Orijinalini görmek için tıklayınız : clio rsi tesisat yenileme önerisi
eticet06
22-08-2013, 17:37
arkadaşlar clio rsi aracım var ve aracın tesısatında sorun oldugu soylenıyor mesela gıderken ısındıktan sonra tekleme yapıyor ve yetkılı servıs krank okuyucusu kablolarında sorun var dıyo beyıne gıden tesısatı revızyon yapmak ıstesem veya yaptırsam nasıl olur sızce veya revızyonda dıkkat edılecek hussuslar nelerdır
boosted_pug
22-08-2013, 19:13
üzeri blendajlı kablo kullanman gerekli düz tip yan yana olan kablolardan kullanırsan parazit ve tekleme yapar lehimlerede dikkat edersen hiç bi sıkıntı olmaz
Mert oto ikitelli. Google da ara yellowpages te numarasini bulursun. Bizim Eser'inde arkadasi zaten. 2 tane rsi parcaladilar. Tesisat kesin vardir. Alin tertemiz olsun
eticet06
24-08-2013, 20:21
bakalım kendim yenilecem tesisatı semasını buldum gıbı bakalım :)
bakalım kendim yenilecem tesisatı semasını buldum gıbı bakalım :)
İşten güçten bir türlü konuşamadık seninle yaa...
Tesisat şeması lazımsa bizim kütüphaneye bir bakalım belki çıkar:)
Whatsapp tan yazarım sana.
Edit: Çıkmacı Levent abide yok mu? Ondan çıkar genelde tek kapı araba parçası. Ben en son Rs şanzıman kovanı ve rs vites topuzu almıştım mesela
eticet06
15-09-2013, 20:09
İşten güçten bir türlü konuşamadık seninle yaa...
Tesisat şeması lazımsa bizim kütüphaneye bir bakalım belki çıkar:)
Whatsapp tan yazarım sana.
Edit: Çıkmacı Levent abide yok mu? Ondan çıkar genelde tek kapı araba parçası. Ben en son Rs şanzıman kovanı ve rs vites topuzu almıştım mesela
walla eren çözene kadar canım cıktı ama biliyorsun bulduk sorunu zıpkın gibi suanda araç semayıda mehmet ali cok sagolsun bulmustu (: tesisata gerek kalmadı kendımınkını elımden geldıgınce yenıledım (: