Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : acik ogretim hakknda bilgisi olanlar

Onur Fatih
20-08-2013, 16:26
Bu sene tercihlerimi yaptim kastamonu tosya myo dis ticaret geldi tercihlerde.
300 puan aldim bu sene. Istedigim bolumlere yetmedi saglik istiyordum ben.
Bu sene bidaha hazirlanmayi dusunuyorum ayni zamanda aciktan bi bolum okumak istiyorum okuyabilirmiyim?
Adalet dusunuyorum onereceginiz baska bolum var mi, simdiden tesekkur ediyorum

Onur Fatih
20-08-2013, 18:02
32 kisi bakmis kimsenin bilgisi yok mu konu hakkinda

uluckaban
20-08-2013, 18:07
Okuyabilirsin fakat bence yapma. Madem sınava hazırlanacaksın sınav döneminde baya sıkıntı çekersin herşey birbirine girer falan..

Onur Fatih
20-08-2013, 18:15
Acik ogretimin ustune pek dusmen zaten sinav daha oncelikli olur ama bu seneykde degerlendirmek istiyorum

ProdriveSTI
20-08-2013, 18:17
Acik ogretimin ustune pek dusmen zaten sinav daha oncelikli olur ama bu seneykde degerlendirmek istiyorum

O zaman kolay bir bölüm yaz.Adalet'te değişik terimler yer alır,kafan baya bir karışabilir.İktisat fakültesinden herhangi bir bölüm yazabilirsin.En azından adalet bölümüne göre daha kolaydır.

Onur Fatih
20-08-2013, 18:21
Kpss ye girerim diye dusunuyorum var mi onereceginiz bi bolum adalet disinda

ismailozkan_01
20-08-2013, 20:35
bende adalet meslek yüksek okul mezunuyum , bu yıl aöf yazacaksan 2014 sınavında tercih yaparsan puanın kesilecektir ama puanın kırılması o kadar da önemli değil diyorsan , aöf adalet myo tavsiye ederim , kpss den zabıt katibi olarak atanabilirsin , icra müdür ve yardımcılığı sınavına girebilirsin , dgs den hukuk fakültesine geçebilirsin , noterde katip olarak çalışabilirsin tabi hukuk dersleri ve terimleri ile aranı iyi tutman gerekir...

Cankaraca
20-08-2013, 23:53
Bence de adalet e hic bulaşma. Saglık bölümlerine talep çok son senelerde. İmkan varsa dershaneye gidebilirsin. 300 puanın üzerine çıkman şart.

silwerhooks53
21-08-2013, 11:55
arkadaslar bende bıse sorucakktım acıkogretım kayıtları ne zaman eylulde varmı bıde ben ıngılızce cevırmenlık 2 yıllık mezunuyum benım bolumununn gecısı yok dıyo hocalarımız acaba baska bolume 3-4 olarak gecemıyormuyum