Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Temizliği - DRIVE
imprezaWRC
21-08-2013, 20:47
LESRJrB1L5I
Engine Cleaning: Ferrari, Corvette, and GT40 -- /DRIVE CLEAN - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LESRJrB1L5I)
canpower
22-08-2013, 16:15
adamlar nakadar titizlikl işlerini yapıyorlar ya.. maşallah.. bizde şap anana şap babana sık suyu geç.. :)
tayreep_john
22-08-2013, 18:07
kurulama işlemi bittikten sonra üst plastiğie sürülüen siyah renkli sıvı nedir ???
adamlar nakadar titizlikl işlerini yapıyorlar ya.. maşallah.. bizde şap anana şap babana sık suyu geç.. :)
amerikada da 15 tl ye iç dış araba yıkatamazsın yalnız.. ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler..
TanerErbay
23-08-2013, 08:56
amerikada da 15 tl ye iç dış araba yıkatamazsın yalnız.. ne kadar ekmek o kadar köfte bu işler..
kesinlikle dogru
almanyada fircali yikama 3 € dan basliyor 10-15 € kadar gidiyor
TR de XX TL kadar akaryakit alirsan, fircali yikama beles
Risendark
23-08-2013, 09:23
Gülerken sandalyeden düştümm :D aynen abi temizliyorum zannediyoruzda oraya buraya yağlıyorız tamam yeter bi su tuttun mu her yer cillop mantığıyla ver suyun gözüne :D ama adamlar resmen yalıyolar ne kadar titizler...
Çok ahım şahım bi işçilik yok bana göre :) Video biraz laf olsun dite çekilmiş galiba :)
valla ben kendi motoruma bu adamdan daha fazla uğraşıyorum :D