Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MERCEDES BENZ e yaziklar olsun

Sayfa : 1 [2]

onur_S
19-03-2014, 16:59
Her aracın belirli fiyat aralığı, hedef satış maliyeti varsa ona göre aracın malzemesi,kaportası daha kaliteli ve elit hal alıyor. Detaya girdikçe iş uzar her yönden. Bugün 130 bin tl'ye 1.4 A3 satılıyor, megane'nin en pahalısı 80 nin tl. Aradaki maliyet farkına göre kıyasladığında renonun ithal araçları sandığın kadarda plastik değil Onur ama yerlilerde doğru dediğin. Oturupda Audiyle Renault'u kıyaslayacak adam tanımıyorum o ayrı mesele. Birisi premium marka diğeri fransız otomobili :)

Oguzhan 2004 megane 2 de yerli ithal olayı varmıydı 3 lerde varda 2 lerin hepsi mi yerliydi? Benim arkadaşta var gt line son model, o ithal diye tahmin ediyorum. Senle aynı düşünüyoruz zaten

ghibli06
19-03-2014, 17:00
komik olmayın, bayiiler hangi araçların galeriye satıldığını gayet iyi biliyordu, şimdi neden o kadar sıkı tutuyorlar o zaman işi?

mkerim
19-03-2014, 17:52
komik olmayın, bayiiler hangi araçların galeriye satıldığını gayet iyi biliyordu, şimdi neden o kadar sıkı tutuyorlar o zaman işi?

zamanında tofaş arabalarda kuyruk varken. Bayiler derdiki ...... bey aldı arabayı ama sonra vazgeçti. İsterseniz onu siz alın. Sizde safasaf alayım derseniz daha fazla bir fiyat verilrdi. zamanında bayiler kendileri bile bu işi yapardı. Gelelim MB ye. gene yok sattıkları zamanlar. Vito varmı sorusuna istanbuldaki bayi erzurumda bir tane var ama diye lafa girerdi. fazladan para ister ve gaflete düşüp alırsanız gerçekler ortaya çıkar. erzurumda bir yerlerden size fatura edilen arabayı gider hadımköyden teslim alırsınız.
sıkı tutmalarını söyle açıklamak mümkün olabilir. Pasta başkalarına gittiği için olmasın.

207_TR
19-03-2014, 20:03
Tüketici hakları gereği aracın liste fiyatının üzerinde satamazlar bayiler.

Neden sıkı tuttuklarını söyleyeyim, nihai müşteriye ulaşmak için. Mercedes galericinin karnını kaşıya kaşıya sattığı arabayı bile bile neden galeriye versin ?
Sizi üzen bir durum yaşamanız bu şekillde genelleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.

207_TR
19-03-2014, 20:04
Bu şekilde bir satış taktiğini yıllardır VW uyguluyor neden göze batmıyor çünkü beklenti büyük değil markadan. Ki iyi bir marka olmasına rağmen.

zamanında tofaş arabalarda kuyruk varken. Bayiler derdiki ...... bey aldı arabayı ama sonra vazgeçti. İsterseniz onu siz alın. Sizde safasaf alayım derseniz daha fazla bir fiyat verilrdi. zamanında bayiler kendileri bile bu işi yapardı. Gelelim MB ye. gene yok sattıkları zamanlar. Vito varmı sorusuna istanbuldaki bayi erzurumda bir tane var ama diye lafa girerdi. fazladan para ister ve gaflete düşüp alırsanız gerçekler ortaya çıkar. erzurumda bir yerlerden size fatura edilen arabayı gider hadımköyden teslim alırsınız.
sıkı tutmalarını söyle açıklamak mümkün olabilir. Pasta başkalarına gittiği için olmasın.

ghibli06
19-03-2014, 20:26
Tüketici hakları gereği aracın liste fiyatının üzerinde satamazlar bayiler.

Neden sıkı tuttuklarını söyleyeyim, nihai müşteriye ulaşmak için. Mercedes galericinin karnını kaşıya kaşıya sattığı arabayı bile bile neden galeriye versin ?
Sizi üzen bir durum yaşamanız bu şekillde genelleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.

hala iddia ediyorsun, benim yönetimle tartıştığım adamların bile kabul ettiği şeyleri senin yalanlaman emin ol hiç bir şey ifade etmiyor... galeriye 98binden satılan aracın mayıs ayında galeride 125.000 tl olmasını izah edemezsin ne yaparsan yap, o zaman kurda da hiç bir oynama yoktu, kur hesabını da unut...

207_TR
19-03-2014, 21:05
Yahu senin başından geçen olayı yalanlamıyorum ki ben!

Genellemenize karşı benim tepkim. Mercedes Benz'in kafası çalışmıyor kendi kazanacağı parayı galericilere mi kazandırıyor diyorsunuz?