PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : airbag tamiri mümkünmü ?

devil_berk22
21-08-2013, 12:25
sol önden hafif kazalı bir araç var şöför ve yolcu airbag patlamış sizce bunun tamiri olurmu yoksa sıfırıylamı değiştirmek gerekiyor. ve ortalama maliyet ne tutar araç 2010 focus

G_TT_I
21-08-2013, 12:40
Bugün bostancıda güven otoda focus vardı, bütün airbaglar yapılmış gayet orijin duruyordu

darkmoon
21-08-2013, 12:41
arkadaş sanırım mevcut kaza anında patlayan aracın kendi orjinal airbagi tamiri olurmu demek istemiş.. yada ben yanlış anladım :)

devil_berk22
21-08-2013, 16:23
kendi airbagini direksiyon ve konsola tekrardan takılması mümkünmü diye sormak istedim aslında birde torpido tamir olursa patladığı anlaşılırmı veya araç arıza lambası yakarmı acaba daha sonradan ?

oğuz
21-08-2013, 16:30
kendi airbagini direksiyon ve konsola tekrardan takılması mümkünmü diye sormak istedim aslında birde torpido tamir olursa patladığı anlaşılırmı veya araç arıza lambası yakarmı acaba daha sonradan ?

biraz torpidonun şekline bağlı.kapak gibiyse değişiyor mesela fazla anlasılmaz ama normal dumduz torpido ise kaplama felan yapılıyor ama o şekilde yazıdan anlaşılıyor.

kendi direksiyondaki olmaz sanırım ama yolcu tarafı olabilir sanırım.arıza lambasını takan adam usulunce takarsa yakmaz.