Orijinalini görmek için tıklayınız : 60 bin TL'ye Kadar Tiptronik/Otomatik Yeni Araç
Arkadaşlar uzun süredir kullanmakta olduğum Peugeot 206 1.4 Tiptronik aracımla artık yolları ayırma zamanının geldiğini düşünmekteyim, yılbaşına doğru yeni bir araç düşüncem var fakat şimdiden arayışlara girmiş bulunmaktayım.
Öncelikle alacağım aracın liste fiyatı en fazla 60k TL olmalıdır. 1600cc'ye kadar olan otomatik/tiptronik sıfır bir araç düşünmekteyim. Şu an için önceliğim dizel bir araç olmakla birlikte tüketim değerleri çok cazip olan benzinli araç tavsiyelerinize de açığım. Araç 5 yıl kullanılacağı için bu süre zarfında bana gerek yakıt gerek 2. el değer kaybı gerekse amortisman olarak en az kaybı yaşatacak aracın peşindeyim. Yılda en fazla 15k km yol yapmaktayım. Şu an itibariyle bana mantıklı gelen, düşündüğüm araç Leon TDI DSG, LED far ve sunroof opsiyonlu... Sizlerin düşüncelerinizi de almak istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.
En güzel seçenek dediğiniz gibi leon olacaktır.
yeni civic dizel :)
Ne yazık ki otomatiği yok :S
bilmiyordum. peugeot 508 bakabilirsiniz. yakın arkadasımda var cok beğeniyorum, yakıt konusunda zaten söylencek laf yok :)
bilmiyordum. peugeot 508 bakabilirsiniz. yakın arkadasımda var cok beğeniyorum, yakıt konusunda zaten söylencek laf yok :)
Fiyat olarak aşıyor 508, belki 308 olabilir ama...
tequila818
22-08-2013, 07:23
Bütçenize uygun herhangi bir Alman arabası dediğiniz 5-6 yıllık süreçte sizi üzmeyecektir.
Benim ilk tercihim VW olurdu, bütçe yetmiyorsa Seat.
ONURRBAKI
22-08-2013, 07:41
0 km 308 Sportium en iyi seçenek olur...
Bütçenize uygun herhangi bir Alman arabası dediğiniz 5-6 yıllık süreçte sizi üzmeyecektir.
Benim ilk tercihim VW olurdu, bütçe yetmiyorsa Seat.
Evet VW çok güzel araçlar teknolojiler sunuyor ama satış stratejilerini çok beğenmediğim için mümkün mertebe VW düşünmüyorum öncelikli olarak, olur da iyi bir fırsat yakalarsam o zaman düşünebilirim.
0 km 308 Sportium en iyi seçenek olur...
Peugeot hiç yabancı olmadığım bir araç, sportium da mantıklı ama Leon DSG ile biraz daha ağır basıyor robotize şanzımandan.
orhan_guney
22-08-2013, 10:42
60,300 TL yeni octavia 1,6 tdi dsg Ambition Alırım saniye düşünmem.
60,300 TL yeni octavia 1,6 tdi dsg Ambition Alırım saniye düşünmem.
Donanım olarak Leon daha ağır basıyor. Octavia Elegance için 65000 TL seviyesine çıkarım ama onun fiyatı da Jetta'ya yaklaşmış neredeyse...
Emre Akçay
22-08-2013, 11:57
Marka fanatikliği gibi olmasın ama Kia Ceed Premium'da düşünülebilir.
63owen63
22-08-2013, 12:05
otv muafiyetli alınacak sanırım.
Kriterler bazında en makul leon, fakat 2.el ve 5 yıllık vade sonrası piyasadaki değeri durumuda göz önüne alınırsa vw de düşünün diyecektim ama 65 bin liralara çıksanız bile jettanın ancak trenline alınır, ki o da çok gereksiz bir hamle olur.
Leon dogru seçim
Marka fanatikliği gibi olmasın ama Kia Ceed Premium'da düşünülebilir.
Teşekkür ederim fakat Koreliler pek ilgi alanıma girmiyor an itibariyle...
C5 de bakabilirsiniz.
O fiyatlara çıkarsam alacağım araç superb 1.6 TDI DSG olacak :)
otv muafiyetli alınacak sanırım.
Kriterler bazında en makul leon, fakat 2.el ve 5 yıllık vade sonrası piyasadaki değeri durumuda göz önüne alınırsa vw de düşünün diyecektim ama 65 bin liralara çıksanız bile jettanın ancak trendline alınır, ki o da çok gereksiz bir hamle olur.
Leon dogru seçim
Evet engelli aracı olarak alacağım ötv muafiyetli olarak. VW Doğuş'un kendilerince doğru bana göre saçma gelen satış politikasını tasvip etmediğim için düşünmüyorum, lakin paranız cebinizde olup gitseniz bile şu model şu özelliklerde bir araç alacağım dediğinizde bile müşteriler beklemek ya da alternatiflere yönelmek durumunda kalıyorlar ve fiyat konusunda kesin bir anlaşmaya varamıyorsunuz bile. Tabi bu adamlar için önemli mi, ben beklemezsem bir başkası nasıl olsa bekliyor. Şu an itibariyle Leon ağır basıyor, alana kadar Clio dci EDC satışa sunulursa onu da tercih edebilirim ki EDC için DSG kadar olumlu yorumlar alıyorum. Ahh ahh Clio RS Türkiye'ye gelse de biraz fantezi yapsak aslında :D O da +18cc'lik hacmi yüzünden sıkıntılı görünüyor.
Risendark
22-08-2013, 18:34
valla abi modeli eski olur ama 60 bin tlye gider mercedese binerim koçlar gibi :) tabi tercih meselesi... bu arada ben olsam leonu tercih ederdim...
valla abi modeli eski olur ama 60 bin tlye gider mercedese binerim koçlar gibi :) tabi tercih meselesi... bu arada ben olsam leonu tercih ederdim...
Tunacığım amacım zaten model yenilemek, halihazırda kendi aracım da eski sayılmaz, aynı şartlarda bir bu kadar sıkıntısız götürür beni. Bakarsın ileride 1,6 motor bir E serisi alırız belli mi olur ;)
en güzel tercih leon olacaktır bence abi araç görünüş olarak eski kasa kadar iyi olmasada genede çok güzel
tayreep_john
23-08-2013, 01:23
hiç düşünmeden jetta alırdım :) hemde o paralara nerdeyse gırtlak dolusu geliyo :)
hiç düşünmeden jetta alırdım :) hemde o paralara nerdeyse gırtlak dolusu geliyo :)
Kaç ay bekletiyorlar ? ''Şu kadar ay beklemeniz gerekiyor, x Lira kaparo vereceksiniz fakat fiyat vs gibi hiç bir garanti vermiyoruz'' da diyorlar mı :D
Kaç ay bekletiyorlar ? ''Şu kadar ay beklemeniz gerekiyor, x Lira kaparo vereceksiniz fakat fiyat vs gibi hiç bir garanti vermiyoruz'' da diyorlar mı :D
Bugüm sipariş verilen Glf ve Jetta highline modelleri en erken Ksım teslşm ;)
Bugüm sipariş verilen Glf ve Jetta highline modelleri en erken Ksım teslşm ;)
Fiyat garantisi yok tabi yine değil mi :)) Merak ettiğim konu; acaba distribütör firma doğuş sipariş ettikleri araçların bedelleri sipariş anında mı merkeze ödüyor yoksa aracı teslim alırken mi ?
Jetta 1.2 tsi dsg derdim arkadasim aldi gayet memnun hem genis hem rahat ve vw kalitesinde bir dizel performansi yok ama yine de memnun edicek sekilde gidiyo ve fiyati uygun yakiti da gayet iyi. Stoklarda var midir yok mudur bilemem ame geneldi 1.4 tsi ve 1.6 tdi lara gore daha az satiliyo bildigim kadariyla
O nisan gibi aldi fiyati 53 54 civarinda olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam.
dragon07
05-09-2013, 15:10
auris dizel tavsiye ederim