Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugun varmi bisiler
Bugun anadolu yakasinda deneyecek olan varmi?
Arac nedir yazsanizsaha iyi olmazmi:)
Arac nedir yazsanizsaha iyi olmazmi:)
Benim arac megane 2 rs, genel anlamda sordum deneyecek olan varsa bende aracimi test etmek isterim :)
speed_emre
17-08-2013, 17:18
Benim arac megane 2 rs, genel anlamda sordum deneyecek olan varsa bende aracimi test etmek isterim :)
sattınmı arabayı :) hangı megane rs aldın :)
Bende hem konuda yardimci olsun diye soyledim hemde belki bana uygun biseydir atlardim diye:)
sattınmı arabayı :) hangı megane rs aldın :)
Cuprayi sattim iyide oldu :) bana kucuk geliodu. BeyaZ megane rs i aldim :)
speed_emre
17-08-2013, 17:42
hayırlı ugurlu olsun beyaz mı? sıtede 1 kısıde vardı sanırım :) hayırlı ugurlu olsun kaca sattın :)
47 ye almistim 45.250 ye sattim. Tesekkur ederim :)
Stoksa deneyelim :)
Senin cupra ile denedigimiz zamani hatirliyorsun :)
Şimdi daha hizli :)
Denemesek bile muhabbet edelim
devolation
17-08-2013, 19:12
rs in hizli ise devo astra ile deneyebilirz araba nerdeyse 1 aydir yatiyo paslanacak yada soyle diyim 100-200u 11 sn civari araclar cikacaksa bende cikarirm hayvani
Stoksa deneyelim :)
Senin cupra ile denedigimiz zamani hatirliyorsun :)
Şimdi daha hizli :)
Denemesek bile muhabbet edelim
muhabbet varsa gelirim :)
yağmur yağıcak gibi havaya baksana :(
rs in hizli ise devo astra ile deneyebilirz araba nerdeyse 1 aydir yatiyo paslanacak yada soyle diyim 100-200u 11 sn civari araclar cikacaksa bende cikarirm hayvani
durumu hakkında benimde çok bir bilgim yok, benden önceki sahibi hybrid turbo takmış ama yazılım yok araçta. durumunu merak ediyorum açıkcası ama denilene göre 240~250hp civarı veriyormuş. havanın durumuna göre çıkabiliriz. telefonunu verirsen ararım gelmeden önce.
freelife
17-08-2013, 19:43
rs tuner var diyordun inanç , ölçseydin son durumunu bende merak ediyorum...önceden denediğin araçlarla denerdim senin yerinde olsaydım en azından sana bir fikir veriridi .... belli olursa ve saat bana uyarsa bende gelebilirim pikaçumla :D
muhabbet varsa gelirim :)
yağmur yağıcak gibi havaya baksana :(
Çekmeköyden havayı bildireyim. Şuanda ay net bir şekilde görünüyor :)
DogukanYILDIZ
17-08-2013, 20:37
206 Rc var denemk isteyen olursa atasehirde olucaz tanısmıs sohbet etmıs oluruz gelen olursa
Biz de gelebiliriz ama 12 yi bulur.. 240-250 civari uyar bana..
devolation
17-08-2013, 21:37
millet araci garajdan cikarmaya gittim on lastik janta oturmus beni pas gecin stepne falan sokuk duruyo arac gelemiyorm haberiniz ola
300-400 arası ben de gelebilirim
Levent Y.
17-08-2013, 21:43
Bizde gelebiliriz golf r ve tt ile 300-400 beygir arası araçlarla deneyebiliriz..
kelalper
17-08-2013, 21:43
inanç hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.
yazışalım o vakit özelden :)
freelife
17-08-2013, 21:46
inanç hayırlı olsun kardeşim. Güle güle kullan.
artık elbirliği ile hızlandırın rs'i .... bilgi ve tecrübelerinden faydalansın rs ,desteklerini bekliyoruz herşeyi yapılı sadece güzel bir yazılım lazım ..
kelalper
17-08-2013, 21:52
Merak etme emin ellerde yadigar. Sana yazılımı yaptıramadık o yapar inşallah.
freelife
17-08-2013, 22:06
Merak etme emin ellerde yadigar. Sana yazılımı yaptıramadık o yapar inşallah.
ona şüphem yok , inanç olmasa vereceğimde yoktu valla :)
Maglum yere gidiyorum. 250 ler bana uyar
Herkese tesekkurler guzel denemeler oldu..herkes aracini gordu iyi kotu.. Polo ve ibiza her zamanki gibi saka yaptilar:)) maasallah hepsine..
yazılımdan sonra tekrar denemek isterim kemal. yazılımın aracıma katkısını merak ediyorum.
Olur tabii bu hali bile iyi zaten egzos cok guzel batirdiyo bu arada ama kasiyomu sanki..
Herkese tesekkurler guzel denemeler oldu..herkes aracini gordu iyi kotu.. Polo ve ibiza her zamanki gibi saka yaptilar:)) maasallah hepsine..
Evet güzel deneme oldu :)
Herkese teşekkür ederim :)
Yeni şeyler yapılınca tekrar deneyelim :)
herkesin ayagına sağlık araçlarada maşaallah arkadaşlar..
bende çok keyif aldım denemelerden... :icon_tup:
eksikleri tamamlayınca tekrar görüşelim.. :)
Olur tabii bu hali bile iyi zaten egzos cok guzel batirdiyo bu arada ama kasiyomu sanki..
komple 70 lik borunun sonunda 63lük varex biraz kasıyo sanırım, 70 lik ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Evet güzel deneme oldu :)
Herkese teşekkür ederim :)
Yeni şeyler yapılınca tekrar deneyelim :)
herkesin ayagına sağlık araçlarada maşaallah arkadaşlar..
bende çok keyif aldım denemelerden... :icon_tup:
eksikleri tamamlayınca tekrar görüşelim.. :)
eksikleri tamamlayım deneyelim tekrar :)
1.0 ecoboost la denemek isteyen yok mu? :)
serkanOC
24-08-2013, 15:39
kaçırmışız artık bi sonrakinde bende bulunmak isterim.. izleyici olarak !!
kelalper
24-08-2013, 17:53
ne kadar fark oluyor deneme polo ile bi de laça kadar çıkabildiniz.
kelalper
24-08-2013, 17:55
komple 70 lik borunun sonunda 63lük varex biraz kasıyo sanırım, 70 lik ile değiştirmeyi düşünüyorum.
o arabaya 70 lik boru yetmez. Senin eski arabadan hiçbir farkı yoktur şu anda. 76 yapıcan yoksa gene egt den yavaşlarsın. İntercooler da yetmez.
Yanlis bilmiyorsam aracinizin turbosu 19T kartuslu.En az 76 lik olsa komple daha iyi olur,birde intercooleri daha buyuk ve tampon demirine denk gelmeyecek(asagi dogru uzanirsa cok verimli olur) bir sekilde degistirirseniz fark edecektir.Gule gule kazasiz belasiz kullanin.
kelalper
24-08-2013, 21:03
Zeki o arabada forge ic var zaten onu o dedigin sekilde takamazsin o ic u. Turbo kartusundan dolayi 76 degil turbo oldugu icin 76 kullanmasi gerekio.
Zeki o arabada forge ic var zaten onu o dedigin sekilde takamazsin o ic u. Turbo kartusundan dolayi 76 degil turbo oldugu icin 76 kullanmasi gerekio.
Alper abi biliyorsundur yurt disinda hem forge hemde ktechin mark 1 coolerlariyla sorun yasandi radyatorun onunu kapadigi icin ozellikle pistte hararet ve yag sicakligi yukselmesi muhabbetine.Ondan dedim intercooleri demire denk gelmeyen asagi dogru bir cooler ile degistirilebilir diye ktechin 90mm derinlikli cooleri o sekilde mesela.Cok basariliymis kullanan birisinden duydum.
Valla coolerim universal 12 litre hayvan gibi sogutuyo :) egzosumuda yeni yaptirdim garage maslak emil de 76 downpipe 70 borular sona spor son susturucu.bi arkadas yokmu bu isi organize edicek toplanalim butun MRS ler ;)
kelalper
25-08-2013, 00:45
Haftaici carsamba olabilir.
kelalper
25-08-2013, 00:47
Zekicim o intercooler da is gorur ama en onemlisi egt yi dusurmesi. Egt dusurmedikten sonra en buyuk intercooler i koy ise yaramaz ki zaten daha yazilimi yok.
DogukanYILDIZ
02-11-2013, 13:02
guncel arkadaslar bugun varmı ***** yere gelıcek olanlar?