Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Haporlörü bılen varmı ?
merhaba elımde kutusunda 2 adet haporlör var bunları elımden cıkarmak ıstıyorum fakat netten arastırdım hıc bır bılgı edınemedım fıyat konusunda aramızda bu haporlörden kullanan ve fıyatı hakkında bılgısı olan varmıdır ve yanık olup olmadgını nasıl anlaarız
buyrun buda haporlörümüz
http://i43.tinypic.com/2cqb1cl.png
DoguErdogan
23-08-2013, 15:56
Pioneer 6985 in çakması 50 tl gibi bir rakama ilan açabilirsin ,bakarak yanık olup olmadığını anlamanız zor.
bir çıkışa bağlayıp denemen lazım dediği gibi 45-50 liraya satabilirsin
bir zamanlar efsaneydi bunlar ,tabi piooner olanı :D
bunlar çakma macır pazarı işi
teşekkür ederim bu arada haporlörler patlak galıba ıcıne bastırdgımda gacır gucur sesler cıkarıyorlar
painkller
23-08-2013, 17:55
öncelikle takıp denemen lazım. gacur gucur ses tozda olabilir, kömürleşmiş bobinde :D
çakma 6985 he :D sesleri piyasa ovalleri gibidir herhalde :D benim elime 2 tane geçti bu tarz çakma fena değildi onlarda
aynen bayadır kullanmıyoz toz zaten hatfada bı takıp denıcez olmassa saolasın kardeşim
murat_ileri
24-08-2013, 00:16
bu cihazlara saygı duy senin kadar yaşı var :D benim ilk başladıgım zamanlarda bolca karşılaştıgım bir hoparlördür. halen yaşam kıpırtıları varsa manevi degeri oldukça yüksektir nede olsa fosli niteliğinde :D :D
bu cihazlara saygı duy senin kadar yaşı var :D benim ilk başladıgım zamanlarda bolca karşılaştıgım bir hoparlördür. halen yaşam kıpırtıları varsa manevi degeri oldukça yüksektir nede olsa fosli niteliğinde :D :D
tabiki saygı duyuyorum abıcım baska bırı olsa bılmeyen bırı atar cope
ıns calsıyodur bı deneyıp gorucez calsırsa gayet ıyı olucak
ERDINC-VTI07
24-08-2013, 12:55
:icon_tup:
lethaldoze
24-08-2013, 18:00
Pillede deneyebilirsiniz sağlam olup olmadığını.
Pillede deneyebilirsiniz sağlam olup olmadığını.
nasıl denıcez abıcım
abi haporlörü 12 volta verdığim zaman haporlör calsıyor ıcıne gırıp cıkıyor ses gelıyor bu calısıyor anlamınamı gelıyor
abi haporlörü 12 volta verdığim zaman haporlör calsıyor ıcıne gırıp cıkıyor ses gelıyor bu calısıyor anlamınamı gelıyor
Aynen öyle sağlam olduğu anlamına gelir.
Aynen öyle sağlam olduğu anlamına gelir.
eyv teşsekkur ederım abıcım ben nolur nolmaz bı ses gırısıne baglatayım sorun cıkmasın
pıoneer 6985 çakması ve orjınalı nası ayırt edebılır hapolrör var pıonner yazıyo arkdasında felan etıkletlerı pıonner orjınal oldgunu nasıl anlayabılırız
bektas_talay
31-08-2013, 00:18
pıoneer 6985 çakması ve orjınalı nası ayırt edebılır hapolrör var pıonner yazıyo arkdasında felan etıkletlerı pıonner orjınal oldgunu nasıl anlayabılırız
orjinalde pioneer kabartması oluyor arka sacında
resımlerdekı çakma 6985 den 4 adet vardır 4 düde satılıktır bılgnıze
6985 leri tanesını 50 tl den satıcam ilgilenenler pm den ulaşabılır
eskı bı pioneer serisidr ama işe yarar guzel kullanmışdk bundan :)