Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fotoğraf çekimi için mekan önerileri

srkns
22-08-2013, 09:51
Selamlar,
İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında, otomobil fotoğraf çekimi için mekan önerileri almak istiyoruz.

Forumda kısa bir arama yaptım, video çekimi için açılmış bir başlık bulabildim;
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/111760-video-cekimi-icin-endustriyel-mekan.html

tayreep_john
22-08-2013, 15:21
pendik - gözdağı çok iyidir... otoparın arkası açık ve tüm pendik tuzla ayağaının altında...

emre55
22-08-2013, 15:37
pendik - gözdağı çok iyidir... otoparın arkası açık ve tüm pendik tuzla ayağaının altında...

Araç basıksa oradan inmek zor olmaz mı ? Gitmişliğim var oraya aracım daha yüksekken zor inmiştim :)

mcy
22-08-2013, 15:40

tersane gözüküyor mu?

tayreep_john
22-08-2013, 17:55
Araç basıksa oradan inmek zor olmaz mı ? Gitmişliğim var oraya aracım daha yüksekken zor inmiştim :)
biz bi sıkıntı yaşamamıştık şuanda yolu arnavut kaldırımı zaten :) en tepeye kadar sıkıntısız çıkılıyo..

tersane gözüküyor mu?

tersane.. pendik marina... tuzla sahil.. ve adalar rahatlıkla görülebiliyo açık bi havada resim bulursam atıcam :)

Ufuk
22-08-2013, 18:13
Bayramoğlu ada.

fastchild
22-08-2013, 21:34
beykoz kundura fabrikası çok güzel mekan ama ücret istiyorlar diye duydum

srkns
22-08-2013, 21:38
beykoz kundura fabrikası çok güzel mekan ama ücret istiyorlar diye duydum

Öyle bir geçer zamanki dizisi de sanırım orada çekiliyordu?

Skyhawk34
23-08-2013, 07:18
beykoz korusu

Yiğit G.
20-09-2016, 04:45
2016 update i... Anadolu yakasında özellikle kadıköy erenköy bostancı maltepe kartal pendik civarlarında fotoğraf çekilebilecek mekan önerisi ?

Ek olarak uzak yere gidenler ister istemez araba yolda toz oluyor kirleniyor.. Çekimden önce temizliği nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz ?

Diyadin
20-09-2016, 08:02
2016 update i... Anadolu yakasında özellikle kadıköy erenköy bostancı maltepe kartal pendik civarlarında fotoğraf çekilebilecek mekan önerisi ?

Ek olarak uzak yere gidenler ister istemez araba yolda toz oluyor kirleniyor.. Çekimden önce temizliği nasıl yapıyorsunuz neler yapıyorsunuz ?

Mesafe uzun gelmezse Tuzla Şifa mahallesi Anadolu hastanesi arkasında güzel bir yol var :)

2013te yaptığımız çekim ;

http://j1308.hizliresim.com/1d/y/s2p3s.jpg

SErhat.
09-05-2019, 11:41
Konuyu hortlatıyorum ama bundan başka açılmış konu göremedim.

Beyoğlu-Karaköy bölgesinde olduğunu düşündüğüm, en üst katından Galata Kulesi'nin görüldüğü bir katlı otopark var.

Burada çekilmiş yüzlerce fotoğraf gördüm ve çekenlere de sordum; otoparkın lokasyonunu paylaşabilir misiniz dedim.

Hepsi de sanki bütün İstanbul onlarınmış, otoparkın sahibiymiş gibi tek cevap verdi; mekan sıkıntısı yaşadığımız için çekim yerini söyleyemeyiz, ilginize teşekkürler.

Yahu zaten sen de benim gördüğüm gibi diğer fotoğraflardan gördün ve ilk sen keşfetmedin o otoparkı. Hatta birkaç yıl evvel öyle bir otopark ta olmadığı için orada çekilmiş fotoğraflar da yoktu piyasada. Bu bencillik duygusunu, sadece bende olsun onda olmasın mantığını anlamak gerçekten de zor.

Ezcümle; şu fotodaki otoparkın lokasyonunu bilen ve bunu söyleyecek birisi var mıdır bu forumda?

https://i.hizliresim.com/Baq25M.jpg

CloudGrey
09-05-2019, 11:53

Beyoğlu-Karaköy bölgesinde olduğunu düşündüğüm, en üst katından Galata Kulesi'nin görüldüğü bir katlı otopark var.

Burada çekilmiş yüzlerce fotoğraf gördüm ve çekenlere de sordum; otoparkın lokasyonunu paylaşabilir misiniz dedim.

Hepsi de sanki bütün İstanbul onlarınmış, otoparkın sahibiymiş gibi tek cevap verdi; mekan sıkıntısı yaşadığımız için çekim yerini söyleyemeyiz, ilginize teşekkürler.

Yahu zaten sen de benim gördüğüm gibi diğer fotoğraflardan gördün ve ilk sen keşfetmedin o otoparkı. Hatta birkaç yıl evvel öyle bir otopark ta olmadığı için orada çekilmiş fotoğraflar da yoktu piyasada. Bu bencillik duygusunu, sadece bende olsun onda olmasın mantığını anlamak gerçekten de zor.

Ezcümle; şu fotodaki otoparkın lokasyonunu bilen ve bunu söyleyecek birisi var mıdır bu forumda?

ahaha garipmiş :D

Karaköy katlı otoparkı.
Meshur baklavacı güllüoğlunun üstündeki otopark

lokasyona göre yok navigasyona karaköy güllüoğlu yazın sizi götürecektir.

mert5
09-05-2019, 11:59
Yoh *** devlet sırrı, saçmalamışlar

Google Maps (https://www.google.com/maps/place/Ispark+Karak%C3%B6y+Katl%C4%B1+Otopark%C4%B1/@41.0229803,28.9770661,20z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x0:0xf03e0f395d361ad8!2zS2Fy YWvDtnkgR8O8bGzDvG_En2x1!8m2!3d41.0229083!4d28.977 4498!3m4!1s0x14cab9dd489e2a65:0xa3be6dd8dc7c16d7!8 m2!3d41.0229801!4d28.9770661)

SErhat.
09-05-2019, 12:01
ahaha garipmiş :D

Karaköy katlı otoparkı.
Meshur baklavacı güllüoğlunun üstündeki otopark

lokasyona göre yok navigasyona karaköy güllüoğlu yazın sizi götürecektir.

Teşekkür ediyorum ilgin için. :)

-Murat Özcan-
13-05-2019, 19:18

https://i.hizliresim.com/Baq25M.jpg

Tabi hocam siz sordunuz ya kabardılar herhalde sonra da onların gözünde mekan değerlendi.

Bu neyin kafası söylesen ne olacak ki

Neyse allahtan tech var :)

sword
13-05-2019, 19:38
Nakkaştepe millet bahçesi

https://i.hizliresim.com/zjN0B9.jpg