PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çok acil yardim 106 gti olan daha once kullanan lütfen?

yasingti
17-08-2013, 19:41
Arkadaşlar bu motor üst kapagindan cikan yağ buhari kartelden gelen yag buhar hortumlar in şeması ni bilen veya araclarinda standart seklinde bağlı olan varsa fotoğraf atarak yardimci olabilirmi bugun aracimda yağ kusmasi oldu sıkıntı yaşadım yardimci olabilecek varmı acil yoldan ?? Ustaya gittim karterden gelen hortumu üst kapaga bagladi ust kapaktan cikanida hava filtresine verdi araci calistirdim az yol gittikyen sonra beyaz duman atti kaputu actigimda açık hava filtremden yag aktifini gordum simdi arac ustanin dukkaninda bana bu konuda yardımcı olabilecek bir kisi varsa cok ikrama gecer simdiden teşekkür ederim

poşetçay
17-08-2013, 20:12
dostum elimde motorun resmi yok ama seninkini koyarsan anlatabilirim

boosted_pug
18-08-2013, 00:12
O hortumlar öle sök oraya tak ordan çıkart öbür tarafa tak şeklinde değilki yılların verdiği yıpranmadan taşgibi olmuşlardır blokdan çıkan demirdir ve bloğa vidalanır devamında plastik hortumla kapağa bağlanır aynı hortumun üzerinde de külbütör kapağından hava filtresine bağlanan hortum vardır.

Kötü düşünmek istemiyorum ama sanırım segman kırmışsın.

GokhanRS
18-08-2013, 00:22
bende ustanın yanlış takabileceğini sanmıyorum. takmasa üstüne bıraksa gene yolunu bulur şekiller belli.

bende motor kırdığını düşünüyorum. inşaallah yanılırızda masraf açılmaz başına.

aLperTunga
18-08-2013, 03:29
yağı üstten kusmuş külbütörün oradan.. %90 sekman kanalı kırılmış.kapak taşlı veya ince conta varmı araçta.

yasingti
18-08-2013, 08:40
inşallah sıkıntı açmaz başımıza gelen nedir ya valla bugün açılıp yapilicak bakalim ne cikacak .s

Enka_55
18-08-2013, 12:17
M52 piston taktıkdan sonra aynı olayı bnde yasamıstım,sıkıştırmadan dolayı seqman kanallarını kırmıştı. İnsallah sizde boyle biseyle karsılasmazsınız

baha38
19-08-2013, 07:13
Geçmiş olsun kardeşim inşallah kırmamışındır:( Kayseride hangi ustaya yaptırıyosun aracı?

yasingti
19-08-2013, 11:05
yakışan peugeot servisine bugün bakıldı segmanlar sağlam sıkıntı yok yağ dönüşüm sisteminde sıkıntı varmış hortumlardan birisi ters bağlanmış o yuzden böleymiş düzeltiyorlar inşallah .s

orcunnn
19-08-2013, 11:18
O hortumlar öle sök oraya tak ordan çıkart öbür tarafa tak şeklinde değilki yılların verdiği yıpranmadan taşgibi olmuşlardır blokdan çıkan demirdir ve bloğa vidalanır devamında plastik hortumla kapağa bağlanır aynı hortumun üzerinde de külbütör kapağından hava filtresine bağlanan hortum vardır.

Kötü düşünmek istemiyorum ama sanırım segman kırmışsın.

benimde aklıma direk segman geldi :confused:

yasingti
20-08-2013, 09:19
motoru sıfır yaptırdığım için motor ustasına bıraktım artık ne olursa razı garantili yaptırmıştım çünki rodajını yeni doldurdum sanırım düzgün yapmadılar napalım bilmiyorum en fazla sanayi odasına şikayet edicem paramı geri alıcam sonra ankaraya gidicem götürücem arabayı ankarada yaptırıcam bakalım bugün ayrın çıkar olay

wekoo
20-08-2013, 09:42
benide aklıma ilk sekman oldu...sorunun çözüldüyse sıkıntı yok...

yasingti
21-08-2013, 09:34
bi adamın ustası boktan oslun yeter arkadaşlar vallaha canımdan yıldırdı işçiliği temiz dediler gittik adamlar malamat çıktı pişman oldum bildik bi ustaya yaptırmadığıma keşke ankaradaki istanbuldaki tanıdığımız abilere gönderseydim aracımı .s

slowmotion
21-08-2013, 09:39
sadece basıncamı atıyor yağ? yoksa her daimmi atıyor? sakin kullanımda yağ atmıyorsa ya boru yanlış bağlanmışştır yada kıvrılmıştır biryeri. her daim atıyorsa galiba segman :(

yasingti
21-08-2013, 09:44
sakin kullanımda sıkıntı yok çok hafif sızdıryor belli belirsiz sıkıştırınca çötüğün zaman basıyor yağı .s

baha38
21-08-2013, 09:58
bi adamın ustası boktan oslun yeter arkadaşlar vallaha canımdan yıldırdı işçiliği temiz dediler gittik adamlar malamat çıktı pişman oldum bildik bi ustaya yaptırmadığıma keşke ankaradaki istanbuldaki tanıdığımız abilere gönderseydim aracımı .s

Kardeşim Kayseride usta sıkıntı biraz anlamayana yaptırmıycaksın. Eğer giderim dersen tanıdık sağlam ustamız var bilgili güvenilir.

yasingti
21-08-2013, 10:06
arabamı yaptırmadan önce konustuğumuzda garantili yapmıştı şimdi aracı bıraktım yapıyorlar sıkıntıyı mecbur yapacaklar öle anlaşmıştık çözmeliler yoksa paramı iade edicekler arabayı ankaraya götürmeyi düşünüyorum apramı alırsam oveer boost a