Orijinalini görmek için tıklayınız : MEB Yardımı
Merhaba,
Arkadaşlar sıkıntılı bi durum için Milli Eğitim Bakanlığında bi tanıdık lazım
Yardımcı olabilecekler özel mesaj ile ulaşırsa sevinirim
Konu acil ve önemli bi konudur.
özur grubu atamalarımı:)
Aynen :mad:
hocam o işler sıkıntılı ya nereye ıstıyor atamasını boşluk varmı ıstedıgı yerde genelde ıl mıllı egıtımde bıter o ısler
hocam o işler sıkıntılı ya nereye ıstıyor atamasını boşluk varmı ıstedıgı yerde genelde ıl mıllı egıtımde bıter o ısler
3 yıldır eşimden ayrıyım Ankara istiyoruz 400 kişilik kadro var 1000 kişi başvurmuş
tanıdık olmodan olamıyor malesef
bılıyrm hocam hatrlıyrm yalnız yengenın puanı kac orhan abı guzel tercıh yaparsa gelır bence bıyerler
bılıyrm hocam hatrlıyrm yalnız yengenın puanı kac orhan abı guzel tercıh yaparsa gelır bence bıyerler
Valla puanını ben bilmiyorum ama atandıktan 3 ay sonra Ankaraya eş durumundan gelende var bizim gibi yıllarca bekleyende :mad:
Ya hanımı boşayacam ya MEB'i :D
abı atandıktan sonra gelmesı ımkansız yenı atanan bırı 1 sene dolmadan gelemez yengede bılır bunu bende atama beklıyorum ondan...yengenın eger gıttıgı okul dogu gorevımıydı dogu gorevıyse emınım puanı yuksektır ama degılse o sıkıntı ankara merkeze gelmesı zor ucra dogu gorevı yerlere verırler ....
abı atandıktan sonra gelmesı ımkansız yenı atanan bırı 1 sene dolmadan gelemez yengede bılır bunu bende atama beklıyorum ondan...yengenın eger gıttıgı okul dogu gorevımıydı dogu gorevıyse emınım puanı yuksektır ama degılse o sıkıntı ankara merkeze gelmesı zor ucra dogu gorevı yerlere verırler ....
Bu süreçte nelere şahit olduğumu bilsen dudağın uçuklar
1 sene Urfada görev yaptı 2 senede Yozgatta
yengeye puanı bır sorsana abı
kotu bır puan degııl bence olur gıbı ankara
Bu süreçte nelere şahit olduğumu bilsen dudağın uçuklar
1 sene Urfada görev yaptı 2 senede Yozgatta
Benim de kuzenim Yozgat'ta görevini yaptı. Bu sırada eşi de Ankara'da yaptı. Tabi doğum olduktan sonra eş yanına gitme hakkı olduğundan Ankara'ya kendi memleketine geri döndü.
Benim de kuzenim Yozgat'ta görevini yaptı. Bu sırada eşi de Ankara'da yaptı. Tabi doğum olduktan sonra eş yanına gitme hakkı olduğundan Ankara'ya kendi memleketine geri döndü.
Bizimde çocuğumuz oldu ama yine de değişen bişey olmadı :(
Bizimde çocuğumuz oldu ama yine de değişen bişey olmadı :(
Kötü olmuş. Onlar çocuk doğar doğmaz buluştular :D Aynı zamanda terfi alarak Md.Yrd. olarak başladı yeni okulda.
Kötü olmuş. Onlar çocuk doğar doğmaz buluştular :D Aynı zamanda terfi alarak Md.Yrd. olarak başladı yeni okulda.
Valla bizim sıpaları çocuktan beni de kocadan saymıyor devlet :D
Ben özel sektörde olduğum için nikah geçersiz oluyor sanırım :mad:
Risendark
21-08-2013, 12:04
Hahahaa çok güldüm valla Allahta sizi güldürsün :D İnşallah işler yoluna girer eşiniz ankaraya gelir...
Hahahaa çok güldüm valla Allahta sizi güldürsün :D İnşallah işler yoluna girer eşiniz ankaraya gelir...
İnşallah da Ankaradayız Ankaralıyız ama buralarda dayımız yok
Acil dayı aranıyor günceli
belirli bir sene sigortanız yattıysa eş durumundan sizin yanınıza oda gelebilir özel sektörde olsa ama okumak lazım mevzuatı
belirli bir sene sigortanız yattıysa eş durumundan sizin yanınıza oda gelebilir özel sektörde olsa ama okumak lazım mevzuatı
Mevzuat vs. hikaye ben 9,5 senedir aynı işyerinde çalışıyorum eşimde 3 yıldır öğretmen.
Toplamda 4 kere eş özründen atama talebinde bulunduk hala birleşemedik
Öğretmenler; Asker, Polis Savcı vs. gibi bir eşe sahipse eşlerinin yanına 1-2 ay gibi bir sürede atanıyorlar.
Aksi durumda bizim gibi 3 sene bekliyorlar
ersandeniz
21-08-2013, 20:53
Sinifci sanirim esiniz, biz de basvurduk puan 76, hayırlısı olsun, o gelemezse seneye istanbula tayin isticem ben de..
Sinifci sanirim esiniz, biz de basvurduk puan 76, hayırlısı olsun, o gelemezse seneye istanbula tayin isticem ben de..
evet eşim sınıfcı dün başvurumuzu yaptık bakalım hayırlısı
Benzer bir konuyla ilgili,bana da Devlet Personel Başkanlığında tanıdığı olan biri gerekli.Yardımcı olabilecek biri olursa çok makbule geçer.
ersandeniz
25-08-2013, 21:11
Yarın belli olacak, stres tavan yaptı, bu gece nasil uyucam bilmiyorum...