum inan... bu arada nossuz kaltığını yeni öğrendim... o yüzden arabanın yürüyüşünü pek beğenmemiştim işin açığı ama nos yok sa eğer süper gerçekten...
teşekkür ederim arkadaşlar çalışmalarımız devam ediyor. biz teknik turbo olarak elimizden geleni yapıyoruz ilk yarışta hortum sorunu yaşamasaydık daha iyi dereceler alabilirdik... artık önümüzdeki yarışlara
nos basınca hortum patlattığı için basamadık ama eksiklerimizi gördük gerekenleri tamamladık ve devam ediyoruz.............sizlerinde manevi desteklerinizi bekliyoruz
ilk yarışta bu kadar olur tecrübe ile gelinecek noktalara bakmak lazım tvr 71 e ve aracın yapım aşamasında emeği geçen herkese tebrikler ve sonraki yarışlar için başarılar dilerim