Orijinalini görmek için tıklayınız : Go-Pro hakkında..
tayreep_john
23-08-2013, 16:24
Go pro almayı düşünüyorum fakat motorsport edition ararken bulduklarım hem silver edition.. aralarındaki farklar sadece ekipmanları mı ?? sonradan ekipman alarak motor sport edition a çevirebiliyomuyuz kendi body sinde ne gibi farklar vardır şimdiden teşekkürler..
Silver edition Go Pro 3 tur, Motorsport edition Go Pro2 bildigim kadariyla. Eger hal buysa Go pro3 Silver edition alip motorsport ekipmanlari alabilirsiniz.
ne o laa konulu video mu çekçez :D
hasan çağri
23-08-2013, 16:39
Eğer Hero3 serisinden bakıyor iseniz artık bu modellerde motorsport, outdoor gibi seçenekler kalktı. Hepsinin içerisinden aynı basit bağlantı parçaları çıkıyor. Zaten bağlantı parçaları bütün kamera serilerine uyduğu için vantuz alırsanız kameranız motorsport olmuş oluyor.
Eğer 4k ve 2,7k video çekimi yapmayacaksanız, 720pde saniyede 120 kare videoya ihtiyacınız yok ise Silver modeli işinizi görecektir. Birde Black modelleri pili biraz daha hızlı bitiriyor.
Black modelindeki kumandaya çok takılmayın sürekli suda denizde değilseniz cep telefonunuz kumanda ve ön izleme olarak şahane oluyor :)
Birde Hero2 motorsport larda çıkan vakum aparatı eski. Yeni model vakum hem daha güçlü hemde titreşimlere karşı daha başarılı.
Şuan Silverlar Media Markt ve Satürnlerde var galiba garantili olarak. Teknik destek için yardımcı olurum.
HD hero3 black editionın 1440p 30 fps nin üstünü çoğu normal bilgisayar ve media player zaten oynatamıyor. Silver edition wi fi embedded olduğundan en mantıklı paket diye düşünüyorum bende black var tekrar alcak olsam o kadar parayı vermez silver alırdım. android veya apple ios kullanıyorsanız uygulamalarla telefondan çok rahat kontrol edebiliyorsunuz kamerayı uzaktan. eger kullanmıyorsanız da wifi kumandası alabilirsiniz silverla kullanabilmek için.
bu arada deal extreme de gayet ucuza iş görecek aksesuarları mevcut kargo bedava :)
tayreep_john
23-08-2013, 16:53
çok saolun arkadaşlar ozaman özellikle motorsport edition diye araştırmama gerek yok :)
HD hero3 black editionın 1440p 30 fps nin üstünü çoğu normal bilgisayar ve media player zaten oynatamıyor. Silver edition wi fi embedded olduğundan en mantıklı paket diye düşünüyorum bende black var tekrar alcak olsam o kadar parayı vermez silver alırdım. android veya apple ios kullanıyorsanız uygulamalarla telefondan çok rahat kontrol edebiliyorsunuz kamerayı uzaktan. eger kullanmıyorsanız da wifi kumandası alabilirsiniz silverla kullanabilmek için.
bu arada deal extreme de gayet ucuza iş görecek aksesuarları mevcut kargo bedava :)
Kesinlikle katiliyorum, Black e hic gerek yok. Hero3 Silver en mantikli is; ilk cekimimi 4k yapmisim bilgisayar acamadi 5 saat ugrastim :D
serkanOC
23-08-2013, 16:59
konuya su katmış gibi olmayayım ama bunlarla ilgili bilgisi olan var mı ?
Araç Kara Kutusu (http://www.arackarakutusu.com/)
Arkadaşlar USA daki kuzenim go pro getirecek , ben burdan satın alacağım onun adresine göndereceğim. Ama USA sitesini açamıyorum sanırım dns lerden dolayı direk EU ya da TR sitesi açılıyor.
Kendi sitesi dışında güvenilir ve uygun USA hangi siteden alabilirim ?
Go pro Black edition alacağım , ***** çoğunlukla araçta kullanılacak iç ve dış çekim şeklinde hangi aparatları almam gerek. Yol gösterirseniz sevinirim.
Arkadaşlar USA daki kuzenim go pro getirecek , ben burdan satın alacağım onun adresine göndereceğim. Ama USA sitesini açamıyorum sanırım dns lerden dolayı direk EU ya da TR sitesi açılıyor.
Kendi sitesi dışında güvenilir ve uygun USA hangi siteden alabilirim ?
Go pro Black edition alacağım , ***** çoğunlukla araçta kullanılacak iç ve dış çekim şeklinde hangi aparatları almam gerek. Yol gösterirseniz sevinirim.
Best buy dan bakabilirsiniz.
Emre Ekrem
25-11-2013, 10:25
Hero3 serisinde sadece aparatlarını alarak istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz.
darkmoon
25-11-2013, 10:26
ebay da resmi store u olması lazımdı go pro nun
Sony action cam de fena degil bence :)
Hero3 serisinde sadece aparatlarını alarak istediğiniz şekilde kullanabiliyorsunuz.
işte o aparatlar hangisi onu soruyorum :)