Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ogs borcu odeme

Smt_Krblt
20-08-2013, 13:50
sıkısık trafikte ogsden gecmek zorunda kaldik, eve ceza makbuzu gelmeden odemem mumkun mu?

alperkirman
20-08-2013, 13:51
ogs yoksa eğer ogs alman gerekiyor zaten varsa niye ceza gelsin dimi :)

Patisever
20-08-2013, 14:00
bende yalnıslıkla hgsden geçtim ama ogs war nasıl bir sıkıntı olur acaba

Mivec_4G63
20-08-2013, 15:29
hgs olup da ogsden geçerseniz, 1 hafta içinde ogs kartı almanız lazım. HGS'ye para yükleseniz de o ceza gitmez. Tam tersi ogs olanların hgsden geçmesi de aynı şekilde oluyor.

Hiç bişeyiniz yok, hgsden geçtiniz kaçak, 1 hafta içinde hgsye başvuru yaparsanız ceza silinir. OGS başvurusu yaparsanız ceza silinmez. Ogsden kaçak geçersenizde 1 hafta içinde ogs kartı başvurusu yapmanız gerekiyor.

bende hiçbişe yokken hem ogs hem kgs yazan ortak şeritten geçtim. Bunun cevabını genel merkez dahi bilmiyor :)

Smt_Krblt
26-08-2013, 09:03
sorunun cevabini buldum belki birinin isine yarar diyede yazayim. ogs basvurusu yapmadan odememizin 3 secenegi var, 1. si karayollari fsm subesine gidip odeyebiliyoruz. 2. si ptt den kaayollari subesinin banka hesabina ceza tutarini gonderiyoruz 15 gun icerisinde ceza odenmis oluyor. ogsden kacak gecis 36 liraya geliyor ilk hafta oderseniz. yine ilk hafta ogs basvurusu yaparsaniz 76 lira gibi bi fiyata ogs kartiniz oluyor. diger bir secenekse baska bir ogs ye kendi aracinizi kaydettirebiliyoruz. buda diger ogsden 7 lira gibi bir tutar dusuyor. isin asli en uygun secenek aonuncu olan tabiki en kilcikli olanida bu :)