Orijinalini görmek için tıklayınız : jetta tsi 170 denemeler
Arasts61
18-08-2013, 01:29
bi kaç gündür gereksiz ve anlamsız tartışmalardan sonra bugün stresimizi attık, sakin ve güzel arkadaşlarla rollerimizi ve muhabbetimizi yapıp geldik.gelenlere teşekkurler.
denemeler izlemesi keyifli olsun diye 2 şer kişi ve araç içi çekimle yapıldı. barlasla (bmw )arabalarımız birbirine doysun diye 32 defa filan denedik :):)
araçların hepsi stok. akıtma, erken basma, koltuk sokme ve yakıt atma yok.
ilk deneme
jetta170 tsi DSG 6 - 207 RC 1.6 TURBO 175 PS 5 İleri. (jettanın devrinde basıldı.)
IN_S3S_tyvE
jetta 170ps 207 RC 175ps - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=IN_S3S_tyvE)
2. deneme jetta - astra 2.0 turbo 170 ps manuel.
plJqXbuynuY
jetta 170 astra 175 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=plJqXbuynuY)
3. deneme jetta- bmw 3.20d coupe 6 iler otomatik. 1. vites 30 da basıldı. kalkışta uyuşmazlık ve vites geçişinde bi sıkıntı yaşadık.
9uYV1s1UZRs
jetta bmw 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9uYV1s1UZRs)
4. deneme jetta- bmw. 0'dan kalkıldı. jetta launch controlle kalktı.
j7tVqYS1iKA
jetta bmw 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=j7tVqYS1iKA)
5. deneme jetta-bmw. 40 da basıldı. jetta 1 de, bmw 2 de olması lazım.
mNiEoMykVDk
jetta bmw 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mNiEoMykVDk)
6. deneme jetta-bmw. 80 de basıldı. jetta 2 de, bmw 3 de olması lazım. telefon çaldıgı için video yarım kaldı. 220 lere kadar basıldı fark sabit kalacak şekilde bitti.
UoUrW6n-kyw
jetta bmw 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UoUrW6n-kyw)
Abi bi düzeltme yapayım.. Astra 2.0 Turbo 170hp..
Videolar için ayrı teşekkür..
Gelen herkezin ayağına benzinine sağlık..
Abi bi düzeltme yapayım.. Astra 2.0 Turbo 170hp..
Videolar için ayrı teşekkür..
Gelen herkezin ayağına benzinine sağlık..
okasada 1.6 180 lik astra varmı diyecektim tam zamanında bir açıklama olmuş :D
maşallah buarada araçlara
Suleyman
18-08-2013, 07:24
Orada olmak isterdim :)
Astrayla cok eglenceli olmus masallah araclara selcugum senin 207 ye de masallah modlayın artık su arabaları :)
blumenberg
18-08-2013, 09:20
Özgür abi çok güzel olmuş videolar ayaklarınıza sağlık iyi ki geldiniz :)
bravo hgt
18-08-2013, 09:41
Araçlara maşşallah bütün denemeler güzel olmuş
Masallah jettaya abi durmak yooook denemeler devammmmm :)
Jetta şaka makinası maşallah
Jetta-Astra kapismasi hakkinda gorus alsam ? Merak ediyorum.standart trbo Astra'lari
omer_yildir
18-08-2013, 10:18
Abi,
Jetta çok güzel yürümüş. Tebrikler.
snan1910
18-08-2013, 10:22
Maşallah deneyen tüm araçlara biz gelemedik ama güzel denemeler olmuş
Abi jetta da bizim ilk denediğimiz döneme göre değişiklik varmı? Farklı gidiyor sanki?
Diger araclari bilmem de eger jetta stock sa bmw ci arabasini yaksin :D
Astrayla cok eglenceli olmus masallah araclara selcugum senin 207 ye de masallah modlayın artık su arabaları :)
Eyvallah Aslanım.. Yavaş yavaş acelesi yok.. :) zaten yavaş gidiyoruz çok hızlanmaya gerek yok:hahaha:
blumenberg
18-08-2013, 10:54
Diger araclari bilmem de eger jetta stock sa bmw ci arabasini yaksin :D
evet arabayı yakıp fiat bravo alma düşüncesindeyim şu günlerde :)
hahahaha ayrıca ıkı aracada maşallah ıkısıde hakkuyla yurudu...
Takas yapabiliriz ;)
blumenberg
18-08-2013, 11:19
Takas yapabiliriz ;)
Gebrauchtwagen: Fiat, Brava, 1.6 16V SX, Benzin, (http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=234196184&cd=635072626850000000&asrc=st|fs)
düşünürsen spoiler'ımı vereyim karşılığında
Gebrauchtwagen: Fiat, Brava, 1.6 16V SX, Benzin, (http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=234196184&cd=635072626850000000&asrc=st|fs)
düşünürsen spoiler'ımı vereyim karşılığında
Sen once yazilimini yaptir. Gecmesinler seni 1.4 makinalar
:D:D
10traktır
penguinhakan
18-08-2013, 13:22
Ya Özgür , Barlas , arkadaş bu nasıl denemedir ya hala içim bulanıyor kusmaya az kaldı.
Ben demesem sabaha kadar bütün devirlerde basacaktınız.
Ayağınıza sağlık çok güzel bir geceydi , araç içinden roll videolarını izlemesi ayrı bir zevk tabi.
senınmı benımmı abı kus geldı artık yeter dedım 1 ay roll fln yok dddddd
Arasts61
18-08-2013, 15:34
arkadaşlar herkese güzel yorumları için teşekkurler. güzel bi gece oldu, güldük eğlendik.
sinan, aracım halen stok. sadece zincir uzadığı için değiştirmiştim, belki bi fırt hızlanmıştır.
BMW hep erken basmış gibi görülüyor videolara.maşallah
blumenberg
18-08-2013, 15:55
Ya Özgür , Barlas , arkadaş bu nasıl denemedir ya hala içim bulanıyor kusmaya az kaldı.
Ben demesem sabaha kadar bütün devirlerde basacaktınız.
Ayağınıza sağlık çok güzel bir geceydi , araç içinden roll videolarını izlemesi ayrı bir zevk tabi.
geldiğin için tşkler abi :) çok güzeldi valla, bıraksanız sabaha kadar denerdik sanıyorum :)
jettada yazılım olsa uçar sanırım ddd
i-vtec07
18-08-2013, 16:12
maşşallah araçlara bmw ağır yanlız sedanından unutmayalım bence iyi gitmiş bmw :) jetta ya ayrı maşallah :)
Mikrop_Ali
18-08-2013, 16:36
maaşallah deneyen araçlara jettayla bende denemek isterim abi bidahaki sefere :) bu hafta bikaç eksik vardı çıkamadım
Arasts61
18-08-2013, 16:39
beyler denildiği gibi bmw sedandan daha ağır. ve ayrıca 6 ileri otomatik. 8 ileri olanlar var biliyosunuz, onlar daha iyi gidiyor. uzunda araçlarımız denk gidiyor bence ama rollde bmw, ilk kalkışta jetta daha avantajlı. launch controlle doldurarak kaldırdıgımız için bir de vites geçişleri sadece launch controle özgü olarak normalden daha hızlı geçtiği için avantaj oluyor.
bmw de launch control var mı bilimiyorum. barlas biliyor mu araştırmış mı onu da bilmiyorum :)
yazılım işine gelince. bazı arkadaşlar merak ediyor ve soruyorlar neden yaptırmıyosun diye. ama genel olarak herkesin bilmesinde fayda var. bizim nesil twinchargerlar pompanın yetersiz kalması nedeniyle sağlıklı şekilde ancak maks 200 ps olabiliyor. onu da herkes beceremiyor. sağlıklı şekilde uzun zamandır binilen ve benimki ile aynı motora sahip bi golf gt veya bizle aynı motora sahip olan eski 140 lık görmedim ben. örneğin revo bu araçlardaki missfire sorununu çözemediğini açıkça beyan ediyor ve artık uğraşmıyor bile.
halbuki 160 lıklar gerçekten çok iyi. pompası mesela, sıkıntısız ve ne istiyosan basıyor sorunsuz bi şekilde.
sonuç olarak bizim araçlar zaten dyno da 180 civarı çıkıyor ( yanlış doğru bilemem, herkes oyle diyor) 20-30 ps için emek sarfetmeyi anlamlı bulmuyorum.
eksı nesıl le yenı nesıl motorlar hakkında başka ne fark var pompa dışında mesela turboları aynımı
Maşallah güzel denemeler olmus
emre issever
18-08-2013, 17:38
Jettaya maşallah herkese gider yapmış iyide gitmiş bi an korktum ekrandan çıkıp bizide geçicek diye. :D yazılımlı hali çok daha iyi olur allah kaza bela vermesin.
snan1910
18-08-2013, 18:19
arkadaşlar herkese güzel yorumları için teşekkurler. güzel bi gece oldu, güldük eğlendik.
sinan, aracım halen stok. sadece zincir uzadığı için değiştirmiştim, belki bi fırt hızlanmıştır.
Anladım abi, geçen denediğimizde de boy almışsın gibi geldi :)
Maşallah jettaya,
Bu aralar ***** yerde video felan çekildiği söyleniyor sakinlesinde orhanın crx, bizim 121, barlasın 320d , serkan abinin si felan deneme yapalım hepsi denk araçlar,zevkli olur diye düşünüyorum
herkesin aracına maaşallah ,,şöle benimde her denememde çektiğim gibi 2şer kişi basılıp içerden çekince videoyu cidden zevkli oluyo izlemeside :) teşekkürler o yüzden ,,,
bence araçların hepsi başarılı gitmiş,,özgür abiye ayrıca tebrikler ne var ne yok sıkmış gene :D bir tek 207 rc biraz daha giderli olmalı gibime geliyor,,en azından astra turbo ve jettaya yakın gitmeli ;) ...
Abi aracin buradaki gibi cok iyi gidiyor, 4 un cok iyidi, 200den sonra bmw acar diye dusunuodum her turlu uzunda cok iyisin:D
astrada baya iyimis onada masallah..
Hepsine masallah
207 de kesiklik devam ediyormu ? daha iyi gitmeliydi
Zamaninda 170lik golf gt ile denedigimde 200 ustu suratlerde 1 boydan az da olsa onde oluyordum
focus musty35
18-08-2013, 21:10
masallah jetta ıyı gıdıo JETTA TSI - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YaL25fTKVX0)
bu vıdeodakı yazılar baya eglenceli olmus :)
Arasts61
18-08-2013, 21:13
Abi aracin buradaki gibi cok iyi gidiyor, 4 un cok iyidi, 200den sonra bmw acar diye dusunuodum her turlu uzunda cok iyisin:D
astrada baya iyimis onada masallah..
bi bertone değiliz ama :)
eksı nesıl le yenı nesıl motorlar hakkında başka ne fark var pompa dışında mesela turboları aynımı
farklı bildiğim kadarıyla kardeşim.
Maşallah güzel denemeler olmus
eyvallah
Jettaya maşallah herkese gider yapmış iyide gitmiş bi an korktum ekrandan çıkıp bizide geçicek diye. :D yazılımlı hali çok daha iyi olur allah kaza bela vermesin.
:) eyvallah
Maşallah jettaya,
Bu aralar ***** yerde video felan çekildiği söyleniyor sakinlesinde orhanın crx, bizim 121, barlasın 320d , serkan abinin si felan deneme yapalım hepsi denk araçlar,zevkli olur diye düşünüyorum
finalde gri bi accentle bastım, sıkıntı olmuş mudur? :):)
herkesin aracına maaşallah ,,şöle benimde her denememde çektiğim gibi 2şer kişi basılıp içerden çekince videoyu cidden zevkli oluyo izlemeside :) teşekkürler o yüzden ,,,
bence araçların hepsi başarılı gitmiş,,özgür abiye ayrıca tebrikler ne var ne yok sıkmış gene :D bir tek 207 rc biraz daha giderli olmalı gibime geliyor,,en azından astra turbo ve jettaya yakın gitmeli ;) ...
sağol görkem, gt vardı onla sıkacaktık. zaman kalmadı, evden acil çağrı geldi :D:D
Hepsine masallah
Zamaninda 170lik golf gt ile denedigimde 200 ustu suratlerde 1 boydan az da olsa onde oluyordum
207 ile benim devrimde bastık onun devir baya bi altta kalıyodu galiba. ondan olmuş olabilir belki. sizin denediğiniz gt manuel miydi yoksa dsg mi? manueller dsg lerden ciddi hızlı çünkü..
i-vtec07
18-08-2013, 21:18
manueller dsg den hızlımııı ? neden abi dsg6 nın oranları manuelden daha kısa diğil mi ? ben mi yanlış biliyorum
Arasts61
18-08-2013, 21:28
manueller dsg den hızlımııı ? neden abi dsg6 nın oranları manuelden daha kısa diğil mi ? ben mi yanlış biliyorum
yo hayır, manuel gt lerde gerçek bi spor arabada olması gereken çok düzgün oranlı ve kısa bir şanzıman var. kabaca şöyle soyleyeyim manueller 6. vitesi 260 da bitiriyor, bizde ise 5 260 la bitiyor, 6 da motor gücü yetse 300+ olacak neredeyse.
dsg6 ların oranları dsg7 ile alakasız ve bence biraz uzun.
ayrıca dsg6 larda son suratler manuellerden hem jetta hem de golfde 2 km daha az. bunun aktarma kayıplarından oldugunu iddia edenler var, ben buna katılıyorum..
Bertone neymis:D
190 cikanlar bile vardi dynoda kesin 190 i var makinenin:p
Guzel denemeler oldu seviyeli ve zevkli butun araclara masallah
207 ile benim devrimde bastık onun devir baya bi altta kalıyodu galiba. ondan olmuş olabilir belki. sizin denediğiniz gt manuel miydi yoksa dsg mi? manueller dsg lerden ciddi hızlı çünkü..
Golf gt duz vitesti
dedigim gibi cok yakin gittik bir yarim boy gibi hep ondeydim o sekilde 220lere kadar hep ayni gittik fark hic degismemisti her iki arac tamamen stocktu
CasabLanca
18-08-2013, 22:58
Maşallah jettaya,
TIC Rs İbo abinin, Dookan'ın, benim, Cordobacı Murat abinin videosunu çekti polisler aynen kanka. Vizyondayız iyi seyirler :hehe:
Arasts61
18-08-2013, 23:02
TIC Rs İbo abinin, Dookan'ın, benim, Cordobacı Murat abinin videosunu çekti polisler aynen kanka. Vizyondayız iyi seyirler :hehe:
ii de biz zaten video çekiyoruz, onlar niye çekmişki, burdan izlerlerdi :):)
araç içi çekseler bari de izlemesi keyifli olsa :):)
CasabLanca
18-08-2013, 23:15
ii de biz zaten video çekiyoruz, onlar niye çekmişki, burdan izlerlerdi :):)
araç içi çekseler bari de izlemesi keyifli olsa :):)
evden enkaya gelip gitmek 50 tl + 280 lirada video çekmenin cezası :hehe:
maşşallah stocklar denemede:) ankaranın yollara imreniyorum :)
Masallah baya sesiz bir deneme olmuş :)
denizalpakinci
19-08-2013, 00:32
Deneyenlerin ellerine sağlık.Zevkle izledim videoları.Bende izlemeye gelmek istemiştim ama işim çıktığı için gelemedim umarım bidahaki sefere izleriz.
blumenberg
19-08-2013, 08:21
Deneyenlerin ellerine sağlık.Zevkle izledim videoları.Bende izlemeye gelmek istemiştim ama işim çıktığı için gelemedim umarım bidahaki sefere izleriz.
Bu seferlik affettim bro, işin uzun sürdüyse sevindim buna hahha :)
Hepsine masallah
Bobinleri değiştirdikten sonra kesiklik geçti. Bana sağlıklı geliyor ama bilemeyeceğim..
şaka gibiydi gerçekten :D:D