Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 Kamber Kiti Hk.
denizalpakinci
22-08-2013, 00:01
Merhabalar,
Arka jantlarda ofsetten dolayı sürtme sorunu yaşıyorum kamber negatifte ama kurtarmıyor.Bu ürünü alırsam olay çözülür mü?Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
Rear Lower Control Arms BAR ROD Camber KIT 95 05 BMW E46 E36 Z4 M3 3 Series Blue | eBay (http://r.ebay.com/G67DPv)
denizalpakinci
22-08-2013, 10:27
Fikri,önerisi olan yok mu acaba?
Çamurluk ağızlarını içten plastik çekiçle kıvırtmayı denedin mi?
İstanbul'da olsan sanko sanayide Murat Ralli var, büyük ihtimalle kamber işini o hallederdi.
denizalpakinci
22-08-2013, 11:42
Abi çamurlukla kurtaracak gibi değil,kamber işini burada halledebilirim diyenlerde var ama pek güvenemedim travezden yapalım falan diyenler oldu.Bu yolladığım ilandaki kit işe yarar mı acaba.
Sürtme sorununu kamber ile çözebilirsin fakat
Kamber verdikçe arka taraf daha çok yere basacak bu durumda arabanın arkasını kaldırman gerekebilir
Lastiklerin içten yiyecek ömrü azalacak
Yol tutuşu konusunda sıkıntı yaşayacaksın 120+ hızlarda su üstünde gider gibi dalgalanmalara hazır ol :)
O Sebeple ya jantından vazgeç yada çamurlukları açtır
denizalpakinci
22-08-2013, 11:53
Janttan vazgecemem ama çamurluk işini düşünebiliriz.Teşekkürler..
Kamber kitinde arkadaşın yazdığı dezavantajlar olduğu için önce çamurluk içlerini kıvırabildiğiniz kadar kıvırın, sonrasında kamber kitine yönelirsiniz.
bmwberkan
22-08-2013, 16:29
aracın orjinal kamberinin dışına çıkma eski aracım sizinkinin aynısıydı orjinalinin sana verdiği en son kamberde bile araç dalmalar yapıyor sakat yani
bugra1945
28-08-2013, 22:31
ben çamurluk açtırmayı da pek önermiyorum. satarken biraz sıkıntı yaşatabiliyor.. ***** ülkemiz insanları biraz düşkün aracın orjinalliğine :)
bence biraz daha yükseltebilirsiniz aracı.